ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 29 of 50 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 29 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 15/12/2021, 09:55

Eroo wrote:

Ukratko  napiši o čemu se radi, smiso, kratka analiza...štagod.
pa objasni ti nama. od 3 dana koliko su objavljivali udio cijepljenih u umrlima gdje je dnevno umiralo 15-20 cjepljenih, što nije mala brojka niti neka anomalija, u ta 3 dana je umrlo preko 50 cijepljenih.
što kažu u pfizeru na ta dva autobusa naših braće i sestara? kaj kaže anesteziolog koji vodi covid odjel u splitu? jel šokiran kaj ti ljudi nisu slušali struku i stožer? kaj kažu koga treba cijepit? 'oćemo spermiće počet cijepit? kaj kaže graf? daj neki smisao, analizu, štagod.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 15/12/2021, 09:55

ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:Niste uzeli u računicu da bi jedan euro danas moga vridit ka milijardu eura za dvi godine.
da i? opet će janje bit 100 ojra
Bolje je bilo dok je bilo 100 DEM.

2015-09-14

newuser and Hektorović like this post

Back to top Go down

Post by ljubo1212 15/12/2021, 10:00

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:Bolje je da u hrvatskoj danas umre 40 ljudi na milion stanovnika, a da među tih četrdeset bude 10 ljudi koji su umrli od korone, nego da umre 60 ljudi na milion stanovnika, a da nitko ne umre od korone.
ovo baš nema puno smisla, nemreš za vrijeme pandemije imat ovce i novce, topove i maslac
imalo bi smisla da nema korone, boljom socijalnom skrbi popraviti uvjete života i smanjiti smrtnost po kojoj smo na čelu eu, super
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2021, 10:01

Eroo wrote: i daj se "na tržište" forumu
cijepivo ti mozak jede iznutra. forum, tržište? jesi ti ovdje radi nekog ugleda?
na forumu se dokazuješ? tržište? bokteiebo, ne ide ti uopće dobro, totalni si promašaj na ovom "tržištu" :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 15/12/2021, 10:03

ljubo1212 wrote:
aben wrote:
newuser wrote:
T. wrote:Dojti će kroj, sve će se zaburaviti, vuk će poisti magare, niko ne će pojti u pržun radi fašizma, eventualno će jedni drugima podiliti medalje za hrabrost, čovječnost i zaštitu milijunov ljudi, and onto next crisis. 

Sve ča još ti i jo tribamo je odrediti visinu oklade, i vremenski okvir. Jo predložin jedun dolar i 5 godin.
točno tako, dajem cijeli euro na rok od 3 godine
ja dajem $1.5 da ce nas sve big brother utjerat u tor za 4 godine
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2021, 10:03

Ovaj, ja cu samo rec' da sam se jucer susrela s pravim pravcatim ravnozemljasem. Odmah mi je ocitao bukvicu o slijetanju na Mjesec u pustinji Nevade i o mojoj zaludjenosti heliocentrizmom i pristajanju uz "globusarsku kliku". Sto jest, jest! Posramio me je do kostiju .. :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 15/12/2021, 10:04

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:@mutavi, šta  je"živa istina", ne razumijem? 
Objasni to u nekoliko suvislih rečenica, ne budi lijen...
Objasnio sam ti već nekoliko puta, ali ne, sustav ti ne obrađuje. Strpljivo ću čekati da dobiješ idući update pa ću opet pokušati.
Samo ti  objasni, lipi moj, ne budi lijen.
Dao si neku škrabotinu  ispo dijagrama smrtnosti Portugala  i HR.
Zbog tvog psihofizičkog stanja koje zaslužuje potporu nježno ću ti kazati.
Bolje je da u hrvatskoj danas umre 40 ljudi na milion stanovnika, a da među tih četrdeset bude 10 ljudi koji su umrli od korone, nego da umre 60 ljudi na milion stanovnika, a da nitko ne umre od korone.
Velim, ne očekujem da ćeš shvatiti zato strpljivo čekam tvoj idući update.

A to se u odnosu s Portugalom vidi, da im je u vrime epidemije veći višak smrtnosti nego nama pa mi nije jasno u čemu je njihov uspjeh. Po tome je Pol Pot zaslužio Nobela za mir i iz ekonomije.
Šta je tebi bolje ili lošije to je tvoja intimna stvar, koja malo koga zanima.
Poanta  nije na višku smrtnosti u Portugalu,posebno ne za  vrijeme  kad nisu bili procijepljeni.
poanta je  na utjecaju visoke  procjepljenosti na na smanjenje smrtnosti u Portugalu
ito na nivo smrtnosti obične  gripe. A ti uletiš s parenjem  komaraca  na  obalama  Drave i Save...
Sve se ti je smućkalo, zato i  ne vidiš  najjednostavnije logičke veze...
Ovo iz glave: Smrtnost u HR je 8x veća nego u Portugalu, zato što je Portugal visokoprocijepljena  država.
Ako imaš drugačije podatke a ti ih podastri, bit ćemo ti zahvalni.
A  ti opet može i dalje o parenju komaraca što se mene tiče. ... :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2021, 10:09

Reci ti njima, Ero, reci. To sve ludo i nadrogirano.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 15/12/2021, 10:09

prckov wrote:
ljubo1212 wrote:
aben wrote:
newuser wrote:
T. wrote:Dojti će kroj, sve će se zaburaviti, vuk će poisti magare, niko ne će pojti u pržun radi fašizma, eventualno će jedni drugima podiliti medalje za hrabrost, čovječnost i zaštitu milijunov ljudi, and onto next crisis. 

Sve ča još ti i jo tribamo je odrediti visinu oklade, i vremenski okvir. Jo predložin jedun dolar i 5 godin.
Kladim se da ce fasizam biti pobijedjen u 69 eura :)
Ipak su ljubitelji totalitarizma manjina, je da su najglasniji i na pozicijama ali to se bude promijenilo.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 15/12/2021, 10:10

ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:Bolje je da u hrvatskoj danas umre 40 ljudi na milion stanovnika, a da među tih četrdeset bude 10 ljudi koji su umrli od korone, nego da umre 60 ljudi na milion stanovnika, a da nitko ne umre od korone.
ovo baš nema puno smisla, nemreš za vrijeme pandemije imat ovce i novce, topove i maslac
imalo bi smisla da nema korone, boljom socijalnom skrbi popraviti uvjete života i smanjiti smrtnost po kojoj smo na čelu eu, super
Ovi čobani koje viđan po planini su čuli za neku koronu, ali ne znaju baš o čemu se radi jer radu po cile dane i ne prate Tv.
Više ih muči to kako to da njihova ovca koja pase travu po Dinari radi prekršaj, zato jer je neko uze pašnjak u koncesiju od Cetine do Bosne. 
Toga nije bilo ni u doba Turaka...

Čekati ću i tvoj update  :)

Last edited by mutava baštarda on 15/12/2021, 10:13; edited 1 time in total

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 15/12/2021, 10:11

michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:Ovo  još moram dodati: DANSKA

Zaraženost im strahovito raste. Omikron?  Pojma nemam ...
Međutim, smrtnost ima je barem za sada izrazito niska : 10/dan, prosjek kroz zadnjih 7 dana.
6x im je smrtnost manja nego u predzadnjem(zimskom!) valu!

Korona novosti i spoznaje - Page 29 Screenshot-829
Korona novosti i spoznaje - Page 29 Screenshot-828
Sretni ljudi, visoke razine hormona koji djeluju povoljno na imunitet, puno se bave rekreacijom, vrlo mali postotak pretilih,dosta kvalitetno se hrane,mogu si priuštiti kvalitetne suplemente... Sve obrnuto od jrvatske, ali i mnogih drugih zemalja... I kao što vidiš neće jezik nego pravo... Al neću ti ja ukazivati gdje i ššto... Čitaj se...

Jok, njihovim kriznim stožerom upravlja prvi  general.
Nema diskutiranja s kojekakvim nedokazanim mlatimudanima, koji u životu  nisu pasju kućicu  sklepali svojim rukama.
Pučina je stoka jedna grdna, dobre duše dok joj rebra puču...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 15/12/2021, 10:15

Cijepiva prc kontra Omikrona

Korona novosti i spoznaje - Page 29 FGorJmuXsAExO6h?format=jpg&name=small
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by prckov 15/12/2021, 10:15

newuser wrote:
prckov wrote:
ljubo1212 wrote:
aben wrote:
newuser wrote:

Kladim se da ce fasizam biti pobijedjen u 69 eura :)
Ipak su ljubitelji totalitarizma manjina, je da su najglasniji i na pozicijama ali to se bude promijenilo.

ti bice mislis da je samo korona taj, kako ti nazivas, fasizam
izgubices lovu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2021, 10:15

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:Ovo  još moram dodati: DANSKA

Zaraženost im strahovito raste. Omikron?  Pojma nemam ...
Međutim, smrtnost ima je barem za sada izrazito niska : 10/dan, prosjek kroz zadnjih 7 dana.
6x im je smrtnost manja nego u predzadnjem(zimskom!) valu!

Korona novosti i spoznaje - Page 29 Screenshot-829
Korona novosti i spoznaje - Page 29 Screenshot-828
Sretni ljudi, visoke razine hormona koji djeluju povoljno na imunitet, puno se bave rekreacijom, vrlo mali postotak pretilih,dosta kvalitetno se hrane,mogu si priuštiti kvalitetne suplemente... Sve obrnuto od jrvatske, ali i mnogih drugih zemalja... I kao što vidiš neće jezik nego pravo... Al neću ti ja ukazivati gdje i ššto... Čitaj se...

Jok, njihovim kriznim stožerom upravlja prvi  general.
Nema diskutiranja s kojekakvim nedokazanim mlatimudanima, koji u životu  nisu pasju kućicu  sklepali svojim rukama.
Pučina je stoka jedna grdna, dobre duše dok joj rebra puču...

Slazem se! Vidis kako se Muti s cobanima druzi po planinama... To samo ovce zna cuvat', a komentirao bi tablice i matematicke izracune.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 15/12/2021, 10:16

ebenica wrote:
Eroo wrote:

pa objasni ti nama. od 3 dana koliko su objavljivali udio cijepljenih u umrlima gdje je dnevno umiralo 15-20 cjepljenih, što nije mala brojka niti neka anomalija, u ta 3 dana je umrlo preko 50 cijepljenih.
što kažu u pfizeru na ta dva autobusa naših braće i sestara? kaj kaže anesteziolog koji vodi covid odjel u splitu? jel šokiran kaj ti ljudi nisu slušali struku i stožer? kaj kažu koga treba cijepit? 'oćemo spermiće počet cijepit? kaj kaže graf? daj neki smisao, analizu, štagod.
Red  je da i ti nešto analiziraš i objasniš, ako si u stanju, nepismeni stvore.  
Nisam  ja tebi ni tata ni mama  ni školska teta.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2021, 10:17

mutava baštarda wrote:
A to se u odnosu s Portugalom vidi, da im je u vrime epidemije veći višak smrtnosti nego nama pa mi nije jasno u čemu je njihov uspjeh.
višak smrtnosti su cijepljeni ali oni ne umiru od korone nego komorbiditeta. samo necijepljeni umiru od korone i poneki nesretnik bez ikakvog komorbiditeta pa slučajno uđe u statistiku. anomalija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2021, 10:18

Eroo wrote:
ebenica wrote:
Eroo wrote:

Sjajno, neka si mu rek'o da ne moram ja!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 15/12/2021, 10:19

Hektorović wrote:Cijepiva prc kontra Omikrona

Korona novosti i spoznaje - Page 29 FGorJmuXsAExO6h?format=jpg&name=small
Gluposti, ne treba podcijeniti znanost. ako terapija ne pomaže svako 3 miseca, sigurno će pomoći svako 3 dana...treba slušai struku.
Neodgovorni pojedinci koji ne žele koristiti antibiotike odgovorni su za pojavu superbakterija...

2015-09-14

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2021, 10:20

Eroo wrote:
ebenica wrote:
Eroo wrote:

ne nije red. ja ovdje nisam na "tržištu". nisam plaćen. ne zanima me ugled. i nemam vremena trošit na ovo više nego što sad trošim, ne samo vremena nego i jebene volje i želje.
radit tablice od mrtvih. jedva čekam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 15/12/2021, 10:20

mutava baštarda wrote:

Zanimljivo je vidjeti kako se ljudi u masovnin medijima od ravnozemljaša pretvaraju u ugledne znanstvenike i obrnuto na pitanjima oko genske terapije.
:popcorn

Čekamo stručne odgovore Index.hr na ono što je Lošo izrekao.

Zanimljivo kako je od partijskog i crkvenog luđaka na indexu sad postao ugledni znatsvenik :D Pogledaj samo pormjenu "framinga".

https://www.index.hr/tag/118763/matko-marusic.aspx
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2021, 10:21

violator wrote:
Eroo wrote:
ebenica wrote:
Eroo wrote:

Sjajno, neka si mu rek'o da ne moram ja!
nj. blentačo!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 29 of 50 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics