''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
https://www.liberal.hr/david-matheson-lijecenje-od-homoseksualnosti-konverzivna-terapija-lgbt-127?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
Najopasniji su ovi prikriveni homoseksualci...hahahahahahahahahahaha...
Najopasniji su ovi prikriveni homoseksualci...hahahahahahahahahahaha...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
Pa i veliki broj psihijatara su luđaci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
A čuj...To je već područje koje mi je daleko...Valjda ti znaš bolje...jastreb wrote:Pa i veliki broj psihijatara su luđaci.
red wolf-
2016-02-10
pa..nije bas tako..no to si prikriven,je opterecenje za tebe..slobodno reci..slucaj sam za psihijatriju..poslije cemo šerati filinge i suosjecanje sa tobom..red wolf wrote:A čuj...To je već područje koje mi je daleko...Valjda ti znaš bolje...jastreb wrote:Pa i veliki broj psihijatara su luđaci.
Guest- Guest
jastreb wrote:Pa i veliki broj psihijatara su luđaci.
Doista mi je daleko, ali, tebi je ovo područje mnogo bliže, pošto si volio stavljati muškarce koji liče na ženske s pišama...pismejker wrote:pa..nije bas tako..no to si prikriven,je opterecenje za tebe..slobodno reci..slucaj sam za psihijatriju..poslije cemo šerati filinge i suosjecanje sa tobom..red wolf wrote:A čuj...To je već područje koje mi je daleko...Valjda ti znaš bolje...jastreb wrote:Pa i veliki broj psihijatara su luđaci.
red wolf-
2016-02-10
pismejker wrote:pa..nije bas tako..no to si prikriven,je opterecenje za tebe..slobodno reci..slucaj sam za psihijatriju..poslije cemo šerati filinge i suosjecanje sa tobom..red wolf wrote:A čuj...To je već područje koje mi je daleko...Valjda ti znaš bolje...jastreb wrote:Pa i veliki broj psihijatara su luđaci.
Pa morao sam ostvoriti atmosferu otvorenosti da se opustis i povjeris dragim kolegama na forumu.................uz tebe smo Ezeku,koliko god ti tezak teret bio koji nosis kao Jesus kriz...uz tebe smo svim srcem..red wolf wrote:Doista mi je daleko, ali, tebi je ovo područje mnogo bliže, pošto si volio stavljati muškarce koji liče na ženske s pišama...pismejker wrote:pa..nije bas tako..no to si prikriven,je opterecenje za tebe..slobodno reci..slucaj sam za psihijatriju..poslije cemo šerati filinge i suosjecanje sa tobom..red wolf wrote:A čuj...To je već područje koje mi je daleko...Valjda ti znaš bolje...jastreb wrote:Pa i veliki broj psihijatara su luđaci.
Guest- Guest
Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
red wolf-
2016-02-10
Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
Guest- Guest
Hvala ti na tvojoj otvorenosti...Sad bi mogao onog jednog Azijata koji liči na ženu s pišom staviti ovdje...Samo da nas posjetiš na to koji je tvoj fetiš...pismejker wrote:Pa morao sam ostvoriti atmosferu otvorenosti da se opustis i povjeris dragim kolegama na forumu.................uz tebe smo Ezeku,koliko god ti tezak teret bio koji nosis kao Jesus kriz...uz tebe smo svim srcem..red wolf wrote:Doista mi je daleko, ali, tebi je ovo područje mnogo bliže, pošto si volio stavljati muškarce koji liče na ženske s pišama...pismejker wrote:pa..nije bas tako..no to si prikriven,je opterecenje za tebe..slobodno reci..slucaj sam za psihijatriju..poslije cemo šerati filinge i suosjecanje sa tobom..red wolf wrote:A čuj...To je već područje koje mi je daleko...Valjda ti znaš bolje...jastreb wrote:Pa i veliki broj psihijatara su luđaci.
red wolf-
2016-02-10
Nisi shvatio Ezeku..stavio sam te slike da shvatis da i ti posto si drugaciji,nisi izopćen od nase ljubavi prema tebi..kujiš???red wolf wrote:Hvala ti na tvojoj otvorenosti...Sad bi mogao onog jednog Azijata koji liči na ženu s pišom staviti ovdje...Samo da nas posjetiš na to koji je tvoj fetiš...pismejker wrote:Pa morao sam ostvoriti atmosferu otvorenosti da se opustis i povjeris dragim kolegama na forumu.................uz tebe smo Ezeku,koliko god ti tezak teret bio koji nosis kao Jesus kriz...uz tebe smo svim srcem..red wolf wrote:Doista mi je daleko, ali, tebi je ovo područje mnogo bliže, pošto si volio stavljati muškarce koji liče na ženske s pišama...pismejker wrote:pa..nije bas tako..no to si prikriven,je opterecenje za tebe..slobodno reci..slucaj sam za psihijatriju..poslije cemo šerati filinge i suosjecanje sa tobom..red wolf wrote:
A čuj...To je već područje koje mi je daleko...Valjda ti znaš bolje...
Guest- Guest
Ne...Rodiš se ili kao muško ili kao žensko...Trećeg nema...To što se ti osjećaš drugačije, O.K., ja ću to poštivati, ali, brate, drži to u svoja četiri zida...pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
red wolf-
2016-02-10
Lijepo je cuti da se polako prilagodjavas nama smrdljivim ljudima u seksualnim usmjerenjima..Dobro,hoces da te smatramo dečkićem ili curicom?red wolf wrote:Ne...Rodiš se ili kao muško ili kao žensko...Trećeg nema...To što se ti osjećaš drugačije, O.K., ja ću to poštivati, ali, brate, drži to u svoja četiri zida...pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
Guest- Guest
Gledaj, upravo si priznao svekolikoj populaciji ovog foruma da si stavljao takav sadržaj na onaj forum tamo koji je sad već prošlost...Vi, ljudi ste tako zanimljiva vrsta...pismejker wrote:Nisi shvatio Ezeku..stavio sam te slike da shvatis da i ti posto si drugaciji,nisi izopćen od nase ljubavi prema tebi..kujiš???red wolf wrote:Hvala ti na tvojoj otvorenosti...Sad bi mogao onog jednog Azijata koji liči na ženu s pišom staviti ovdje...Samo da nas posjetiš na to koji je tvoj fetiš...pismejker wrote:Pa morao sam ostvoriti atmosferu otvorenosti da se opustis i povjeris dragim kolegama na forumu.................uz tebe smo Ezeku,koliko god ti tezak teret bio koji nosis kao Jesus kriz...uz tebe smo svim srcem..red wolf wrote:Doista mi je daleko, ali, tebi je ovo područje mnogo bliže, pošto si volio stavljati muškarce koji liče na ženske s pišama...pismejker wrote:
pa..nije bas tako..no to si prikriven,je opterecenje za tebe..slobodno reci..slucaj sam za psihijatriju..poslije cemo šerati filinge i suosjecanje sa tobom..
red wolf-
2016-02-10
Ovo je već terminologija koja spada u sferu jedne bolesne seksualne orijentacije...Dečkić i curica su maloljetne osobe, ako nisi znao...pismejker wrote:Lijepo je cuti da se polako prilagodjavas nama smrdljivim ljudima u seksualnim usmjerenjima..Dobro,hoces da te smatramo dečkićem ili curicom?red wolf wrote:Ne...Rodiš se ili kao muško ili kao žensko...Trećeg nema...To što se ti osjećaš drugačije, O.K., ja ću to poštivati, ali, brate, drži to u svoja četiri zida...pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
red wolf-
2016-02-10
Pa da jasno da sam stavljao,da se i likovi poput tebe,ne osjecaju izopcenima i neprihvacenima..morao sam te ohrabriti u pristupu nasem drustvu..Sto je tu tak olose...polako cemo mi izvuci tvoje tendencije i skrivene zeljice,sto bi volio..da si deckić ili curica..malo vremena treba...jasno..sorr Ezeku,sad odoh nes slatko pojesti,vecera je pala,tako da..za slatko uvijek ima mjesta..ajd zdravo..red wolf wrote:Gledaj, upravo si priznao svekolikoj populaciji ovog foruma da si stavljao takav sadržaj na onaj forum tamo koji je sad već prošlost...Vi, ljudi ste tako zanimljiva vrsta...pismejker wrote:Nisi shvatio Ezeku..stavio sam te slike da shvatis da i ti posto si drugaciji,nisi izopćen od nase ljubavi prema tebi..kujiš???red wolf wrote:Hvala ti na tvojoj otvorenosti...Sad bi mogao onog jednog Azijata koji liči na ženu s pišom staviti ovdje...Samo da nas posjetiš na to koji je tvoj fetiš...pismejker wrote:Pa morao sam ostvoriti atmosferu otvorenosti da se opustis i povjeris dragim kolegama na forumu.................uz tebe smo Ezeku,koliko god ti tezak teret bio koji nosis kao Jesus kriz...uz tebe smo svim srcem..red wolf wrote:
Doista mi je daleko, ali, tebi je ovo područje mnogo bliže, pošto si volio stavljati muškarce koji liče na ženske s pišama...
Guest- Guest
sorry,samo te kategoriziram prema umnom nivou i psihickoj zrelosti..red wolf wrote:Ovo je već terminologija koja spada u sferu jedne bolesne seksualne orijentacije...Dečkić i curica su maloljetne osobe, ako nisi znao...pismejker wrote:Lijepo je cuti da se polako prilagodjavas nama smrdljivim ljudima u seksualnim usmjerenjima..Dobro,hoces da te smatramo dečkićem ili curicom?red wolf wrote:Ne...Rodiš se ili kao muško ili kao žensko...Trećeg nema...To što se ti osjećaš drugačije, O.K., ja ću to poštivati, ali, brate, drži to u svoja četiri zida...pismejker wrote:Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...red wolf wrote:Što je problem danas? Nasilna transgenderizacija. Rodiš se, ili kao muško, ili kao žensko...Trećeg nema...
Guest- Guest
Ja, iskreno, uopće nisam uočio što si stavio tada...Drugi su ti ukazali na to...Ja sam te čak i branio...I što si ti onda napravio?...Sječaš li se?pismejker wrote:Pa da jasno da sam stavljao,da se i likovi poput tebe,ne osjecaju izopcenima i neprihvacenima..morao sam te ohrabriti u pristupu nasem drustvu..Sto je tu tak olose...polako cemo mi izvuci tvoje tendencije i skrivene zeljice,sto bi volio..da si deckić ili curica..malo vremena treba...jasno..sorr Ezeku,sad odoh nes slatko pojesti,vecera je pala,tako da..za slatko uvijek ima mjesta..ajd zdravo..red wolf wrote:Gledaj, upravo si priznao svekolikoj populaciji ovog foruma da si stavljao takav sadržaj na onaj forum tamo koji je sad već prošlost...Vi, ljudi ste tako zanimljiva vrsta...pismejker wrote:Nisi shvatio Ezeku..stavio sam te slike da shvatis da i ti posto si drugaciji,nisi izopćen od nase ljubavi prema tebi..kujiš???red wolf wrote:Hvala ti na tvojoj otvorenosti...Sad bi mogao onog jednog Azijata koji liči na ženu s pišom staviti ovdje...Samo da nas posjetiš na to koji je tvoj fetiš...pismejker wrote:
Pa morao sam ostvoriti atmosferu otvorenosti da se opustis i povjeris dragim kolegama na forumu.................uz tebe smo Ezeku,koliko god ti tezak teret bio koji nosis kao Jesus kriz...uz tebe smo svim srcem..
red wolf-
2016-02-10
Ne, ne...Ovo ti je postupak izvlačenja informacija od nekoga...I ti si jako dobar učenik u tom pogledu...Ne da si priznao da si stavljao muške koje liče na ženske s pišama, nego si nam i otkrio svoju seksualnu terminologiju --> dečkići i curice...Poserem ti se u ta tvoja usta koja su kadra izreći takvo nešto kao --> dečkići i curice...pismejker wrote:sorry,samo te kategoriziram prema umnom nivou i psihickoj zrelosti..red wolf wrote:Ovo je već terminologija koja spada u sferu jedne bolesne seksualne orijentacije...Dečkić i curica su maloljetne osobe, ako nisi znao...pismejker wrote:Lijepo je cuti da se polako prilagodjavas nama smrdljivim ljudima u seksualnim usmjerenjima..Dobro,hoces da te smatramo dečkićem ili curicom?red wolf wrote:Ne...Rodiš se ili kao muško ili kao žensko...Trećeg nema...To što se ti osjećaš drugačije, O.K., ja ću to poštivati, ali, brate, drži to u svoja četiri zida...pismejker wrote:
Rekao bih ti ali neces razumijeti..preduboka je tamna voda ta...
Last edited by red wolf on 26/1/2019, 19:33; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Imigrant u Beču više nije mogao izdržati bez seksa
» Nije više mogao izdržati: podnio ostavku zbog Srbije
» Na isti način na koji Adem Vuchiqi nije mogao ući u Hrvatsku danas Džaferović je mogao 18. studenog. Kako?
» Kaže kako je otišao s panela jer više nije mogao "slušati ta sranja".
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» Nije više mogao izdržati: podnio ostavku zbog Srbije
» Na isti način na koji Adem Vuchiqi nije mogao ući u Hrvatsku danas Džaferović je mogao 18. studenog. Kako?
» Kaže kako je otišao s panela jer više nije mogao "slušati ta sranja".
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
Page 1 of 2