Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore
Jebiga kada nema ukus za muziku.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ringo10 dislikes this post
Radio sam vikendima kao izbacivac u raznim nocnim klubovimau Melburnu oko 12 godina
Najgori i nakpokvareniji su Libanezi koji udaraju u coporu i sudanski crnci. Sreca pa ovdje Sudanaca nema mnogo.
Zajebani su I Samoanci i Novozelandski Maori.
Vijetnamci su vrlo podmukli i nosaju macete
Australski rednecks znaju bit zajebani i opaki kad popiju a Irci kad se napiju onda je s njima urnebes.
Dodju zajedno ko prijatelji, potuku se I opet odu ko prijatelji.
Nasi iz bivse Juge..dok su trijezni moze se s njima, jel se napiju gore stoke od njih nema.
I ne znas koji su gori, Hrvati, Srbi, Bosanci ili Makedonci
Najgori i nakpokvareniji su Libanezi koji udaraju u coporu i sudanski crnci. Sreca pa ovdje Sudanaca nema mnogo.
Zajebani su I Samoanci i Novozelandski Maori.
Vijetnamci su vrlo podmukli i nosaju macete
Australski rednecks znaju bit zajebani i opaki kad popiju a Irci kad se napiju onda je s njima urnebes.
Dodju zajedno ko prijatelji, potuku se I opet odu ko prijatelji.
Nasi iz bivse Juge..dok su trijezni moze se s njima, jel se napiju gore stoke od njih nema.
I ne znas koji su gori, Hrvati, Srbi, Bosanci ili Makedonci
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jednom Sudanci organizirali natjecanje za Miss Sudanske dijaspore u Australiji
Koja je tu tucnjava izbila oko tog izbora to je nevjerojatno. To je bila opca makljaza, a oni svi krupni i veliki, bilo je masa povrijedjenih a salu su demolirali kompletno.
Policija nije mogla nista dok nisu dosli specijalno opremljeni specijalci
Koja je tu tucnjava izbila oko tog izbora to je nevjerojatno. To je bila opca makljaza, a oni svi krupni i veliki, bilo je masa povrijedjenih a salu su demolirali kompletno.
Policija nije mogla nista dok nisu dosli specijalno opremljeni specijalci
2015-09-24
Libanezi su najgora bagra, sljam i olos, ja bih Liban ppravnao nuklearnim bombama.
80% sranja sam imao s njima
80% sranja sam imao s njima
2015-09-24
Jednom sam u klubu Chasers u Chapel Street imao noc svingera.
E ono je bio dozivljaj. U velikoj sali u prizemlju su plesali i vatali se a u maloj sali na katu...tu su se jebavali i guzili ko je koga stigao.
Ti stojis kao security i gledas a okolo tebe opca jebacina.
Kuje su nasrtale i naskakivale i na nas izbacivace... a ti ne smijes nista ...jebi ga, na poslu si ...radis
Majke mi, ljudi ko zivotinje....
E ono je bio dozivljaj. U velikoj sali u prizemlju su plesali i vatali se a u maloj sali na katu...tu su se jebavali i guzili ko je koga stigao.
Ti stojis kao security i gledas a okolo tebe opca jebacina.
Kuje su nasrtale i naskakivale i na nas izbacivace... a ti ne smijes nista ...jebi ga, na poslu si ...radis
Majke mi, ljudi ko zivotinje....
2015-09-24
To su potomci sirmijskih husara iz slavonskih polkova koji su ratovali po cijeloj Evropi.Serbinho-3 wrote:Govorio sam ovde o Sremcima, promukao sam. Imam ja tamo familije, izbegavam. Samo je pitanje kada ce izbiti tuca. Divlji su. Nije to Istocna Srbija, mirni ljudi. Nisu svi isti, ti tamo udaraju na sve sto nije iz njihove price. Bilo je i izmedju njih na Radikala i Naprednjaka sukoba. Treba biti neobavesten, pa ici medju takve i jos pustati muziku Ujkana nekog, ne znam ni ko je, osim Harisa Skoro, napadac Dinama. Pamet u glavu. Mene familija odande zove, salju mi poruke na Fejs, Instagram, ziv li si, nikome ne odgovaram. Jedino bi tamo ispickarali Cecene, Turke i Albance. Sremci su to.
Ili potomci šizmatika iz ličkih i banskih regimenti.
Zajebani i jedni i drugi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bio ovaj jedan moj prijatelj Bosanac iz Cikaga, inace i on iz Tuzle u Adasevcima. Selo nadomak Sida, odmah uz granicu. Njegova zena iz Bosne, ima tu neku rodbinu. Otisli da ih posete, zove me, zali se da ga je njen taj neki provocirao, doslo mu da ga prebije u njegovoj kuci. Nista, ne dopusti da te isprovociraju, cuti i bezi odatle. Uglavnom krene sa provociranjem, pa te navuku na tucu. Istamburali bi oni i Pizzona, Dzanga i Princa sa Caira na tucu. Uvek su takvi bili i tokom Jugoslavije. Nema to veze sa Srbima i Hrvatima, samo provociraju da bi krenuli da se tuku. Beogradjane ne podnose, tesko ih je videti u Beogradu, ako odu dalje, pravac Novi Sad. Kada su ubili Djindjica, tamo tuge nije bilo. Radikali uglavnom, stara struja, generalno dok su bili zajedno, sada ne znam kako je, tamo ne idem.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
sigurno adezenjare, njima je onaj ojdanic najjaca zvijezda
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dvojica Švicaraca na Lošinju pretukli mladića koji je u komi.
» MUP-ovci zbog đointa tukli i zlostavljali mladića
» Četnici odgodili skup zbog koronavirusa
» Talijani optužuju : Zbog hrvatskog kapetana utopilo se 117 imigranata
» Počeli veliki arapski neredi u centru Brisela zbog smrti mladića afričkog porijekla u policijskoj postaji
» MUP-ovci zbog đointa tukli i zlostavljali mladića
» Četnici odgodili skup zbog koronavirusa
» Talijani optužuju : Zbog hrvatskog kapetana utopilo se 117 imigranata
» Počeli veliki arapski neredi u centru Brisela zbog smrti mladića afričkog porijekla u policijskoj postaji
Page 2 of 2