ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda

Page 18 of 19 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Go down

Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda - Page 18 Empty Re: Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda

Post by Kermit 8/1/2016, 01:09

michaellcmacha wrote:ne nisi čoban, ali si džaba krečio, a srba i posrbica kao onda tako i danas koliko ti volja... jel sad malo jasnije... je kurac... kako rekoh džaba si krečio...
Srba i posrbica hahah uvijek netko drugi kriv, tako je lakše, ali ne i dobro moj Maraminjo

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda - Page 18 Empty Re: Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 01:16

ja sam bar uvijek bio jasan i nedvosmislen po tom pitanju i shodno tomu se popdrazumijeva da sam mislio prvo na posrbice, a tek onda na porfirijeve srbe... to su činjenice i realitet, a ne traženje izgovora... kurac bi u bilo kojoj normalnoj državi česnicu lomio i udjeljivao bradonja koji zdušno pjeva četničku pjesmu i još opetuje... ja sam po tom pitanju beskompromisan, pa kolko košta da košta.... to ti nije dobro moj asila.... što 4 milijuna "hrvata" ili kolko već boli kurac šta će i kako biti, a kad zagusti onda se oslanjaju na 100 000 budalaša koji uredovno u intervalima pognoje zemlju....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by tajna 8/1/2016, 01:20

michaellcmacha wrote:ja sam bar uvijek bio jasan i nedvosmislen po tom pitanju i shodno tomu se popdrazumijeva da sam mislio prvo na posrbice, a tek onda na porfirijeve srbe... to su činjenice i realitet, a ne traženje izgovora... kurac bi u bilo kojoj normalnoj državi česnicu lomio i udjeljivao bradonja koji zdušno pjeva četničku pjesmu i još opetuje... ja sam po tom pitanju beskompromisan, pa kolko košta da košta.... to ti nije dobro moj asila.... što 4 milijuna "hrvata" ili kolko već boli kurac šta će i kako biti, a kad zagusti onda se oslanjaju na 100 000 budalaša koji uredovno u intervalima pognoje zemlju....
msilis na 100000+ satorasa koji ide u Pakao
ti su gori od tih is Srbije,to je    trojanski konj koji sisa i gnosi po drugima,neka su prokleti svi takvi nedostojni,a mogus e izvuci jedino casnim djelima ili oprostom od---

dakle   suti  ti si satorski uhljeb,kozojeb par ekselance,samo ti"ebes"  psotene ljude u Hrvatskoj ti i tvoj truli rod satoraski
bolje se rpomijeni jer     kada istekne vrijeme ces i gdje ti ide elipa,dakle dolje
tajna
tajna

2016-01-08

Back to top Go down

Post by Riplex 8/1/2016, 01:31

It is a brid iz is a plane, no, he is back. Iknar allmighty!!

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Riplex 8/1/2016, 01:32

P.S. Kolegu Mihu uvik gušt čitat

2015-07-27

Back to top Go down

Post by tajna 8/1/2016, 03:10

Riplex wrote:P.S. Kolegu Mihu uvik gušt čitat
naravnom,pogotovo kada te stisne za zahod,onda dobijes proljev odmah nemas problema sa tvrdim,netrebas nitroglicerinske cepice za odstopavanje guzice,sranja odmah kliznu
tajna
tajna

2016-01-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 03:24

stavi me na ignor i s manje trauma koristi ricinus za odštopavanje

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 03:47

Ratni druže, ajd u krpe.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 03:56

u ovo doba nikad ne spavam...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 04:15

I ja ponekad.
Ne spim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 04:22

ja nikad... ima tomu već dobrih 20-tak godina...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 8/1/2016, 07:55

michaellcmacha wrote:pa da ne sereš u tom volumenu... otpri stranicu ispred  i pogledaj kako su hrvati obožavali kralja,, a još stranicu ispred da vidiš kako se sokol pokrio blatobranima po labrnji....jebali ga vasilj gaćeša i petar krnjajić i gigac i demonja, a mogo bi im se i ti pridružiti ako imaš cajta... aj sad vozi....
Hahaha,pa kao da nisam čitao Šiblov Ratni dnevnik,pa to nisam znao prije.

Adam Petrović-Gigac je bio pošten čovjek. Invalid bez noge i Šibl ga ističe kao izuzetno dobru osobu i borca.

U svakom slučaju bolji nego tamo nekakav Mrak.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Riplex 8/1/2016, 08:42

tajna wrote:
Riplex wrote:P.S. Kolegu Mihu uvik gušt čitat
naravnom,pogotovo kada te stisne za zahod,onda dobijes proljev odmah nemas problema sa tvrdim,netrebas nitroglicerinske cepice za odstopavanje guzice,sranja odmah kliznu

Iknare da se poslužim maminjom. Tebe kad vidim proljwv odma dobijem

2015-07-27

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 12:39

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:pa da ne sereš u tom volumenu... otpri stranicu ispred  i pogledaj kako su hrvati obožavali kralja,, a još stranicu ispred da vidiš kako se sokol pokrio blatobranima po labrnji....jebali ga vasilj gaćeša i petar krnjajić i gigac i demonja, a mogo bi im se i ti pridružiti ako imaš cajta... aj sad vozi....
Hahaha,pa kao da nisam čitao Šiblov Ratni dnevnik,pa to nisam znao prije.

Adam Petrović-Gigac je bio pošten čovjek. Invalid bez noge i Šibl ga ističe kao izuzetno dobru osobu i borca.

U svakom slučaju bolji nego tamo nekakav Mrak.
pa osvrni se na njegove bljezgarije kad je trijezan i malo realnije kad je bio mortus pijan... eno sam ti ih stavio.... a šta ti koji kurac znaš o gigcu.... nemaš pojma...ostavili su ga na životu samo zato što je ostao bogalj, a inače i on je bio na spisku za odstrel, a Mrak je za razliku od tih razbojnika bio vrstan vojnik i časnik isto kao što je bio i moj djed, a obojica su za razliku od tih prevrtljivih četnika koje sam pobrojao, bili hrvatski domoljubi. a nikakvi zločinci...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 12:57

A kaj se uzbudujes oko jednog jugoslava?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dzango 8/1/2016, 13:00

Šta mu onda dođe ovaj drugi? Hrvoslav?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 13:07

Srbojeb?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dzango 8/1/2016, 13:19

Ja ga nisam jebo. Samo da se zna.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 13:53

pa ne uzbuđujem se, čak mi ga je pomalo i žao, jer svaki put u raspravi dokaže da je srbizirana pička, da ima ikakve veze sa hrvatima onda bi se osvrnuo na bjesomučno maltretiranje hrvata u vrijeme kraljevine koje je autentično evidentirano, i ne bi u svakoj prilici četnicima držao stranu, a i bolje bi mu pristajao nik kobac... ;)što se tiče ovih koje sam pobrojao to su ljudi itekako poznati u mom kraju i za njih se i za komunističke juge dobro znalo i ko s i što su bili samo se o tom nije smjelo naglas govoriti, ali nije ni trebalo oni su ionako u nastupima alkoholnog rastrojstva sami jedni drugima jebavali četničku i ustašku majku i to javno... konkretno gigac je pod zadnje kako će ga vrag odnijeti u nekoliko navrata javno govorio za većinu hrvatskih komunista da bi bilo bolje da su ih sve poubijali kad su došli na baniju, a ne što su dozvolili da im oni poubijaju ili ustašama predaju njihove najbolje borce (čitaj četnike) kakav je i sam bio jer u njegovom selu kad je po njihovom izbio ustanak nije bilo ni jednog partizana, svi do jednog su bili četnici odani kralju, a tek naknadno kad su im četničke vođe posmicane (vasilj gaćeša je nosio šubaru s kokardom i bradvom je ljudima glave odsijecao, krnjaić je nosio četničku kamu za pasom i bio odgovoran za klanja vrlo slična ovima što ih isil sprovodi, mraković također, demonja se zajedno sa gigcom na vrijeme prešaltao kad su uvidjeli da je vrag odnio šalu, s tim da su i demonji kasnije nariktali pušku, a jedino je gigac preživio jer je obogaljen i maltene skrivajući se ko pička kao civil 3 godine rata dočekao kraj istog. 
sad da bilo tko ode u gigčevo selo, koje je naglašavam bilo četničko, a ne partizansko, imao bi se prilike uvjeriti da i dan danas stoje stare drvene kuće koje su sagrađene i 20-30 godina prije onog rata i gle čuda nisu popaljene iako su Mrakove ustaše u nekoliko navrata prolazile kroz to seloPatrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda - Page 18 VkrJidPatrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda - Page 18 MmPhnpPatrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda - Page 18 XyNeCtPatrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda - Page 18 WqU8H9 i imale dobrih razloga (jedna od stavljenih je i gigčeva), a pogotovo mogućnosti da ih popale....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 8/1/2016, 17:04

michaellcmacha wrote:u ovo doba nikad ne spavam...

To je pitiespi. Skoro svi branitelji to imaju.
Ostao si bez razuma, ali zato mi imamo Hrvatsku, a ti penziju.

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ringo10 8/1/2016, 17:16

MA ova rasprava je besmislena.

Uskoro će Vatikanska Crkva Svetog Petra biti isto kao i Sveta Sofija u Carigradu, Preostali Europljani će plaćati džiziju i harač, a europljanke će biti seksualno roblje.

Nešto sumnjam da će se muslimanski gospodari europe zajebavati sa kanonizacijom Stepinca.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 19 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Back to top

- Similar topics