Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
Muz je trebao imati razumijevanja za zenine potrebe.
Ocito se radi o nekom seljaku, zaostalom u proslosti.
Mozda zena nije, mozda je bila s prijateljicama, danas je tako moderno.
Ocito se radi o nekom seljaku, zaostalom u proslosti.
Mozda zena nije, mozda je bila s prijateljicama, danas je tako moderno.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Vinkovci: Muž je nije pustio u kuću nakon izlaska. Zvala je policiju. Ali oni su priveli -
Pa zar ne piše u Bibliji da je sve zlo došlo od ženske neposlušnosti? Em što je Adamova prva žena inzistirala da ona bude gore kad se jebu, pa kad nije htio, onda je odjebala i njega i Jahvea, em što mu je druga žena uvalila zabranjeno voće zbog kojeg je istjeran iz raja. Štaš' više zla od ženskinja od toga?mortal wrote:kako ravnopravnost kad su žene uvijek kriveSovak wrote:Zakaj dvolično?mortal wrote:Što bi čovjek rekao na ovo dvolično ponašanje policije. Kada kiksaju muškarci, krive žene, kada kiksaju žene, krive žene.
Sodoma i gomora ljigavaca i dvoličnika.
To je emancipacija.
Hoćete ''ravnopravnost'' ... i fasujete ''ravnopravnost''.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Fina neka žena, baš materijal za brak
catabbath-
2015-08-22
Zar je Adam imao zenu prije Eve
Sto se mene tice, ako zensko hoce da bude gore, nema nikakvih problema
Sto se mene tice, ako zensko hoce da bude gore, nema nikakvih problema
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sad sam surfao po Internetu.
Prva Adamova zena bila je demon iako atraktivna.
Zvala se Lilit.
Trazila strogu ravnopravnost ...to mi nesto poznato
I da, trazila da prilikom jebacine ona bude gore.
Adam odbio I ona napustila raj I Adama.
Kasnije se zestoko prokurvala...
Prva Adamova zena bila je demon iako atraktivna.
Zvala se Lilit.
Trazila strogu ravnopravnost ...to mi nesto poznato
I da, trazila da prilikom jebacine ona bude gore.
Adam odbio I ona napustila raj I Adama.
Kasnije se zestoko prokurvala...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tražitelj azila izbo belgijskog svećenika koji ga je pustio u kuću da se istušira
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Huligan u Zadru vrijeđao policiju nakon čega je obuzdan.
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Ana Brnabic kuka kako ima kucu na Krku ali da joj nije zgodno ljetovati kao srpskoj premijerki
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Huligan u Zadru vrijeđao policiju nakon čega je obuzdan.
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Ana Brnabic kuka kako ima kucu na Krku ali da joj nije zgodno ljetovati kao srpskoj premijerki
Page 2 of 2