ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pitanje za ofr iz Niša

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Pitanje za ofr iz Niša - Page 2 Empty Re: Pitanje za ofr iz Niša

Post by niels 6/12/2021, 18:07

Andreas Goldberger wrote:
niels wrote:
Andreas Goldberger wrote:
niels wrote:Klasika kako se ne najavljuje ogled.

I šta ćemo sada sa njegovom majkom? :)
Nisi baš mjerodavna osoba da dijeliš prodike u vezi najave ogleda...

"Vi nas ne možete pobijediti, taman igrali bez trenera i isključivo lijevom nogom."

Basketball

Nikakva razlika između tebe i ovog Obradovića...

...osim što sam ja N.N. koji je ostavio par (priznajem) glupih i bahatih postova koje je pročitalo možda 20 ljudi. On je selektor koji daje izjavu za javnost.

Doduše, nakon utakmice sportski sam čestitao forumašima koji navijaju za Hajduk i nedvosmisleno rekao da je Hajduk pokazao da je momentalno bolji.

Budući da vidim da još slavite, neću kvariti štimung, i priopćiti ti kako vidim tvoju komunikaciju i izjave koje ovdje danonoćno postaš. Nakon slijedećeg vikenda i okreta prema proljetnom dijelu lige možda i hoću.
Nije on selektor, nego bivsi selektor.
A pricamo o podcjenjivanju protivnika.  ;)
Ne znam o kakvom slavlju pricas i na koje postove mislis. Poslin pobjede Hajduka ja se ne Dinamo nisam niti osvrtao niti nasladivao, kao neki kad Hajduk izgubi eto ih s copy/past upisima o jadnom Hajduku.

Kad je davao tu izjavu, davao ju je u najavi ogleda, kao tada aktualni selektor.

Pa ništa, slavite, pjevate, lijepo. :)

niels

2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2021, 18:24

niels wrote:

Kad je davao tu izjavu, davao ju je u najavi ogleda, kao tada aktualni selektor.
Netocno. Davao je izjavu kao navijac jer on vec par godina nije selektor. ..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 6/12/2021, 18:49

Andreas Goldberger wrote:Jeli ti nešto u rodu Bogdan Obradović?  :D

Razmontirali smo Hrvate dva posljednja puta u Davis Cupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam uvjeren i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uvjeren da se kunem u majku da idemo u finale", govorio je Obradović.

Obradović je dodao i ovo u najavi:

"Marin Čilić je poluraspadnut igrač, takoreći ne postoji u ozbiljnom tenisu, dok su im ostali u singlu smiješni. Gdje su oni uopće, tamo negdje iza 200 i nekog mjesta na ATP ljestvici. Dobit ćemo mi ovo, a onda osvajamo naslov u nedjelju. Izmakle su Olimpijske igre Novaku, ali neće mu izmaći i Davis Cup, vidjet ćete."

:rofl
i ja sam to pročitala jučer, a jbt budaleee :rofl

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics