Korona novosti i spoznaje
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Noor wrote:ako želiš, doprinesi i daj potpis...jednostavnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ponašaš se kao agent provokator koji se školuju na marksističkim i soroševim fakultetima. tako djeluju novinari indexa, udruge , i ti.
i onda posli napišeš "ja vas podržavam". jesi kurac. napiši normalnu kritiku , a ne podržavaš ti nas sve jedno, barem budi izravan kao sovak
Pa ne podržavam i neću dati potpis.
Ali želim da konzumirate vaše ustavno pravo oko referenduma.
Ne jer to nije inicijativa koju smatram potrebnom ali ako vas ima dovoljno, koji mislite da je, izvolite trebate dobiti svoj referendum.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
čuj, jeben i pošten nemreš bit, a to non stop pokušavašepikur37 wrote:Noor wrote:ako želiš, doprinesi i daj potpis...jednostavnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ponašaš se kao agent provokator koji se školuju na marksističkim i soroševim fakultetima. tako djeluju novinari indexa, udruge , i ti.
i onda posli napišeš "ja vas podržavam". jesi kurac. napiši normalnu kritiku , a ne podržavaš ti nas sve jedno, barem budi izravan kao sovak
Ne jer to nije inicijativa koju smatram potrebnom ali ako vas ima dovoljno, koji mislite da je, izvolite trebate dobiti svoj referendum.
Noor wrote:čuj, jeben i pošten nemreš bit, a to non stop pokušavašepikur37 wrote:Noor wrote:ako želiš, doprinesi i daj potpis...jednostavnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ponašaš se kao agent provokator koji se školuju na marksističkim i soroševim fakultetima. tako djeluju novinari indexa, udruge , i ti.
Ne razumijem, to nije moja inicijativa. Po meni, vlada i stožer vode ok politiku.
Ne vidim potrebu za referendumom.
Ako vas dovoljno vidi, neka dobijete referendum.
Na njega ću izaći, ako vi dobijete više glasova.
Amen.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne bi trebalo koliko znam. Dolje nema takvih mjera, ja sam u inozemstvu slicno ko i u RH iako mi se cini ipak manje agresivno nego kod vas.epikur37 wrote:newuser wrote:Ajmo skupiti 368.446 potpisa.
Most i Zoka na braniku demokracije. Ostali pokazuju znakove fasizma.
Jel se skuplja i u HB?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Jedino koliko sam uspio vidjeti po videima Australija i N.Zeland se mogu pohvaliti s vecom represijom, ovo ostalo je vise-manje tu negdje.newuser wrote:Ne bi trebalo koliko znam. Dolje nema takvih mjera, ja sam u inozemstvu slicno ko i u RH iako mi se cini ipak manje agresivno nego kod vas.epikur37 wrote:newuser wrote:Ajmo skupiti 368.446 potpisa.
Most i Zoka na braniku demokracije. Ostali pokazuju znakove fasizma.
Jel se skuplja i u HB?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Awomenepikur37 wrote:Noor wrote:čuj, jeben i pošten nemreš bit, a to non stop pokušavašepikur37 wrote:Noor wrote:ako želiš, doprinesi i daj potpis...jednostavnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ponašaš se kao agent provokator koji se školuju na marksističkim i soroševim fakultetima. tako djeluju novinari indexa, udruge , i ti.
Ne razumijem, to nije moja inicijativa. Po meni, vlada i stožer vode ok politiku.
Ne vidim potrebu za referendumom.
Ako vas dovoljno vidi, neka dobijete referendum.
Na njega ću izaći, ako vi dobijete više glasova.
Amen.
Ti bi mogo provjeravati potpise
2014-04-16
Eno na rtlu vele da ne treba referendum jer po njihovoj anketi 60% građana je protiv referenduma...
Jebiga izgleda da su ovaj prvi dan s terena dobili vrlo nepovoljne informacije...
Jebiga izgleda da su ovaj prvi dan s terena dobili vrlo nepovoljne informacije...
2015-08-08
otkud znam? stavio ovo iz zafrkancije kao i ostalo. ja nemam ništa protiv antivaksera i nisam agresivan u stavovima kao vi. dapače, i brat je žestoki antivakser i ne popušta ni milimetar..
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Pa nisam ni ja agresivan niti sam antivakser, ja sam za slobodu, ali sam također za određeni minimum reda, da se bar u javnoj kući označi osoblje koje je genetski modificirano tako da konzumenti znaju što kupuju kao i kada u trgovini imaju izbor kupovine između GMO i domaćeg
michaellcmacha and Noor like this post
michaellcmacha wrote:Eno na rtlu vele da ne treba referendum jer po njihovoj anketi 60% građana je protiv referenduma...
jebem mater medijima najviše. da sam u mogućnosti , hehe, bolje da ne pišem da me ne bi policija tražila..
AssadNaPodmornici- Posts : 22270
2018-06-14
kic likes this post
U Saboru Možemo, HDZ, SDP i sateliti mogu raditi što požele i mrcvarti Ustav.AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:Eno na rtlu vele da ne treba referendum jer po njihovoj anketi 60% građana je protiv referenduma...
jebem mater medijima najviše. da sam u mogućnosti , hehe, bolje da ne pišem da me ne bi policija tražila..
Iako je zakonodavna i izvršna vlast je odlijepila od građana postoje mehanizmi kojima građani vraćaju suverenost.
Hint-dva metra konopa, bandera...
Obsession with "vaccinating" absolutely everyone is glaring. It's a tell. If the shots were safe and effective, high compliance would be plenty. We'd leave kids, the naturally immune and pregnant women out.
— Bret Weinstein (@BretWeinstein) December 4, 2021
Is it the "passports"? Something in the shot? Covering their tracks? https://t.co/7loHsKFOlS
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ustavni Sud neće dopustiti održavanje MOST-ovom inicijativom najavljenog referenduma i ako se skupi puno više potpisa nego što je to minimalno potrebno.
Ovo je svim politički i pravno iole pismenim ljudima u Hrvatskoj odavno jasno.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:
U Saboru Možemo, HDZ, SDP i sateliti mogu raditi što požele i mrcvarti Ustav.
Iako je zakonodavna i izvršna vlast je odlijepila od građana postoje mehanizmi kojima građani vraćaju suverenost.
Hint-dva metra konopa, bandera...
Hint - građanski rat.
Zaboravi. Hrvati su doslovce bezbroj puta dokazali da jednostavno nisu takav narod.
Guest- Guest
2018-06-14
nažalost poprilično vjerojatno s obzirom da su ustavni suci odreda birani od HDZa i SDPa.. mislim "pipl mast trast as" je među njima..Speare Shaker wrote:Ustavni Sud neće dopustiti održavanje MOST-ovom inicijativom najavljenog referenduma i ako se skupi puno više potpisa nego što je to minimalno potrebno.
MOST se kune da su pitanja pripremili sa ustavnim stručnjacima pa da neće biti problema, ali , ja znam da je pravo takva grana znanosti/struke da je vrlo lako podložno tumačenju kako tko hoće.
tako da su Mostovci recimo postavljali ustavne suce, za referendum uopće ne bi bilo potrebe, jer bi ovi u startu blokirali stožer i rekli bi da je to neustavno . i to bi bio kraj rasprave, imali bi "mjere" kao u Švedskoj ili Floridi a o koroni bi se jedino pričalo na indexu.
kako ih je stavlja HDZ/SDP , iman osjećaj da su skloniji blokiranju. jebeš to. ako budu dalje gazili ljudska prava , mene boli kurac, nisam uopće protiv nasilja u tom slučaju
čisto da ponovimo radi se o "pandemiji" koju preživi preko 99.99% ljudi mlađih od 50godina, i 100% mlađih od 20godina. (umiru isključivo teško bolesni u ovim skupinama)
i radi toga će nas ovi osiromašivati i oduzimati ljudska prava? kako da ne.
ako većina to prihvati bez žestokog otpora, onda jebiga, razočaran su i ja to prihvatiti.
tako smo mogli i izbjeći rat 91. Trebali smo se pokoriti logici Beograda , i proglasiti se svi ak one Srbima onda barem Yugoslavenima a oni što bi se slučajno izjašnjavali Hrvatima plaćali bi reparacije za izmišljene događaje. ali smo ustali
2018-06-14
darth_vader dislikes this post
Ovo je potpuno drukčija situacija od svih do sada...AssadNaPodmornici wrote:nažalost
Kako je neusporediv potres od 7 stupnjeva sa ratnim uništavanjima kroz par godina,
Tako su neusporedive sve društveno političke malformacije političkih subjekata do sada. Ovdje do zadnjeg trenutka nećemo znati ni tko je tko, ni što je spreman poduzeti...
Vidjet ćemo koliki će to broj ljudi svojim potpisom podržati ovu referendumsku inicijativu. Tko zna možda nas sve brojevi iznenade, neovisno čemu se mi nadali...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
To bi bilo idealno...Speare Shaker wrote:Ustavni Sud neće dopustiti održavanje MOST-ovom inicijativom najavljenog referenduma i ako se skupi puno više potpisa nego što je to minimalno potrebno.
Mnogim bi (još uvijek) uspavanim građanima došlo iz guzice u glavu da se za slobodu treba izboriti, ako treba i izvaninstitucionalnim metodama...
(Vidi primjer rumunjske 1989. ...)
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje