Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Patrijarh Irinej Papi Frani: Skinite Stepinca s dnevnog reda
Ocito Irineja skakljaju Kacavendini spermici u guzi. Pa dobro ima decko pravo da kaze sto hoce pa da se poklopi, ili preklopi kako god hoce.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Pa i brine se... Ne moze NDH kardinal da bude svetac... mislim, malo je ogavno cak i po kriterijumima katolicke crkve... Da su ustase satirale bantu crnce, ne bi se mesao... Prosto.maggie13 wrote:Neka Patrijarh bude milostiv, skine se sam s dnevnog reda i bavi svojim otuđenim ovčicama..
nema on nikakve veze ni sa NDH, ni sa današnjom RH..neka se bavi svojim vjernicima i svojom crkvom..dok je ima..Nadiru sa Istoka, a on zavađa, umjesto da miri, tstststs..i ti to podržavaš...Stanojko wrote:Pa i brine se... Ne moze NDH kardinal da bude svetac... mislim, malo je ogavno cak i po kriterijumima katolicke crkve... Da su ustase satirale bantu crnce, ne bi se mesao... Prosto.maggie13 wrote:Neka Patrijarh bude milostiv, skine se sam s dnevnog reda i bavi svojim otuđenim ovčicama..
2014-04-12
Hebe me se za Stepinca nego ja vidim da se iza brda tu puno toga valja a ovi igraju svoju cetnicku rolu puno šire nego šta netko misli sa svojim utjecajem.
...........
Zaključeno je i da je samo u jasenovačkom sistemu hrvatskih koncentracionih logora za "istrebljenje Srba, Jevreja i Roma i neistomišljenika mučeno, pljačkano, silovano i potom ubijeno od strane NDH 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma, jedino zbog toga što su pripadali drugom narodu, vjeri ili rasi".
Narodna skupština RS zahtijeva da Republika Hrvatska utvrdi i u razumnom roku isplati pravičnu odštetu žrtvama ovog genocida i njihovim potomcima. Od Hrvatske se traži i da odlukom svojih najviših organa, prihvati istorijsku i svaku drugu odgovornost za genocid NDH nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svjetskog rata
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24505/skupstina_rs_usvojila_deklaraciju_ustase_su_pochinile_zlochin_genocida_hrvatska_mora_obestetiti_zrtve_ndh.html
...........
Zaključeno je i da je samo u jasenovačkom sistemu hrvatskih koncentracionih logora za "istrebljenje Srba, Jevreja i Roma i neistomišljenika mučeno, pljačkano, silovano i potom ubijeno od strane NDH 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma, jedino zbog toga što su pripadali drugom narodu, vjeri ili rasi".
Narodna skupština RS zahtijeva da Republika Hrvatska utvrdi i u razumnom roku isplati pravičnu odštetu žrtvama ovog genocida i njihovim potomcima. Od Hrvatske se traži i da odlukom svojih najviših organa, prihvati istorijsku i svaku drugu odgovornost za genocid NDH nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svjetskog rata
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24505/skupstina_rs_usvojila_deklaraciju_ustase_su_pochinile_zlochin_genocida_hrvatska_mora_obestetiti_zrtve_ndh.html
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Longi, lakše malo.RayMabus wrote:Bolje je njega nabit na kolac i izložit za primjer ostalim svecenicima šta će im se desit budu li širili govore mržnje nego takvima dat da se razmašu i još da budu nekakvi duhovni autoriteti.
Zato ja nikad ne dvojim oko svojih postupaka.
NA KOLAC GA TRIBA NABIT A GLAVU MU OKINIT I NABIT NA VRH TE CRKVE U KOJOJ JE TAJ GOVOR ODRŽAO.
Trinity-
2014-04-17
na "5. međunarodnoj konferenciji o Jasenovcu" održanoj u Banja Luci 2011. godine, donesena je "Deklaracija o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u Drugom svjetskom ratu" gdje se govori "da je Hrvatska država, zajedno sa Rimokatoličkom crkvom izvršila genocid nad pravoslavnim Srbima, Jevrejima i Romima u periodu od 1941.do 1945. godine. Posle strašnog i užasnog mučenja, ubili su preko 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma. Među žrtvama je bilo 110.000 male dece. Žrtve su ubijane maljem, klane, bacane u užareno grotlo Pacilijeve peći, kuvan je sapun od žrtava, vađena su nerođena deca iz utroba majki, nabijana su deca na bajonete, odsecane su dojke ženama, silovane su devojčice, devojke i žene, Hrvati su prodavali ‘srpsko meso – 1 dinar kilogram’ itd. Daleko bi nas odvelo nabrajanje svih načina mučenja i ubijanja žrtava. Prema američkim izvorima preko 1400 rimokatoličkih sveštenika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini vršilo je lično mučenje, ubijanje, silovanje, pljačkanje i nasilno pokrštavanje. Zločine su činili obični građani Hrvati, domobrani, križari, prosvetni radnici, seljaci, službenici, intelektualci i svi drugi."
2014-04-11
Ha ha ha pa to mi je posao.Trinity wrote:Longi, lakše malo.RayMabus wrote:Bolje je njega nabit na kolac i izložit za primjer ostalim svecenicima šta će im se desit budu li širili govore mržnje nego takvima dat da se razmašu i još da budu nekakvi duhovni autoriteti.
NA KOLAC GA TRIBA NABIT A GLAVU MU OKINIT I NABIT NA VRH TE CRKVE U KOJOJ JE TAJ GOVOR ODRŽAO.
Demoni jedu loše ljude.
2014-04-11
Može, kad se napravi točna lista, a to će biti nikad..s obzirom da se pojavom internetskih listi samo naslutilo koliko je duplića, poginulih na u ratu, u izbjeglištvu, u savezničkim bombardiranjima, umrlih od bolesti....pretužno, tako gadljivo sprdanje sa stvarnim žr tvama..isto kao kad žena prijavi lažno silovanje, ruga se svim stvarnim žrtvama istog..
2014-04-12
A admini baniraju.RayMabus wrote:Ha ha ha pa to mi je posao.Trinity wrote:Longi, lakše malo.RayMabus wrote:Bolje je njega nabit na kolac i izložit za primjer ostalim svecenicima šta će im se desit budu li širili govore mržnje nego takvima dat da se razmašu i još da budu nekakvi duhovni autoriteti.
Demoni jedu loše ljude.
Trinity-
2014-04-17
Pa i brine se...o svojim vernicimamaggie13 wrote:nema on nikakve veze ni sa NDH, ni sa današnjom RH..neka se bavi svojim vjernicima i svojom crkvom..dok je ima..Stanojko wrote:Pa i brine se... Ne moze NDH kardinal da bude svetac... mislim, malo je ogavno cak i po kriterijumima katolicke crkve... Da su ustase satirale bantu crnce, ne bi se mesao... Prosto.maggie13 wrote:Neka Patrijarh bude milostiv, skine se sam s dnevnog reda i bavi svojim otuđenim ovčicama..
Tvoje pravo koje nece zaustavit moje operacije.Trinity wrote:A admini baniraju.RayMabus wrote:Ha ha ha pa to mi je posao.Trinity wrote:Longi, lakše malo.RayMabus wrote:Bolje je njega nabit na kolac i izložit za primjer ostalim svecenicima šta će im se desit budu li širili govore mržnje nego takvima dat da se razmašu i još da budu nekakvi duhovni autoriteti.
Demoni jedu loše ljude.
2014-04-11
Ne bih rekla..osim ako Stepinčevi nisu i njegovi..Stanojko wrote:Pa i brine se...o svojim vernicimamaggie13 wrote:nema on nikakve veze ni sa NDH, ni sa današnjom RH..neka se bavi svojim vjernicima i svojom crkvom..dok je ima..Stanojko wrote:Pa i brine se... Ne moze NDH kardinal da bude svetac... mislim, malo je ogavno cak i po kriterijumima katolicke crkve... Da su ustase satirale bantu crnce, ne bi se mesao... Prosto.maggie13 wrote:Neka Patrijarh bude milostiv, skine se sam s dnevnog reda i bavi svojim otuđenim ovčicama..
valjda sam propustila, čudo se već dogodilo
2014-04-12
Najnovije hrvatsko otkriće. I Papa je četnik.
Stepincevi nisu, ali srbi u Stepincevo doba jesu...maggie13 wrote:Ne bih rekla..osim ako Stepinčevi nisu i njegovi..Stanojko wrote:Pa i brine se...o svojim vernicimamaggie13 wrote:nema on nikakve veze ni sa NDH, ni sa današnjom RH..neka se bavi svojim vjernicima i svojom crkvom..dok je ima..Stanojko wrote:Pa i brine se... Ne moze NDH kardinal da bude svetac... mislim, malo je ogavno cak i po kriterijumima katolicke crkve... Da su ustase satirale bantu crnce, ne bi se mesao... Prosto.maggie13 wrote:Neka Patrijarh bude milostiv, skine se sam s dnevnog reda i bavi svojim otuđenim ovčicama..
valjda sam propustila, čudo se već dogodilo
Nacionalizam i duhovnost ne idu zajedno.
2014-04-11
Duša nema ni spol ni naciju itd itd itd.
Visoko rangirana duhovna osoba zna tajne inkarnacije i karme.
Ono šta danas napraviš drugome to te sutra ceka u životu.
Danas ustaša sutra u drugom životu Srbin.
I obratno.
Irinej je NITKO.
I obratno.
Irinej je NITKO.
2014-04-11
Logično. Zato je sadašnji Papa četnik. A verovatno i Stepinac.RayMabus wrote:Duša nema ni spol ni naciju itd itd itd.
I obratno.
Irinej je NITKO.
Papa je naivan a Stepinac glup šta je uopce ikoga spašavao.
Spasi sebe ....od sebe.
Spasi sebe ....od sebe.
2014-04-11
Dobro jesi li ti pismen uopće?Stanojko wrote:c,c,c,c... Pa zar tako o nepogresivom papi? I vi sebe nazivate katolicima?
Guest- Guest
Šta je najveca baza glavonja uvijek nađe dobar nacin kako da netkoga shebe ....SCP ....nacionalna crkva u Srba .....širi svetoslavlje .....gle sad ovo :
NI BOG IH NE ŽELI.
NI BOG IH NE ŽELI.
2014-04-11
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Završen rad Skupštine Kantona Sarajevo: Povučene sve tačke sa Dnevnog reda
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
Page 2 of 19