Nestao Splicanin u Beogradu
Page 9 of 17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Nestao Splicanin u Beogradu
...tu gdje su sad ovi kafici i klubovi tu se snimala jedna scena u otpisanima sa onim autom i agentom koji otkriven da radi za komunce tuda bjezi..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jel karadjordjev park blizu topcidera?..tu sam bio ali zaboravih davno bilo
2015-09-08
Restorani i klubovi Beton hale spadaju u, u Splitu bi rekli, skup đir. Beograđani i ostali poznavatelji ugostiteljske scene u srpskoj metropoli znaju da u restoranima Beton hale nema kompletne večere ispod 100 do 150 eura po osobi, što ne može svatko sebi priuštiti, pogotovo ne tamošnji prosječan građanin.
U pitanju je "lokacija u rangu Dedinja", Beton hala nije na glasu kao adresa na kojoj se noću događaju problemi, govori nam beogradska novinarka Brankica Travica, koja od prvoga dana prati slučaj nestalog Mateja Periša.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/klub-odakle-je-nestao-matej-privlaci-goste-dubljeg-dzepa-srpska-novinarka-za-slobodnu-ovo-je-lokacija-u-rangu-dedinja-nije-na-glasu-kao-adresa-na-kojoj-se-nocu-dogadaju-problemi-nitko-do-sada-nije-upao-u-rijeku-1156403#&gid=1&pid=2
Gledam di je to na karti kad je to već na Savi di je taj neki pliva....a ovo je sam centar Beograda, na ušću Save u Dunav ispod tvrđave.
U pitanju je "lokacija u rangu Dedinja", Beton hala nije na glasu kao adresa na kojoj se noću događaju problemi, govori nam beogradska novinarka Brankica Travica, koja od prvoga dana prati slučaj nestalog Mateja Periša.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/klub-odakle-je-nestao-matej-privlaci-goste-dubljeg-dzepa-srpska-novinarka-za-slobodnu-ovo-je-lokacija-u-rangu-dedinja-nije-na-glasu-kao-adresa-na-kojoj-se-nocu-dogadaju-problemi-nitko-do-sada-nije-upao-u-rijeku-1156403#&gid=1&pid=2
Gledam di je to na karti kad je to već na Savi di je taj neki pliva....a ovo je sam centar Beograda, na ušću Save u Dunav ispod tvrđave.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:niels wrote:A dobro, možda se ipak javi…ako i kad dođe k sebi. :)
Ovo i nije tako loša vijest naspram čiste odstrjele ispred kluba.
Kad sam bio graničar 1957-1959, većinu vremena sam proveo čuvajući granicu u Đerdapskoj klisuri. U zimi, bilo je stvarno hladno, dva Rumunja, inžinjera, ima neki rudnik preko puta klisure, su prepivali rijeku poprijeko, po noći, i zatražili azil.
jeste ih vratili čaušeskuu?
Naravno da nismo.
Tad se još nije gradila bratska brana, invazija nije bila nezamisliva.
niels-
2021-04-26
dijagram wrote:Ovo je prvo sto sam napisao na temi.dijagram wrote:Los kokain i te stvari.
Prema ovome sa kamera čini se tako…
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nisam nikad bio u tom djelu beograd..uglavnom zeljeznicki kolodvor na glavnom zeljeznickom ili na topcideru i pravac marakana ili stadion jna..sve sto pamtim je karadjordjev park mislim i dio dedinja te autokomanda..jednom bio i u novom beogradu
2015-09-08
vuksadinare wrote:Nisam nikad bio u tom djelu beograd..uglavnom zeljeznicki kolodvor na glavnom zeljeznickom ili na topcideru i pravac marakana ili stadion jna..sve sto pamtim je karadjordjev park mislim i dio dedinja te autokomanda..jednom bio i u novom beogradu
Šumovito. Ima zološki. Bija san ja kad san ima deset godina za Novogodišnje praznike pa smo bili tjedan dana tamo i tjedan u Vojvodini kod druge rodbine pa smo bili jedan dan u zološkome.. Iman rodbine tamo, tu negdi Novi Beograd priko puta toga.
To ti je šuma.
Last edited by RayMabus on 3/1/2022, 21:46; edited 1 time in total
2014-04-11
@Pirate neću ti odgovoriti.
Moj post nisi dobro pročitao ili dobro rastumačio. Ozlojeđen si tonom rasprave ovdje, a možda si i generalno svadljivog raspoloženja.
Bilo kako bilo, klasični si zloćudni eksponent “srpskog sveta”, bilo da je u pitanju Crna Gora, BiH, Kosovo, Hrvatska, ekonomija, Rafali, cijepljenje, fabrike…tvoja pozicija je savršeno jasna.
S strane, inače imaš kvalitetne upise, matrica je otrov.
Moj post nisi dobro pročitao ili dobro rastumačio. Ozlojeđen si tonom rasprave ovdje, a možda si i generalno svadljivog raspoloženja.
Bilo kako bilo, klasični si zloćudni eksponent “srpskog sveta”, bilo da je u pitanju Crna Gora, BiH, Kosovo, Hrvatska, ekonomija, Rafali, cijepljenje, fabrike…tvoja pozicija je savršeno jasna.
niels-
2021-04-26
Ajde u kuracRayMabus wrote:
Ovo nešto ko Bačvice u Splitu.
Bačvice :
2014-04-16
Ne diraj mu Srbiju. Srbija mu je majka.niels wrote:@Pirate neću ti odgovoriti.
Kad ga izbace Crnogorci iz države bit će iduće tri godine u crnini. Poistovjećuje se s pravoslavljem tj SPC a pravoslavne crkve a one nikad nisu bile nacionalne do prije sto godina ( zato i je crnogorska pravoslavna crkva jer je to naziv za područje nad kojim je nadležna a ne naroda ).
2014-04-11
To je sam špic a Dunav je najveća evropska rijeka a to je još ušće Save u Dunav i ima ta tvrđava i iza te tvrđave ako se udaljavaš od rijeka ti je stari dio Beograda.
To je špic i to se vodene mase i to možda sad ne kužiš kad je mirno al kad su poplave i onda udara sve tu i zato tu nema ništa osim te tvrđave koja tu nadgleda promet i to jer je to bila granica između ostaloga i važan je prometni pravac i točka al ništa drugo nema upravo radi udara vodenih masa kad su poplave.
Špic, doslovno špic.
Šuma je tu. Drveće.
To je špic i to se vodene mase i to možda sad ne kužiš kad je mirno al kad su poplave i onda udara sve tu i zato tu nema ništa osim te tvrđave koja tu nadgleda promet i to jer je to bila granica između ostaloga i važan je prometni pravac i točka al ništa drugo nema upravo radi udara vodenih masa kad su poplave.
Špic, doslovno špic.
Šuma je tu. Drveće.
2014-04-11
RayMabus wrote:Restorani i klubovi Beton hale spadaju u, u Splitu bi rekli, skup đir. Beograđani i ostali poznavatelji ugostiteljske scene u srpskoj metropoli znaju da u restoranima Beton hale nema kompletne večere ispod 100 do 150 eura po osobi, što ne može svatko sebi priuštiti, pogotovo ne tamošnji prosječan građanin.
Taj most sto pocinje, vidi se malo, to je Brankov Most.
Ta zuta svetlost na video linku, jeste od njega.
Ljubicasta,moguce isto od njega.
Jasno je po orijentaciji da se radi ispred Beton Hale.
To na slici je kako ce nekad nesto biti, ne izgleda tako.
Ne kapiram da se sve sredi i onda imas brod sa sljunkom ispred, osim ako ne sluzi da nekoga zakopaju.
To moras da sklonis.
Restorani jesu luksuzni i nisu za siroke narodne mase.
Dosta ljudi ispred seta na potezu SC 25 Maj na Dorcolu ka Beograd na Vodi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Lučka kapetanija je odma ispod Gotika.Serbinho-3 wrote:
Ne kapiram da se sve sredi i onda imas brod sa sljunkom ispred, osim ako ne sluzi da nekoga zakopaju.
To moras da sklonis.
Morat će maknit lučku kapetaniju ako misle to tako mada ...to su neki planovi, o tom potom.
To za kruzere ostavit i to je to.
2014-04-11
Princ od Čaira wrote:
Dečko se verovatno predozirao i završio ili u nekom jarku ili u Savi.
Nije se predozirao već drogiran uskočio u vodu… Zamalo sam pogodio.
Guest- Guest
Hektorović wrote:dijagram wrote:Ovo je prvo sto sam napisao na temi.dijagram wrote:Los kokain i te stvari.
Prema ovome sa kamera čini se tako…
LSD ili MDMA, po ponašanju bih rekao…
Guest- Guest
RayMabus wrote:Lučka kapetanija je odma ispod Gotika.Serbinho-3 wrote:
To moras da sklonis.
Morat će maknit lučku kapetaniju ako misle to tako mada ...to su neki planovi, o tom potom.
To za kruzere ostavit i to je to.
Ma jasta more, neka rade posao za koji su placeni.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ovaj slucaj je predimenzioniran..kod nas vecina ljudi ono zao mi roditelja decko sam skocio sam se ubio..ili ono po kaj je isao tamo vraga traziti..
2015-09-08
vuksadinare wrote:ovaj slucaj je predimenzioniran..kod nas vecina ljudi ono zao mi roditelja decko sam skocio sam se ubio..ili ono po kaj je isao tamo vraga traziti..
Nije mi žal niti njega niti roditelja.
Ti noćni klubovi ili kaj već je to tam gdje je bil su svugdje teške mordor zone.
I da ... turisti znaju najebati, naročito kad nalete na idiote kojih ima svugdje.
Sad samo ovisi o broju idiota na broj stanovnika.
I koja mjesta obilaziš.
Obilaziš mordore, završiš kak hrana orkima.
Guest- Guest
....njemu i njima ak je zabava drogiranje i pijancevanje i odlazak po to u beograd te vucaranje po opskurnim sumnjivim i tamnim klubovima sto goivori o takvim likovima?..tu ih ne spasavaju ni zavrseni fakulteti ni obitelji sa 'pedigreom'..ti likovi ne mogu se staviti pod normalno i puni su obijesti i egaSovak wrote:vuksadinare wrote:ovaj slucaj je predimenzioniran..kod nas vecina ljudi ono zao mi roditelja decko sam skocio sam se ubio..ili ono po kaj je isao tamo vraga traziti..
Nije mi žal niti njega niti roditelja.
Ti noćni klubovi ili kaj već je to tam gdje je bil su svugdje teške mordor zone.
I da ... turisti znaju najebati, naročito kad nalete na idiote kojih ima svugdje.
Sad samo ovisi o broju idiota na broj stanovnika.
I koja mjesta obilaziš.
Obilaziš mordore, završiš kak hrana orkima.
2015-09-08
niels wrote:Uglavnom, najlogičnije jest da je bio ubijen hladnim oružjem, spremljen u prtljažnik i...riješen ovako ili onako. Moguće je da je bačen u rijeku prerezanog vrata ili nakon ubodne rane, malo je vjerojatno da je upucan.
Čista logika.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Happy Splićanin
» Splićanin prošetao kokoš na povodcu
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Happy Splićanin
» Splićanin prošetao kokoš na povodcu
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
Page 9 of 17