3 put cijepljeni Brian May, gitarist Queena o svojoj borbi s Covidom - 19
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
3 put cijepljeni Brian May, gitarist Queena o svojoj borbi s Covidom - 19
Navalilo na te guzičare sa svih strana coronom. Cijepljenje tim pervertitima nekako slabo pomaže
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/gitarist-queena-o-svojoj-borbi-s-covidom-bitka-u-mom-tijelu-je-jos-uvijek-u-tijeku-foto-20211221
Tri člana megapopularne grupe BTS pozitivna na koronavirus, unatoč drugoj dozi cjepiva koju su primili u kolovozu...
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/tri-clana-megapopularne-grupe-bts-pozitivna-na-koronavirus-unatoc-drugoj-dozi-cjepiva-koju-su-primili-u-kolovozu-20211226
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/gitarist-queena-o-svojoj-borbi-s-covidom-bitka-u-mom-tijelu-je-jos-uvijek-u-tijeku-foto-20211221
Tri člana megapopularne grupe BTS pozitivna na koronavirus, unatoč drugoj dozi cjepiva koju su primili u kolovozu...
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/tri-clana-megapopularne-grupe-bts-pozitivna-na-koronavirus-unatoc-drugoj-dozi-cjepiva-koju-su-primili-u-kolovozu-20211226
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: 3 put cijepljeni Brian May, gitarist Queena o svojoj borbi s Covidom - 19
Pa ovi pelcovani ce se pounistavati sami
2014-04-15
newuser likes this post
Lik bi da nije cjepljen bio sasvim izgledan kandidat za respirator, ali no...
darth_vader-
2014-04-17
Ima jedan čovjek cijepljen nije nikad, ni jedne sijede nema.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa je pomislio da moze okolo lunjati bez brnjice i zastite, i pritom ubiti tko zna koliko drugih jer je pelcovan i slobodan? Da vidimo spisak te zabave i da se ovim sudi kako trebaGlupkakurac wrote:Lik bi da nije cjepljen bio sasvim izgledan kandidat za respirator, ali no...
2014-04-15
Noor likes this post
. Čini se da je ova varijanta nevjerojatno prenosiva', rekao je o situaciji koja se činila dosta sigurnom, iako sudionici rođendanske proslave nisu nosili maske.
May i supruga, iako su nekoliko puta imali negativne rezultate, sljedećih su dana nakon zabave strepili, jer je do njih stigla vijest da je osam ljudi s kojima su se zabavljali prijavilo pozitivne testove.
'Toliko je trebalo – od subote do utorka – da testovi išta pokažu', rekao je May napominjući da su vjerojatno bili zarazni i dva dana u kojima su testovi bili negativni
Jebene ubice oko nas
May i supruga, iako su nekoliko puta imali negativne rezultate, sljedećih su dana nakon zabave strepili, jer je do njih stigla vijest da je osam ljudi s kojima su se zabavljali prijavilo pozitivne testove.
'Toliko je trebalo – od subote do utorka – da testovi išta pokažu', rekao je May napominjući da su vjerojatno bili zarazni i dva dana u kojima su testovi bili negativni
Jebene ubice oko nas
2014-04-15
Noor likes this post
epikur37 wrote:Ima jedan čovjek cijepljen nije nikad, ni jedne sijede nema.
Ja sam čuo da su dvojica kurac u guzicu dobila, a cijepljeni boosterom... Ništa nije sigurno više
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Ima jedan čovjek cijepljen nije nikad, ni jedne sijede nema.
Ja sam čuo da su dvojica kurac u guzicu dobila, a cijepljeni boosterom... Ništa nije sigurno više
Nije čovjek pametan više stalno nas lažu... Jadan napaćeni narod.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prica se da je baba Ivanusa iz Crljana donjih pusila cetres cigara dnevno i dozivila 109 godina. Nikada kod doktora biila. Samo ujutro stamplic loze na ste srce i to je to.....Tezak fizicki rad, devetero djece rodila ........ Bilo kako bilo sta stari ljudi kazu il je bilo il ce biti. Daleko, daleko iza sedam gora, dje se vuci vile i ajduciiiiiiiii tamo zivin jaaaaaaaaaa......
2014-04-14
Ili mu ne bi bilo ništa jer tako se to nekako često u zadnje vrijeme događa: ništa, ništa pa s cijepiš i hop-la, odmak pljus - šljus- dibidus -> coronaGlupkakurac wrote:Lik bi da nije cjepljen bio sasvim izgledan kandidat za respirator, ali no...
2021-06-05
dobro je tebi, dokle god gutaš napoj koji serviraju...nemoj ni probat misliti svojom glavom, samo se opusti, neš ni znat kad ti je ušloepikur37 wrote:Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Ima jedan čovjek cijepljen nije nikad, ni jedne sijede nema.
Vas oćelavio?epikur37 wrote:Ima jedan čovjek cijepljen nije nikad, ni jedne sijede nema.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
abraham wrote:Prica se da je baba Ivanusa iz Crljana donjih pusila cetres cigara dnevno i dozivila 109 godina. Nikada kod doktora biila. Samo ujutro stamplic loze na ste srce i to je to.....Tezak fizicki rad, devetero djece rodila ........ Bilo kako bilo sta stari ljudi kazu il je bilo il ce biti. Daleko, daleko iza sedam gora, dje se vuci vile i ajduciiiiiiiii tamo zivin jaaaaaaaaaa......
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Naravno, megaprijenosnici zaraze a i imunitet im shebalo.n_razbojnik wrote:Pa ovi pelcovani ce se pounistavati sami
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Guest- Guest
U međuvremenu je eric clapton, koji se usudio prozboriti o nuspojavama tzv. cjepiva koje je proživio, persona non grata u svjetskim msm...
Kila mozga...
Kila mozga...
Fakat nam je dosta više istina što nam serviraju, a mi smo se tako zaželjeli čuti barem jednu jedincatu, malecku LAŽepikur37 wrote:Glupkakurac wrote:Ja sam čuo da su dvojica kurac u guzicu dobila, a cijepljeni boosterom... Ništa nije sigurno višeepikur37 wrote:Ima jedan čovjek cijepljen nije nikad, ni jedne sijede nema.
2021-06-05
Haha ni propaganda kod nas ne funkcionira...zganci_i_jetrica wrote:Fakat nam je dosta više istina što nam serviraju, a mi smo se tako zaželjeli čuti barem jednu jedincatu, malecku LAŽepikur37 wrote:Glupkakurac wrote:
Pa ovo je sve
2014-04-15
RTL računa hrvatsku do drine...
Otud nešto veći brojevi...
Otud nešto veći brojevi...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najbolji yu gitarist
» ''Epidemija ospica u Hrvatskoj: Kako saznati jeste li cijepljeni''
» Nakon cjepljenja zaražen Covidom
» Umro Brian Dennehy
» istodobno zaražena covidom-19 i gripom tipa A (H1N1)
» ''Epidemija ospica u Hrvatskoj: Kako saznati jeste li cijepljeni''
» Nakon cjepljenja zaražen Covidom
» Umro Brian Dennehy
» istodobno zaražena covidom-19 i gripom tipa A (H1N1)
Page 1 of 2