Korona novosti i spoznaje
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
pa objasni ti nama. od 3 dana koliko su objavljivali udio cijepljenih u umrlima gdje je dnevno umiralo 15-20 cjepljenih, što nije mala brojka niti neka anomalija, u ta 3 dana je umrlo preko 50 cijepljenih.Eroo wrote:
Ukratko napiši o čemu se radi, smiso, kratka analiza...štagod.
što kažu u pfizeru na ta dva autobusa naših braće i sestara? kaj kaže anesteziolog koji vodi covid odjel u splitu? jel šokiran kaj ti ljudi nisu slušali struku i stožer? kaj kažu koga treba cijepit? 'oćemo spermiće počet cijepit? kaj kaže graf? daj neki smisao, analizu, štagod.
Guest- Guest
Bolje je bilo dok je bilo 100 DEM.ljubo1212 wrote:da i? opet će janje bit 100 ojramutava baštarda wrote:Niste uzeli u računicu da bi jedan euro danas moga vridit ka milijardu eura za dvi godine.
newuser and Hektorović like this post
ovo baš nema puno smisla, nemreš za vrijeme pandemije imat ovce i novce, topove i maslacmutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Bolje je da u hrvatskoj danas umre 40 ljudi na milion stanovnika, a da među tih četrdeset bude 10 ljudi koji su umrli od korone, nego da umre 60 ljudi na milion stanovnika, a da nitko ne umre od korone.
imalo bi smisla da nema korone, boljom socijalnom skrbi popraviti uvjete života i smanjiti smrtnost po kojoj smo na čelu eu, super
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
cijepivo ti mozak jede iznutra. forum, tržište? jesi ti ovdje radi nekog ugleda?Eroo wrote: i daj se "na tržište" forumu
na forumu se dokazuješ? tržište? bokteiebo, ne ide ti uopće dobro, totalni si promašaj na ovom "tržištu" :/
Guest- Guest
ja dajem $1.5 da ce nas sve big brother utjerat u tor za 4 godineljubo1212 wrote:točno tako, dajem cijeli euro na rok od 3 godineaben wrote:newuser wrote:T. wrote:Dojti će kroj, sve će se zaburaviti, vuk će poisti magare, niko ne će pojti u pržun radi fašizma, eventualno će jedni drugima podiliti medalje za hrabrost, čovječnost i zaštitu milijunov ljudi, and onto next crisis.
Sve ča još ti i jo tribamo je odrediti visinu oklade, i vremenski okvir. Jo predložin jedun dolar i 5 godin.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ovaj, ja cu samo rec' da sam se jucer susrela s pravim pravcatim ravnozemljasem. Odmah mi je ocitao bukvicu o slijetanju na Mjesec u pustinji Nevade i o mojoj zaludjenosti heliocentrizmom i pristajanju uz "globusarsku kliku". Sto jest, jest! Posramio me je do kostiju .. :(
Guest- Guest
Šta je tebi bolje ili lošije to je tvoja intimna stvar, koja malo koga zanima.mutava baštarda wrote:Zbog tvog psihofizičkog stanja koje zaslužuje potporu nježno ću ti kazati.Eroo wrote:Samo ti objasni, lipi moj, ne budi lijen.mutava baštarda wrote:Objasnio sam ti već nekoliko puta, ali ne, sustav ti ne obrađuje. Strpljivo ću čekati da dobiješ idući update pa ću opet pokušati.Eroo wrote:@mutavi, šta je"živa istina", ne razumijem?
Objasni to u nekoliko suvislih rečenica, ne budi lijen...
Dao si neku škrabotinu ispo dijagrama smrtnosti Portugala i HR.
Bolje je da u hrvatskoj danas umre 40 ljudi na milion stanovnika, a da među tih četrdeset bude 10 ljudi koji su umrli od korone, nego da umre 60 ljudi na milion stanovnika, a da nitko ne umre od korone.
Velim, ne očekujem da ćeš shvatiti zato strpljivo čekam tvoj idući update.
A to se u odnosu s Portugalom vidi, da im je u vrime epidemije veći višak smrtnosti nego nama pa mi nije jasno u čemu je njihov uspjeh. Po tome je Pol Pot zaslužio Nobela za mir i iz ekonomije.
Poanta nije na višku smrtnosti u Portugalu,posebno ne za vrijeme kad nisu bili procijepljeni.
poanta je na utjecaju visoke procjepljenosti na na smanjenje smrtnosti u Portugalu
ito na nivo smrtnosti obične gripe. A ti uletiš s parenjem komaraca na obalama Drave i Save...
Sve se ti je smućkalo, zato i ne vidiš najjednostavnije logičke veze...
Ovo iz glave: Smrtnost u HR je 8x veća nego u Portugalu, zato što je Portugal visokoprocijepljena država.
Ako imaš drugačije podatke a ti ih podastri, bit ćemo ti zahvalni.
A ti opet može i dalje o parenju komaraca što se mene tiče. ...
Kladim se da ce fasizam biti pobijedjen u 69 eura :)prckov wrote:ja dajem $1.5 da ce nas sve big brother utjerat u tor za 4 godineljubo1212 wrote:točno tako, dajem cijeli euro na rok od 3 godineaben wrote:newuser wrote:T. wrote:Dojti će kroj, sve će se zaburaviti, vuk će poisti magare, niko ne će pojti u pržun radi fašizma, eventualno će jedni drugima podiliti medalje za hrabrost, čovječnost i zaštitu milijunov ljudi, and onto next crisis.
Sve ča još ti i jo tribamo je odrediti visinu oklade, i vremenski okvir. Jo predložin jedun dolar i 5 godin.
Ipak su ljubitelji totalitarizma manjina, je da su najglasniji i na pozicijama ali to se bude promijenilo.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ovi čobani koje viđan po planini su čuli za neku koronu, ali ne znaju baš o čemu se radi jer radu po cile dane i ne prate Tv.ljubo1212 wrote:ovo baš nema puno smisla, nemreš za vrijeme pandemije imat ovce i novce, topove i maslacmutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Bolje je da u hrvatskoj danas umre 40 ljudi na milion stanovnika, a da među tih četrdeset bude 10 ljudi koji su umrli od korone, nego da umre 60 ljudi na milion stanovnika, a da nitko ne umre od korone.
imalo bi smisla da nema korone, boljom socijalnom skrbi popraviti uvjete života i smanjiti smrtnost po kojoj smo na čelu eu, super
Više ih muči to kako to da njihova ovca koja pase travu po Dinari radi prekršaj, zato jer je neko uze pašnjak u koncesiju od Cetine do Bosne.
Toga nije bilo ni u doba Turaka...
Čekati ću i tvoj update
Last edited by mutava baštarda on 15/12/2021, 10:13; edited 1 time in total
michaellcmacha wrote:Sretni ljudi, visoke razine hormona koji djeluju povoljno na imunitet, puno se bave rekreacijom, vrlo mali postotak pretilih,dosta kvalitetno se hrane,mogu si priuštiti kvalitetne suplemente... Sve obrnuto od jrvatske, ali i mnogih drugih zemalja... I kao što vidiš neće jezik nego pravo... Al neću ti ja ukazivati gdje i ššto... Čitaj se...Eroo wrote:Ovo još moram dodati: DANSKA
Zaraženost im strahovito raste. Omikron? Pojma nemam ...
Međutim, smrtnost ima je barem za sada izrazito niska : 10/dan, prosjek kroz zadnjih 7 dana.
6x im je smrtnost manja nego u predzadnjem(zimskom!) valu!
Jok, njihovim kriznim stožerom upravlja prvi general.
Nema diskutiranja s kojekakvim nedokazanim mlatimudanima, koji u životu nisu pasju kućicu sklepali svojim rukama.
Pučina je stoka jedna grdna, dobre duše dok joj rebra puču...
newuser wrote:Kladim se da ce fasizam biti pobijedjen u 69 eura :)prckov wrote:ja dajem $1.5 da ce nas sve big brother utjerat u tor za 4 godineljubo1212 wrote:točno tako, dajem cijeli euro na rok od 3 godineaben wrote:newuser wrote:T. wrote:Dojti će kroj, sve će se zaburaviti, vuk će poisti magare, niko ne će pojti u pržun radi fašizma, eventualno će jedni drugima podiliti medalje za hrabrost, čovječnost i zaštitu milijunov ljudi, and onto next crisis.
Ipak su ljubitelji totalitarizma manjina, je da su najglasniji i na pozicijama ali to se bude promijenilo.
ti bice mislis da je samo korona taj, kako ti nazivas, fasizam
izgubices lovu
2014-04-19
Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Sretni ljudi, visoke razine hormona koji djeluju povoljno na imunitet, puno se bave rekreacijom, vrlo mali postotak pretilih,dosta kvalitetno se hrane,mogu si priuštiti kvalitetne suplemente... Sve obrnuto od jrvatske, ali i mnogih drugih zemalja... I kao što vidiš neće jezik nego pravo... Al neću ti ja ukazivati gdje i ššto... Čitaj se...Eroo wrote:Ovo još moram dodati: DANSKA
Zaraženost im strahovito raste. Omikron? Pojma nemam ...
Međutim, smrtnost ima je barem za sada izrazito niska : 10/dan, prosjek kroz zadnjih 7 dana.
6x im je smrtnost manja nego u predzadnjem(zimskom!) valu!
Jok, njihovim kriznim stožerom upravlja prvi general.
Nema diskutiranja s kojekakvim nedokazanim mlatimudanima, koji u životu nisu pasju kućicu sklepali svojim rukama.
Pučina je stoka jedna grdna, dobre duše dok joj rebra puču...
Slazem se! Vidis kako se Muti s cobanima druzi po planinama... To samo ovce zna cuvat', a komentirao bi tablice i matematicke izracune.
Guest- Guest
Red je da i ti nešto analiziraš i objasniš, ako si u stanju, nepismeni stvore.ebenica wrote:pa objasni ti nama. od 3 dana koliko su objavljivali udio cijepljenih u umrlima gdje je dnevno umiralo 15-20 cjepljenih, što nije mala brojka niti neka anomalija, u ta 3 dana je umrlo preko 50 cijepljenih.Eroo wrote:
što kažu u pfizeru na ta dva autobusa naših braće i sestara? kaj kaže anesteziolog koji vodi covid odjel u splitu? jel šokiran kaj ti ljudi nisu slušali struku i stožer? kaj kažu koga treba cijepit? 'oćemo spermiće počet cijepit? kaj kaže graf? daj neki smisao, analizu, štagod.
Nisam ja tebi ni tata ni mama ni školska teta.
višak smrtnosti su cijepljeni ali oni ne umiru od korone nego komorbiditeta. samo necijepljeni umiru od korone i poneki nesretnik bez ikakvog komorbiditeta pa slučajno uđe u statistiku. anomalija.mutava baštarda wrote:
A to se u odnosu s Portugalom vidi, da im je u vrime epidemije veći višak smrtnosti nego nama pa mi nije jasno u čemu je njihov uspjeh.
Guest- Guest
Eroo wrote:Red je da i ti nešto analiziraš i objasniš, ako si u stanju, nepismeni stvore.ebenica wrote:pa objasni ti nama. od 3 dana koliko su objavljivali udio cijepljenih u umrlima gdje je dnevno umiralo 15-20 cjepljenih, što nije mala brojka niti neka anomalija, u ta 3 dana je umrlo preko 50 cijepljenih.Eroo wrote:
Sjajno, neka si mu rek'o da ne moram ja!
Guest- Guest
Gluposti, ne treba podcijeniti znanost. ako terapija ne pomaže svako 3 miseca, sigurno će pomoći svako 3 dana...treba slušai struku.Hektorović wrote:Cijepiva prc kontra Omikrona
Neodgovorni pojedinci koji ne žele koristiti antibiotike odgovorni su za pojavu superbakterija...
Hektorović likes this post
ne nije red. ja ovdje nisam na "tržištu". nisam plaćen. ne zanima me ugled. i nemam vremena trošit na ovo više nego što sad trošim, ne samo vremena nego i jebene volje i želje.Eroo wrote:Red je da i ti nešto analiziraš i objasniš, ako si u stanju, nepismeni stvore.ebenica wrote:pa objasni ti nama. od 3 dana koliko su objavljivali udio cijepljenih u umrlima gdje je dnevno umiralo 15-20 cjepljenih, što nije mala brojka niti neka anomalija, u ta 3 dana je umrlo preko 50 cijepljenih.Eroo wrote:
radit tablice od mrtvih. jedva čekam.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:
Zanimljivo je vidjeti kako se ljudi u masovnin medijima od ravnozemljaša pretvaraju u ugledne znanstvenike i obrnuto na pitanjima oko genske terapije.
Čekamo stručne odgovore Index.hr na ono što je Lošo izrekao.
Zanimljivo kako je od partijskog i crkvenog luđaka na indexu sad postao ugledni znatsvenik :D Pogledaj samo pormjenu "framinga".
https://www.index.hr/tag/118763/matko-marusic.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nj. blentačo!violator wrote:Eroo wrote:Red je da i ti nešto analiziraš i objasniš, ako si u stanju, nepismeni stvore.ebenica wrote:pa objasni ti nama. od 3 dana koliko su objavljivali udio cijepljenih u umrlima gdje je dnevno umiralo 15-20 cjepljenih, što nije mala brojka niti neka anomalija, u ta 3 dana je umrlo preko 50 cijepljenih.Eroo wrote:
Sjajno, neka si mu rek'o da ne moram ja!
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje