ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona unistila mnoga prijateljstva

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Korona unistila mnoga prijateljstva - Page 4 Empty Re: Korona unistila mnoga prijateljstva

Post by Eroo 13/12/2021, 20:30

dijagram wrote:O bombasu mirku ja ne moram hipoteticki.

Mogu pisati knjige o hrabrosti ili kukavicluku jer sam to dobro prostudirao u vrijeme i na mjestu  kada se to jedino moze prostudirati.

Uzgred, ja postujem one koji se boje koronavirusa jer isti zna biti pogibeljan.

No ne postujem pokusaj takvih da svima nametnu svoje bolesne strahove i prilagode  zivote svih u skladu s njihovim strahovima.

Virus je pogibeljan. Šta nam je činiti? Kako sačuvati živote  ljudi i eventualno zaustaviti širenje ove  pošasti?
Kod protivnika cijepljenjenja  znamo što neće, ali mi ne dostaju  odgovori: Kako dalje?

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Korona unistila mnoga prijateljstva - Page 4 Empty Re: Korona unistila mnoga prijateljstva

Post by dijagram 13/12/2021, 20:38

Eroo wrote:

Mogu pisati knjige o hrabrosti ili kukavicluku jer sam to dobro prostudirao u vrijeme i na mjestu  kada se to jedino moze prostudirati.

No ne postujem pokusaj takvih da svima nametnu svoje bolesne strahove i prilagode  zivote svih u skladu s njihovim strahovima.

Virus je pogibeljan. Šta nam je činiti? Kako sačuvati živote  ljudi i eventualno zaustaviti širenje ove  pošasti?
Kod protivnika cijepljenjenja  znamo što neće, ali mi ne dostaju  odgovori: Kako dalje?

Dalje normalno, kako kod mene i jest, normalno, bez straha.

No to sam ja.

Kako ce drugi ne znam, uvazavam svaciji izbor, od staklenog zvona do cjepiva.

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor 13/12/2021, 20:47

dijagram wrote:

O bombasu mirku ja ne moram hipoteticki.

točno tako, ZNA BITI

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 13/12/2021, 20:52

pokerjocker wrote:nećak cjepljen, stari mu nije i što kaže thompson: neće nikada . užitak slušat kak se prepucavaju, smijeh do jaja  :^0
da čuješ moju šogoricu, doktorica je i svima nam soli pamet non stop, a žestoki protivnik ovog cijepljenja joj je sin, veterinar inače :)
mali po doma nosi masku, da ga ostali ukućani, svi od reda cijepljeni, ne zaraze :D
mast joj vadi :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo 13/12/2021, 20:55

dijagram wrote:
Eroo wrote:

Dalje normalno, kako kod mene i jest, normalno, bez straha.

No to sam ja.

Kako ce drugi ne znam, uvazavam svaciji izbor, od staklenog zvona do cjepiva.

Podržavam i poštujem svačiji izbor.
Važno je  da  ne škodujemo drugim i da naše odluke ne koštaju širu zajednicu.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 13/12/2021, 22:08

Eroo wrote:
Neradi se o  netrpeljivosti već o zaključku  da je svaka rasprava s antivakserima  o ovim stvarima besmislena.
Kako možeš razgovarati  s nekim tko vjeruje da  je ivermectin  odličan lijek za covid? :D  
Ili koji čak tvrdi da je korona izmišljen virus  i da  ne postoji?  Itd...itd...
Nepobitna je činjenica da među antivaxerima ima sva sila nepojmljivih idiota. Međutim, ljudskim glistama koje lovi panika od Ivermectina (a što je i logično za očekivati od jedne gliste) je čak i jedan Trevor Noah postao antivaxer jer se usudio zapitati da li Stephane Bancel, CEO Moderna-e tako agresivno promovira ideju novog cjepiva protiv omicron-a prvenstveno iz financijskih, a ne altruističkih pobuda. Mislim ono, Trevor Noah. Ako je on antivaxer, onda je Einstein ravnozemljaš. Nepodnošljive li lakoće etiketiranja, majko moja No
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by veber 13/12/2021, 22:19

zganci_i_jetrica wrote:
Eroo wrote:
Neradi se o  netrpeljivosti već o zaključku  da je svaka rasprava s antivakserima  o ovim stvarima besmislena.
Kako možeš razgovarati  s nekim tko vjeruje da  je ivermectin  odličan lijek za covid? :D  
Ili koji čak tvrdi da je korona izmišljen virus  i da  ne postoji?  Itd...itd...
Nepobitna je činjenica da među antivaxerima ima sva sila nepojmljivih idiota. Međutim, ljudskim glistama koje lovi panika od Ivermectina (a što je i logično za očekivati od jedne gliste) je čak i jedan Trevor Noah postao antivaxer jer se usudio zapitati da li Stephane Bancel, CEO Moderna-e tako agresivno promovira ideju novog cjepiva protiv omicron-a prvenstveno iz financijskih, a ne altruističkih pobuda. Mislim ono, Trevor Noah. Ako je on antivaxer, onda je Einstein ravnozemljaš. Nepodnošljive li lakoće etiketiranja, majko moja No
na kraju balade, bit će da je pobjeglo, onako, malo iz laboratorija pa da vidimo do kuda će ljudi ići.
mišljenja s kraja svakog spektra uvijek treba odbaciti.

to je kao u poslu. najnižu i najvišu ponudu ne gledaš. spremiš ih.

ovdje ekipa koja se prije nikada nije cijepila protiv ikakve boleštine, a u "zreloj" fazi života odjednom primanjem cjepiva postaju turbo zagovornici naci/fašističkih svjetonazora.

da ne tipkam kako su svi, ovdje na forumu tvrdili da će to prohujati s vjetrićem. bilo je i kuverti.

ovdje nitko od nas koji se ne želimo cijepiti ili većina nije antivaxer, samo sumnjamo u zdravstvenu ispravnost.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2021, 22:21

Eroo wrote:
Venus wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:Mene i moje,  uže  i  šire,  je još više zbližila.

naravno kad ste već dve godine u podrumu.

:rofl suze mi teku..

Nemate vi pojma što   znači ono "uže i šire". Sve vam  je tu,  na ovom obskurnom forumu",
a u vašim godinama sam ja stvarao ono "uže i šire". Teško bih vam to mogao objasniti, 
jer ste u tom smislu  "dvodimenzionalni", a možda čak i   "jednodimenzionalni". 
Kad vam se   nekim slučajem  u prostor   ukaže netko iz "treće dimenzije"  to je za vas nepojmljivo čudo.
Postoji život i u "trećoj dimenziji",  vjeruj  mi na riječ...unuci,  praunuci, rpđaci, sestrične tete i stričevi,
očevi,  majke, bake  i  djedovi, prabake i pradjedovi...susjedi, poslovni i ini poznanici i prijatelji ...

Šta si mrk, Ero? Ne znaš se šaliti na svoj nego samo na tuđi račun? 

Kako je moguće kraj toliko dobrog što si nabrojao u svom životu, da si tako nabrijan i svadljiv na "obskurnom forumu" (kamo spadaš)...kaj te matra?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 13/12/2021, 22:49

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 13/12/2021, 23:16

aben wrote:
dijagram wrote:
Eroo wrote:
dijagram wrote:
Eroo wrote:
dijagram wrote:Jedan moj prijatelj ne razgovara s rodjenim bratom, a sve zbog korone.

Brat mu je ortodoksni covididiot.

Netrpeljivost je narasla toliko da vise ne razgovaraju.

Strava.

Rekao sam vec davno, ptsp od korone ce uzeti i vec uzima danak.

Stvar je malo drukcija.

Brat mu se boji korone ko vraga, jedva funkcionira, ne mozes normalno doci k njemu, patoloski strah.

Upleteni su im i roditelji, iako u godinama oni se normalno drze i pokusavaju naci rjesenje, ali ne ide:)

Ja i  svi moji, iz uže  i šire obitelji (nas 30.-ak), smo cijepljeni.  Živimo normalno, baš  kao nekad.
Nema straha, ali  ima normalan  oprez  kod druženja s manje poznatim ljudima.

Kod mene supruga cijepljena, ostali nisu.

I moja. Ne valjo mećati sva jojo u istu košaru

:^0 :^0 :^0
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 13/12/2021, 23:21

pokerjocker wrote:
Eroo wrote:

Nemate vi pojma što   znači ono "uže i šire". Sve vam  je tu,  na ovom obskurnom forumu",
a u vašim godinama sam ja stvarao ono "uže i šire". Teško bih vam to mogao objasniti, 
Kad vam se   nekim slučajem  u prostor   ukaže netko iz "treće dimenzije"  to je za vas nepojmljivo čudo.
Postoji život i u "trećoj dimenziji",  vjeruj  mi na riječ...unuci,  praunuci, rpđaci, sestrične tete i stričevi,
očevi,  majke, bake  i  djedovi, prabake i pradjedovi...susjedi, poslovni i ini poznanici i prijatelji
...

i svi oni imaju samo jedno pitanje: di je zagreb?

Nisko, ali dobra... :D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by immortal 13/12/2021, 23:53

Eroo wrote:
aben wrote:Meni se čini da je korona pseudo problijem, uopće ne čujin spomena o tomu, izuzev jednog munjenog u viber grupi, ki stalno posta ko mutavi o grafenima, novon repetitoru ozgor preka i sl
da nema njega kako bi se upoznao s problematikom
i tebi bi rekli i mislili kako si možda munj.n

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 14/12/2021, 02:12

pokerjocker wrote:
Eroo wrote:

očevi,  majke, bake  i  djedovi, prabake i pradjedovi...susjedi, poslovni i ini poznanici i prijatelji
...

i svi oni imaju samo jedno pitanje: di je zagreb?
Nisi u điru, apdejtuj to...već duže vrijeme  ZGej nije više aktualan, jer slabo plaća.
Sad pitaju :di je Minken, Dublin itd... a  rodnost vam je pala upravo zbog toga.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 14/12/2021, 07:51

sada pitaju di je minken.
u tvoje doba nisu pitali pa su kao ti završili u sloveniji.

na tvoju žalost kada tvoji dođu u njemačku rade kaj su cijeli život.
na baušteli, a njemačka je zbog "gazdi" s balkana uvela minimalnu satnicu.

i imate konstantan problem, gdje god da živite mislite da domaćin mora poznavati vaš jezik.
a, to u europi ne prolazi ti si primjer "stare" garde proizašle iz jugoslavije.

niti znaš jezike niti si završio školu

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics