TRIBINA U GRUDAMA: BiH je debelo na pragu onoga što se događalo u Jugoslaviji krajem 80-ih godina prošlog stoljeća
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: TRIBINA U GRUDAMA: BiH je debelo na pragu onoga što se događalo u Jugoslaviji krajem 80-ih godina prošlog stoljeća
Ringo10 wrote:Muslimanska politika je razorna za BiH
Znači, puna podrška :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: TRIBINA U GRUDAMA: BiH je debelo na pragu onoga što se događalo u Jugoslaviji krajem 80-ih godina prošlog stoljeća
Joj, joj ... Zoki je ''graDŽane'' primil za noge i brutalno ih streskal o tlo.
Guest- Guest
ja sam ti bogec.Sovak wrote:veber wrote:
kada nemaš nikaj onda se lako kokošare ;D
Čuj ... tak ''bogat'' kak ti nisam, ali da imam - imam.
da me isus vidi postole bi mi dao.
ali sam kćer si odredio kao naslijednicu.
mora sina isplatiti i to je to.
moram samo hmrtnut :D
veber-
2014-12-30
Bosnia ce se raspasti. Neupitno je to. Kako i na koji nacin i kada to se jos ne zna. Po pitanju hrv. pitanja nisam optimist, ali je super kad dodjes na razinu da ti je skoro pa svejedno :)
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Bosnia ce se raspasti. Neupitno je to. Kako i na koji nacin i kada to se jos ne zna. Po pitanju hrv. pitanja nisam optimist, ali je super kad dodjes na razinu da ti je skoro pa svejedno :)
x
samo nek se pocepa...:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nakon 450 godina na pragu ponovo iste bitke, Mađari i Hrvati vs najezda Islama
» Kako su Srbi letovali sedamdesetih godina u Jugoslaviji: Na novac se nije gledalo...
» ''1972. znanstvenik u Jugoslaviji govorio: "Smak svijeta je 2020., imamo još 75 godina"''
» Kako je izgledao i što se sve događalo tog 30.svibnja.1990
» U Grudama zabranjen alkohol?
» Kako su Srbi letovali sedamdesetih godina u Jugoslaviji: Na novac se nije gledalo...
» ''1972. znanstvenik u Jugoslaviji govorio: "Smak svijeta je 2020., imamo još 75 godina"''
» Kako je izgledao i što se sve događalo tog 30.svibnja.1990
» U Grudama zabranjen alkohol?
Page 2 of 2