Jos jedna snajka se iz Beograda i Srbije vraca kuci...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jos jedna snajka se iz Beograda i Srbije vraca kuci...
Tradicionalno međunarodno takmičenje u organizaciji maketarskog kluba Oluj iz Beograda i Muzeja vazduhoplovstva okuplja osim maketara iz Srbije i maketare iz Rusije, Nemačke, Slovačke, Češke, Mađarske, Rumunije, Italije, Bugarske, Grčke ali i iz država bivše Jugoslavije. Pored takmičenja poseban deo odvojen je i za izložbu maketa i predstavljanje klubova koji okupljaju maketare u Srbiji.
.
https://tangosix.rs/2021/29/11/14-po-redu-novogodisnji-kup-u-muzeju-vazduhoplovstva-11-i-12-decembra/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne možeš sve ni gledat ka konkurenkciju. Za neke stvari u Hrvatskoj nema interesa dok u Srbiji ima a s druga tamo nema a ode ima i onda normalno kad imaš to jedan put godišnje logično da je lakše ode negdi u susjedsvo skoknit pa izložit i vidit druge stvari nego u nekakv Beć il tako šta jel.
A ono, nije sve konkurenkcija. Negdi se i nadopunjavaju.
A ono, nije sve konkurenkcija. Negdi se i nadopunjavaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ahahahaRingo10 wrote:Ode Vidoje u Zagreb ...
E jebi ga...ni Srbi vise nisu sto su bili ...okrenula ga picka na svoju stranu
Vidoje ustasa
2014-04-16
Što se svi nešto ko pičkice-jungferice histerično natapiraju i na sam spomen cajki? Pa zna se da pravi rvat katolik voli cajke i Tonsona i to je to, a vi bundevaši pokondirenaši ništa tu ne možete promijenitimarcellus wrote:Ringo10 wrote:Beograd je zestoko aktivan grad ...prosto vrije ...za mladu raju pravi raj
da, za mafiju i cajka-publiku
doduše u cajkama se zagreb trudi ne zaostat
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lassie se vraća kući
» Jaca se vrača kući tj..SDP-u
» HDZ-eovac se vraća kući
» ušmrkani komedijaš kući se vraća posran...
» Gastarbajterka se vraća kući: Evo šta mi se smučilo, šta mi je najviše falilo i koja je najveća greška u mom životu?
» Jaca se vrača kući tj..SDP-u
» HDZ-eovac se vraća kući
» ušmrkani komedijaš kući se vraća posran...
» Gastarbajterka se vraća kući: Evo šta mi se smučilo, šta mi je najviše falilo i koja je najveća greška u mom životu?
Page 3 of 3