Pitanje za ofr iz Niša
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za ofr iz Niša
Andreas Goldberger wrote:Nije on selektor, nego bivsi selektor.niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Nisi baš mjerodavna osoba da dijeliš prodike u vezi najave ogleda...niels wrote:Klasika kako se ne najavljuje ogled.
I šta ćemo sada sa njegovom majkom? :)
"Vi nas ne možete pobijediti, taman igrali bez trenera i isključivo lijevom nogom."
Nikakva razlika između tebe i ovog Obradovića...
...osim što sam ja N.N. koji je ostavio par (priznajem) glupih i bahatih postova koje je pročitalo možda 20 ljudi. On je selektor koji daje izjavu za javnost.
Doduše, nakon utakmice sportski sam čestitao forumašima koji navijaju za Hajduk i nedvosmisleno rekao da je Hajduk pokazao da je momentalno bolji.
Budući da vidim da još slavite, neću kvariti štimung, i priopćiti ti kako vidim tvoju komunikaciju i izjave koje ovdje danonoćno postaš. Nakon slijedećeg vikenda i okreta prema proljetnom dijelu lige možda i hoću.
A pricamo o podcjenjivanju protivnika.
Ne znam o kakvom slavlju pricas i na koje postove mislis. Poslin pobjede Hajduka ja se ne Dinamo nisam niti osvrtao niti nasladivao, kao neki kad Hajduk izgubi eto ih s copy/past upisima o jadnom Hajduku.
Kad je davao tu izjavu, davao ju je u najavi ogleda, kao tada aktualni selektor.
Pa ništa, slavite, pjevate, lijepo. :)
niels- Posts : 4798
2021-04-26
Netocno. Davao je izjavu kao navijac jer on vec par godina nije selektor. ..niels wrote:
Kad je davao tu izjavu, davao ju je u najavi ogleda, kao tada aktualni selektor.
Guest- Guest
i ja sam to pročitala jučer, a jbt budaleeeAndreas Goldberger wrote:Jeli ti nešto u rodu Bogdan Obradović?
Razmontirali smo Hrvate dva posljednja puta u Davis Cupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam uvjeren i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uvjeren da se kunem u majku da idemo u finale", govorio je Obradović.
Obradović je dodao i ovo u najavi:
"Marin Čilić je poluraspadnut igrač, takoreći ne postoji u ozbiljnom tenisu, dok su im ostali u singlu smiješni. Gdje su oni uopće, tamo negdje iza 200 i nekog mjesta na ATP ljestvici. Dobit ćemo mi ovo, a onda osvajamo naslov u nedjelju. Izmakle su Olimpijske igre Novaku, ali neće mu izmaći i Davis Cup, vidjet ćete."
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» nesreća kod niša
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» Poruka ciganu iz nisa
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» nesreća kod niša
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» Poruka ciganu iz nisa
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2