Božić protjeran iz Bosne: SDA-ov načelnik: Božićna čestitka je provokacija i uvredljivog je karaktera za Bužimljane
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Božić protjeran iz Bosne: SDA-ov načelnik: Božićna čestitka je provokacija i uvredljivog je karaktera za Bužimljane
Problem je šta je i islam u međuvremenu postao organizirana religija ( skupo dogmi, pravila, vjerovanja, rituala ) tako da oni ovdje govore drugima da su neki kalup koji su nasljedili a i sami su isto to.Hektorović wrote:
U suštini poanta te rečenice je da se svi rode bez znanja dakle i pripadnosti a onda s vremenom usvoje skup pravila, dogmi, vjerovanja , rituala itd od vlastitih roditelja i okoline.
Ta konstatacija je točna. Ja je svakako ne mogu oboriti.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Božić protjeran iz Bosne: SDA-ov načelnik: Božićna čestitka je provokacija i uvredljivog je karaktera za Bužimljane
7 stoljeće poslije Krista , arapski poluotok, okolo lunjaju beudini koji nisu ni monoteisti poput židova il kršćana, Allah jedan Bog.
To je priča za taj period i kad su ljudi bili nepismeni , prilagođena priča a prava istina je ovako nekako pojednostavljeno i slikovito :
Vrt sa zidovima i u njemu botaničari a ljudi su vlati trave, neki botaničari zaljevaju a neki su specijalizirani za čupanje korova uz to šta i zaljevaju
njih nadgleda nadglednik a da netko ne izađe iz vrta tu funkciju rade čuvari
sve to skupa je kreacija i ukupnost toga je Bog Kreator
Allah je tek jedan od tih botaničara/vrtlara
To je priča za taj period i kad su ljudi bili nepismeni , prilagođena priča a prava istina je ovako nekako pojednostavljeno i slikovito :
Vrt sa zidovima i u njemu botaničari a ljudi su vlati trave, neki botaničari zaljevaju a neki su specijalizirani za čupanje korova uz to šta i zaljevaju
njih nadgleda nadglednik a da netko ne izađe iz vrta tu funkciju rade čuvari
sve to skupa je kreacija i ukupnost toga je Bog Kreator
Allah je tek jedan od tih botaničara/vrtlara
2014-04-11
Logos (λόγος) je grčki pojam koji se koristi posebno u domenama filozofije i religije. Može biti shvaćen u kontekstu govora ili promišljanja. Tijekom stoljeća pojam logos je obuhvatio množinu ideja i koncepata. U sferi grčke filozofije taj termin je rabljen u velikoj množini značenja, osim originalnih u smislu uma i govora (latinski ratio i oratio) njegova značenja su: objašnjenje, fraza, argumentacija, rasuđivanje, mjera, razlog, logika i tako dalje. Ipak, ni jedan od navedenih termina ne objašnjava što je zapravo logos. U kršćanstvu termin logos se pojavljuje u proslovu Evanđelja po Ivanu gdje je, u kontekstu utjelovljene riječi Božje, poistovjećen s Isusom Kristom.
2014-04-11
Esencije:
Oni nadziru svaku galaksiju, obogaćujući funkciju svakog galaktičkog Logosa, ali se ne miješaju.
Oni nadziru svaku galaksiju, obogaćujući funkciju svakog galaktičkog Logosa, ali se ne miješaju.
2014-04-11
A galaktički logos je u osnovi galaktička federacija.
Malo su tu stvari drukčije posložene tj nisu oni glavni ( Allah ).
Malo su tu stvari drukčije posložene tj nisu oni glavni ( Allah ).
2014-04-11
Nisu oni glavni a ni svemogući.
Glavni je ovi nadzornik galaksije a on postavlja tko će biti glavni u nekom sistemu il nekoj planeti.
To nekad može biti botaničar kao šta je to bilo u starom zavjetu ( Jahve ) a može biti i majistor svjetlosti ( Isus ) dakle obićna duša koja je rang majistora svjetlosti.
Taj nadzornik je glavni. Bar ako gledamo galaksije.
Glavni je ovi nadzornik galaksije a on postavlja tko će biti glavni u nekom sistemu il nekoj planeti.
To nekad može biti botaničar kao šta je to bilo u starom zavjetu ( Jahve ) a može biti i majistor svjetlosti ( Isus ) dakle obićna duša koja je rang majistora svjetlosti.
Taj nadzornik je glavni. Bar ako gledamo galaksije.
2014-04-11
Trebao bih reagirati na ove gluposti : Allah je najveći.
No ne vidim u radnom nalogu da mi to piše.
Piše samo : atomska bomba, negativni vanzemaljci i klimatske promjene koje ugrožavaju biljni i životni svijet.
No ne vidim u radnom nalogu da mi to piše.
Piše samo : atomska bomba, negativni vanzemaljci i klimatske promjene koje ugrožavaju biljni i životni svijet.
2014-04-11
Mogao bi po osnovi jer negativni vanzemaljci manipuliraju religijama no pet zvjezdica sam.
To je visoko u GF.
Tamo na nekoj planeti ljudi se kolju zbog religija.
Odlično. Tv program i kokice.
To je visoko u GF.
Tamo na nekoj planeti ljudi se kolju zbog religija.
Odlično. Tv program i kokice.
2014-04-11
Da se musliman i kršćanin ukrcaju na raketu i odu na Mars il čak drugi sunčev sistem i slete na neku planetu tamo bi koristili neki drugi kalendar za određivanje vremena.
Mislim povezivanje religije s kalendarom a religija bi valjda tribala bit univerzalna je ...
Mislin glupo je jel.
Mislim povezivanje religije s kalendarom a religija bi valjda tribala bit univerzalna je ...
Mislin glupo je jel.
2014-04-11
Nisu svemogući.
Čak ne mogu ni kreirat duše bez glavnog Boga Kreatora ( nešto ko tata i mama ).
To su botaničari. Svi zaljevaju al neki od njih ( manjina ) i čupaju korov. Jednostavno tako mora bit da i to netko radi.
Čak ne mogu ni kreirat duše bez glavnog Boga Kreatora ( nešto ko tata i mama ).
To su botaničari. Svi zaljevaju al neki od njih ( manjina ) i čupaju korov. Jednostavno tako mora bit da i to netko radi.
2014-04-11
Duša jednom kreirana ne može se uništiti.
Imate i slobodnu volju.
Ne morate im ni podilaziti.
Imate i slobodnu volju.
2014-04-11
Ovo je malo i smješno s obzirom od koga je ovo ispaljeno a to je anđeo a anđeli su glasnici Bogova.RayMabus wrote:Duša jednom kreirana ne može se uništiti.
Imate i slobodnu volju.
2014-04-11
Poput obiteljske svađe.
Ti si anđeo naš glasnik. Trebao bi raditi za nas.
Al vi ste mi samo mama. Imam ja i tatu. Autonoman san.
Ti si anđeo naš glasnik. Trebao bi raditi za nas.
Al vi ste mi samo mama. Imam ja i tatu. Autonoman san.
2014-04-11
A još kad je taj anđeo anđeo znanja onda ti Alasi koji su majke u ovoj priči ne mogu izać na kraj s tim sinom.
Ima dobre argumente.
K NOZI.
Ima dobre argumente.
K NOZI.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Izraz Sallallahu alejhi we sellem (arap. صلى الله عليه وسلم) izgovaraju muslimani najčešće nakon spominjanja imena nekih od proroka, a posebno Muhameda. Šiitski muslimani izgovaraju ovaj izraz kao alejhi selam. U prijevodu s arapskog ovaj izraz znači "Neka je Allahova milost i mir uz Njega".
- -
A šta ako dođe jaki sin ?
Pošto su Alasi samo majke.
2014-04-11
Moga bi vas sve izbičevat na Zemlji a sad ću vam objasnit zašto.
Allah = jedna majka tj jedan Bog
Allah = alfa i omega, nema tate i drugih
Mogu vas krvnički izmlatit do te mjere da će majka ( Allah ) počet vikat . sine nemoj više, reči ću im da nas je više i da smo mi samo majke.
Imam slobodnu volju a imam i tatu.
Autonoman sam
Allah = jedna majka tj jedan Bog
Allah = alfa i omega, nema tate i drugih
Mogu vas krvnički izmlatit do te mjere da će majka ( Allah ) počet vikat . sine nemoj više, reči ću im da nas je više i da smo mi samo majke.
Imam slobodnu volju a imam i tatu.
Autonoman sam
2014-04-11
Musliman sam i ne slavim Novu godinu
1. Musliman sam , vjerujem da je majka alfa i omega
2. Nova godina je kalendar dakle religiju miksa s astronomijom
VADI BIČ
1. Musliman sam , vjerujem da je majka alfa i omega
2. Nova godina je kalendar dakle religiju miksa s astronomijom
VADI BIČ
2014-04-11
Bičevat ću vas. Fizički. Oderat ću vam kožu s leđa.
Upravo pišem nalog a glasi :
Nalog :
Naći one koji štampaju plakate : Musliman sam i ne slavim novu godinu
Poslat policiju, evidentirat tko su i zabiježit
Prvo popis tko su ta fizička lica
Onakvi plakat ne možeš štampat bez logistike
Nalog :
2014-04-11
Na informativni razgovor šta bi se reklo.RayMabus wrote:Bičevat ću vas. Fizički. Oderat ću vam kožu s leđa.
Nalog :
Popričat ćemo oći u oći.
Želim vidit ta fizička lica koja stoje iza toga.
OSOBNO.
2014-04-11
Također i ime štamparije koja je to štampala.
I njegovog vlasnika il ako ih je više dovedite mi u postaju.
Moramo razgovarat.
Želim da me vide.
I njegovog vlasnika il ako ih je više dovedite mi u postaju.
Moramo razgovarat.
Želim da me vide.
2014-04-11
Moram ih procijenit prije nego šta im dam izbičevat.
Da ne bičujem KRIVE.
Da ne bičujem KRIVE.
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Božićna čestitka
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Božićna čestitka Ivana Pernara
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike