Je li na vidiku pocetak nove suradnje DP i Mosta?Imaju zajednickog kandidata za Osijek
Page 1 of 1
Je li na vidiku pocetak nove suradnje DP i Mosta?Imaju zajednickog kandidata za Osijek
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/most-i-domovinski-pokret-zajedno-u-osijeku-predstavljen-nezavisni-kandidat-berislav-mlinarevic-1715799/
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Je li na vidiku pocetak nove suradnje DP i Mosta?Imaju zajednickog kandidata za Osijek
..pa kad gledas realno zajednicki na izborima bi pokupili puno mandata...dp je dugo nudio suradnju mostu i ns drzavnoj i lokalnoj razini..ovi odbijali jer su mislili da mogu nesto solo..ne mogu..ali zajefnicki svakako mogu
2015-09-08
Re: Je li na vidiku pocetak nove suradnje DP i Mosta?Imaju zajednickog kandidata za Osijek
Može ali DP kao mlađi partner mora proći ideološku korekciju.
pravašenje i cvjećarenje neće ići
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Glup si..da gluplji nemres biti..ti si uostalom hdzovac i plenkist koji mrzi i most i dp jednakoepikur37 wrote:Može ali DP kao mlađi partner mora proći ideološku korekciju.
2015-09-08
Nikidan u Šibeniku a sad izgleda i gore u Slavoniji
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/domovinski-pokret-i-most-zajedno-na-lokalne-izbore-u-sibensko-kninskoj-zupaniji-20210327
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/domovinski-pokret-i-most-zajedno-na-lokalne-izbore-u-sibensko-kninskoj-zupaniji-20210327
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Meni je Most otpočetka simpatična opcija kao što to DP otpočetka nije.
Sad vidjet ćemo ima li što od ove priče sve skupa, lokalni izbori su ipak druga priča.
Sad vidjet ćemo ima li što od ove priče sve skupa, lokalni izbori su ipak druga priča.
2015-08-06
epikur37 wrote:Meni je Most otpočetka simpatična opcija kao što to DP otpočetka nije.
Lokalne, komunalne teme i odnosi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Cvijeće na balkonu se skroz smrzlo od ovog groznog vremena.
Rekao sam joj da ga još ne treba iznositi.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Cvijeće na balkonu se skroz smrzlo od ovog groznog vremena.
Krumpire mi opalilo, oporavit će se ali svejedno šteta.
Da sam bio pametniji samo sam ih trebao pokriti zemljom d ije tri noći.
2015-08-06
Da, mora, nema druge.epikur37 wrote:Može ali DP kao mlađi partner mora proći ideološku korekciju.
Imaju poslusati plenkiste :)
dijagram-
2015-08-09
Plenki jos malo pa prdn'o u cabar...raspad eu-a..svak sebi a on takone zna funkcionirat..mora imat uvijek sefa
2015-09-08
epikur37 wrote:lokalni izbori su ipak druga priča.
Točno.
Na lokalnoj razini je bilo doslovce svakakvih koalicija koje se ni pod razno nisu mogle dogoditi na nacionalnoj.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:raspad eu-a..
Da, svakako. Za otprilike nekih 40 godina.
Guest- Guest
Kad jaca kaze da se boji za opstanak eu-a onda je to to..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:raspad eu-a ..
2015-09-08
Cak je mozda dobro zakljucila kad je rekla da su ameri i rusi previse interesno usli u eu i da imaju svoje intetesne zone unutar eu-a a tako eu ne moze profitabilno za svoje interese raditi jer ovi potezu kocnice i destabiliziraju je i dijele..ili ce eu zajednicku politiku i jezik naci ili jednostavno sve ovo nema smisla i kriza je sve dublja rece jaca
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kad jaca kaze da se boji za opstanak eu-a onda je to to..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:raspad eu-a ..
Da, ona je zaista jako kvalitetan i pouzdan izvor odnosno politička prognozerka.
Ispod razine političara poznatog po svojem karakteru pretežito neronovskog tipa (pogodi o kome govorim).
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:Kad jaca kaze da se boji za opstanak eu-a onda je to to..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:raspad eu-a ..
Da, ona je zaista jako kvalitetan i pouzdan izvor odnosno politička prognozerka.
Ispod razine političara poznatog po svojem karakteru pretežito neronovskog tipa (pogodi o kome govorim).
Ali čak niti ona tako pametna i talentirana za politiku nije jasno najavila raspad EU. Samo je rekla da se boji za budućnost te platforme za ostvarenje konačnog riješenja njemačkog pitanja u vidu neke vrste četvrtog reicha ili Svetog Rimskog Carstva V2.
Za razliku od mene koji to najavljujem već više od 10 godina, na starom i ovom forumu.
Ali ja sam, za razliku od nje, postavio i neke vremenske okvire.
Ne za manje od 40 godina, a moguće i pola stoljeća.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Cak je mozda dobro zakljucila kad je rekla da su ameri i rusi previse interesno usli u eu i da imaju svoje intetesne zone unutar eu-a
Koje su to ruske interesne zone unutar EU?
Osim Orbanove Mađarske, naravno.
Guest- Guest
Similar topics
» 'Na jesen početak gradnje Pelješkog mosta'
» Kraj Gazde je početak nove Hrvatske
» Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
» Željka Markić:Hod je samo početak nove bitke,sljedeći korak je-referendum
» Nove nevolje na vidiku u Srbiji.Razljučeni Čeda prijeti Šešelju:Spriječit ćemo tvoj miting u Hrtkovcima ako neće policija.Dosta nam je tvog divljanja i prijetnji.
» Kraj Gazde je početak nove Hrvatske
» Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
» Željka Markić:Hod je samo početak nove bitke,sljedeći korak je-referendum
» Nove nevolje na vidiku u Srbiji.Razljučeni Čeda prijeti Šešelju:Spriječit ćemo tvoj miting u Hrtkovcima ako neće policija.Dosta nam je tvog divljanja i prijetnji.
Page 1 of 1