С Новым годом, друзья!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: С Новым годом, друзья!
Cula sam za luk i krastavce,pa i bananu..meni to sve ok,ali paprika mi stvarno ne cini dobro..i to zuta..crvenu mogu..:DEva wrote:Ja sam skužila da mi paprika ne godi, kao ni svježi luk a ni krastavci. (valjda starim ) ali u boršču je uopće nisam ni osjetila, iako je bilo nutra. Tak da budi hrabramaggie13 wrote:Ne podnosim paprike..inace,obozavam variva..:)
Budem,svakako..;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ok, javi dojmove!maggie13 wrote:Cula sam za luk i krastavce,pa i bananu..meni to sve ok,ali paprika mi stvarno ne cini dobro..i to zuta..crvenu mogu..:DEva wrote:Ja sam skužila da mi paprika ne godi, kao ni svježi luk a ni krastavci. (valjda starim ) ali u boršču je uopće nisam ni osjetila, iako je bilo nutra. Tak da budi hrabramaggie13 wrote:Ne podnosim paprike..inace,obozavam variva..:)
Budem,svakako..;-)
Guest- Guest
Ne znam, kaj je to? Varivo? Znam za pindžur.Stanojko wrote:To je kao makedonska "mandza"
Guest- Guest
Varivo... Krompir, patlidzan, govedina...i najvazniji sastojak - BAMIJE! E, to ko nije kusnuo, ne zna sta je varivo... Jos kad vidis kako se krcka iz kotlica, mmmm...
hocu..vjerojatno ce mi se svidit,samo ako ta paprika ne bude dominirala..:)Eva wrote:Ok, javi dojmove!maggie13 wrote:Cula sam za luk i krastavce,pa i bananu..meni to sve ok,ali paprika mi stvarno ne cini dobro..i to zuta..crvenu mogu..:DEva wrote:Ja sam skužila da mi paprika ne godi, kao ni svježi luk a ni krastavci. (valjda starim ) ali u boršču je uopće nisam ni osjetila, iako je bilo nutra. Tak da budi hrabramaggie13 wrote:Ne podnosim paprike..inace,obozavam variva..:)
Budem,svakako..;-)
2014-04-12
Dobro zvuči. A di se to može probat?Stanojko wrote:Varivo... Krompir, patlidzan, govedina...i najvazniji sastojak - BAMIJE! E, to ko nije kusnuo, ne zna sta je varivo... Jos kad vidis kako se krcka iz kotlica, mmmm...
Guest- Guest
Ja ju nisam osjetila. Ali, kad budeš naručivala pitaj Tomislava, vlasnik, koja paprika i koliko je ima nutra.maggie13 wrote:hocu..vjerojatno ce mi se svidit,samo ako ta paprika ne bude dominirala..:)Eva wrote:Ok, javi dojmove!maggie13 wrote:Cula sam za luk i krastavce,pa i bananu..meni to sve ok,ali paprika mi stvarno ne cini dobro..i to zuta..crvenu mogu..:DEva wrote:Ja sam skužila da mi paprika ne godi, kao ni svježi luk a ni krastavci. (valjda starim ) ali u boršču je uopće nisam ni osjetila, iako je bilo nutra. Tak da budi hrabramaggie13 wrote:Ne podnosim paprike..inace,obozavam variva..:)
Budem,svakako..;-)
Guest- Guest
dobra ideja..'ko pota,ne skita 8-)Eva wrote:Ja ju nisam osjetila. Ali, kad budeš naručivala pitaj Tomislava, vlasnik, koja paprika i koliko je ima nutra.maggie13 wrote:hocu..vjerojatno ce mi se svidit,samo ako ta paprika ne bude dominirala..:)Eva wrote:Ok, javi dojmove!maggie13 wrote:Cula sam za luk i krastavce,pa i bananu..meni to sve ok,ali paprika mi stvarno ne cini dobro..i to zuta..crvenu mogu..:DEva wrote:Ja sam skužila da mi paprika ne godi, kao ni svježi luk a ni krastavci. (valjda starim ) ali u boršču je uopće nisam ni osjetila, iako je bilo nutra. Tak da budi hrabramaggie13 wrote:Ne podnosim paprike..inace,obozavam variva..:)
Budem,svakako..;-)
2014-04-12
Eva wrote:Dobro zvuči. A di se to može probat?Stanojko wrote:Varivo... Krompir, patlidzan, govedina...i najvazniji sastojak - BAMIJE! E, to ko nije kusnuo, ne zna sta je varivo... Jos kad vidis kako se krcka iz kotlica, mmmm...
Pa jedino u Makedoniji to prave... :( Jos nigde nisam naleteo na to van...
https://www.facebook.com/www.potatohouse.hr/photos_stream?ref=page_internal
Evo, da ne lutaš.
Evo, da ne lutaš.
Guest- Guest
Tko će sad do Makedonije na ručakStanojko wrote:Eva wrote:Dobro zvuči. A di se to može probat?Stanojko wrote:Varivo... Krompir, patlidzan, govedina...i najvazniji sastojak - BAMIJE! E, to ko nije kusnuo, ne zna sta je varivo... Jos kad vidis kako se krcka iz kotlica, mmmm...
Pa jedino u Makedoniji to prave... :( Jos nigde nisam naleteo na to van...
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Btw, on je imal i svoju pšenicu koju je uzgajal na jugu FR. Kad razmisliš to uopće ni loše da tak trošiš svoje bogatstvo na dobru papicu.
Guest- Guest
A na sta drugo!? Bolje nego da spucas u zlatnu wc solju... :)Eva wrote:Btw, on je imal i svoju pšenicu koju je uzgajal na jugu FR. Kad razmisliš to uopće ni loše da tak trošiš svoje bogatstvo na dobru papicu.
a i to što kažešEva wrote:Probajte, nećete se pokajat. Preporučim svima kad budu u centru da radije pojedu nekaj kuhano nego one fast food splačine. A mala procija 16 kn.kic wrote:ruski sauerkraut dakleNeoliberalni portugalac wrote:nego gadno jelo od kupusakic wrote:boršč?
Naravno. Mi smo isto uvijek na putovanjima trošili na klopu, piće i izlaske, a za suvenire ak kaj ostaneStanojko wrote:A na sta drugo!? Bolje nego da spucas u zlatnu wc solju... :)Eva wrote:Btw, on je imal i svoju pšenicu koju je uzgajal na jugu FR. Kad razmisliš to uopće ni loše da tak trošiš svoje bogatstvo na dobru papicu.
Guest- Guest
Zene, klopa&pice, putovanja...sve van toga je bacanje para... :)
Page 3 of 3