TUĐMAN I MILOŠEVIĆ SU BILI SAVEZNICI! Nobilo za Kurir
Page 1 of 1
TUĐMAN I MILOŠEVIĆ SU BILI SAVEZNICI! Nobilo za Kurir
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3832419/anto-nobilo-za-kurir-tudjman-i-milosevic-su-bili-saveznici
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: TUĐMAN I MILOŠEVIĆ SU BILI SAVEZNICI! Nobilo za Kurir
nedostaje njemu biti in u Hrvatskoj javnosti pa sere kvake
da je išta valjao oslobodio bi Gotovinu u startu
da je bilo srba koji su radili za Hrvatsku samostalnost, bilo je .. ok ne baš u tom stilu, ali su štitili živote Hrvata
da je bilo hrvata koji su radili da Hrvatska bude srpska, bilo je i toga
treba ih sve razotkriti
da je išta valjao oslobodio bi Gotovinu u startu
da je bilo srba koji su radili za Hrvatsku samostalnost, bilo je .. ok ne baš u tom stilu, ali su štitili živote Hrvata
da je bilo hrvata koji su radili da Hrvatska bude srpska, bilo je i toga
treba ih sve razotkriti
2014-04-16
Nobilo je kreten
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Lik koji tuce zene,kcer..koji je razvikan odvjetnik a vecinom izgubi nego dobije parnicu..karijeru izgradio na slucaju artukovic kao tuzitelj a koji proces ne bi izgubio ni jajo...jer je ovaj bio unaprijed osudjen a sudjenje tv show..lik kojeg je patosirao miro baresic a ovaj mu to nikad oprostio nije...lik koji je hrvat samo na papiru..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ok,
artukovica je trebalo proglasiti
herojem nob.a
pravdati artukovica isto je sto
i glorifikovati ndh.
milosevic je tragedija za srpski
narod i drzavu,
i danas ne mozemo da zatvorimo
rane njegove politike koja nas prozima evo 30tak godina.
5.oktobar nije uspeo.
artukovica je trebalo proglasiti
herojem nob.a
pravdati artukovica isto je sto
i glorifikovati ndh.
milosevic je tragedija za srpski
narod i drzavu,
i danas ne mozemo da zatvorimo
rane njegove politike koja nas prozima evo 30tak godina.
5.oktobar nije uspeo.
2020-04-21
sve cesce u narodu prepoznajem svoje misli....
2020-04-21
A sta sam ja ovdje pisao?Ali nema ni jednog shupka takozvanog hrvatskog novinara da se pozabavi sa tom informacijom.da se sazna zashto su kriminalcima davane iskaznicima MUP-a i oruzjeda mogu harati po Zagrebu ulaziti u tudje stanovei hapsiti te ubijati ljude odvodeci ih u razne dvorane i logore..Da krivousti je provodio planove zapada kako bi se Hrvatska opljachkala i usiicarila drzava pa neka je i kao bumerang.Ludi bivshi komuniisti i zadnji olosh desnicharski su obavili prljav posao za zapad kao u Ukrajini.Jedna je istina a to je da zapad ne moze napraviti niikakvo sranje gdje su ljudi inteligentni.Samo pogledajte zariista po svijetu i shvatit ce te da su na vlasti u tim drzavama kriminalci.Da se razumijemo isto tako su pusteni i kriminalci iz srpskiih zatvoraa ,za bosansko muslimansko - hrvatske zatvore znam da su osobno dolazili u Shimunsku na obukuu.Prst na celo mamlazi gluupi.No davno je netko rekao.Lakshe je manipuliray sa milion budala nego sa dva pamrtna chovjeka.Zato i tvrdim da je hrvatskoj vojsci bilo 90%kriiminalaca koji su zapocheli rat a onda se izvukli i gurnuli mladost da gine dok su se onii bogatil.Moram priiznati, lukavo, Sada iim mozete pljunuuti pod prozor Jebu vas i shishaju ko ovchice pa vam nishta drugo ne preostaje neko da blejiite ovdje na ovome glupom forumu chijem je ''vlasniku''zivotnii uspjeh brisati tudje postove koji mu se ne svidjaju.Valjda miislii kreten da ce tako promijeniiti nechije mishljenje,Negdje prochitao zaustavite Rojters pa umislio jadan da sam to ja,Serbinho-3 wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3832419/anto-nobilo-za-kurir-tudjman-i-milosevic-su-bili-saveznici
Similar topics
» CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Ivo Komšić: Na čelu udruženog zločinačkog poduhvata bili su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» Ivo Komšić: Na čelu udruženog zločinačkog poduhvata bili su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
Page 1 of 1