LUĐAK HAHAAH
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: LUĐAK HAHAAH
Pa sad pitanje je, čini mi se da je ero tebi pomalo postao opsesija...u krajnjem slučaju nije normalno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pazi , jučer cijeli dan na forumu.. prvu sliku sam uzeo oko 10navečer nisam uopće išao gledati dan prije, lik je cijeli dan spamao..
as je proveo cijelu jebenu noć na forumu postajući, dakle jučer cijeli jebeni dan, + cijela jebena noć kada svi(dakle ponoć, 1 ujutro, 2ujutro, 3ujutr0o, 5ujutrp, 6ujutro) spavaju, i nastavio je cijelo jebeno jutro evo do maloprije.
AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
as je proveo cijelu jebenu noć na forumu postajući, dakle jučer cijeli jebeni dan, + cijela jebena noć kada svi(dakle ponoć, 1 ujutro, 2ujutro, 3ujutr0o, 5ujutrp, 6ujutro) spavaju, i nastavio je cijelo jebeno jutro evo do maloprije.
AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Pa izgleda je sad nekakav X-Man, zbog genetske modifikacije više valjda ne mora spavati.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
meni nije opsesija jer neman vremena toliko postati. evo sada sam potrošio pola ure vremena dok sam ovo sve obradio, i jebiga moraš nekada žrtvovati nešto. odoh na kavu, a kasnije imam vježbe pa onda teretana, pa sauna, pa spremanje večere, pa se čujemo večeras. pusaepikur37 wrote:Pa sad pitanje je, čini mi se da je ero tebi pomalo postao opsesija...u krajnjem slučaju nije normalno.
pa dobro i ja kad noću pišem znam ostat na forumu i svako malo se prištekat
Ti nisi u pemziji kao ja i Ero.AssadNaPodmornici wrote:meni nije opsesija jer neman vremena toliko postati. evo sada sam potrošio pola ure vremena dok sam ovo sve obradio, i jebiga moraš nekada žrtvovati nešto. odoh na kavu, a kasnije imam vježbe pa onda teretana, pa sauna, pa spremanje večere, pa se čujemo večeras. pusaepikur37 wrote:Pa sad pitanje je, čini mi se da je ero tebi pomalo postao opsesija...u krajnjem slučaju nije normalno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 likes this post
..pa dvi iza ušiju od matere i ajmo lećAssadNaPodmornici wrote:meni nije opsesija jer neman vremena toliko postati. evo sada sam potrošio pola ure vremena dok sam ovo sve obradio, i jebiga moraš nekada žrtvovati nešto. odoh na kavu, a kasnije imam vježbe pa onda teretana, pa sauna, pa spremanje večere, pa se čujemo večeras. pusaepikur37 wrote:Pa sad pitanje je, čini mi se da je ero tebi pomalo postao opsesija...u krajnjem slučaju nije normalno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:meni nije opsesija jer neman vremenaepikur37 wrote:Pa sad pitanje je, čini mi se da je ero tebi pomalo postao opsesija...u krajnjem slučaju nije normalno.
Ali to što imaš posvetiš praćenju penzionera iz Slovenije..
Zanimljiv hobi za mladog čovjeka.
2015-08-06
Nimaš vrimena toliko postati, ali imaš vrimena vribat njegove postove i praviti kronologiju.AssadNaPodmornici wrote:meni nije opsesija jer neman vremena toliko postati. evo sada sam potrošio pola ure vremena dok sam ovo sve obradio, i jebiga moraš nekada žrtvovati nešto. odoh na kavu, a kasnije imam vježbe pa onda teretana, pa sauna, pa spremanje večere, pa se čujemo večeras. pusaepikur37 wrote:Pa sad pitanje je, čini mi se da je ero tebi pomalo postao opsesija...u krajnjem slučaju nije normalno.
P.S. Izbaci večeru
A ve, spo je od 10:18 do 3:22., sasvin dovoljno.
2014-04-16
Hektorović wrote:Pa izgleda je sad nekakav X-Man, zbog genetske modifikacije više valjda ne mora spavati.
Njegove pretke su osmanlije krizale i genetski modificirale ne bi li razvili sto krvolocniju pasminu. Uspjeli su.
Guest- Guest
on BRZO spavaHektorović wrote:Pa izgleda je sad nekakav X-Man, zbog genetske modifikacije više valjda ne mora spavati.
U 10:30 liježem budim se u oko 5.
Kad sam slobodan volim poslijeručka 15-30 min ubit oko.
2015-08-06
Ni bitno leći, nego spati. Ti ka legneš u 10 ipo do ponoći, ure pišeš kako liježeš u deset a dižeš se u 5epikur37 wrote:U 10:30 liježem budim se u oko 5.
2014-04-16
Noor wrote:on BRZO spavaHektorović wrote:Pa izgleda je sad nekakav X-Man, zbog genetske modifikacije više valjda ne mora spavati.
Ero se tusira vec sat vremena. Da nije zaspao pod tusem?
Guest- Guest
meditira pod tušem kako preračunati nove podatke "po njegovo", a da se uklapa u dogmeGnječ wrote:Noor wrote:on BRZO spavaHektorović wrote:Pa izgleda je sad nekakav X-Man, zbog genetske modifikacije više valjda ne mora spavati.
Ero se tusira vec sat vremena. Da nije zaspao pod tusem?
a možda i priprema teme za bauštelski konzilij
Noor wrote:on BRZO spavaHektorović wrote:Pa izgleda je sad nekakav X-Man, zbog genetske modifikacije više valjda ne mora spavati.
Još će mu, kako je krenulo, nakon 4 boostera izrasti šiljci iz šaka i počet će loviti yodu
yoda čuvaj se
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor likes this post
Stariji ljudi, ja svakako, vrlo malo spavaju, čak i više preko dana nego po noći. Neprospavana noć je pravilo, nema nikakve veze s forumom.
Ovo nije vrijedno otvaranja teme.
Ovo nije vrijedno otvaranja teme.
niels-
2021-04-26
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Boris odustaje umjesto njega kandidat neocons i luđak Gove
» ako luđak vrhovni političar prstom ,,,odgovor je kalašnjikovom ?
» Luđak upao naoružan u školu nastavnik ga svladao
» NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
» TALIBAN NA SLOBODI--------rasistima na vlasti može parirat samo luđak
» ako luđak vrhovni političar prstom ,,,odgovor je kalašnjikovom ?
» Luđak upao naoružan u školu nastavnik ga svladao
» NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
» TALIBAN NA SLOBODI--------rasistima na vlasti može parirat samo luđak
Page 1 of 3