nesreća kod niša
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
nesreća kod niša
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/u-uzasnoj-nesreci-kod-nisa-vlak-se-zabio-u-autobus-ima-mrtvih-i-ozlijedenih/
Jutros se u Srbiji dogodila užasna nesreća u kojoj je poginulo najmanje troje ljudi. Među poginulima je i jedno dijete, a MUP Srbije potvrdio je da su ozlijeđene 22 osobe.
Oko 7:30 sati u selu Donje Međurovo kod grada Niša vlak je udario autobus. Radi se o busu kojim učenici iz sela u okolici obično putuju u školu pa djece vjerojatno ima i među ozljeđenima, pišu srpski mediji. Vatrogasci pokušavaju podići autobus kako bi utvrdili ima li pod njim još poginulih.
Jutros se u Srbiji dogodila užasna nesreća u kojoj je poginulo najmanje troje ljudi. Među poginulima je i jedno dijete, a MUP Srbije potvrdio je da su ozlijeđene 22 osobe.
Oko 7:30 sati u selu Donje Međurovo kod grada Niša vlak je udario autobus. Radi se o busu kojim učenici iz sela u okolici obično putuju u školu pa djece vjerojatno ima i među ozljeđenima, pišu srpski mediji. Vatrogasci pokušavaju podići autobus kako bi utvrdili ima li pod njim još poginulih.
Guest- Guest
Re: nesreća kod niša
[size=36]JEZIVE SCENE KOD NIŠA, BOLNICOM SE PROLAMAJU JECAJI: ‘Užas… I policajci plaču dok izvlače žrtve…’[/size]
‘Prizor koji sam vidio me je užasnuo, to je strašno… Scene su toliko užasne da i policajci plaču dok izvlače žrtve’, izjave su svjedoka nesreće koja se dogodila kod Niša, a u kojoj je život zasad izgubilo petero ljudi dok su deseci ozlijeđeni
Klinički centar Niš zbrinuo je 33 ozlijeđenih u nesreći koja se jutros dogodila kod Niša kada su se sudarili putnički vlak na liniji Niš-Prokuplje i autobus Nišekspresa. Četiri osobe nalaze se na operaciji, dok se nad drugima provode dijagnostički postupci.
Guest- Guest
Meni će isto smešno mnogo da bude kada se tebi to desi, jebem ti familiju bolesnu.
Guest- Guest
nedugo je srpski cigan slavio kad se ovako nešto dogodilo u mojem kraju, a sad se okomio na operwa. još jedan od milijun dokaza o kakvom se priglupom i bolesnom klošaru radi.
još jednom pala je maska niške gluperde i idemo dalje
još jednom pala je maska niške gluperde i idemo dalje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tebi isto želim kao i ovom govnu iznad iz razloga što lažeš čim zineš, bog ti mater cigansku jebo po sred pičke. Ali dobro, i tebe kao i ovo govno iznad će stići ono što vam sleduje po zasluzi.
Guest- Guest
Similar topics
» Pitanje za ofr iz Niša
» Brodska nesreća kod DU
» Nova željeznička nesreća u BiH
» Poruka ciganu iz nisa
» Prometna nesreća u Njemačkoj
» Brodska nesreća kod DU
» Nova željeznička nesreća u BiH
» Poruka ciganu iz nisa
» Prometna nesreća u Njemačkoj
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet