NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
Sora wrote:a dobar dio hrvatskih komunista su poubijali sami Hrvatimarcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sora wrote:nisuRayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima. Jedan izgubija oko u borbi s Njemcima ovdje po Dalmaciji pa se opet ne mogu složit s time da ni ovo vamo u NDHa nije isto bila hrvatska vojska.
Partizani su bili jugoslavenska vojska ako ćemo precizno.
istina, nisu.
uglavnom su bili srpska vojska
NOVH prije ukidanja u 3. mjesecu 1945. imala je preko 60% Hrvata i 28% Zerba i resto pingvini, transrodni i tak to.
do pada italije su uglavnom bili srbi... doduše vođe komunista su ugl. bili hrvati
Kerestinec, Jasenovac s okolinim logorima , Jazovka itd
jel tako
dobar dio hrvatskih komunista su poubijali hrvatske ustaše u borbi , od Sutjeske do zadnjih čišćenja 1945. kad se u povlačenju dogodilo niz krvavih zločina nad civilima iz partizanskih porodica pa i partizanima, na Bleiburgu recimo gdje se računa oko 1000 partizana je palo
e sad u čemu je problem
da Hrvati ne znaju tko im nosi glavu , ne znaju svoju povijest i nemaju nacionalnog identiteta
sve dok ove budale tipa Sovaka misle da je biti Hrvat ustaša ..
niš od toga nacionalnog identiteta
Hrvati su samo obične fukare, rekli bi ubosni
?????????
Gdje sam i kad ja to ikad ovdje napisal?
Baba ... špirit u krvi?
Serem ti se na Bosnu. Trpaj stvari i putuj si u taj tamni vilajet (gdje su Bošnjaci većina).
Budi među svojima ... napokon.
Guest- Guest
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sora wrote:nisuRayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima. Jedan izgubija oko u borbi s Njemcima ovdje po Dalmaciji pa se opet ne mogu složit s time da ni ovo vamo u NDHa nije isto bila hrvatska vojska.
istina, nisu.
NOVH prije ukidanja u 3. mjesecu 1945. imala je preko 60% Hrvata i 28% Zerba i resto pingvini, transrodni i tak to.
do pada italije su uglavnom bili srbi... doduše vođe komunista su ugl. bili hrvati
A zakaj izostavljaš transrodne?
Guest- Guest
niels wrote:Jedina hrvatska vojska su Oružane snage Republike Hrvatske.
I to je to.
Ostalo povijest takva kakva je bila - teško doba, ne ponovilo se.
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sora wrote:nisuRayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima. Jedan izgubija oko u borbi s Njemcima ovdje po Dalmaciji pa se opet ne mogu složit s time da ni ovo vamo u NDHa nije isto bila hrvatska vojska.
istina, nisu.
je... i vjeverice, ljude guštere, medvede iz šume...
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sora wrote:nisuRayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima. Jedan izgubija oko u borbi s Njemcima ovdje po Dalmaciji pa se opet ne mogu složit s time da ni ovo vamo u NDHa nije isto bila hrvatska vojska.
istina, nisu.
je... i vjeverice, ljude guštere, medvede iz šume...
Pa moraš biti uključiv jebate!
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» General Fungo(Kosova) : Kfor jedina vojska koja sme da deluje na Kosovu
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica"
» Nova stranka, "Jedina opcija", ulazi u sabor sljedeći tjedan
» tuđman franjo i jedina hrvatska
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica"
» Nova stranka, "Jedina opcija", ulazi u sabor sljedeći tjedan
» tuđman franjo i jedina hrvatska
Page 4 of 4