Korona novosti i spoznaje
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
pa da vidimo zašto nam je smrtnost tako visoka, naravno...ako rezultate ne isfriziraju
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Od toga oko 2500 cijepljenih... Dvodozno... Budi bez brige i to će se uzimati u obzirEroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Primjećujete da među prvih 18 zemalja po smrtnosti na svijetu nema niti jedne
visoko procijepljene države Zapadne Europe.
Posljednji mohikanac...
Nećemo ti mi to žilet cjepivo i gotovo. Moš se ti na glavu nasadit'..
ti prebolio dva puta, uzmi još 6 bostera i mene ostavi na miru i ćao đaci,
"Domoljubi" ni da beknu na ovo...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kad vidimo koliko si zagrijan za prekomjerno uštrcavanje cjepiva u sebe, možemo samo zamisliti da si se ušikavao i sa aspirinom 300...Eroo wrote:Ja nisam imao nikakvih poteškoća tijekom 5-godišnjeg uzimanja.marcellus wrote:Eroo wrote:Svi lijekovi imajui nus pojave, neke od njih mogu biti čak i opasne po život. Detaljno su upisane u uputama.
Ovo svjedočim iz vlastitog iskustva: Od pišljivog aspirina Protect 100 sam skoro pa iskrvario.
ja isto ne smijem uzimat aspirine, tri dana se grčim od bolova nakon svega što ima acetil salicilnu kiselinu
Tijekom jednog vikenda se desilo obilno krvarenje ...rekoše da su mi žile bile potpuno "zračne".
Samo sam nekim čudom preživio...
2015-08-08
Stvarno si bezlik...Eroo wrote:Imaš prste pa računaj...i ne laprdaj bzvze...već 3x je ovo bilo objavljeno ovdje.michaellcmacha wrote:Primjer, a ne floskule...Eroo wrote:Zašto bih se čudio? Navedeno su činjenice, a odgovorni za njih su poznati.michaellcmacha wrote:Ti opet nastupaš agresivno i zločesto i onda se čudom čudiš što te većina forumskih kolega ne simpatizira...Eroo wrote:Imate 15 do 25x veću smrtnost od visokoprocijepljenih europljana, šta bi mogao biti razlog?T. wrote:Struka je došla do znanstvene spoznaje kako je cca 60% sada zaraženih 'fully vaccinated' naspram cca 25% ravnozemljaša...
Da su dakle glavni širitelji zaraze ovi na igli...
Kaže u 'lancetu'...
Pada mi na pamet da oni imaju vjerojatno već koriste ivermectin a vi ne.
I s cjepivom je bilo slično...najprije oni, onda vi, jelda?
Na vašem mjestu ja bih ovo istražio. Nazovite Džihadi Marka, on sigurno zna o čemu se radi.
Daj neki primjer konkretno da izanaliziramo tu tvoju tvrdnju o 25x većoj smrtnosti
Žižek je u pravu, mišljenja se nam poklapaju.
2015-08-08
Francuska ima sveukupno 8 milijuna zaraženih, 120 000 mrtvih i 620 000 aktivnih slučajeva i ti njih staviš za primjer gdje im je bilo što 25 puta manje nego u hrvatskoj...
2015-08-08
Dr. Bekavac iznio podatak da je svaki četvrti hospitalizirani zbog covida dvodozno cijepljen, i svaki peti koji završi na mehaničkoj ventilaciji je također dvodozno cijepljen. Znakovito je da je u ovom trenutku na covid odjelima 611 dvodozno cijepljenih, na mehaničkoj ventilaciji 65 dvodozno cijepljenih...
Vjerojatnost za tih 65 dvodozno cijepljenih da će se izvući je manja od 10%, što u praksi znači da ih je 60 na putu bez povratka.
Da nam je samo zamisliti kako se ti ljudi osjećaju prevarenima, s obzirom da su ih kojekakvi Ere uvjeravali da ukoliko se cijepe da će izbjeći hospitalizaciju, a o smrtnom ishodu da niti ne razmišljaju... E Ero Ero
Vjerojatnost za tih 65 dvodozno cijepljenih da će se izvući je manja od 10%, što u praksi znači da ih je 60 na putu bez povratka.
Da nam je samo zamisliti kako se ti ljudi osjećaju prevarenima, s obzirom da su ih kojekakvi Ere uvjeravali da ukoliko se cijepe da će izbjeći hospitalizaciju, a o smrtnom ishodu da niti ne razmišljaju... E Ero Ero
2015-08-08
Hektorović likes this post
Ove godine je umrlo oko 2000 onih koji su se cijepili od toga oko 1100 dvodoznih... U narednih desetak dana umrijet će oko 60 dvodozno cijepljenih... Da su bar sa 4 doze cijepljeni, možda bi ih samo 50 mrelokaya wrote:Baš gledala neki prilog nedavno. Lani je u hrvatskoj umrlo nešto manje od 6000 ljudi od moždanog udara. A još toliko vjerojatno nije baš umrlo.
Ali da, cijepivo ...najbolje da popijete ivermectin za svaki slučaj kako veli ero. I nemo da njuškate po travi jer ćete glistu progutati..
2015-08-08
hkld o genskoj terapiji
https://www.hkld.hr/11-vijesti/877-kratki-osvrt-na-cjepivo-protiv-sars-cov-2
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:hkld o genskoj terapiji
Radi se o genskoj terapiji, ali se ne mijenjaju geni
Ovaj dio mi je dobar:
"Dugoročne posljedice cjepiva izrađenih na platformi mRNA. Na to pitanje moći će se odgovoriti tek kada dovoljno mnogo cijepljenih osoba bude imalo dugi period promatranja."
Do sad se eksperimentiralo na manjim grupama.
kaya wrote:Baš gledala neki prilog nedavno. Lani je u hrvatskoj umrlo nešto manje od 6000 ljudi od moždanog udara. A još toliko vjerojatno nije baš umrlo.
Ali da, cijepivo ...najbolje da popijete ivermectin za svaki slučaj kako veli ero. I nemo da njuškate po travi jer ćete glistu progutati..
Za prehladu ne treba ništa osim čaja i malo meda... Obavezno među ljude treći dan ići pa da i ostali steknu imunitet...
darth_vader-
2014-04-17
Nakon domaće pobjede FC Carl Zeiss Jene u petak navečer dva igrača su kolabirala.
Oba su pala... Njemački nogomet je izjednačio rekord španjolske atletike s dva atletičara koja su pala u istoj trci zbog klimatskih promjena...
Oba su pala... Njemački nogomet je izjednačio rekord španjolske atletike s dva atletičara koja su pala u istoj trci zbog klimatskih promjena...
Ostale im navade iz DDR-a... Tko zna čime se to puca...
darth_vader-
2014-04-17
Treba zabraniti šport ovo je prešlo svaku mjeru.
Već je dovoljno podataka koji govore da su klimatske promjene ove godine počele snažno utjecati na športaše na poguban način.
Što čekaju
Već je dovoljno podataka koji govore da su klimatske promjene ove godine počele snažno utjecati na športaše na poguban način.
Što čekaju
Nema krivaca, mozda ovo cijepljeni koji hodaju naokolo i sire zarazu bez testiranja. Netko umre od korone smrtnost nije takva da se treba ista mijenjati, jel ti palo na pamet da Covid upravo netko drugi odrzava na zivotu a ne necijepljeni koji imaju prirprirodni imunitet jaci nego s vakcinama.Eroo wrote:Da ponovim: Drugi ste na svijetu po smrtnosti od covida.newuser wrote:Ljudi svakako umiru, to nam je u prirodi i ne mozemo protiv toga. Smrtnost nije 30% da svijet treba stati zbog toga. Kriticni i ovi iznad 70 godina trebaju se cjepiti ostali na izbor. Kraj price. Zasljepljen si skroz na skroz. Cao zdravooooEroo wrote:Brojim itekako, a brojim i vaše...ustvari Worldometer i ne ja.T. wrote:Umrli ljudi od bolesti kao i miljoni prije njih i kao i miljoni što će umrijeti poslije njih...Eroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Primjećujete da među prvih 18 zemalja po smrtnosti na svijetu nema niti jedne
visoko procijepljene države Zapadne Europe.
Posljednji mohikanac...
Nećemo ti mi to žilet cjepivo i gotovo. Moš se ti na glavu nasadit'..
ti prebolio dva puta, uzmi još 6 bostera i mene ostavi na miru i ćao đaci,
"Domoljubi" ni da beknu na ovo...
Šta bi 'domoljubi' ili domoljubi imali reći o tome?
I šta ti uopće imaš s time?
Što ne brojiš mrtve po bosni i sloveniji?
Ja samo donosim vijesti...11,269 već preminulih od covida,
a kraj se ne vidi...a 'domoljube' "boli kita koliko će ih još crknuti".
Drugi ste po smrtnosti na svijetu, nisi ni malo zabrinut zbog toga?
Strašno.
Nikakvim spinovima ne možete promijeniti ove činjenice.
Treba samo odgovoriti na jednostavno pitanje: Tko su krivci
i kako ovaj trend promijeniti? Neki kažu da je ivermectin spas,
ali ga ovih dana više ne spominju. Šta ti misliš o tome?
Ivermetcin? Cuo sam nisam se unosio u to nemam stav.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
čitaj i ono što ti ne odgovara, nema preskakanja, uzimanja što ti paše, prešućivanja...mutava baštarda wrote:ljubo1212 wrote:hkld o genskoj terapiji
Ovaj dio mi je dobar:
"Dugoročne posljedice cjepiva izrađenih na platformi mRNA. Na to pitanje moći će se odgovoriti tek kada dovoljno mnogo cijepljenih osoba bude imalo dugi period promatranja."
cijeli odgovor je sljedeći:
Na to pitanje moći će se odgovoriti tek kada dovoljno mnogo cijepljenih osoba bude imalo dugi period promatranja. Ali odavno znamo da se mRNA vrlo brzo raspadne: kada se u nekoliko ciklusa na ribosomu odvije translacija mRNA u protein, mRNA se raspada. U eukariotskim stanicama to traje od nekoliko sati do nekoliko dana. Ne postoji reverzni proces prepisivanja informacija od mRNA u DNA i to potom ugrađuje u genom.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Jedni katolici nan govoru da se ugradjuje, drugi da se ne ugradjuje... Triba nan dogma
2014-04-16
aben wrote:Jedni katolici nan govoru da se ugradjuje, drugi da se ne ugradjuje... Triba nan dogma
Sveta Stolica kaže da se ne ugrađuje. Amen.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jel rekla ex katedra?epikur37 wrote:aben wrote:Jedni katolici nan govoru da se ugradjuje, drugi da se ne ugradjuje... Triba nan dogma
Sveta Stolica kaže da se ne ugrađuje. Amen.
2014-04-16
Iduća dva tjedna su ključna.ljubo1212 wrote:čitaj i ono što ti ne odgovara, nema preskakanja, uzimanja što ti paše, prešućivanja...mutava baštarda wrote:ljubo1212 wrote:hkld o genskoj terapiji
Ovaj dio mi je dobar:
cijeli odgovor je sljedeći:
Na to pitanje moći će se odgovoriti tek kada dovoljno mnogo cijepljenih osoba bude imalo dugi period promatranja. Ali odavno znamo da se mRNA vrlo brzo raspadne: kada se u nekoliko ciklusa na ribosomu odvije translacija mRNA u protein, mRNA se raspada. U eukariotskim stanicama to traje od nekoliko sati do nekoliko dana. Ne postoji reverzni proces prepisivanja informacija od mRNA u DNA i to potom ugrađuje u genom.
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 13 of 50