Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica"
http://net.hr/danas/hrvatska/sutra-se-osniva-nova-ljevica-evo-tko-je-sve-u-inicijativnom-odboru-nove-politicke-stranke/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica"
Inicijativa nije loša,ali već smo imali tri slična pokušaja i sva tri su završila potpunim fijaskom.
Najprije su nakratko bljesnuli Laburisti,kojima je uspjelo ući i u Sabor,ali to nije bilo dugoga vijeka i stranka je već na slijedećim izborima doživjela potpunu katastrofu,a članstvo se raspalo.
Zatim dolazi Ivo Josipović,koji se nakon ražalovanja nije htio vratiti u SDP,i koji osniva stranku "Naprijed Hrvatska",koja također doživljava katastrofalan poraz.
Tu je još i Mate Kapović,koji je po ugledu na globalni antikapitalistički pokret i kolege u Grčkoj,osnova Radničku frontu,a koja pak nije polučila nikakve rezultate,niti je naišla na veću zainteresiranost.
Po meni je najbolje izglede imao Šuvarov SRP,ali članstvo su činili uglavnom ostarjeli partizani,koji su jedan za drugim napuštali ovaj svijet,a prerano je umro i sam Stipe,te je SRP otišao sa scene.
Najprije su nakratko bljesnuli Laburisti,kojima je uspjelo ući i u Sabor,ali to nije bilo dugoga vijeka i stranka je već na slijedećim izborima doživjela potpunu katastrofu,a članstvo se raspalo.
Zatim dolazi Ivo Josipović,koji se nakon ražalovanja nije htio vratiti u SDP,i koji osniva stranku "Naprijed Hrvatska",koja također doživljava katastrofalan poraz.
Tu je još i Mate Kapović,koji je po ugledu na globalni antikapitalistički pokret i kolege u Grčkoj,osnova Radničku frontu,a koja pak nije polučila nikakve rezultate,niti je naišla na veću zainteresiranost.
Po meni je najbolje izglede imao Šuvarov SRP,ali članstvo su činili uglavnom ostarjeli partizani,koji su jedan za drugim napuštali ovaj svijet,a prerano je umro i sam Stipe,te je SRP otišao sa scene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naša prva preokupacija je poticati građane da zajedno stvaramo ugodno društvo u kojem se nitko neće strašiti zbog bilo kojeg svog obilježja, a potom ćemo se više posvetiti ekonomskoj strani života, ...
haha, prvo comfy zone stvoriti i pljuvati Hrvate-ustaše, pa onda ona neka, ekonomija..
uspjeh zagarantiran..
Rada Borić, Nadežda Čačinovič, Nikola Devčić, Dragan Markovina, Zoran Pusić i Vesna Teršelič...
nova lica, za novu ljevicu, give me a break..
Ni oživljavanje ustaškog pokreta nije loša inicijativa. Sve su to hvale vrijedne inicijative koje doprinose raznolikosti društva samo, jbga, nitko ih ne shvaća ozbiljno i služe samo za podjebavanje.
ja i nihi ćemo osnovat Pinochet stranku, ali prvo idemu u nabavu flote Kiowa helića..
kic wrote:
Rada Borić, Nadežda Čačinovič, Nikola Devčić, Dragan Markovina, Zoran Pusić i Vesna Teršelič...
Okupila se krema dreka. Ima li gdo priseban na toj livoj strani političke scene?
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:kic wrote:
Okupila se krema dreka. Ima li gdo priseban na toj livoj strani političke scene?
Prilika da se iz SDP-a odvoji kukolj.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Koja nakupina dreka.....pa oni uopće ne prate znakove vremena, ništa....
Hrpa govana, pored njih SDP je premija.
Hrpa govana, pored njih SDP je premija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kic wrote:
Guest- Guest
Nikada lijevih stranaka dosta. Bog ih blagoslovio!
provocator wrote:Nikada lijevih stranaka dosta. Bog ih blagoslovio!
Guest- Guest
kic wrote:
2014-04-12
a ti si neki Cileanac? Ides i ti u p.m. ko i ostali fasisti ovdje...Pinochet wrote:provocator wrote:Nikada lijevih stranaka dosta. Bog ih blagoslovio!
2016-11-17
pa malo imena apdejtuju, Cacinovic Dazdevnjak, Nikola Ovcic. Draga Prdimahovina, Zoran Pussy I Vesna Trash,kic wrote:
I eto novih nada
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Imati će te pune heliće posla :DDkic wrote:
ja i nihi ćemo osnovat Pinochet stranku, ali prvo idemu u nabavu flote Kiowa helića..
Guest- Guest
pridruzit cemo vam se yoda i jakic wrote:
dijagram-
2015-08-09
Napokon neka pozitvna novost. Ercegovac osniva rigidnu ljevicarsku stranku. Kud plovi ovaj brod... kud ljude odnoooosssiiiiiii......... Tratatira........
2014-04-14
jastreb wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/sutra-se-osniva-nova-ljevica-evo-tko-je-sve-u-inicijativnom-odboru-nove-politicke-stranke/
Neuspjeh i potpuni fijasko zagarantirani.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
jastreb wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/sutra-se-osniva-nova-ljevica-evo-tko-je-sve-u-inicijativnom-odboru-nove-politicke-stranke/
Neuspjeh i potpuni fijasko zagarantirani.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» SDP napustila još jedna saborska zastupnica: 'Stranka je doživjela politički bankrot'
» Osniva se nova desničarska stranka u Austriji
» Lovrinovičeva stranka o imigrantima : Ovo je nova vrsta invazije
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» SDP napustila još jedna saborska zastupnica: 'Stranka je doživjela politički bankrot'
» Osniva se nova desničarska stranka u Austriji
» Lovrinovičeva stranka o imigrantima : Ovo je nova vrsta invazije
Page 1 of 3