Nestao Splicanin u Beogradu
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Nestao Splicanin u Beogradu
...a dao bi sve da mozejastreb wrote:Ajde prestani s tim glupistima.vuksadinare wrote:Mozda se stopom vraca u Split..vidija da je falija di je dosaPirate wrote:Neki svijedoci tvrde da su vidjeli nekog tko odgovara opisu u Rumi oko 3.30. Inace od Beton hale do Rume ima oko 65 km i moze se stici za manje od sat vremena.
Ko je tebi kriv sta ne smijes u Srbiju.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Cuj ovo..pa ja sam bio u beogradu i srbiji dok si ti jos mastao da kucu tamo napravis..ne hvala..ak sam onda bio najsretniji kad sam posao doma kako bi onda danas bilo...jastreb wrote:Ajde prestani s tim glupistima.vuksadinare wrote:Mozda se stopom vraca u Split..vidija da je falija di je dosaPirate wrote:Neki svijedoci tvrde da su vidjeli nekog tko odgovara opisu u Rumi oko 3.30. Inace od Beton hale do Rume ima oko 65 km i moze se stici za manje od sat vremena.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne...previse zla se desilo..a i prije toga par puta sam bio i nista posebnodebotoijusto wrote:...a dao bi sve da mozejastreb wrote:Ajde prestani s tim glupistima.vuksadinare wrote:
Mozda se stopom vraca u Split..vidija da je falija di je dosa
2015-09-08
Hehehe,pa tebe bi vec na Bajakovu skinuli iz auta.vuksadinare wrote:Cuj ovo..pa ja sam bio u beogradu i srbiji dok si ti jos mastao da kucu tamo napravis..ne hvala..ak sam onda bio najsretniji kad sam posao doma kako bi onda danas bilo...jastreb wrote:Ajde prestani s tim glupistima.vuksadinare wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Informer rjesio slucaj..'otrcao u maglu'..
https://informer.rs/hronika/vesti/665085/kamere-nestao-hrvat-matej-peris
https://informer.rs/hronika/vesti/665085/kamere-nestao-hrvat-matej-peris
2015-09-08
Ne bi ja isao u srbiju preko bajakova..to je za sminkerejastreb wrote:Hehehe,pa tebe bi vec na Bajakovu skinuli iz auta.vuksadinare wrote:Cuj ovo..pa ja sam bio u beogradu i srbiji dok si ti jos mastao da kucu tamo napravis..ne hvala..ak sam onda bio najsretniji kad sam posao doma kako bi onda danas bilo...jastreb wrote:
Ajde prestani s tim glupistima.
2015-09-08
Jesi pred rat.vuksadinare wrote:Cuj ovo..pa ja sam bio u beogradu i srbiji dok si ti jos mastao da kucu tamo napravis..ne hvala..ak sam onda bio najsretniji kad sam posao doma kako bi onda danas bilo...jastreb wrote:Ajde prestani s tim glupistima.vuksadinare wrote:
Zašto sad ne ideš?
2014-04-22
Nagađati je nezahvalno, ali vjerojatno jest mrtav. Ako je otet, otmičari bi tražili otkupninu. Ako je bio pijan ili drogiran, već bi došao k sebi. Ne znam zašto se proziva njegove prijatelje, pa izašao je sam, kaj, trebalo ga je držati za ručicu?
Bio sam u beogradskim provodima, divlje jest i neobuzdano, ali uglavnom sigurno. Dobro, ovisi gdje si i s kim si, a neke stvari su se i promijenile i zadnjih 35 godina, kad sam ja bio.
Uglavnom, najlogičnije jest da je bio ubijen hladnim oružjem, spremljen u prtljažnik i...riješen ovako ili onako. Moguće je da je bačen u rijeku prerezanog vrata ili nakon ubodne rane, malo je vjerojatno da je upucan. Matica je tamo jaka, a ima puno lokacija gdje tijelo može zapeti, šaš, mulj ga može povući. Prošli su dani, ako tijelo nije zapelo, daleko je on od šireg područja Beograda.
Sve u svemu, može biti bilo gdje, ali gotovo sigurno je mrtav.
Bio sam u beogradskim provodima, divlje jest i neobuzdano, ali uglavnom sigurno. Dobro, ovisi gdje si i s kim si, a neke stvari su se i promijenile i zadnjih 35 godina, kad sam ja bio.
Uglavnom, najlogičnije jest da je bio ubijen hladnim oružjem, spremljen u prtljažnik i...riješen ovako ili onako. Moguće je da je bačen u rijeku prerezanog vrata ili nakon ubodne rane, malo je vjerojatno da je upucan. Matica je tamo jaka, a ima puno lokacija gdje tijelo može zapeti, šaš, mulj ga može povući. Prošli su dani, ako tijelo nije zapelo, daleko je on od šireg područja Beograda.
Sve u svemu, može biti bilo gdje, ali gotovo sigurno je mrtav.
niels-
2021-04-26
Ali mislim da tu nešto ne štima, cijela priča od samog starta...samo moj osjećaj.
Zbilja treba ispitati njegovu povijest i prijatelje.
Civili obično ne navlače ovakve stvari na glavu, Beograd ili ne.
niels-
2021-04-26
nije on bio sam u bg
to je bila grupa koja je doputovala
kombijem.
da je bilo bilo kakvih problema
na nac.osnovi, oni bi znali.
kombijem.
2020-04-21
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3843119/pojavili-se-snimci-mateja-perisa-pre-nestanka
2020-04-21
ti se pokrij ušima i šuti, možeš bit sretan da te još nisu posjeli na traktorče :Djastreb wrote:Ajde prestani s tim glupistima.vuksadinare wrote:Mozda se stopom vraca u Split..vidija da je falija di je dosaPirate wrote:Neki svijedoci tvrde da su vidjeli nekog tko odgovara opisu u Rumi oko 3.30. Inace od Beton hale do Rume ima oko 65 km i moze se stici za manje od sat vremena.
pizzon wrote:nije on bio sam u bg
kombijem.
Nacionalna, socijalna ili spolna osnova, svejedno.
U Zagrebu možeš spavati posred ceste, u Beogradu ljudi neobjašnjivo nestaju. Mi smo turistička zemlja, gulimo turiste, gubimo ih po planinama i pučini, pa ih nalazimo, a tu i tamo ih dohvatimo, ali nam baš ne skončavaju nasilnom smrću.
Da je ubijen zato što je Hrvat, to bi bila još dobra vijest za beogradski turizam. To bi značilo da Hrvati nisu dobrodošli, dok Hrvatice jesu.
Ali po svemu sudeći ubijen je iz potpuno nepoznatog motiva, koji se možda neće nikad saznati.
A to znači da je Beograd opasan i za stanovnike i za goste, gdje ima uličnog i organiziranog kriminala, i kao takav je nepodesan za posjete.
Kao što uostalom i jest, da se ne lažemo. Meljete ljude u ćevape, koje jedete. Kaj se vama događa?
niels-
2021-04-26
Nema tijela, nema zločina...niels wrote:Ali mislim da tu nešto ne štima, cijela priča od samog starta...samo moj osjećaj.
Prvi zakon kriminalističke forenzike...
Što bi njegovi prijatelji mogli kazati?
Vjerojatno su bili mrtvi pijani svi redom u 2.30 ujutro na staru godinu u drugoj državi...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
T. wrote:Nema tijela, nema zločina...niels wrote:Ali mislim da tu nešto ne štima, cijela priča od samog starta...samo moj osjećaj.
Vjerojatno su bili mrtvi pijani svi redom u 2.30 ujutro na staru godinu u drugoj državi...
Nije krim istraga, ali imamo potragu za nestalom osobom.
Da li znaš što “forenzika” uopće znači?
Prijatelji bi za početak mogli reći zašto Beograd, zašto taj klub, da li su i prije išli tamo, s kime se druže ako koga poznaju u Beogradu, čime se bave u Hrvatskoj...
Postoje i toksikološki nalazi, poligrafi itd.
Svi ti podaci pomažu u potrazi, koja lagano prelazi u pretragu.
niels-
2021-04-26
Prije mjesec dana bio sam na buvljaku Zagrebu. Na Jakusevcu. Taj dan počeo je jakom kišom,koja se najprije smirila,a zatim i popuno stala.Noor wrote:ti se pokrij ušima i šuti, možeš bit sretan da te još nisu posjeli na traktorče :Djastreb wrote:Ajde prestani s tim glupistima.vuksadinare wrote:
Iz tmurne Malešnice gacajući po blatnom,vlažnom i uvelom opalom lišću,uputih se prema autobusnom stajalištu kraj tržnice na Španskom odakle sam se prevezao na Remizu,a zatim tramvajem preko više stajališta stigao i na Jakuševca.
Požalih odmah. Na vašara bijaše oko 10 ,umjesto stotinjak,pa i više štandova,no kad sam već stigao ondje obiđoh i to što je bilo tamo.
Na jednom ,ceradom pokrivenom štandu zapazih zelenu knjigu i uzeh je u ruke. Fotomonografija Koprivnicko krizevacke zupanije.
Sa Romom iz Bjelovara,sam se nakon cjenkanja dogovorio da mi tu lijepu knjigu punu fotografija proda za 15 Kuna,a zatim sam kupio još i neke figurice kauboja i indijanaca i vratio se istim putem prama Malešnici.
(Nastavlja se
2014-04-22
Noor likes this post
Ne znam ništa ni o čemu, pišem da pišem i da ne gledam ženu...niels wrote:T. wrote:Nema tijela, nema zločina...niels wrote:Ali mislim da tu nešto ne štima, cijela priča od samog starta...samo moj osjećaj.
Nije krim istraga, ali imamo potragu za nestalom osobom.
Da li znaš što “forenzika” uopće znači?
Prijatelji bi za početak mogli reći zašto Beograd, zašto taj klub, da li su i prije išli tamo, s kime se druže ako koga poznaju u Beogradu, čime se bave u Hrvatskoj...
Postoje i toksikološki nalazi, poligrafi itd.
Svi ti podaci pomažu u potrazi, koja lagano prelazi u pretragu.
Jel to u redu?
Gle, ako je lik pretrčao 'pola beograda' u kratkim rukavima i plivao u savi, smatram da je više-manje stvar jasna...
Uzeo je nešto je*eno...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Noor likes this post
Procurile nove snimke: Trčao ulicama, pa zaplivao u Savi? Otac tvrdi da su autentične: 'To je uistinu moj sin!'
jadni roditelji, treba to izdržati i preživjeti :(
trci po gradu 31. 12. kratkih rukava... pliva u 2 ure jutri... ovo je neka gadna kemija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:trci po gradu 31. 12. kratkih rukava... pliva u 2 ure jutri... ovo je neka gadna kemija
i ja mislim...
Ovaj je lud. I ja sam se noću pijan noću kupao u Savi, ali leti, ne za Novu godinu.Noor wrote:Procurile nove snimke: Trčao ulicama, pa zaplivao u Savi? Otac tvrdi da su autentične: 'To je uistinu moj sin!'
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Happy Splićanin
» Splićanin prošetao kokoš na povodcu
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Happy Splićanin
» Splićanin prošetao kokoš na povodcu
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
Page 6 of 17