Korona novosti i spoznaje
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
n_razbojnik, Trinity and newuser like this post
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Re: Korona novosti i spoznaje
T. wrote:Prigodni božićni uradak za kolege brnjičare...
Dobro jel lijepo receno, benefiti su veci nego stete od nuspojava.
Nije vazno sto ce neki umrijeti, vazno je cijepiti dalje.
dijagram-
2015-08-09
Rekla je jedna: 'bolje da umrem od vakcine nego od virusa'...dijagram wrote:T. wrote:Prigodni božićni uradak za kolege brnjičare...
[size=59][/size]
Dobro jel lijepo receno, benefiti su veci nego stete od nuspojava.
Nije vazno sto ce neki umrijeti, vazno je cijepiti dalje.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
U POSLJEDNJA 24 sata zabilježeno je 3271 novi slučaj zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 21,851.
prosle godine bila drama na 20-ak mrzvih i 7st. upisa na sat a danas ni osvrta , kuhana zaba na najace
Među njima je 1,807 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 254 pacijenata. Preminulo je 47 osoba.
prosle godine bila drama na 20-ak mrzvih i 7st. upisa na sat a danas ni osvrta , kuhana zaba na najace
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader likes this post
https://kamenjar.com/lauc-ovdje-je-nesto-jako-krivo/
Ovdje je nešto jako krivo.
Ovdje je nešto jako krivo.
Postupak u kojem svakih nekoliko mjeseci morate ponovo dati određeni medicinski proizvod kako bi ostvarili zaštitu od teškog oblika bolesti ne možemo zvati cijepljenjem.
Cijepljenje je priprema imunog sustava na susret s opasnim patogenom. Veliki sam pobornik cijepljenja i smatram da je ono jedno od najznačajnijih otkrića u povijesti čovječanstva.
S druge strane, ovo što nam danas nameću je nešto potpuno drugo. Nitko ne zna kakve će biti posljedice stalnog, u velikoj mjeri potpuno nekontroliranog poticanja proizvodnje protutijela antigenom koji se proizvodi na različitim mjestima u našem organizmu. Osobno mislim da je lako moguće da će naš imuni sustav taj antigen početi tretirati kao “self”, tj. da će ga prestati napadati. Dugotrajno izlaganje velikoj količini antigena jedan je od načina kojim suprimiramo alergije i to sigurno nije način za zaštitu od zarazne bolesti.
Cijepljenje u skladu s kliničkim studijama provjerenim protokolom sam jako podržavao. To su bile dvije doze. I za treću dozu postoje dokazi da je korisna, no sve od četvrte na dalje je doslovno “ruski rulet” i oni koji donose takve odluke su se jako zaigrali…
Kako sam osobno prebolio covid i primio dvije doze cjepiva, odbit ću treću i svaku daljnju dozu, a ako bude potrebno, zaštitu svojih prava tražit ću sudskim putem. Baš me zanima kakve bi dokaze mogli iznijeti odvjetnici druge strane u tom hipotetskom sudskom procesu, komentirao je znanstvenik Gordan Lauc na facebooku
2018-04-10
Sad će valjda neki kvazinovinar/factchecker sa FPZ piskarati kako Lauc pojma nema, i kako su jedina prava znanost Pfizerova PR priopćenja.
2018-04-10
https://fb.watch/a6Sd09ZC3u/
2014-04-16
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1799139510294987&set=a.121073641434924
2014-04-16
Moderna Began Developing Covid-19 Vaccine Weeks Before First Official Outbreak Recorded
Conservative and political commentator Glenn Beck recently revealed to Fox News host Tucker Carlson that the Covid-19 vaccine was already in development since December 2019, months before the United States felt the full effects of the pandemic and at least two weeks before China confirmed its first official outbreak of coronavirus.
Beck drew attention to the fact that gain-of-function research involving bat coronavirus samples began in the Wuhan Institute of Virology in China as early as 2015. It is a known fact that these experiments were being partly funded by White House Chief Medical Advisor Dr Anthony Fauci and other organisations that have links to the lab.
Beck added that his investigation revealed that around the time that the research began in 2015, Fauci’s National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID) began a partnership with Moderna to create an mRNA vaccine against the coronaviruses being studied in the Wuhan lab.
Dr Ralph Baric, a professor of epidemiology at the Gillings School of Global Public Health in North Carolina, is leading the investigation. Records show that Baric worked with Dr Shi Zhengli, known as the “bat doctor,” for her extensive research into bats and bat-borne coronaviruses.
https://dailyexpose.uk/2021/12/24/moderna-began-developing-covid-19-vaccine-weeks-before-first-official-outbreak-recorded/
Conservative and political commentator Glenn Beck recently revealed to Fox News host Tucker Carlson that the Covid-19 vaccine was already in development since December 2019, months before the United States felt the full effects of the pandemic and at least two weeks before China confirmed its first official outbreak of coronavirus.
Beck drew attention to the fact that gain-of-function research involving bat coronavirus samples began in the Wuhan Institute of Virology in China as early as 2015. It is a known fact that these experiments were being partly funded by White House Chief Medical Advisor Dr Anthony Fauci and other organisations that have links to the lab.
Beck added that his investigation revealed that around the time that the research began in 2015, Fauci’s National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID) began a partnership with Moderna to create an mRNA vaccine against the coronaviruses being studied in the Wuhan lab.
Dr Ralph Baric, a professor of epidemiology at the Gillings School of Global Public Health in North Carolina, is leading the investigation. Records show that Baric worked with Dr Shi Zhengli, known as the “bat doctor,” for her extensive research into bats and bat-borne coronaviruses.
https://dailyexpose.uk/2021/12/24/moderna-began-developing-covid-19-vaccine-weeks-before-first-official-outbreak-recorded/
Guest- Guest
Confidential Documents reveal Moderna sent mRNA Coronavirus Vaccine Candidate to University Researchers weeks before emergence of Covid-19
A confidentiality agreement shows potential coronavirus vaccine candidates were transferred from Moderna to the University of North Carolina in 2019, nineteen days prior to the emergence of the alleged Covid-19 causing virus in Wuhan, China.
The confidentially agreement which can be viewed here states that providers ‘Moderna’ alongside the ‘National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ (NIAID) agreed to tranfer ‘mRNA coronavirus vaccine candidates’ developed and jointly-owned by NIAID and Moderna to recipients ‘The Universisty of North Carolina at Chapel Hill’ on the 12th December 2019.
https://dailyexpose.uk/2021/06/18/confidential-documents-reveal-moderna-sent-mrna-coronavirus-vaccine-candidate-to-university-researchers-weeks-before-emergence-of-covid-19/
A confidentiality agreement shows potential coronavirus vaccine candidates were transferred from Moderna to the University of North Carolina in 2019, nineteen days prior to the emergence of the alleged Covid-19 causing virus in Wuhan, China.
The confidentially agreement which can be viewed here states that providers ‘Moderna’ alongside the ‘National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ (NIAID) agreed to tranfer ‘mRNA coronavirus vaccine candidates’ developed and jointly-owned by NIAID and Moderna to recipients ‘The Universisty of North Carolina at Chapel Hill’ on the 12th December 2019.
https://dailyexpose.uk/2021/06/18/confidential-documents-reveal-moderna-sent-mrna-coronavirus-vaccine-candidate-to-university-researchers-weeks-before-emergence-of-covid-19/
Guest- Guest
"Which is more effective in preventing COVID-19?"
— Rasmussen Reports (@Rasmussen_Poll) December 25, 2021
DEM - Nat Immune: 17% :point_left:
DEM - Vaccine: 61% :point_left:
DEM - Both Equal: 13%
IND - Nat Immune: 31%
IND - Vaccine: 33%
IND - Both Equal: 26%
GOP - Nat Immune: 43%
GOP - Vaccine: 25%
GPO - Both Equal: 24% https://t.co/ihWb54aRVs
2018-04-10
Corona virus mi ne može ništa...Corona virus me pokušao ubit. Nije uspio. Satra sam ja njega...
Neka sad dođe kojigod hoće...I do omege ako triba...
Imun sam ka trafostanica...A nisam se cjepija...
Neka sad dođe kojigod hoće...I do omege ako triba...
Imun sam ka trafostanica...A nisam se cjepija...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Provaj nešto bezveze prčkat oko trafostanice...Vidit ćeš šta će ti se desit...
Guest- Guest
pa već su ga "facktchekirali" pazi propali student filozofije(da propali) i bivši novinar index, Petar Vidov i dvije tri neudate debele kratkoošišane lezbače mu svaki drugo status "checkiraju" i doslovno su korak od bana. G.Lauc Bakić i ostala ekipa traže način kako ih tužiti itd, jer ispada da ekipa sa srednjom stručnom spremom , ograničava slobodu govora najvećim RH znanstvenicima .Hektorović wrote:Sad će valjda neki kvazinovinar/factchecker sa FPZ piskarati kako Lauc pojma nema, i kako su jedina prava znanost Pfizerova PR priopćenja.
inače na drugoj temi, eno ludi austrijanci uveli 4 dozu kao obveznu haha.
fala kurcu ja još 0.
inače vidite zašto je MOSTov referendum bio odlična stvar. Naša vlada je najavljivala uvoditi i covid potvrde za djecu(što već postoji u većini zapadnih zemalja), te već sada su najavili da će skratiti covid potvrde, te su planirali posli 4 siječnja uvesti obvezno cijepljenje za covid potvrde i slične gluposti. to se izgleda "kao teorija zavjere", ali doslovno takve sve stvari su se dogodile na zapadu, pa onda naši bi sa odmakom od par tjedana /mjeseci primjenili u RH.
zato je ova MOSTova inicijativa bila super stvar, to je onaj ludi Nakić dobro rekao - jednostavno u nemogućim uvjetima su skupili pun kurac potpisa, imamo najstrože uvjete za referendum. za prvi korak Plenki je odmah odustao od "novih mjera" , to je već samo po sebi velik uspjeh, jer naši susjedi Austrijanci su postali bolesnici na kvadrat. a pošto će biti novi cirkusi oko covid potvrda, kada MOST za mjesec dana donese potpise, pa to bude išlo kroz birokraciju, sabor, pa će ustavni sud sve to "odbiti" vjerojatno, ali nema veze Plenkiju sve to neće odgovarati i neće imati muda provesti nove mjere na uzoru Austrije. Uz malo sreće ovaj omicron će proći kroz ostatak populacije, i možda bi to konačno mogao biti kraj.
u Kini se iživljavaju nad populacijom. Radi dva tri slučaja prehlade zaključaju cijele gradove od par desetaka milijuna stanovnika, a tamo kada je izbila prva pandemija ekipa iz Wuhana je putovala cijelom Kinom super-brzim vlakovima i navodno nitko njie bio zaražen :) jednostavno elita testira koliko daleko može ići i koliko je populacija poslušna, itd. (inače zbog toga su u Kini bili vrlo često prosvjedi i neredi i mlatili se sa pandurima samo njihova super-država to cenzurira)
AssadNaPodmornici- Posts : 22270
2018-06-14
Hektorović likes this post
i onda meni veli kolega forumaš da sam latentni.Glupkakurac wrote:aben wrote:Bolje uzesti porez na necjepljenost
Svima bi vam ga sprašija... I da Epiju šolde
kaj si onda ti?
veber-
2014-12-30
veber wrote:i onda meni veli kolega forumaš da sam latentni.Glupkakurac wrote:aben wrote:Bolje uzesti porez na necjepljenost
kaj si onda ti?
Sasvim "slučajno" "korištena stilska figura... baš me zanimalo koga ću navatat
darth_vader-
2014-04-17
te ješke kod mene ne prolaze.Glupkakurac wrote:veber wrote:i onda meni veli kolega forumaš da sam latentni.Glupkakurac wrote:
kaj si onda ti?
Sasvim "slučajno" "korištena stilska figura... baš me zanimalo koga ću navatat
ekipa se ionako ne bu javila.
meni možeš popušiti.
nikaj homo
samo oralno
veber-
2014-12-30
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje