U japanu ukidaju većinu društvenih fakulteta
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: U japanu ukidaju većinu društvenih fakulteta
da nema tih s društvenih fakulteta nitko ne bi znao razmišljati, dok neki filozof ne prokomentira neku temu ja uopće ne mogu imati neko mišljenje o njoj, jednostavno nisam sposoban, isključen mi mozakStarhemberg wrote:Humanističke znanosti se zato reformiraju, sužavaju i pa i pomalo ukidaju - drugi će misliti umjesto vas, na vama je da proizvodite i ne mislite... ne talasaj, mozak switch off, nego stani za pokretnu traku i štancaj.
Guest- Guest
To treba odmah uvesti, možda Đoda sam odluči da ne piše postove, neka netko drugi misli za njega...Starhemberg wrote:Humanističke znanosti se zato reformiraju, sužavaju i pa i pomalo ukidaju - drugi će misliti umjesto vas, na vama je da proizvodite i ne mislite... ne talasaj, mozak switch off, nego stani za pokretnu traku i štancaj.
Kermit-
2014-04-17
Vidi samo curriculum od Etona:
http://www.etoncollege.com/Curriculum.aspx
hahaha Đoda bi ga zapalio od muke
http://www.etoncollege.com/Curriculum.aspx
hahaha Đoda bi ga zapalio od muke
Kermit-
2014-04-17
Koliko god bio koristan društvu i potreban, jedan kirurg nije kvalificiran pisati povijest ili teoriju politike, ili bilo što slično s polja humanističkih znanosti.deda na aparatima wrote:da nema tih s društvenih fakulteta nitko ne bi znao razmišljati, dok neki filozof ne prokomentira neku temu ja uopće ne mogu imati neko mišljenje o njoj, jednostavno nisam sposoban, isključen mi mozakStarhemberg wrote:Humanističke znanosti se zato reformiraju, sužavaju i pa i pomalo ukidaju - drugi će misliti umjesto vas, na vama je da proizvodite i ne mislite... ne talasaj, mozak switch off, nego stani za pokretnu traku i štancaj.
Guest- Guest
nije isključen već zatvoren a ko čakre ti otvaramo, ali nakon prospavane noći ponovno se zatvarajudeda na aparatima wrote:da nema tih s društvenih fakulteta nitko ne bi znao razmišljati, dok neki filozof ne prokomentira neku temu ja uopće ne mogu imati neko mišljenje o njoj, jednostavno nisam sposoban, isključen mi mozakStarhemberg wrote:Humanističke znanosti se zato reformiraju, sužavaju i pa i pomalo ukidaju - drugi će misliti umjesto vas, na vama je da proizvodite i ne mislite... ne talasaj, mozak switch off, nego stani za pokretnu traku i štancaj.
Kermit-
2014-04-17
Ukinuti latinski u gimnazijama šta ne?
Bolje da se uči fina mehanika :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Na temelju čega prosuđuješ da nije sposoban, zar je to nešto tako komplicirano i teško za napraviti?Starhemberg wrote:Koliko god bio koristan društvu i potreban, jedan kirurg nije kvalificiran pisati povijest ili teoriju politike, ili bilo što slično s polja humanističkih znanosti.deda na aparatima wrote:da nema tih s društvenih fakulteta nitko ne bi znao razmišljati, dok neki filozof ne prokomentira neku temu ja uopće ne mogu imati neko mišljenje o njoj, jednostavno nisam sposoban, isključen mi mozakStarhemberg wrote:Humanističke znanosti se zato reformiraju, sužavaju i pa i pomalo ukidaju - drugi će misliti umjesto vas, na vama je da proizvodite i ne mislite... ne talasaj, mozak switch off, nego stani za pokretnu traku i štancaj.
Današnje humansitičke nauke će se za par desetljeća temeljiti na puno čvršćim temeljima biologije i medicine, determinizam ne ostavlja mjesta glupostima i pizdarijama.
Napredak znanost se ne može zaustaviti, a oni koji ga ne mogu sustići bit će jednostavo izbačeni.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Na temelju čega prosuđuješ da nije sposoban, zar je to nešto tako komplicirano i teško za napraviti?Starhemberg wrote:Koliko god bio koristan društvu i potreban, jedan kirurg nije kvalificiran pisati povijest ili teoriju politike, ili bilo što slično s polja humanističkih znanosti.deda na aparatima wrote:da nema tih s društvenih fakulteta nitko ne bi znao razmišljati, dok neki filozof ne prokomentira neku temu ja uopće ne mogu imati neko mišljenje o njoj, jednostavno nisam sposoban, isključen mi mozakStarhemberg wrote:Humanističke znanosti se zato reformiraju, sužavaju i pa i pomalo ukidaju - drugi će misliti umjesto vas, na vama je da proizvodite i ne mislite... ne talasaj, mozak switch off, nego stani za pokretnu traku i štancaj.
Današnje humansitičke nauke će se za par desetljeća temeljiti na puno čvršćim temeljima biologije i medicine, determinizam ne ostavlja mjesta glupostima i pizdarijama.
Napredak znanost se ne može zaustaviti, a oni koji ga ne mogu sustići bit će jednostavo izbačeni.
vrlo naivno i posve krivo
2015-08-06
sve se mora ravnomjerno učiti, da bi se na kraju po afinitetima i ocjenama razdvojilo tko ima više smisla za društeve a tko za prirodne znanosti tj. umjetnost ili sport, pa vidi samo kurikulum od najprestižnije školeu u Britaniji:epikur37 wrote:Ukinuti latinski u gimnazijama šta ne?
https://www.mxschool.edu/sites/default/files/uploads/MIDDS1-42691%20Course%20GUIDE_03-13-14-1_FINAL%20from%20Printers%20PDF.pdf
Uz jezike, matematiku, tu se uče sve društvene znansoti i skoro sve umjetnosti samo problem je kod nas što se u nas sve uči napamet, sa definicijama i nabrajanjima koja nemaju smisla, a ovdje se sve to primjenjuje i pruža individualni pristup
Kermit-
2014-04-17
Odlično. Ako čovjek zbilja nešto želi ozbiljno naučiti što ulazi u sferu društvenjaštva ili humanizma mora to sam tražiti što na net što po knjižnicama.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
hahaha evo eton izbacuje sve hahaha koji si ti mulac to je za nepovjerovatdeda na aparatima wrote:Na temelju čega prosuđuješ da nije sposoban, zar je to nešto tako komplicirano i teško za napraviti?Starhemberg wrote:Koliko god bio koristan društvu i potreban, jedan kirurg nije kvalificiran pisati povijest ili teoriju politike, ili bilo što slično s polja humanističkih znanosti.deda na aparatima wrote:da nema tih s društvenih fakulteta nitko ne bi znao razmišljati, dok neki filozof ne prokomentira neku temu ja uopće ne mogu imati neko mišljenje o njoj, jednostavno nisam sposoban, isključen mi mozakStarhemberg wrote:Humanističke znanosti se zato reformiraju, sužavaju i pa i pomalo ukidaju - drugi će misliti umjesto vas, na vama je da proizvodite i ne mislite... ne talasaj, mozak switch off, nego stani za pokretnu traku i štancaj.
Kermit-
2014-04-17
Govoriš o forumu ili ozbiljnom znanstvenom radu? Pa na forumu svatko može istovremeno biti i kirurg, mikrobiolog, atomski fizičar, čak i veterinar. Ništa komplicirano i teško za napraviti.deda na aparatima wrote:
Na temelju čega prosuđuješ da nije sposoban, zar je to nešto tako komplicirano i teško za napraviti?
Last edited by Starhemberg on 3/1/2016, 20:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
wtfgargamel0101 wrote:Odlično. Ako čovjek zbilja nešto želi ozbiljno naučiti što ulazi u sferu društvenjaštva ili humanizma mora to sam tražiti što na net što po knjižnicama.
Kermit-
2014-04-17
očito je cilj sistem koji njeguje praktično-primjenjivi um, a destimulira sociokritički, ti filozofi i društvenjaci se ionako uvijek nešto bune i izmišljaju. najbolje je potaknuti stvaranje jednostavnog poretka od dvije kaste: od korisnih i ograničenih 'fah-idiota' koji će marljivo kao mravi stvarati dodanu vrijednost bez suvišnih pitanja, i interesnih 'skull & bones' upravljača
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:očito je cilj sistem koji njeguje praktično-primjenjivi um, a destimulira sociokritički, ti filozofi i društvenjaci se ionako uvijek nešto bune i izmišljaju. najbolje je potaknuti stvaranje jednostavnog poretka od dvije kaste: od korisnih i ograničenih 'fah-idiota' koji će marljivo kao mravi stvarati dodanu vrijednost bez suvišnih pitanja, i interesnih 'skull & bones' upravljača
retardacija društva
2015-08-06
Zrinka K. i drugi izvori. Junak našeg doba, rekao bi Ljermontov...asilovski wrote:wtfgargamel0101 wrote:Odlično. Ako čovjek zbilja nešto želi ozbiljno naučiti što ulazi u sferu društvenjaštva ili humanizma mora to sam tražiti što na net što po knjižnicama.
Guest- Guest
a skull & bones završe Eton hahaha, ali no nama ne trebaju društvene znanosti, umjetnost i takve pizdarijer_nevjesta wrote:očito je cilj sistem koji njeguje praktično-primjenjivi um, a destimulira sociokritički, ti filozofi i društvenjaci se ionako uvijek nešto bune i izmišljaju. najbolje je potaknuti stvaranje jednostavnog poretka od dvije kaste: od korisnih i ograničenih 'fah-idiota' koji će marljivo kao mravi stvarati dodanu vrijednost bez suvišnih pitanja, i interesnih 'skull & bones' upravljača
Kermit-
2014-04-17
brave new worldasilovski wrote:a skull & bones završe Eton hahaha, ali no nama ne trebaju društvene znanosti, umjetnost i takve pizdarije
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Vidi naših društvenjaka što su besni. Woof!Starhemberg wrote:Zrinka K. i drugi izvori. Junak našeg doba, rekao bi Ljermontov...asilovski wrote:wtfgargamel0101 wrote:Odlično. Ako čovjek zbilja nešto želi ozbiljno naučiti što ulazi u sferu društvenjaštva ili humanizma mora to sam tražiti što na net što po knjižnicama.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Svi smo mi drustveni..:D
2014-04-12
dobro ti si konobar hahahagargamel0101 wrote:Vidi naših društvenjaka što su besni. Woof!Starhemberg wrote:Zrinka K. i drugi izvori. Junak našeg doba, rekao bi Ljermontov...asilovski wrote:wtfgargamel0101 wrote:Odlično. Ako čovjek zbilja nešto želi ozbiljno naučiti što ulazi u sferu društvenjaštva ili humanizma mora to sam tražiti što na net što po knjižnicama.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Bezobrazno mahnitanje društvenih parazita
» Naš usud, depresija, je posljedica propasti društvenih ideala
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» Trump napokon riješio pristranost društvenih mreža
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Naš usud, depresija, je posljedica propasti društvenih ideala
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» Trump napokon riješio pristranost društvenih mreža