HDZ-eovac se vraća kući
Page 1 of 1
HDZ-eovac se vraća kući
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mlada-obitelj-iz-australije-bjezi-u-hrvatsku-dosta-nam-je-otudjenja-i-utrke-stakora/949499.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: HDZ-eovac se vraća kući
"Čini mi se da Hrvatska doživljava jednu vrstu preporoda, a veoma me veseli pokazati svojoj supruzi Michelle, koja je australska Poljakinja, i mojoj djeci, Eden (3), Emerson (2), gdje sam proveo najljepše dane svoje mladosti."
"Učlanio sam se u Mladež HDZ-a, držao više dužnosti za studente..."
"Učlanio sam se u Mladež HDZ-a, držao više dužnosti za studente..."
Kermit-
2014-04-17
još jedan parazit i uhljeb .. ne stoj asu u australiji, ne vraćaj se ako boga znaš , netreba nam još uvoz hdz-ovaca i krvopija
Guest- Guest
hadeze preporod, dolaze iz najudaljenijih kutaka planete da dožive mediteran i državni posaoRayMabus wrote:Da , preporod .....
Kermit-
2014-04-17
hahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Da , preporod .....
red wolf-
2016-02-10
dobro pinoce..imas ti neki problem?..da i ti nisi ovih dana popio nogu s posla ili si torcidaPinochet wrote:još jedan parazit i uhljeb .. ne stoj asu u australiji, ne vraćaj se ako boga znaš , netreba nam još uvoz hdz-ovaca i krvopija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Jaca se vrača kući tj..SDP-u
» Lassie se vraća kući
» ušmrkani komedijaš kući se vraća posran...
» Jos jedna snajka se iz Beograda i Srbije vraca kuci...
» Gastarbajterka se vraća kući: Evo šta mi se smučilo, šta mi je najviše falilo i koja je najveća greška u mom životu?
» Lassie se vraća kući
» ušmrkani komedijaš kući se vraća posran...
» Jos jedna snajka se iz Beograda i Srbije vraca kuci...
» Gastarbajterka se vraća kući: Evo šta mi se smučilo, šta mi je najviše falilo i koja je najveća greška u mom životu?
Page 1 of 1