Australija: Odbi, dalje neces moci!
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!
ZBOGOM JADNA ZEMLJO, TI NE ZASLUŽUJEŠ NOVAKA! Kraj sage! Avion poleteo - Đoković napustio Australiju.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Potpuno je nebitno šta ona misli. Ili bilo tko na ovoj planeti. Čak je nebitno jel on to doista je. Potpuno nebitno.Serbinho-3 wrote:VEDRANA RUDAN UZ NOLETA / 'Đokoviću, da si silovatelj djevojčica ili premijer kriminalac, sve bi ti vize valjale, ali ti si samo divlji Balkanac'
Bitan je onaj dio di vlada a ta vlada pripada anglosasiam koji su suradnici negativnih vanzemaljaca i žele kontrolu nad ovom planetu u letu promjene pravila al eto njemu ne stignu nit javit ( ne postoji telefon ) a promjenili pravila samo radi njega i onda ga ko životinju maltretiraju pred cijelim svijetom.
Ako to mogu s nekim tko je devet puta osvojija taj turnir i svjetski je broj 1 a šta će nama ostalima koji smo pestoti na ATP ljestvici ( slikovito rečeno al u osnovi svima nama koji smo obični građani i anonimusi a ima nas sedam miljardi na ovoj planeti il tako nešto ) ?
SPALJUJEM AUSTRALIJU.
Poslat ću im poruku.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Probavite to.
Nisu me poslali samo da pasivno gledam i ne radim ništa nego da izviđam, podnosim izvješća i donesem planove i onda pred vijeće i odluka.
Svaka kreacija zahtjeva i malo destrukcije.
U ovom slučaju taj njihov posjed je to malo.
Australija je to malo.
Neprijatelj drži deset posjeda i jedan iskoći. Procjeniš. Ako je dovoljno daleko i negdi je oko 10% ukupnih posjeda a poslat ćeš im poruku a onda ....ide pokolj toga.
Nisu me poslali samo da pasivno gledam i ne radim ništa nego da izviđam, podnosim izvješća i donesem planove i onda pred vijeće i odluka.
Svaka kreacija zahtjeva i malo destrukcije.
U ovom slučaju taj njihov posjed je to malo.
Australija je to malo.
Neprijatelj drži deset posjeda i jedan iskoći. Procjeniš. Ako je dovoljno daleko i negdi je oko 10% ukupnih posjeda a poslat ćeš im poruku a onda ....ide pokolj toga.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
2014-04-14
darth_vader likes this post
Stvar je gotova i o tome vise ne vrijedi trositi rijeci.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Najuriste ga, zajebani briti. :DRingo10 wrote:Stvar je gotova i o tome vise ne vrijedi trositi rijeci.
omni-
2014-04-12
Đoković će otići od tamo, ali ovi što ostaju... Mozak van da skoči
Meni je teško govoriti o tome jer imam djecu koja se ne žele cijepiti. Ne mogu ih više preko koljena i po guzi, ali najradije bih jer imaju filozofiju koja je idiotska, pretendiraju da znaju više od stručnjaka cijelog svijeta.
- Ja imam troje djece i šestero unučadi i svađam se s njima oko te blage injekcije! I moj sin dobije koronu, kao i njegova žena i sin. Molio sam se da odzrave, ali spočitnut ću im. A kći Katarina, koja živi u Lausanni, je toliki fanatik protiv toga da joj se više ne javljam na telefon! Ne slušaš oca, koji ti je omogućio sve! I sad sam ja budala, a ti si pametna. Ne mogu ja biti budala s 87 godina i sve sam prošao. Ona meni kaže "Tata, da se nisi cijepio ne bi dobio rak".
ciro blazevic ljeta gospodnjeg 2022
- Ja imam troje djece i šestero unučadi i svađam se s njima oko te blage injekcije! I moj sin dobije koronu, kao i njegova žena i sin. Molio sam se da odzrave, ali spočitnut ću im. A kći Katarina, koja živi u Lausanni, je toliki fanatik protiv toga da joj se više ne javljam na telefon! Ne slušaš oca, koji ti je omogućio sve! I sad sam ja budala, a ti si pametna. Ne mogu ja biti budala s 87 godina i sve sam prošao. Ona meni kaže "Tata, da se nisi cijepio ne bi dobio rak".
ciro blazevic ljeta gospodnjeg 2022
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
veber-
2014-12-30
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Oglasila se Rusija o Đokoviću
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=16&nav_category=78&nav_id=2089556
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=16&nav_category=78&nav_id=2089556
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
veber wrote:debo. ti nemaš djece ili dijete?
koliko mi poznati ne
2014-04-12
mutava baštarda wrote:
Đoković će otići od tamo, ali ovi što ostaju... Mozak van da skoči
nadam se da će ove policijote australijanci uskoro zaklati.
Guest- Guest
GIL MORETON, predsjednik Francuskog teniskog saveza, izjavio je kako se već sada pripremaju za ovogodišnje izdanje Roland Garrosa, odnosno, za dolazak necijepljenih tenisača i tenisačica."Naši ljudi zajedno s francuskim vlastima trenutačno dogovaraju pravila oko ulaska na turnir onih natjecatelja koji nisu cijepljeni. U tom pogledu ne vjerujem da će biti bilo kakvih problema", rekao je Moreton. Roland Garros je na programu od 22. svibnja do 5. lipnja.
Francuski parlament prihvatio je na završnom glasovanju u nedjelju nacrt zakona kojim se uvodi potvrda o cijepljenju koju vlada želi uvesti što prije zbog ponovnog širenja epidemije covida-19. Za tekst je glasovalo 215 zastupnika, 58 je bilo protiv i 7 suzdržano.
Prema novom zakonu o kojemu je vođena oštra rasprava u parlamentu jer su oporbene stanke ocijenile da su pojedine odredbe prestroge, građani će morati predočiti potvrdu o cijepljenju da bi mogli ući u restorane, kafiće, kinodvorane i vlakove na duljim vožnjama, objašnjava agencija Reuters.
U Francuskoj je 78 posto stanovništva potpuno cijepljeno, objavilo je u subotu ministarstvo zdravstva. Tisuće protivnika cijepljenja demonstrirale su u Parizu i drugim francuskim gradovima u subotu, ali je odaziv bio znatno manji nego prije tjedan dana, nakon poruke predsjednika Emmanuela Macrona da želi “iznervirati” necijepljene tako što će im u tolikoj mjeri otežati život da će se oni na kraju odlučiti za cijepljenje.
nece se ove godine novak naigrat po svijetu open visoko banja luka prvenstvo srbije za starije uzraste ... ima svoje drazi
2014-04-12
debotoijusto wrote:veber wrote:debo. ti nemaš djece ili dijete?
koliko mi poznati ne
pa kolko ti imaš godina?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pamtim kad je novinar na TVZ rekao drugovi od danas pocima stabilizacijaepikur37 wrote:debotoijusto wrote:veber wrote:debo. ti nemaš djece ili dijete?
koliko mi poznati ne
pa kolko ti imaš godina?
sve prije toga pamtim po dobru
2014-04-12
epikur37 likes this post
Od tada su novinari postali voditelji, TVZ je postao HTV, a drugovi gospoda...debotoijusto wrote:pamtim kad je novinar na TVZ rekao drugovi od danas pocima stabilizacijaepikur37 wrote:debotoijusto wrote:
koliko mi poznati ne
pa kolko ti imaš godina?
sve prije toga pamtim po dobru
Stabilizacija još traje...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
darth_vader likes this post
epikur37 wrote:Dobio je što je zaslužio, magare jedno.
Neće magarac da se vakciniše.
Guest- Guest
Zao mi j e ali sam sebi je najkrivlji
Iako su i ovi ovdje ispali kurvini sinovi jer nije to moralo tako
Ali oni su odlucili da ga izjure po svaku cijenu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Zao mi j e ali sam sebi je najkrivlji
Mislil magarac da more muljati ... e pa ne mreš ak nisi transrodan.
Prvo transrodan ... e onda se vrata otvaraju.
Guest- Guest
Za razliku od nacista koji su židove tamanili sve po zakonu, u slučaju Đoković ima arbitrarnosti na kojoj fašistička Australija mora proraditi te donit zakone kojim se necijepljene osobe uklanjaju iz društva.Ringo10 wrote:Zao mi j e ali sam sebi je najkrivlji
Kako kod nas u Evropi ima regulativa: svatko tko se želi eutanizirati mora biti zaštićen cijepivom protiv korone.
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Australija: Odbi, dalje neces moci!
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
Page 49 of 50