ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Australija: Odbi, dalje neces moci!

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 46 Empty Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!

Post by Guest Sun 16 Jan - 10:20

Ringo10 wrote:Znas sta hajde ti pusi kurac I da se vise ne raspravljamo

lolly

Guest
Guest

Back to top Go down

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 46 Empty Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!

Post by crvenkasti Sun 16 Jan - 10:25

Hahaha, Srbija opet izgubila! Smradovi četnički, eto im!

Bili smo mi u pravu što smo se odcijepili.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 Sun 16 Jan - 10:29

Ringo10 wrote:Venus, bi li ovo ikad Pedereru napravili
Bi kurac
Zato opet ne njajke
uvjeren sam da se federer ne bi doveo u ovakvu situaciju jer je po tom pitanju pametniji,ozbiljniji i odgovorniji a i okružen je takvima oko sebe
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Sun 16 Jan - 10:37

a za svu ovu gužvu krivi su i australci jer se sve to moglo napraviti za dan-dva bez obzira kakav ishod bio.Ovako se bez potrebe razvlači i dižu tenzije bez potrebe
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 16 Jan - 10:40

Zahvaljujem sudu na njihovom brzom djelovanju po ovom pitanju te strpljenju svih uključenih dok smo radili na rješavanju ovog problema. Sada je vrijeme da nastavimo s Australian Openom i da se vratimo uživanju u tenisu tijekom ljeta - dodao je Morison.

https://sport.avaz.ba/tenis/710596/premijer-australije-nakon-odluke-o-deportaciji-dokovica-sada-je-vrijeme-da-uzivamo-u-tenisu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango Sun 16 Jan - 10:42

Ne možeš drugačije da misliš, to je odmah morao da zna. Ako je rečeno da moraš da se vakcinišeš, šta imaš ti tu da misliš svojom glavom.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 16 Jan - 10:44

Australija, muški pojedinačno :

https://en.wikipedia.org/wiki/2022_Australian_Open_%E2%80%93_Men%27s_Singles

Navijam da Nadal ne osvoji. Sve drugo mi je sporedno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 16 Jan - 10:49

Medvedev, Rubljov ili Cicipas...
Ja to sranje necu gledati... vise me ne zanima
Politika se upetljala tu nema sporta
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 16 Jan - 10:50

Dzango ovo vam je osveta za Rio Tinto
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Jan - 10:52

vili40 wrote:
Ringo10 wrote:Venus, bi li ovo ikad Pedereru napravili
Bi kurac
Zato opet ne njajke
uvjeren sam da se federer ne bi doveo u ovakvu situaciju jer je po tom pitanju pametniji,ozbiljniji i odgovorniji a i okružen je takvima oko sebe

Točno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 16 Jan - 10:54

Srbi neka se bave s ovom pričom. Jest ovo diglo medijsku prašinu al nije drugima top tema.

Sve je to glupo kako god ovu priču okreneš. Najmanje sporta je tu bilo. Previše politikanstva na obje strane.

PS : Tko misli da Srbi ovo nisu digli na političku razinu nek posluša Srbovanje od strane njegovog oca itd.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 16 Jan - 10:55

Dobri veli Suljo - deset dana maltretirate tenisera da mu nakon deset dana urucite presudu za koju ste znali da cete je uruciti jos prvog dana
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 16 Jan - 10:56

vili40 wrote:a za svu ovu gužvu krivi su i australci jer se sve to moglo napraviti za dan-dva bez obzira kakav ishod bio.Ovako se bez potrebe razvlači i dižu tenzije bez potrebe

Poslali mu vizu.

Nisu trebali poslati i ne bi otisao.

Kasnije 90% nepismenih, misle da je falsifikovao

vizu.

Ljudi plasiraju Fake News i veruju.

Da mu nisu poslali vizu, problem resen.

Neces vakcinu, ovde mora, kraj price.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 16 Jan - 10:56

Ovi ulazi u drugu državu necjepljen a oni u Srbiji drži u prosvjede kako mu je sin Isus i da je ovo borba za Srbiju i srpstvo.

Meni došlo da ga potiran kad san to čuja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 Jan - 10:58

RayMabus wrote:Ovi ulazi u drugu državu necjepljen a oni u Srbiji drži u prosvjede kako mu je sin Isus i da je ovo borba za Srbiju i srpstvo.

Stari ga je osramotio i otežao mu situaciju samo tako..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 16 Jan - 10:59

RayMabus wrote:Srbi neka se bave s ovom pričom. Jest ovo diglo medijsku prašinu al nije drugima top tema.

Sve je to glupo kako god ovu priču okreneš. Najmanje sporta je tu bilo. Previše politikanstva na obje strane.

PS : Tko misli da Srbi ovo nisu digli na političku razinu nek posluša Srbovanje od strane njegovog oca itd.

Kako nije, kada sam postirao 5 linkova.

Nama nije tema, realno briga ljude za tenis.

Vise se bave oni, koji nemaju veze sa pricom.

On je pogresio a tu nema nikakvog Srbovanja.

Niko ni njega ne brani.

Nije trebao ici.

Ima krivice na njemu 30%.

Oni sto su divljaci, sta te briga.

Nemoj da ides i problem resen ili se vakcinisi.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 16 Jan - 11:01

Ray on je vizu i izuzece dobio i kad je dosao oni su organizirali ovu lakrdiju
I sad mi ti reci da to sve nije bilo smisljeno i planirano.
Jebo te vise Novakov stari, sta si se dovezao tog kretena nebitnog
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 16 Jan - 11:01

Venus wrote:
RayMabus wrote:Ovi ulazi u drugu državu necjepljen a oni u Srbiji drži u prosvjede kako mu je sin Isus i da je ovo borba za Srbiju i srpstvo.

Ulaziš u drugu državu i onda kad ti ovi rade probleme ovi još da je to borba za srpstvo.

Ako je to borba za srpstvo a ti njima želiš upadat u državu onda je sad to borba za Australiju iz njihove točke gledišta kad ti to tako postavljaš.

A stvarno ono...
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 16 Jan - 11:02

Pozvali ga a mozda se ni meni ne svidja izjava Srdjana,

ali to je sloboda govora i demokratija.

Kada vidim sta pisu po komentarima ovde po Italiji,

Srdjan je intelektualac.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by pizzon Sun 16 Jan - 11:04

debotoijusto wrote:progone ga samo zato sto polurvat...potiralo... biljezim + vladi scott morrisona i hrabrom narodu australije
djokovicu vise srece na banjaluka open 2022

ko te jebe
ovo nema veze sa koronom 
i brigom za zdravstvo.
moglu su lepo da zabrane
med.izuzece u startu i ok.
ovako, kreteni ko ti dibili
sansu da kenjaju.
znas ti moj q sta je za +

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon Sun 16 Jan - 11:06

RayMabus wrote:
Venus wrote:

Ulaziš u drugu državu i onda kad ti ovi rade probleme ovi još da je to borba za srpstvo.

Ako je to borba za srpstvo a ti njima želiš upadat u državu onda je sad to borba za Australiju iz njihove točke gledišta kad ti to tako postavljaš.

A stvarno ono...

nije on upadao
dobio je i poziv, vizu
i med.izuzece.
sve je to ponisteno
nakon sletanja u austral.
to se zove teska svinjarija.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics