Recenzije proizvoda
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Recenzije proizvoda
Nema, da. Mislim da je Violeta BIH proizvođač.
Imaju detergente, omekšivače, pelene, kuhinjske ubruse, detergente za suđe, vlažne maramice.
I dobri su im proizvodi.
Omekšivači pogotovo, volim i ja taj narančasti. Je li Paradise piše na njemu. Stoji mi na dnu ormara, al kako se sad zbog leđa ne mogu sagnut, ne mogu provjerit...
Imaju detergente, omekšivače, pelene, kuhinjske ubruse, detergente za suđe, vlažne maramice.
I dobri su im proizvodi.
Omekšivači pogotovo, volim i ja taj narančasti. Je li Paradise piše na njemu. Stoji mi na dnu ormara, al kako se sad zbog leđa ne mogu sagnut, ne mogu provjerit...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Vis kako med zna :D
I uloske imaju. Menstrualne.
Paradise da.
Evo moj vice da ne mirise na chloe edp...a meni pljunuti... jos gledam je li se rasuo negdje...kad ono ves
I uloske imaju. Menstrualne.
Paradise da.
Evo moj vice da ne mirise na chloe edp...a meni pljunuti... jos gledam je li se rasuo negdje...kad ono ves
Guest- Guest
Je, stvarno baca na Chloe...
E da, ako se netko razumije u kemiju, nek mi malo razjasni, jer ja ne kužim.
Idem napravit homemade omekšvač. I u gotovo svim receptima piše da se pomiješa alkoholni ocat i soda bikarbona.
Jedno bi trebalo bit kiselina, drugo lužina, zar ne?
I međusobno se poništavat, ili?
E da, ako se netko razumije u kemiju, nek mi malo razjasni, jer ja ne kužim.
Idem napravit homemade omekšvač. I u gotovo svim receptima piše da se pomiješa alkoholni ocat i soda bikarbona.
Jedno bi trebalo bit kiselina, drugo lužina, zar ne?
I međusobno se poništavat, ili?
2014-04-14
Treba mi dobra preporuka za nesto za pranje tus kabina.
Prvenstveno stakla i onih tisucu.malih utora u koje se zabije kamenac i ono narancasto (valjda masnoce)
Prvenstveno stakla i onih tisucu.malih utora u koje se zabije kamenac i ono narancasto (valjda masnoce)
Guest- Guest
Što god uzmeš, trebat ćeš prvo pustit da djeluje par minuta. Ja sam uvijek čistila tako da bi naprskala sredstvo i odmah prošla spužvom. Ako je jače zaprljanje, sredstvo mora odstajat par minuta.
Naravno, ako je preagresivno sredstvo, može ti uništit površinu, pa pazi dobro s tim.
Cilit Bang je meni znao najbolje skinut kamenac.
I alkoholni ocat, poprskaš i pustiš 10 minuta, nakon toga dobro očistim onom jačom stranom spužve.
Naravno, ako je preagresivno sredstvo, može ti uništit površinu, pa pazi dobro s tim.
Cilit Bang je meni znao najbolje skinut kamenac.
I alkoholni ocat, poprskaš i pustiš 10 minuta, nakon toga dobro očistim onom jačom stranom spužve.
2014-04-14
Mislila sam da je ovo sranje, a zapravo je super.
Uzela nekidan, jer zbog leđa ne mogu nost ni onu kantu, ni radit ikakve rotacije trupa.
Ovo poprskaš i prebrišeš i baš se pod lijepo sjaji.
Zove se Rovus spray mop. Nikad čula, al bilo u samoposluzi za 100 kuna.
Uzela nekidan, jer zbog leđa ne mogu nost ni onu kantu, ni radit ikakve rotacije trupa.
Ovo poprskaš i prebrišeš i baš se pod lijepo sjaji.
Zove se Rovus spray mop. Nikad čula, al bilo u samoposluzi za 100 kuna.
2014-04-14
Ali si zaboravila :(
I ne ostane pod mokar da moras po ure bit sa otvorenim prozorima
I ne ostane pod mokar da moras po ure bit sa otvorenim prozorima
Guest- Guest
A da stvarno, rekla si ono da laminat čistiš s tim?
2014-04-14
to i moja sestra hvali ko luda :D
ja stvarno vjerujem da je to predobra stvar za manje i čišće prostorije, pa češće s tim prolazit..
moja kuća je prevelika i preprljava da ne mijenjam par voda i ne perem tu 'krpu' barem 5 puta
ne mogu ja nju u jednom potezu s tim prebrisat..
već sam ja to škicala al koja mi je onda poanta prskanja tekućine ako ću svejedno prat tu krpu..
ja stvarno vjerujem da je to predobra stvar za manje i čišće prostorije, pa češće s tim prolazit..
moja kuća je prevelika i preprljava da ne mijenjam par voda i ne perem tu 'krpu' barem 5 puta
ne mogu ja nju u jednom potezu s tim prebrisat..
već sam ja to škicala al koja mi je onda poanta prskanja tekućine ako ću svejedno prat tu krpu..
nda, jedino češće prolazit s tim, da se pokupi prašina.. što nije loše
još ću ga na kraju i nabavit, ahahahaaaaaaaaaa..
ne znam ni sama
još ću ga na kraju i nabavit, ahahahaaaaaaaaaa..
ne znam ni sama
Pa ne bi se ni ja oslonila samo na to za pranje podova u kući velike kvadrature. Na vikendici mi ne bi odgovarao npr, za to je onaj močo, idealo s onom vrtećom cjediljkom.
Osim toga, kuća uvijek ima prljavije podove. Više si vani, skočim svako malo do podruma, ubereš nešto u vrtu i u istim cipelama se vratiš u kuću...
Meni su podovi bili užasno prljavi kad sam u prizemlju živjela, stalno hrpa prašine.
Dobro je za manje stambene prostore ili za neku prostoriju koja ti traži češće pranje, npr. kuhinja i kupaonica.
Ja ću i sad prat močom kad želim napravit jače čišćenje, al ovo je savršeno za održavanje.
Onu krpu dolje samo odlijepiš, propereš i osušiš.
Osim toga, kuća uvijek ima prljavije podove. Više si vani, skočim svako malo do podruma, ubereš nešto u vrtu i u istim cipelama se vratiš u kuću...
Meni su podovi bili užasno prljavi kad sam u prizemlju živjela, stalno hrpa prašine.
Dobro je za manje stambene prostore ili za neku prostoriju koja ti traži češće pranje, npr. kuhinja i kupaonica.
Ja ću i sad prat močom kad želim napravit jače čišćenje, al ovo je savršeno za održavanje.
Onu krpu dolje samo odlijepiš, propereš i osušiš.
2014-04-14
Bez obzira na to sto zivim u 30kv. Krpu promijenim dva puta kada perem podove. Znaci stavim novu cistu krpu.
Na zalost po cijelom stanu nam je laminat, pa htjela ne htjela, ne smijem prati mocom jer ce se izdignut. Imamo onaj najgori na koji prolijes kap vode vec se dize...
A kod mame sam prala svakako. Ona ima onaj linoleum I plocice... to mozes I mocom...u sobama lakirani parket
Na zalost po cijelom stanu nam je laminat, pa htjela ne htjela, ne smijem prati mocom jer ce se izdignut. Imamo onaj najgori na koji prolijes kap vode vec se dize...
A kod mame sam prala svakako. Ona ima onaj linoleum I plocice... to mozes I mocom...u sobama lakirani parket
Guest- Guest
To bi super bilo npr za modrinu sobu proci.
Medjutim kuca joj je veca od veberove pa ipak ne bi to bilo dovoljno...
Medjutim kuca joj je veca od veberove pa ipak ne bi to bilo dovoljno...
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Recenzije kozmetike
» Recenzije kozmetike
» Ogroman rast cijena poljoprivrednih proizvoda
» EU zabranjuje ugrađene kvarove i programirano zastarijevanje proizvoda
» Nacionalni dug Španjolske premašuje 100 % društvenog bruto proizvoda
» Recenzije kozmetike
» Ogroman rast cijena poljoprivrednih proizvoda
» EU zabranjuje ugrađene kvarove i programirano zastarijevanje proizvoda
» Nacionalni dug Španjolske premašuje 100 % društvenog bruto proizvoda