Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
koji most...raspudici..vidis da je grmoja rekao selakici da im je ovo jako nastetilo a selakica mu odbrusila da nije..AssadNaPodmornici wrote:Svaka čast Mostu. To znači kada se ekipa mlati, a ne klimaju glavom jedni drugima .Šteta što Pernar nije unutra i Bunjac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
...raspudici se vec neko vrijeme autonomnije ponasaju naspram mosta..vjerojatno utjecaj selakice..koja sve vise solira neovisno o mostu..a ocito je nino pid njenim utjecajem..podsjeca me ovo na situaciju kad je zena od sincica rasturila zivi zidepikur37 wrote:abraham wrote:Sto kaze od Nine zena??? Iskoristite me, iskoristite vi srednjovjecni, bijelci na poziciji moci. Muhahahahahaa Koji cirkus. Daklem Raspudici preuzimaju Most ali umjesto da isti dignu za razinu vise oni se valjaju u glupostima i skupljaju jeftine bodove. Nista od Dante-a i talijanskih vilozofa 17-tog stoljeca...Ok sa Buljem se nema tu nesta puno raditi i izgraditi ali svejedno. Nista vratit se na yutel ponovo u peti dan. Mozda im i ona lezba uleti u neku kombinaciju i sve pet. tststststststs Kila jebenog mozga...
Cirkus...
Raspudići otkako ih je zajahala Selak ko Živi zid...
bljeh
2015-09-08
vuksadinare wrote:koji most...raspudici..vidis da je grmoja rekao selakici da im je ovo jako nastetilo a selakica mu odbrusila da nije..AssadNaPodmornici wrote:Svaka čast Mostu. To znači kada se ekipa mlati, a ne klimaju glavom jedni drugima .Šteta što Pernar nije unutra i Bunjac
ispadaju glupi i zadrti kao DP a trebali su biti pristojna opozicija
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...sad smo u neformalnoj koaliciji sa mostom podrzavsi njihov referendum i pomazeci u prikupljanju potpisaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji most...raspudici..vidis da je grmoja rekao selakici da im je ovo jako nastetilo a selakica mu odbrusila da nije..AssadNaPodmornici wrote:Svaka čast Mostu. To znači kada se ekipa mlati, a ne klimaju glavom jedni drugima .Šteta što Pernar nije unutra i Bunjac
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sad smo u neformalnoj koaliciji sa mostom podrzavsi njihov referendum i pomazeci u prikupljanju potpisaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji most...raspudici..vidis da je grmoja rekao selakici da im je ovo jako nastetilo a selakica mu odbrusila da nije..AssadNaPodmornici wrote:Svaka čast Mostu. To znači kada se ekipa mlati, a ne klimaju glavom jedni drugima .Šteta što Pernar nije unutra i Bunjac
sad ste radikali i ravnozemljaši zajedno
2015-08-06
...ne..netko mora biti na braniku domovine vidis izdaja na sve straneepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...sad smo u neformalnoj koaliciji sa mostom podrzavsi njihov referendum i pomazeci u prikupljanju potpisaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji most...raspudici..vidis da je grmoja rekao selakici da im je ovo jako nastetilo a selakica mu odbrusila da nije..AssadNaPodmornici wrote:Svaka čast Mostu. To znači kada se ekipa mlati, a ne klimaju glavom jedni drugima .Šteta što Pernar nije unutra i Bunjac
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ne..netko mora biti na braniku domovine vidis izdaja na sve straneepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...sad smo u neformalnoj koaliciji sa mostom podrzavsi njihov referendum i pomazeci u prikupljanju potpisaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji most...raspudici..vidis da je grmoja rekao selakici da im je ovo jako nastetilo a selakica mu odbrusila da nije..AssadNaPodmornici wrote:Svaka čast Mostu. To znači kada se ekipa mlati, a ne klimaju glavom jedni drugima .Šteta što Pernar nije unutra i Bunjac
Šuplje na sve strane...agentura ne miruje...vidi vebra , pritajio se, obrađuje i šalje podatke u centralu
2015-08-06
..kak je rekao moj kum nedavno..'jbg svima nama se ne svidja bas sto plenki radi ali kod njega je kljuc od blagajne o's ne's dio je njemu zbog toga priklonjen mada ne misle kao on'
2015-09-08
Ne slažem se s ovim referendumom, ali jučer u Otvorenom dajem za pravo Selakici kad su ih optuživali za ''nasilje'' ... ono govno iz HDZ-a laže kak cigan.
Odvratno lažljivo hadezeovo govno.
Odvratno lažljivo hadezeovo govno.
Guest- Guest
jaaao jaaao koja blasfemijadebotoijusto wrote:NAKON današnjeg incidenta u saboru mikrofon je uhvatio kratki razgovor mostovaca Nikole Grmoje i Marije Selak Raspudić.Nakon što je predsjednik sabora Jandroković smirio burnu raspravu, kamere su snimile razgovor zastupnika Mosta.
"Ovo smo jako loše napravili, okrenuli smo sve kontra sebe", rekao je Nikola Grmoja svojoj saborskoj kolegici Mariji Selak Raspudić.
"Nismo", odgovorila mu je ona.
stranka katolicke malogradjanstine
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dan-kada-se-most-pretvorio-u-zivi-zid/2325875.aspx
2014-04-16
treba te vratiti u Bosnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
...sad smo u neformalnoj koaliciji sa mostom podrzavsi njihov referendum i pomazeci u prikupljanju potpisa
(inače sam se uvijek zgražala na one koji su imali takav stav i izjašnjavali ga javno)
drugačije bi se osjećao, drugačije bi zborio
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Marija Selak Raspudic
» Marija Selak - nacional socijalizam
» Opći kaos u parlamentu Srbije: Umalo tučnjava, Adem Vuchiqi potpuno pobjesnio
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Kaos:Haag posvadio HDZ i SDP u Saboru,Mostov Bulj napao i jedne i druge
» Marija Selak - nacional socijalizam
» Opći kaos u parlamentu Srbije: Umalo tučnjava, Adem Vuchiqi potpuno pobjesnio
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica