Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
Srba i posrbica hahah uvijek netko drugi kriv, tako je lakše, ali ne i dobro moj Maraminjomichaellcmacha wrote:ne nisi čoban, ali si džaba krečio, a srba i posrbica kao onda tako i danas koliko ti volja... jel sad malo jasnije... je kurac... kako rekoh džaba si krečio...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ja sam bar uvijek bio jasan i nedvosmislen po tom pitanju i shodno tomu se popdrazumijeva da sam mislio prvo na posrbice, a tek onda na porfirijeve srbe... to su činjenice i realitet, a ne traženje izgovora... kurac bi u bilo kojoj normalnoj državi česnicu lomio i udjeljivao bradonja koji zdušno pjeva četničku pjesmu i još opetuje... ja sam po tom pitanju beskompromisan, pa kolko košta da košta.... to ti nije dobro moj asila.... što 4 milijuna "hrvata" ili kolko već boli kurac šta će i kako biti, a kad zagusti onda se oslanjaju na 100 000 budalaša koji uredovno u intervalima pognoje zemlju....
2015-08-08
msilis na 100000+ satorasa koji ide u Pakaomichaellcmacha wrote:ja sam bar uvijek bio jasan i nedvosmislen po tom pitanju i shodno tomu se popdrazumijeva da sam mislio prvo na posrbice, a tek onda na porfirijeve srbe... to su činjenice i realitet, a ne traženje izgovora... kurac bi u bilo kojoj normalnoj državi česnicu lomio i udjeljivao bradonja koji zdušno pjeva četničku pjesmu i još opetuje... ja sam po tom pitanju beskompromisan, pa kolko košta da košta.... to ti nije dobro moj asila.... što 4 milijuna "hrvata" ili kolko već boli kurac šta će i kako biti, a kad zagusti onda se oslanjaju na 100 000 budalaša koji uredovno u intervalima pognoje zemlju....
ti su gori od tih is Srbije,to je trojanski konj koji sisa i gnosi po drugima,neka su prokleti svi takvi nedostojni,a mogus e izvuci jedino casnim djelima ili oprostom od---
dakle suti ti si satorski uhljeb,kozojeb par ekselance,samo ti"ebes" psotene ljude u Hrvatskoj ti i tvoj truli rod satoraski
bolje se rpomijeni jer kada istekne vrijeme ces i gdje ti ide elipa,dakle dolje
tajna- Posts : 38
2016-01-08
It is a brid iz is a plane, no, he is back. Iknar allmighty!!
P.S. Kolegu Mihu uvik gušt čitat
naravnom,pogotovo kada te stisne za zahod,onda dobijes proljev odmah nemas problema sa tvrdim,netrebas nitroglicerinske cepice za odstopavanje guzice,sranja odmah kliznuRiplex wrote:P.S. Kolegu Mihu uvik gušt čitat
tajna- Posts : 38
2016-01-08
stavi me na ignor i s manje trauma koristi ricinus za odštopavanje
2015-08-08
Ratni druže, ajd u krpe.
2014-12-30
u ovo doba nikad ne spavam...
2015-08-08
I ja ponekad.
Ne spim.
Ne spim.
2014-12-30
ja nikad... ima tomu već dobrih 20-tak godina...
2015-08-08
Hahaha,pa kao da nisam čitao Šiblov Ratni dnevnik,pa to nisam znao prije.michaellcmacha wrote:pa da ne sereš u tom volumenu... otpri stranicu ispred i pogledaj kako su hrvati obožavali kralja,, a još stranicu ispred da vidiš kako se sokol pokrio blatobranima po labrnji....jebali ga vasilj gaćeša i petar krnjajić i gigac i demonja, a mogo bi im se i ti pridružiti ako imaš cajta... aj sad vozi....
Adam Petrović-Gigac je bio pošten čovjek. Invalid bez noge i Šibl ga ističe kao izuzetno dobru osobu i borca.
U svakom slučaju bolji nego tamo nekakav Mrak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tajna wrote:naravnom,pogotovo kada te stisne za zahod,onda dobijes proljev odmah nemas problema sa tvrdim,netrebas nitroglicerinske cepice za odstopavanje guzice,sranja odmah kliznuRiplex wrote:P.S. Kolegu Mihu uvik gušt čitat
Iknare da se poslužim maminjom. Tebe kad vidim proljwv odma dobijem
pa osvrni se na njegove bljezgarije kad je trijezan i malo realnije kad je bio mortus pijan... eno sam ti ih stavio.... a šta ti koji kurac znaš o gigcu.... nemaš pojma...ostavili su ga na životu samo zato što je ostao bogalj, a inače i on je bio na spisku za odstrel, a Mrak je za razliku od tih razbojnika bio vrstan vojnik i časnik isto kao što je bio i moj djed, a obojica su za razliku od tih prevrtljivih četnika koje sam pobrojao, bili hrvatski domoljubi. a nikakvi zločinci...jastreb wrote:Hahaha,pa kao da nisam čitao Šiblov Ratni dnevnik,pa to nisam znao prije.michaellcmacha wrote:pa da ne sereš u tom volumenu... otpri stranicu ispred i pogledaj kako su hrvati obožavali kralja,, a još stranicu ispred da vidiš kako se sokol pokrio blatobranima po labrnji....jebali ga vasilj gaćeša i petar krnjajić i gigac i demonja, a mogo bi im se i ti pridružiti ako imaš cajta... aj sad vozi....
Adam Petrović-Gigac je bio pošten čovjek. Invalid bez noge i Šibl ga ističe kao izuzetno dobru osobu i borca.
U svakom slučaju bolji nego tamo nekakav Mrak.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A kaj se uzbudujes oko jednog jugoslava?
2014-12-30
Šta mu onda dođe ovaj drugi? Hrvoslav?
veber-
2014-12-30
Ja ga nisam jebo. Samo da se zna.
pa ne uzbuđujem se, čak mi ga je pomalo i žao, jer svaki put u raspravi dokaže da je srbizirana pička, da ima ikakve veze sa hrvatima onda bi se osvrnuo na bjesomučno maltretiranje hrvata u vrijeme kraljevine koje je autentično evidentirano, i ne bi u svakoj prilici četnicima držao stranu, a i bolje bi mu pristajao nik kobac... ;)što se tiče ovih koje sam pobrojao to su ljudi itekako poznati u mom kraju i za njih se i za komunističke juge dobro znalo i ko s i što su bili samo se o tom nije smjelo naglas govoriti, ali nije ni trebalo oni su ionako u nastupima alkoholnog rastrojstva sami jedni drugima jebavali četničku i ustašku majku i to javno... konkretno gigac je pod zadnje kako će ga vrag odnijeti u nekoliko navrata javno govorio za većinu hrvatskih komunista da bi bilo bolje da su ih sve poubijali kad su došli na baniju, a ne što su dozvolili da im oni poubijaju ili ustašama predaju njihove najbolje borce (čitaj četnike) kakav je i sam bio jer u njegovom selu kad je po njihovom izbio ustanak nije bilo ni jednog partizana, svi do jednog su bili četnici odani kralju, a tek naknadno kad su im četničke vođe posmicane (vasilj gaćeša je nosio šubaru s kokardom i bradvom je ljudima glave odsijecao, krnjaić je nosio četničku kamu za pasom i bio odgovoran za klanja vrlo slična ovima što ih isil sprovodi, mraković također, demonja se zajedno sa gigcom na vrijeme prešaltao kad su uvidjeli da je vrag odnio šalu, s tim da su i demonji kasnije nariktali pušku, a jedino je gigac preživio jer je obogaljen i maltene skrivajući se ko pička kao civil 3 godine rata dočekao kraj istog.
sad da bilo tko ode u gigčevo selo, koje je naglašavam bilo četničko, a ne partizansko, imao bi se prilike uvjeriti da i dan danas stoje stare drvene kuće koje su sagrađene i 20-30 godina prije onog rata i gle čuda nisu popaljene iako su Mrakove ustaše u nekoliko navrata prolazile kroz to selo i imale dobrih razloga (jedna od stavljenih je i gigčeva), a pogotovo mogućnosti da ih popale....
sad da bilo tko ode u gigčevo selo, koje je naglašavam bilo četničko, a ne partizansko, imao bi se prilike uvjeriti da i dan danas stoje stare drvene kuće koje su sagrađene i 20-30 godina prije onog rata i gle čuda nisu popaljene iako su Mrakove ustaše u nekoliko navrata prolazile kroz to selo i imale dobrih razloga (jedna od stavljenih je i gigčeva), a pogotovo mogućnosti da ih popale....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:u ovo doba nikad ne spavam...
To je pitiespi. Skoro svi branitelji to imaju.
Ostao si bez razuma, ali zato mi imamo Hrvatsku, a ti penziju.
crvenkasti-
2014-04-17
MA ova rasprava je besmislena.
Uskoro će Vatikanska Crkva Svetog Petra biti isto kao i Sveta Sofija u Carigradu, Preostali Europljani će plaćati džiziju i harač, a europljanke će biti seksualno roblje.
Nešto sumnjam da će se muslimanski gospodari europe zajebavati sa kanonizacijom Stepinca.
Uskoro će Vatikanska Crkva Svetog Petra biti isto kao i Sveta Sofija u Carigradu, Preostali Europljani će plaćati džiziju i harač, a europljanke će biti seksualno roblje.
Nešto sumnjam da će se muslimanski gospodari europe zajebavati sa kanonizacijom Stepinca.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Završen rad Skupštine Kantona Sarajevo: Povučene sve tačke sa Dnevnog reda
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
Page 18 of 19