Korona novosti i spoznaje
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
Borami ova isto iiz Glavica.
Postoji očigledno korelacija između boravka u Saboru te očigledno rapidnog propadanja kognitivnih sposobnosti... Više mi uopće to ne djeluje slučajno.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
[quote="aben"]
Tko je čekić njemu je sve čavao... ti se nudiš da pridržiš čavao :)
epikur37 wrote:Selak Raspudić:
Pazi ti ki drži antifašističku stronu u ovon ratu, osoba koja želi upravljati pandemijon. Ka si upravljoč, sve ti izgljedo ko volan.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
metilda wrote:Za ljubitelje novonormalnog
Ne kužin, ti želiš uvesti državni dresscode?
2014-04-16
Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
Postoji očigledno korelacija između boravka u Saboru te očigledno rapidnog propadanja kognitivnih sposobnosti... Više mi uopće to ne djeluje slučajno.
Ne znam ali Most je puko, a Selakica jaše i Nina i stranku.
Šteta a to je jedina stranki a koja mi je bila simpatična.
2015-08-06
aben wrote:mutava baštarda wrote:Već si par puta to rekao. Spominjao si eventualno neko žrtveno janje.aben wrote:E, da slučajno ne parti od iznenadne i dugotrajne bolesti:)mutava baštarda wrote:S obzirom na trenutno stanje društveno političkog uređenja nije isključena ni katedra u Šatrinici, odnisno mjestu kamo Glavičani idu na posljednji počinak.aben wrote:Ako lošo s ovin ni zarodi katridu kraj franciskovića, jo unda ne zun ča bi još tribo učiniti...mutava baštarda wrote:ovo bi trebalo odjeknuti na cijelom planetu, Lošo i Milanović, oba iz Glavica kod Sinja vode borbu protiv Fašizma.
Nije isključeno to, ali ipak vjerojatnije je to da će stožer i ostali stručnjaci koji ih filuju podacima dobiti katedru na Remetincu nakon usavršavanja u Haagu.
Ali ovo drugo nemo šanse, mark my wordz.
Mislim da neće biti žrtvenih janjaca u ceremoniji u ffino, nego dernek rulje s pečenim janjcima...
A mislin, ni da je ovo nešto novo. Amiši su se jedini oduprli fašizmu, i isposlovali svoje učitelje, svoj kurikulum i manje poreze. A u situaciji di si smo obvezni poslati dite epikuru (EPIKURU, JEBOTE) i dati ća više od 60 % svega ča stvorimo, misliš da to ni razlog za baklje i vile?
Pa ipak, ni baklja, ni vila...
Ae... Do sad je sve parilo normalno i onda se lampica opasnosti nekima užgala od kad se dvi minute dnevno mora uložak na čubama nositi. I opet nitko ne primjeti, već instaliranih dva pedlja u guzici...
darth_vader-
2014-04-17
Kako to misliš, pa jo sun protivnik referendumaepikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić:
Pazi ti ki drži antifašističku stronu u ovon ratu, osoba koja želi upravljati pandemijon. Ka si upravljoč, sve ti izgljedo ko volan.
2014-04-16
Još očitija veza je kod cijepljenja i povećanja istih sposobnosti.Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
Ne znam ali Most je puko, a Selakica jaše i Nina i stranku.
Šteta a to je jedina stranki a koja mi je bila simpatična.
Do ovih festivala ludosti sam bija simpatizer i ja...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Još očitija veza je kod cijepljenja i povećanja istih sposobnosti.Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
Nis se cijepi kolega... Obrati malo više pozornost na nick...
darth_vader-
2014-04-17
Nije stvar ovaca, nego čobana.aben wrote:mutava baštarda wrote:Već si par puta to rekao. Spominjao si eventualno neko žrtveno janje.aben wrote:E, da slučajno ne parti od iznenadne i dugotrajne bolesti:)mutava baštarda wrote:S obzirom na trenutno stanje društveno političkog uređenja nije isključena ni katedra u Šatrinici, odnisno mjestu kamo Glavičani idu na posljednji počinak.aben wrote:Ako lošo s ovin ni zarodi katridu kraj franciskovića, jo unda ne zun ča bi još tribo učiniti...mutava baštarda wrote:ovo bi trebalo odjeknuti na cijelom planetu, Lošo i Milanović, oba iz Glavica kod Sinja vode borbu protiv Fašizma.
Nije isključeno to, ali ipak vjerojatnije je to da će stožer i ostali stručnjaci koji ih filuju podacima dobiti katedru na Remetincu nakon usavršavanja u Haagu.
Ali ovo drugo nemo šanse, mark my wordz.
Mislim da neće biti žrtvenih janjaca u ceremoniji u ffino, nego dernek rulje s pečenim janjcima...
A mislin, ni da je ovo nešto novo. Amiši su se jedini oduprli fašizmu, i isposlovali svoje učitelje, svoj kurikulum i manje poreze. A u situaciji di si smo obvezni poslati dite epikuru (EPIKURU, JEBOTE) i dati ća više od 60 % svega ča stvorimo, misliš da to ni razlog za baklje i vile?
Pa ipak, ni baklja, ni vila...
Kada se Baton nakon 3 godine pobune predao tiberiju rekao mu je; vi rimljani ste krivi za ovo, poslali ste vukove da čuvaju ovce.
O tome pričam, kad se ccijepiš nećeš više biti glup ka kurac.Glupkakurac wrote:mutava baštarda wrote:Još očitija veza je kod cijepljenja i povećanja istih sposobnosti.Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
mutava baštarda wrote:O tome pričam, kad se ccijepiš nećeš više biti glup ka kurac.Glupkakurac wrote:mutava baštarda wrote:Još očitija veza je kod cijepljenja i povećanja istih sposobnosti.Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
A moći će i potegnut ka ja, pazi ovo: petak 10km tempo trčanje-subota 2 km plivanje kombinacija-jutros 22 km dužina :)
Boostam :p
2015-08-06
Mogao bi malo smanjiti dok se ne utvrdi zašto sportaši padaju ka muhe. Ja ne virujem da je globalno zatopljenje razlog.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:O tome pričam, kad se ccijepiš nećeš više biti glup ka kurac.Glupkakurac wrote:mutava baštarda wrote:Još očitija veza je kod cijepljenja i povećanja istih sposobnosti.Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
A moći će i potegnut ka ja, pazi ovo: petak 10km tempo trčanje-subota 2 km plivanje kombinacija-jutros 22 km dužina :)
epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:O tome pričam, kad se ccijepiš nećeš više biti glup ka kurac.Glupkakurac wrote:mutava baštarda wrote:Još očitija veza je kod cijepljenja i povećanja istih sposobnosti.Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
Kladim se i da prangija nareste barem pedalj nakon boostera...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:O tome pričam, kad se ccijepiš nećeš više biti glup ka kurac.Glupkakurac wrote:mutava baštarda wrote:Još očitija veza je kod cijepljenja i povećanja istih sposobnosti.Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Selak Raspudić: Ne budu li građani upravljali pandemijom, mogli bi rasti neredi
.....
Kladim se i da prangija nareste barem pedalj nakon boostera...
Anatomski sam nakon booster dobio cent i pol, a od treninga fiziološku sam spreman 5 puta dnevno.
Nema zajebancije.
Kao da i više fsromona širim okolo.
2015-08-06
darth_vader likes this post
Sve jasno, nevjernici neka patu...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:
ravnozemljaš kojemu je vjera pomračila um izbacio bombu...
čekamo očitovanje struke i genetski modificiranih forumaša (GMF )
Ma pojma nema, slušajmo znanost
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kao sto je netko zakljucio u komentarima, sama cinjenica da ima onih koji u svemu ovome ne vide nista pogresno, uzasavajuca je...
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje