Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
cuj znam ga dobro..ali za javnost nije..bar na ovom forumu...drugo..i doma sam mu bio....i znam da je bio izbacen od doma prije dvadesetak godina...stari ga je izbacio..vratio se doma nakon godinu dana..ne bi opisivao detalje..zato i kazem u svakoj obitelji bar jedan izdajicaveber wrote:daj budi kozistentan.
pišeš pizdarije ko i krepani ero.
bez srama i trunke odgovornosti.
ti ne znaš nikaj, kamoli lika.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
...gle mozes me i ti znati..ali ti nekako ne mogu vjerovati...previse si u skude zaljubljenveber wrote:garant je on bio.vuksadinare wrote:Pa njegova ekipa a mozda i on prije desetak godina su nam na vrata poljepili naljepnice sa vjesalima a ispod pisalo na naljepnici...'crveno zeleni front'
i imenom te zazivao.
ali ti si blejao škoro, škoro, evo zore evo dana i glupog vuka na osami čami.
daj debilu se skoncentriraj.
lijepo ti je dijagram napisao prije par godina, a zna tko si.
laj u svom dvorištu.
2015-09-08
Dovoljno govori kaj si htio marcella podmititi da se idrelne svojih uvjerenja i prijedje medju levatore
2015-09-08
ti si kao rvat, pa za imenicu muškog roda stavljaš samoglasnik a.vuksadinare wrote:cuj znam ga dobro..ali za javnost nije..bar na ovom forumu...drugo..i doma sam mu bio....i znam da je bio izbacen od doma prije dvadesetak godina...stari ga je izbacio..vratio se doma nakon godinu dana..ne bi opisivao detalje..zato i kazem u svakoj obitelji bar jedan izdajicaveber wrote:daj budi kozistentan.
sve vas bosance treba u bosnu vratiti.
veber-
2014-12-30
ti si teži oblik kretena.vuksadinare wrote:Dovoljno govori kaj si htio marcella podmititi da se idrelne svojih uvjerenja i prijedje medju levatore
kretenčino, daj me navedi di sam marca "podmitio".
vi iz kradezeja ste stvarno ograničeni.
mentalno
veber-
2014-12-30
glupsone ja mrzim hdzovce vise od tebe..ali ljevare mrzim jos vise..narocito radikalne...ako sad nisi skopcao niti necesveber wrote:ti si teži oblik kretena.vuksadinare wrote:Dovoljno govori kaj si htio marcella podmititi da se idrelne svojih uvjerenja i prijedje medju levatore
kretenčino, daj me navedi di sam marca "podmitio".
vi iz kradezeja ste stvarno ograničeni.
mentalno
2015-09-08
garant si glasao za škoru.
2014-12-30
Marcelus isto tako..on ne voli hdz ili bandica ali jos vise ne voli ove anarho anacionalne ljevare..sto i nije uopce tesko skopcati ko zeli...
2015-09-08
jesam...i za penavu cu..jel ti krivo?..ti mozes i za peovicku...ne bi bio iznenadjen uopceveber wrote:garant si glasao za škoru.
2015-09-08
kaj ti je marc mama?vuksadinare wrote:Marcelus isto tako..on ne voli hdz ili bandica ali jos vise ne voli ove anarho anacionalne ljevare..sto i nije uopce tesko skopcati ko zeli...
koji kurac se držiš skuta čovjeka kojeg ne poznaš?
ili tiho patiš za njim?
veber-
2014-12-30
kao što natipkah prije.vuksadinare wrote:jesam...i za penavu cu..jel ti krivo?..ti mozes i za peovicku...ne bi bio iznenadjen uopceveber wrote:garant si glasao za škoru.
za razliku od vas sančosa, ne glasam u hrvatskoj.
ne živim u hrvatskoj pa niti želim odlučivati o hrvatskoj.
kužiš kretenčino?
vjerovatno ne kužiš, ali i to je ok.
veber-
2014-12-30
navodno ne odlucujes ali se volis u sve petljati..kuzis?..ak ne kuzis i to je ok..veber wrote:kao što natipkah prije.vuksadinare wrote:jesam...i za penavu cu..jel ti krivo?..ti mozes i za peovicku...ne bi bio iznenadjen uopceveber wrote:garant si glasao za škoru.
kužiš kretenčino?
2015-09-08
Idem gledati vuka
2015-09-08
Beli Zagreb grad,
tak imam te rad.
Uz tvojih staz nema cvetja,
zato ima hrpe smetja.
tak imam te rad.
zato ima hrpe smetja.
Guest- Guest
mislim da sam našao novog kretena.vuksadinare wrote:navodno ne odlucujes ali se volis u sve petljati..kuzis?..ak ne kuzis i to je ok..veber wrote:kao što natipkah prije.vuksadinare wrote:jesam...i za penavu cu..jel ti krivo?..ti mozes i za peovicku...ne bi bio iznenadjen uopceveber wrote:garant si glasao za škoru.
kužiš kretenčino?
veber-
2014-12-30
sve će to fontane ispratiSovak wrote:Beli Zagreb grad,
tak imam te rad.
zato ima hrpe smetja.
veber-
2014-12-30
veber wrote:sve će to fontane ispratiSovak wrote:Beli Zagreb grad,
tak imam te rad.
zato ima hrpe smetja.
Odi ih krampom razruši.
Guest- Guest
fino.vuksadinare wrote:evo senf radi sve u sesnaest...taj tek nis nece napraviti mozda azil i groblje za macke i staracke domove za pedere i 'inzinjere i doture'veber wrote:gle, moraš shvatiti da je marc plaćen da bi to pisao.
od škola je napravljena samo ona u nzg nasuprot velesajmu.
nekaj vrtića i to je to.
činjenica je da krepani nije napravio nikaj u zadnjih 20 godina.
kaj god od tog napravi za tebe bu bilo.
miki je u prve pola godine vladavina čuda napravio pa je sad normalno da si izbezumljen kaj se tomašević nemre mjerit z mikijem.
miki je od pite napravil govno.
tomašević sad mora od govna napraviti pitu.
sitting_bull-
2015-09-28
i zato sad kao ima bjanko dozvolu da sere kaj god?vuksadinare wrote:cuj znam ga dobro..ali za javnost nije..bar na ovom forumu...drugo..i doma sam mu bio....i znam da je bio izbacen od doma prije dvadesetak godina...stari ga je izbacio..vratio se doma nakon godinu dana..ne bi opisivao detalje..zato i kazem u svakoj obitelji bar jedan izdajicaveber wrote:daj budi kozistentan.
ak ima problema nek ide tam di mu mogu pomoći.
sitting_bull-
2015-09-28
Jos samo par mjeseci i zagreb ce bukvalno procvjetati.
dijagram-
2015-08-09
zakaj krampom?Sovak wrote:veber wrote:sve će to fontane ispratiSovak wrote:Beli Zagreb grad,
tak imam te rad.
zato ima hrpe smetja.
Odi ih krampom razruši.
položio sam i za bager.
zakaj lopatati ako imam stroj?
veber-
2014-12-30
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Novosti: HR sprema nove ucene, pokreće pitanje granice
» DŽIHADISTIČKE NEVJESTE Pobjegle su iz ralja ISIS-a, ali stanje njihova uma je isto
» Najpopularnije žensko ime za bebe je isto u Splitu i Srbiji
» Je li na vidiku pocetak nove suradnje DP i Mosta?Imaju zajednickog kandidata za Osijek
» Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine
» DŽIHADISTIČKE NEVJESTE Pobjegle su iz ralja ISIS-a, ali stanje njihova uma je isto
» Najpopularnije žensko ime za bebe je isto u Splitu i Srbiji
» Je li na vidiku pocetak nove suradnje DP i Mosta?Imaju zajednickog kandidata za Osijek
» Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine
Page 4 of 5