Grbin i SDP-ovci jos ne vjeruju da se Zoki presaltao na desnu stranu
Page 1 of 1
Grbin i SDP-ovci jos ne vjeruju da se Zoki presaltao na desnu stranu
https://direktno.hr/direkt/grbin-tumacio-zasto-milanovic-ne-parazitira-smrti-sto-njemu-rade-mostovci-253348/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grbin i SDP-ovci jos ne vjeruju da se Zoki presaltao na desnu stranu
...ovi ko ostavljeni mladozenja pred oltarom ne vjeruju da je mladenka pobjegla sa kumom mladozenje
2015-09-08
....'vratit ce se on sa franjinog puta na titov bute vidjeli mi njega i dalje volimo makar imao sad franju za ljubav'
2015-09-08
....a dobro im je klauski porucio..daj si nabijte glave u hamper hladne vode i nadjite si drugog vodju zoki je otisao..nogirao vas ko zadnje strebere
2015-09-08
Zoran vas je naguzio, a da toga niste svijesni.
red wolf-
2016-02-10
...decko...zoki vam je rekao laku noc..djaba kmecite bolje se uprite naci novog i pravog vodju a ne sarlatane..znam tesko je zokija zamjeniti...ali zivot je takav..transferi su sastavni dio politike i nogometared wolf wrote:Zoran vas je naguzio, a da toga niste svijesni.
2015-09-08
Kako misliš, rekao nam laku noć?...Pa preuzeli smo SDP u potpunosti. Potpuno podržavam Zokija u svemu.vuksadinare wrote:...decko...zoki vam je rekao laku noc..djaba kmecite bolje se uprite naci novog i pravog vodju a ne sarlatane..znam tesko je zokija zamjeniti...ali zivot je takav..transferi su sastavni dio politike i nogometared wolf wrote:Zoran vas je naguzio, a da toga niste svijesni.
red wolf-
2016-02-10
tko je preuzeored wolf wrote:Kako misliš, rekao nam laku noć?...Pa preuzeli smo SDP u potpunosti. Potpuno podržavam Zokija u svemu.vuksadinare wrote:...decko...zoki vam je rekao laku noc..djaba kmecite bolje se uprite naci novog i pravog vodju a ne sarlatane..znam tesko je zokija zamjeniti...ali zivot je takav..transferi su sastavni dio politike i nogometared wolf wrote:Zoran vas je naguzio, a da toga niste svijesni.
2015-09-08
Da se desnica i lijevica suprotstavljaju oko cijepljenja .... meni je to sumrak pameti.
Guest- Guest
Similar topics
» Vraćamo se svijetu malaričnih seljaka koji ne vjeruju doktoru, ali vjeruju, vračari i Davidu Ickeu
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Pedja Grbin
» peđa grbin u sprezi sa mafijom
» Grbin opet u akciji
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Pedja Grbin
» peđa grbin u sprezi sa mafijom
» Grbin opet u akciji
Page 1 of 1