Recenzije kozmetike
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Recenzije kozmetike
PhoebeBuffay wrote:Ne bih se slozila.Moxy wrote:Jak,tezak...
Infallible loreal mat verzija i total cover su mi npr jaki i teski puderi...
A na meni su oni fini iako jako prekrivaju....
Guest- Guest
Re: Recenzije kozmetike
Tako i jamedication wrote:Pa imam one neke normalne podocnjake vecinu vremena.
Tamnije i vece kad par dana malo spavam.
Guest- Guest
Nikad ga nema kad ga trazim. Uvijek je prazna polica, valjda se pokupuje brzo...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ne znam sto je s tim balea proizvodima.
Meni su, slobodno mogu reci, u razini la roche posey ili posay
Meni su, slobodno mogu reci, u razini la roche posey ili posay
Guest- Guest
Meni kako sto, ali opcenito je Balea meni najbolja robna marka. Zapravo sve DM-ovo. Denk mit za kucanstvo takoder.
2014-04-14
Kozu ostavlja savrsenom,tocno.
Dm je odlican i ja sam i prije tamo kupovala ali vise u Bipi jer sam radila tamo....iako je bipa puno skuplja i ni blizu jaka sa vlastitom markom....plus kad znam koliki.pritisak radnici imaju,jednostavno ne zelim vise ici tamo....nekako mi se cini da dm vlasnik nije kapitalista kao rewe....daje i radnicima....
Dm je odlican i ja sam i prije tamo kupovala ali vise u Bipi jer sam radila tamo....iako je bipa puno skuplja i ni blizu jaka sa vlastitom markom....plus kad znam koliki.pritisak radnici imaju,jednostavno ne zelim vise ici tamo....nekako mi se cini da dm vlasnik nije kapitalista kao rewe....daje i radnicima....
Guest- Guest
savršena maska za kosu! malo je skuplja, al ništ strašno.. 60ak kn
sad planiram i neke druge probat, a možda i šampon neki... mada mi je najbolji loreal crveni za obojenu kosu
Ja sam taman potrosila kremu za kosu iz te linije. Dobra je bila, al mi miris bad nije bio drag.
2014-04-14
Med meni se cini da je i ti imamo istu ili slicnu kosu.
Molim te kada uhvatis vremena da mi napises koji su ti naj proizvodi za njegu kose...
Molim te kada uhvatis vremena da mi napises koji su ti naj proizvodi za njegu kose...
Guest- Guest
Kad se vratim doma, pogledat cu pa ti napisem...
Al ono, zapravo savrsen proizvod nisam nasla nakon nikad prezaljenog zelenog Sunsilka...
Al ono, zapravo savrsen proizvod nisam nasla nakon nikad prezaljenog zelenog Sunsilka...
2014-04-14
I meni tvoja kosa izgleda znatno zahvalnije i urednije nego moja. Bas je nekako lijepa.
2014-04-14
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 1 of 8