Nestao Splicanin u Beogradu
Page 7 of 17
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Nestao Splicanin u Beogradu
Ovaj je lud. I ja sam se noću pijan noću kupao u Savi, ali leti, ne za Novu godinu.Noor wrote:Procurile nove snimke: Trčao ulicama, pa zaplivao u Savi? Otac tvrdi da su autentične: 'To je uistinu moj sin!'
jadni roditelji, treba to izdržati i preživjeti :(
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Splicani imaju tradiciju novogodisnjeg kupanja i picigina na Bacvicama, nista cudno...no ipak, tu se radi o teskim bojama, mislimdzango wrote:Ovaj je lud. I ja sam se noću pijan noću kupao u Savi, ali leti, ne za Novu godinu.Noor wrote:Procurile nove snimke: Trčao ulicama, pa zaplivao u Savi? Otac tvrdi da su autentične: 'To je uistinu moj sin!'
A dobro, možda se ipak javi…ako i kad dođe k sebi. :)
Ovo i nije tako loša vijest naspram čiste odstrjele ispred kluba.
Kad sam bio graničar 1957-1959, većinu vremena sam proveo čuvajući granicu u Đerdapskoj klisuri. U zimi, bilo je stvarno hladno, dva Rumunja, inžinjera, ima neki rudnik preko puta klisure, su prepivali rijeku poprijeko, po noći, i zatražili azil.
Kad sam bio graničar 1957-1959, većinu vremena sam proveo čuvajući granicu u Đerdapskoj klisuri. U zimi, bilo je stvarno hladno, dva Rumunja, inžinjera, ima neki rudnik preko puta klisure, su prepivali rijeku poprijeko, po noći, i zatražili azil.
niels-
2021-04-26
I kod nas plivaju za Bogojavljanje ali nisu razvaljeni i znaju kada i kako da izađu iz vode. Ne valja ovo što je ušao u vodu.Noor wrote:Splicani imaju tradiciju novogodisnjeg kupanja i picigina na Bacvicama, nista cudno...no ipak, tu se radi o teskim bojama, mislimdzango wrote:Ovaj je lud. I ja sam se noću pijan noću kupao u Savi, ali leti, ne za Novu godinu.Noor wrote:Procurile nove snimke: Trčao ulicama, pa zaplivao u Savi? Otac tvrdi da su autentične: 'To je uistinu moj sin!'
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Noor likes this post
niels wrote:A dobro, možda se ipak javi…ako i kad dođe k sebi. :)
asti issusa ti si suvremenik broja 1
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader and niels like this post
jeste ih vratili čaušeskuu?
Ajde da ti odgovorim na svaki pasusniels wrote:pizzon wrote:nije on bio sam u bg
to je bila grupa koja je doputovala
kombijem.
da je bilo bilo kakvih problema
na nac.osnovi, oni bi znali.
Nacionalna, socijalna ili spolna osnova, svejedno.
U Zagrebu možeš spavati posred ceste, u Beogradu ljudi neobjašnjivo nestaju. Mi smo turistička zemlja, gulimo turiste, gubimo ih po planinama i pučini, pa ih nalazimo, a tu i tamo ih dohvatimo, ali nam baš ne skončavaju nasilnom smrću.
Da je ubijen zato što je Hrvat, to bi bila još dobra vijest za beogradski turizam. To bi značilo da Hrvati nisu dobrodošli, dok Hrvatice jesu.
Ali po svemu sudeći ubijen je iz potpuno nepoznatog motiva, koji se možda neće nikad saznati.
A to znači da je Beograd opasan i za stanovnike i za goste, gdje ima uličnog i organiziranog kriminala, i kao takav je nepodesan za posjete.
Kao što uostalom i jest, da se ne lažemo. Meljete ljude u ćevape, koje jedete. Kaj se vama događa?
1. Hrvatska i Srbija su jedne od sigurnijih zemalja u svijetu ali svejedno se desavaju nasilne smrti kao ona silovana i ubijena zenska u Splitu koju si selektivnim pamcenjem izostavio, a nije jedina.
2. Ubijen Hrvat u Srbiji dobra vijest? Bolestan nacin razmisljanja.
3. Beograd je metropola od 1.6 milijuna ljudi, sranja se desavaju kao i u svakom gradu te velicine
4. Mljevenje ljudi u cevape od strane pojedinaca iz kriminalnog miljea kao generalna dijagnoza za cjelokupno stanovnistva je nista nego maliciozna konstatacija.
P. S. Jel imas carobnu kuglu pa znas da se tu eksplicitno radi o ubojstvu?
2 P. S. Cijeli grad se upregao da pomogne oko rijesavanja ovog nesretnog slucaja iako se radi (po tumacenju ovog foruma) hrvatskoj nejaci u povampirenom Mordoru. To ipak nesto govori a to nesto je cinjenica da ovaj forum je toksicna sredina koja nema bas neke veze sa realnim stanjem na terenu i da je ovdje u konacnici cilj samo prosipanje zuci.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
RayMabus wrote:Ja ovu temu uopće ne pratim.Pirate wrote:Koliko toksicnosti ovdje na forumu to je za ne povjerovati.
Ljudi u nedostatku dokaza imaju sklonost izmišljat stvari. A pa ako ga ne nađu nisu ga našli a ako nađu nađu. Kad ga nađu vidit ćemo šta je.
To su sve babe. Nemaju podatke i onda tračevi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pirate likes this post
Ako se sa ova snimke može razaznati išta .....Noor wrote:Procurile nove snimke: Trčao ulicama, pa zaplivao u Savi? Otac tvrdi da su autentične: 'To je uistinu moj sin!'
Neg šta je neg Mordor u kojem caruje Sauron Vule bez druge kule...al da je jeftin, zabavan i moš pojebat ili pobrat batine lagano isto jest. Svakako egzotika za ove sto misle da je Srbija negdje daleko a opet blizu da te ceo svet razume
2014-04-15
Kazu da postoji neka droga od koje ti je strasno vruce i da se moras rashladiti..i da je ta droga uzrok utapljanju dvojice janeza lani u dravi nedaleko maribora...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:RayMabus wrote:Ja ovu temu uopće ne pratim.Pirate wrote:Koliko toksicnosti ovdje na forumu to je za ne povjerovati.
Ljudi u nedostatku dokaza imaju sklonost izmišljat stvari. A pa ako ga ne nađu nisu ga našli a ako nađu nađu. Kad ga nađu vidit ćemo šta je.
Nemam sta dodati, svaka ti ko u Njegosa. Meni je iskreno zao momka, citam vijesti i samo mislim na njegovu obitelj kako se osjecaju u ovom trenutku, koja je to muka kroz koju prolaze. Nikome za pozeljeti.
2019-09-06
Šandor Winnetou wrote:Ako se sa ova snimke može razaznati išta .....Noor wrote:Procurile nove snimke: Trčao ulicama, pa zaplivao u Savi? Otac tvrdi da su autentične: 'To je uistinu moj sin!'
To je ta lokacija.
Zuta svetla u reci su od Brankovog Mosta, koji je nesto nize dole.
Ova ljubicasta svetla,ne znam odakle dolaze.
Lokacija je ta, ispred Beton Hale.
Last edited by Serbinho-3 on 3/1/2022, 19:30; edited 2 times in total
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
...e sad jos sumnjivije je sto su frendovi(?) ovog perisa kunuli da nisu uzimali drogu a to je tvrdio i menadjer kluba..djavo ce ga znati kakva su tamo u klubu 'posla' bila..e sad prije nekoliko trenutaka na slovenskoj tv su rekli da policija ima neke cvrste naznake da je lik tj peris naletio na neku grupu holsa ili mangupa i sa njima se zakacio ili oni sa njim..posto kao postoji svjedok neka zenska koja je vidjela svadju lika koji bas slici opisu perisa sa 4,5 ljudi..gdje peris u nekom trenutku se daje u bijeg a ovi za njim..pa postoji mogucnost da je htio uletit u taxi a ovaj ga nije pustii i da je pojurio u savu spasit se koja se nalazila odmah blizu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Udrogiran jeste lik koji pliva savom tko god da jeSerbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako se sa ova snimke može razaznati išta .....Noor wrote:Procurile nove snimke: Trčao ulicama, pa zaplivao u Savi? Otac tvrdi da su autentične: 'To je uistinu moj sin!'
To je ta lokacija.
Zutasetla u reci su od Brankovog Mosta, koji je nesto nize dole.
Ova Pink svetla,ne znam odakle dolaze.
Lokacija je ta, ispred Beton Hale.
Sreca da je neko snimio.
Vidjen u Rumi, prijavili Policiji.
Mozda krenuo preko Bajakova nazad
Braca izgleda pogodio, los kokain ili neka droga.
Tako su me učili u scientologij šta ti je neka škola koju je Aštar grupa otvorila na ovoj planeti :Pirate wrote:RayMabus wrote:RayMabus wrote:
Ja ovu temu uopće ne pratim.
Nemam sta dodati, svaka ti ko u Njegosa. Meni je iskreno zao momka, citam vijesti i samo mislim na njegovu obitelj kako se osjecaju u ovom trenutku, koja je to muka kroz koju prolaze. Nikome za pozeljeti.
Ljudi u nedostatku podataka, iste izmišljaju.
Ne znaju o čemu je riječ, nemaju podataka a svi sve znaju i imaju svoje verzije šta se desilo.
Ja ne znam i gotovo. Pričekat ću par dana pa ćemo vidit šta je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:Kazu da postoji neka droga od koje ti je strasno vruce i da se moras rashladiti..i da je ta droga uzrok utapljanju dvojice janeza lani u dravi nedaleko maribora...
To kaze ko nikad nije probao ista. Ako je droga onda je koka, speed ili ekstazi. Ako je uzeo nesto, onda je to od ove trojke od cega dobijes unutarnji poriv snage, samopouzdanja i viska energije pa odes tako bezveze trcati da se ispucas.
2019-09-06
vuksadinare wrote:...e sad jos sumnjivije je sto su frendovi(?) ovog perisa kunuli da nisu uzimali drogu a to je tvrdio i menadjer kluba..djavo ce ga znati kakva su tamo u klubu 'posla' bila..e sad prije nekoliko trenutaka na slovenskoj tv su rekli da policija ima neke cvrste naznake da je lik tj peris naletio na neku grupu holsa ili mangupa i sa njima se zakacio ili oni sa njim..posto kao postoji svjedok neka zenska koja je vidjela svadju lika koji bas slici opisu perisa sa 4,5 ljudi..gdje peris u nekom trenutku se daje u bijeg a ovi za njim..pa postoji mogucnost da je htio uletit u taxi a ovaj ga nije pustii i da je pojurio u savu spasit se koja se nalazila odmah blizu
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
U to doba još je bila ada Kale?
Jesi ju posjetio možda?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nenad Periš za Index je sad to demantirao. Potvrdio je da je mladić koji trči ulicama zaista njegov sin. Ali kaže da nikad nije kazao da je on na snimci na kojoj nepoznata osoba pliva u Savi.
"Ne znam što je Slobodna objavila, ali nije na svim snimkama koje su se pojavile Matej. Uz snimke na kojima je on se dovode u vezu i neke koje nemaju nikakve veze s Matejem i ne znam zašto se to radi.
Ja za snimku na kojoj netko pliva u Savi nikada nisam rekao da je na njoj Matej. Uopće ne vjerujem da je to snimka od te večeri. Ja sam se interesirao jer me to zanimalo koja je temperatura vode bila te večeri i bila je pet stupnjeva. Ja sam vaterpolist, cijeli život sam u vodi i nema šanse da tako plivate na temperaturi od pet stupnjeva ni u ronilačkom odijelu, kamoli bez", kazao je za Index.
"Na snimkama na kojima trči i zaustavlja taksi je moj Matej, to vam mogu potvrditi. Dalje ne želim to više komentirati. Treba prepustiti policiji da odradi svoje jer se na ovakav način, ubacivanjem i nekih drugih snimki, samo otežava potraga. Ti policajci moraju se probiti kroz šumu snimki, sve to pregledati, takve stvari im sigurno ne pomažu. Još jednom želim iskazati veliku zahvalu MUP-u Srbije, mislim da vrlo profesionalno rade svoj posao", rekao je
"Ne znam što je Slobodna objavila, ali nije na svim snimkama koje su se pojavile Matej. Uz snimke na kojima je on se dovode u vezu i neke koje nemaju nikakve veze s Matejem i ne znam zašto se to radi.
Ja za snimku na kojoj netko pliva u Savi nikada nisam rekao da je na njoj Matej. Uopće ne vjerujem da je to snimka od te večeri. Ja sam se interesirao jer me to zanimalo koja je temperatura vode bila te večeri i bila je pet stupnjeva. Ja sam vaterpolist, cijeli život sam u vodi i nema šanse da tako plivate na temperaturi od pet stupnjeva ni u ronilačkom odijelu, kamoli bez", kazao je za Index.
"Na snimkama na kojima trči i zaustavlja taksi je moj Matej, to vam mogu potvrditi. Dalje ne želim to više komentirati. Treba prepustiti policiji da odradi svoje jer se na ovakav način, ubacivanjem i nekih drugih snimki, samo otežava potraga. Ti policajci moraju se probiti kroz šumu snimki, sve to pregledati, takve stvari im sigurno ne pomažu. Još jednom želim iskazati veliku zahvalu MUP-u Srbije, mislim da vrlo profesionalno rade svoj posao", rekao je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Happy Splićanin
» Splićanin prošetao kokoš na povodcu
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Happy Splićanin
» Splićanin prošetao kokoš na povodcu
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
Page 7 of 17