ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja... - Page 2 Empty Re: Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja...

Post by sitting_bull 2/1/2022, 19:59

Eroo wrote:
sitting_bull wrote:krenuli su raditi u korist svih građana zagreba.

to je malo drukčija praksa od mikijevih pogodovanja kumovima, rodijacima i inim pripadnicima plemena.

to je drugačija praksa i od podlog ucjenjivanja i sabotiranja koje provodi anemični sociopata prema svima koji mu ne podliaze i slijepo ne izvršavaju njegove diktatorske prohtjeve. no, taj neće još dugo. pobjeći će glavom bez obzira kad se obruč počne stezati oko agrokora.

u svakom slučaju nisu pizde kao pokojni miki, a nisu ni lopovi kao miki i hdz na čelu s anemičnim sociopatom.

Ako ne znaju kako potrošiti 600 mio €  eu novca onda oni nemaju pojma zašto su tu di jesu.
Nema s time ništa niPlenki ni pokojni miki.

Problem kako potrošiti 600 mio € znam riješiti, ali se nikad ne bih prihvatio posla biti gradonačelnik Zagreba.
Koji  vam je qratz? Jeste li baš svi neuki i nepismeni?   Strah od vlastite sjenke? Ne moraš biti tu di jesi,
ako  ne znaš riješiti  postojeće probleme  grada.
Pravit ćete vi na kraju Bandića  od blata, kao što sam vam već i obećao.
je, trebaju udba kretene pitati.

anemični sociopata pokušava uz pomoć hdz internet bojne popraviti nepopravljivo - imiđ stvoren na laganju, pljački i prodaji magle.
od 600 milijuna eura anemični sociopata potroši 40 milijuna kuna na dimnjake i krpanje krovova i onda kaže kako nešto radi.
grad zagreb je sam, nepovratno dao građanima 30 milijuna kuna kao pomoć pri obnovi.

anemični sociopata hoće uz eu novce prisiliti vlast u zagrebu da pleše kako je on to zamislio.
kad bi se to desilo, zagreb bi gorio, a anemični bi sociopata svirao violinu.

je, ne treba bandić od blata. 
ostalo je takvih kao ti malih, bandića od govana, koji još uvijek plaču za mikijem kojeg su crvi već davno pojeli.
prokletinja se spasio zatvora, a nije ni umro kao čovjek u svom domu i svom krevetu, nego u tuđem dvorištu  i uz tuđi plot.

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja... - Page 2 Empty Re: Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja...

Post by Eroo 2/1/2022, 20:24

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:krenuli su raditi u korist svih građana zagreba.

to je malo drukčija praksa od mikijevih pogodovanja kumovima, rodijacima i inim pripadnicima plemena.

to je drugačija praksa i od podlog ucjenjivanja i sabotiranja koje provodi anemični sociopata prema svima koji mu ne podliaze i slijepo ne izvršavaju njegove diktatorske prohtjeve. no, taj neće još dugo. pobjeći će glavom bez obzira kad se obruč počne stezati oko agrokora.

u svakom slučaju nisu pizde kao pokojni miki, a nisu ni lopovi kao miki i hdz na čelu s anemičnim sociopatom.

Ako ne znaju kako potrošiti 600 mio €  eu novca onda oni nemaju pojma zašto su tu di jesu.
Nema s time ništa niPlenki ni pokojni miki.

Problem kako potrošiti 600 mio € znam riješiti, ali se nikad ne bih prihvatio posla biti gradonačelnik Zagreba.
Koji  vam je qratz? Jeste li baš svi neuki i nepismeni?   Strah od vlastite sjenke? Ne moraš biti tu di jesi,
ako  ne znaš riješiti  postojeće probleme  grada.
Pravit ćete vi na kraju Bandića  od blata, kao što sam vam već i obećao.
je, trebaju udba kretene pitati.

anemični sociopata pokušava uz pomoć hdz internet bojne popraviti nepopravljivo - imiđ stvoren na laganju, pljački i prodaji magle.
od 600 milijuna eura anemični sociopata potroši 40 milijuna kuna na dimnjake i krpanje krovova i onda kaže kako nešto radi.
grad zagreb je sam, nepovratno dao građanima 30 milijuna kuna kao pomoć pri obnovi.

anemični sociopata hoće uz eu novce prisiliti vlast u zagrebu da pleše kako je on to zamislio.
kad bi se to desilo, zagreb bi gorio, a anemični bi sociopata svirao violinu.

je, ne treba bandić od blata. 
ostalo je takvih kao ti malih, bandića od govana, koji još uvijek plaču za mikijem kojeg su crvi već davno pojeli.
prokletinja se spasio zatvora, a nije ni umro kao čovjek u svom domu i svom krevetu, nego u tuđem dvorištu  i uz tuđi plot.

Ja znam kako se obnavlja  oštećene  objekte nakon potresa.
Glede toga imam i iskustvo s više jakih potresa,  a ipotrebno znanje...
U qrtzu ste što ste izgubili godinu dana (možda i niste, propitaj se!).
Mene samo zanima imate li sve  potrebne arhitektonske nacrte objekata?
Išta još  usto uopće imate  već urađeno? 
Ne radi to  ni  Plenki ni  Vlada. 
Evo me,tu sam, znam kako  korektno potrošiti lovu ,tako  da ne propadne. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull 2/1/2022, 21:25

udba efendijo, znaš ti drek.

isti si kao i anemični sociopata: na riječima sveznalica, na djelu bezveznjak.

anemični sociopata i njegovi puzavi ministri ne znaju što i kako pa prodaju maglu i prebacuju krivnju na druge, a ti kao internet vojnik lopovske partije hdz-a pokušavaš prebaciti odgovornost na druge i tako zataškati vlastitu nesposobnost, nerad i nedostatak volje da išta korisno napravite za građane.

uz anemičnog sociopatu koji brine isključivo o sebi i svojim osobnim interesima, uz kretena ministra horvata koji bi kao trebao voditi obnovu, a ne može dvije nacrtane ovce čuvati ti pokušavaš naći opravdanje za njih.

nakon poplave u gunji u svibnju 2014. godine  u saboru je nakon mjesec dana predložen i usvojen je zakon o obnovi, a sama je obnova započela čim se voda povukla i saniran je nasip. u manje od godinu i pol izgrađeno je i obnovljeno gotovo 2000 kuća i objekata. nikakva lokalna zajednica nije vodila obnovu.
dvije godine nakon potresa u zagrebu nije obnovljena niti izgrađena niti jedna jedina kuća sa crvenom naljepnicom!!!

i ti ovdje sereš kako to ne radi anemični sociopata i njegovi bešćutni kretenski ministar?!

no, dobro.
za nekog tko je iz kasabe pobjegao da bi u deželi bio sluga jernej ne čudi iskrivljeni tok svijesti.
nije žvaka za seljaka.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo 2/1/2022, 21:47

sitting_bull wrote:udba efendijo, znaš ti drek.
Vjerovao  ili ne - ZNAM!
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor 2/1/2022, 21:50

isti si kao i anemični sociopata: na riječima sveznalica, na djelu bezveznjak.
i ti ovdje sereš kako to ne radi anemični sociopata i njegovi bešćutni kretenski ministar?!
no, dobro.
za nekog tko je iz kasabe pobjegao da bi u deželi bio sluga jernej ne čudi iskrivljeni tok svijesti.
nije žvaka za seljaka.

:tu

2017-10-06

Eroo likes this post

Back to top Go down

Post by Eroo 2/1/2022, 21:57

@Noor,

Ko bi reka  u'vo  doba lani... :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull 2/1/2022, 22:14

Eroo wrote:
Vjerovao  ili ne - ZNAM!
očigledno imaš špiglu.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo 2/1/2022, 23:07

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
Vjerovao  ili ne - ZNAM!
očigledno imaš špiglu.
Sudjelovao sam kod puno većih potresa, u  Jugi pa nadalje.
U Sloveniji kod  svih potresa. Iskustvo imam  i  sa  laboratorijskim ispitivanjem.
Dugo godina sam   se bavio s projektiranjem: potresne analize i sanacije oštećenih konstrukcija (objekata).
Ostalo ti ne mogu reći, jer  nije za forum.

PS:
Na rspolaganju imam i 2 instituta i dvije specijalistične firme koje  se  bave  sa sanacijama   kod potresa.
Možda  bih ipak  mogao pomoći u toj situaciji  u kojoj ste.
I ne  laj kao pas, jebote... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull 3/1/2022, 00:36

Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
Vjerovao  ili ne - ZNAM!
očigledno imaš špiglu.
Sudjelovao sam kod puno većih potresa, u  Jugi pa nadalje.
U Sloveniji kod  svih potresa. Iskustvo imam  i  sa  laboratorijskim ispitivanjem.
Dugo godina sam   se bavio s projektiranjem: potresne analize i sanacije oštećenih konstrukcija (objekata).
Ostalo ti ne mogu reći, jer  nije za forum.

PS:
Na rspolaganju imam i 2 instituta i dvije specijalistične firme koje  se  bave  sa sanacijama   kod potresa.
Možda  bih ipak  mogao pomoći u toj situaciji  u kojoj ste.
I ne  laj kao pas, jebote... :D:
ako sam dobro shvatio što pišeš, ti organiziraš potrese po deželi i na prostorima ex-yu.

poslije popravljaš što tvoji potresi sjebu, ne?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics