Korona unistila mnoga prijateljstva
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Korona unistila mnoga prijateljstva
dijagram wrote:O bombasu mirku ja ne moram hipoteticki.
Mogu pisati knjige o hrabrosti ili kukavicluku jer sam to dobro prostudirao u vrijeme i na mjestu kada se to jedino moze prostudirati.
Uzgred, ja postujem one koji se boje koronavirusa jer isti zna biti pogibeljan.
No ne postujem pokusaj takvih da svima nametnu svoje bolesne strahove i prilagode zivote svih u skladu s njihovim strahovima.
Virus je pogibeljan. Šta nam je činiti? Kako sačuvati živote ljudi i eventualno zaustaviti širenje ove pošasti?
Kod protivnika cijepljenjenja znamo što neće, ali mi ne dostaju odgovori: Kako dalje?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:dijagram wrote:O bombasu mirku ja ne moram hipoteticki.
Mogu pisati knjige o hrabrosti ili kukavicluku jer sam to dobro prostudirao u vrijeme i na mjestu kada se to jedino moze prostudirati.
No ne postujem pokusaj takvih da svima nametnu svoje bolesne strahove i prilagode zivote svih u skladu s njihovim strahovima.
Virus je pogibeljan. Šta nam je činiti? Kako sačuvati živote ljudi i eventualno zaustaviti širenje ove pošasti?
Kod protivnika cijepljenjenja znamo što neće, ali mi ne dostaju odgovori: Kako dalje?
Dalje normalno, kako kod mene i jest, normalno, bez straha.
No to sam ja.
Kako ce drugi ne znam, uvazavam svaciji izbor, od staklenog zvona do cjepiva.
dijagram-
2015-08-09
točno tako, ZNA BITIdijagram wrote:
O bombasu mirku ja ne moram hipoteticki.
da čuješ moju šogoricu, doktorica je i svima nam soli pamet non stop, a žestoki protivnik ovog cijepljenja joj je sin, veterinar inače :)pokerjocker wrote:nećak cjepljen, stari mu nije i što kaže thompson: neće nikada . užitak slušat kak se prepucavaju, smijeh do jaja
mali po doma nosi masku, da ga ostali ukućani, svi od reda cijepljeni, ne zaraze
mast joj vadi
dijagram wrote:Eroo wrote:dijagram wrote:O bombasu mirku ja ne moram hipoteticki.
Dalje normalno, kako kod mene i jest, normalno, bez straha.
No to sam ja.
Kako ce drugi ne znam, uvazavam svaciji izbor, od staklenog zvona do cjepiva.
Podržavam i poštujem svačiji izbor.
Važno je da ne škodujemo drugim i da naše odluke ne koštaju širu zajednicu.
Nepobitna je činjenica da među antivaxerima ima sva sila nepojmljivih idiota. Međutim, ljudskim glistama koje lovi panika od Ivermectina (a što je i logično za očekivati od jedne gliste) je čak i jedan Trevor Noah postao antivaxer jer se usudio zapitati da li Stephane Bancel, CEO Moderna-e tako agresivno promovira ideju novog cjepiva protiv omicron-a prvenstveno iz financijskih, a ne altruističkih pobuda. Mislim ono, Trevor Noah. Ako je on antivaxer, onda je Einstein ravnozemljaš. Nepodnošljive li lakoće etiketiranja, majko mojaEroo wrote:
Neradi se o netrpeljivosti već o zaključku da je svaka rasprava s antivakserima o ovim stvarima besmislena.
Kako možeš razgovarati s nekim tko vjeruje da je ivermectin odličan lijek za covid?
Ili koji čak tvrdi da je korona izmišljen virus i da ne postoji? Itd...itd...
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
na kraju balade, bit će da je pobjeglo, onako, malo iz laboratorija pa da vidimo do kuda će ljudi ići.zganci_i_jetrica wrote:Nepobitna je činjenica da među antivaxerima ima sva sila nepojmljivih idiota. Međutim, ljudskim glistama koje lovi panika od Ivermectina (a što je i logično za očekivati od jedne gliste) je čak i jedan Trevor Noah postao antivaxer jer se usudio zapitati da li Stephane Bancel, CEO Moderna-e tako agresivno promovira ideju novog cjepiva protiv omicron-a prvenstveno iz financijskih, a ne altruističkih pobuda. Mislim ono, Trevor Noah. Ako je on antivaxer, onda je Einstein ravnozemljaš. Nepodnošljive li lakoće etiketiranja, majko mojaEroo wrote:
Neradi se o netrpeljivosti već o zaključku da je svaka rasprava s antivakserima o ovim stvarima besmislena.
Kako možeš razgovarati s nekim tko vjeruje da je ivermectin odličan lijek za covid?
mišljenja s kraja svakog spektra uvijek treba odbaciti.
to je kao u poslu. najnižu i najvišu ponudu ne gledaš. spremiš ih.
ovdje ekipa koja se prije nikada nije cijepila protiv ikakve boleštine, a u "zreloj" fazi života odjednom primanjem cjepiva postaju turbo zagovornici naci/fašističkih svjetonazora.
da ne tipkam kako su svi, ovdje na forumu tvrdili da će to prohujati s vjetrićem. bilo je i kuverti.
ovdje nitko od nas koji se ne želimo cijepiti ili većina nije antivaxer, samo sumnjamo u zdravstvenu ispravnost.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Venus wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Mene i moje, uže i šire, je još više zbližila.
naravno kad ste već dve godine u podrumu.
suze mi teku..
Nemate vi pojma što znači ono "uže i šire". Sve vam je tu, na ovom obskurnom forumu",
a u vašim godinama sam ja stvarao ono "uže i šire". Teško bih vam to mogao objasniti,
jer ste u tom smislu "dvodimenzionalni", a možda čak i "jednodimenzionalni".
Kad vam se nekim slučajem u prostor ukaže netko iz "treće dimenzije" to je za vas nepojmljivo čudo.
Postoji život i u "trećoj dimenziji", vjeruj mi na riječ...unuci, praunuci, rpđaci, sestrične tete i stričevi,
očevi, majke, bake i djedovi, prabake i pradjedovi...susjedi, poslovni i ini poznanici i prijatelji ...
Šta si mrk, Ero? Ne znaš se šaliti na svoj nego samo na tuđi račun?
Kako je moguće kraj toliko dobrog što si nabrojao u svom životu, da si tako nabrijan i svadljiv na "obskurnom forumu" (kamo spadaš)...kaj te matra?
Guest- Guest
aben wrote:dijagram wrote:Eroo wrote:dijagram wrote:Eroo wrote:Neradi se o netrpeljivosti već o zaključku da je svaka rasprava s antivakserima o ovim stvarima besmislena.dijagram wrote:Jedan moj prijatelj ne razgovara s rodjenim bratom, a sve zbog korone.
Brat mu je ortodoksni covididiot.
Netrpeljivost je narasla toliko da vise ne razgovaraju.
Strava.
Rekao sam vec davno, ptsp od korone ce uzeti i vec uzima danak.
Stvar je malo drukcija.
Brat mu se boji korone ko vraga, jedva funkcionira, ne mozes normalno doci k njemu, patoloski strah.
Upleteni su im i roditelji, iako u godinama oni se normalno drze i pokusavaju naci rjesenje, ali ne ide:)
Ja i svi moji, iz uže i šire obitelji (nas 30.-ak), smo cijepljeni. Živimo normalno, baš kao nekad.
Nema straha, ali ima normalan oprez kod druženja s manje poznatim ljudima.
Kod mene supruga cijepljena, ostali nisu.
I moja. Ne valjo mećati sva jojo u istu košaru
darth_vader-
2014-04-17
pokerjocker wrote:Eroo wrote:
Nemate vi pojma što znači ono "uže i šire". Sve vam je tu, na ovom obskurnom forumu",
a u vašim godinama sam ja stvarao ono "uže i šire". Teško bih vam to mogao objasniti,
Kad vam se nekim slučajem u prostor ukaže netko iz "treće dimenzije" to je za vas nepojmljivo čudo.
Postoji život i u "trećoj dimenziji", vjeruj mi na riječ...unuci, praunuci, rpđaci, sestrične tete i stričevi,
očevi, majke, bake i djedovi, prabake i pradjedovi...susjedi, poslovni i ini poznanici i prijatelji ...
i svi oni imaju samo jedno pitanje: di je zagreb?
Nisko, ali dobra...
darth_vader-
2014-04-17
da nema njega kako bi se upoznao s problematikomEroo wrote:aben wrote:Meni se čini da je korona pseudo problijem, uopće ne čujin spomena o tomu, izuzev jednog munjenog u viber grupi, ki stalno posta ko mutavi o grafenima, novon repetitoru ozgor preka i sl
i tebi bi rekli i mislili kako si možda munj.n
2014-04-16
Nisi u điru, apdejtuj to...već duže vrijeme ZGej nije više aktualan, jer slabo plaća.pokerjocker wrote:Eroo wrote:
i svi oni imaju samo jedno pitanje: di je zagreb?
Sad pitaju :di je Minken, Dublin itd... a rodnost vam je pala upravo zbog toga.
sada pitaju di je minken.
u tvoje doba nisu pitali pa su kao ti završili u sloveniji.
na tvoju žalost kada tvoji dođu u njemačku rade kaj su cijeli život.
na baušteli, a njemačka je zbog "gazdi" s balkana uvela minimalnu satnicu.
i imate konstantan problem, gdje god da živite mislite da domaćin mora poznavati vaš jezik.
a, to u europi ne prolazi ti si primjer "stare" garde proizašle iz jugoslavije.
niti znaš jezike niti si završio školu
u tvoje doba nisu pitali pa su kao ti završili u sloveniji.
na tvoju žalost kada tvoji dođu u njemačku rade kaj su cijeli život.
na baušteli, a njemačka je zbog "gazdi" s balkana uvela minimalnu satnicu.
i imate konstantan problem, gdje god da živite mislite da domaćin mora poznavati vaš jezik.
a, to u europi ne prolazi ti si primjer "stare" garde proizašle iz jugoslavije.
niti znaš jezike niti si završio školu
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Korona uništila iznajmljivanje na crno u sezoni
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
Page 4 of 4