YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 7 of 21
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: YouTube
Gledam Sam u kuci po n-ti put i bas se nerviram, skrgucem zubima i zatvaram oci pred bolnim scenama.
Tako brutalan film! Sto sam starija, sve vise suosjecam s lopovima, a onom bih Kevinu izvukla usi! Otprilike kao sto me nervira Jerry u okrsajima s Tomicom ili ono zuto go*no Tweety koje maltretira Sylvestera.
Eto, morala sam ovo negdje zapisat' inace bih pukla! :P
Kevin je pravi antagonist filma, Darth Vader s predblagdanskim zvjezdicama smrti uronjenim u cimet i sluz!
Tako brutalan film! Sto sam starija, sve vise suosjecam s lopovima, a onom bih Kevinu izvukla usi! Otprilike kao sto me nervira Jerry u okrsajima s Tomicom ili ono zuto go*no Tweety koje maltretira Sylvestera.
Kevin je pravi antagonist filma, Darth Vader s predblagdanskim zvjezdicama smrti uronjenim u cimet i sluz!
Guest- Guest
violator wrote:Gledam Sam u kuci po n-ti put i bas se nerviram, skrgucem zubima i zatvaram oci pred bolnim scenama.
Evo ti neshto za smirenje
Koverta
https://www.youtube.com/watch?v=qVv341EA0EI
CHelichni Leptir
https://www.youtube.com/watch?v=mDQMCGlxv08
Hvala ti, Zing. :) Prvih pola sata borit cu se s cirilicom, ne mogu je brzo citati poput latinice, ali izvjestit cu se dotad.
Gle ove blesace.
Gle ove blesace.
Guest- Guest
Po karakteru sam ja treba imati namćora, al me dopala ona bezobrazno perfidna mazasta nakupina dlaka...doduše, na dodir je ko kamšir, pizda li joj m... Uglavnom, beštija od svih izabrala baš mene kog će maltetirati najviše... Imamo neki sado mazo odnos(ne taj), volimo se pa me ogrebe pa ju itnem na balkon pa mi se tri dana venja...Jedini je ne šljivim, a non-stop je oko mene i onda kad je konačno malo zašljivim ide me ogrepsti... Blago neurotično. Uglavnom, prava ženska...
darth_vader-
2014-04-17
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 7 of 21