ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore Empty Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore

Post by jastreb 28/11/2021, 13:48

https://www.facebook.com/133205716542/posts/10159873435776543/
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore Empty Re: Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore

Post by vuksadinare 28/11/2021, 13:54

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/slavili-rodenje-djeteta-a-na-kraju-pretukli-gosta-zbog-krive-glazbene-zelje-doslovno-su-mi-skakali-po-glavi-15125926
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore Empty Re: Četnici u Zap. Srijemu pretukli hrvatskog mladića zbog Škore

Post by vuksadinare 28/11/2021, 14:01

...pa to su i cekali...sad bi ovaj trebao iscipelariti svog rodjaka koji je ove pozvao...likovi ocito sa nekom namjerom dobrom nisu dosli osim da nadju povod za incident..sa hrvatima...sjebalo ih to sto se slusale cajke...na zalost ovaj pred fajrunt ovima upravo dao povod zbog skore sto su ovi jedva docekali..i cekali citavu vecer..jos bolje sto je ovaj ostao sam sa denilom rodjakom a ovih deset
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/11/2021, 14:04

....usput ovo je jos jedna skola naivcinama koji vjeruju da su srbi superiska..jesu dok nisu vecina kad postanu vecina postanu ono sto jesu - copor
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/11/2021, 14:05

Da ne bi Thompsona

Trebao je reci - pa odlicno, moze Thompson ... svakako je dobio batina
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Pirate 28/11/2021, 14:32

Kakvi moroni, da su ubili covjeka bilo bi kmecanje nismo htjeli, popilo se a i inace ta ekipa skoro, cajke, tomson su uglavnom notorne seljacine koje zasluzuju da ih se pegla od batina.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by ljubo1212 28/11/2021, 14:56

naravno da će onda biti cike kad netko potkvači srbina, ili ovdje ili u benkovcu
al ono što je najgore, jebeno svi slušaju cajke, uredno
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 28/11/2021, 15:05

Dobio je i u Cikagu jedan flasu u glavu iz benda, jer nije hteo da svira ono sto su im rekli da sviraju. Udario ga Nesa, nije hteo da mu usl8si zelju, flasa u glavu, krenula opsta tuca, lete flase na sve strane, ko nabode koga, ljudi beze napolje. Tamo neka Banket Sala, organizuju veceri za razne nacije po Cikagu. Kaze vlasnica, nikad problema. Dodju nasi, odmah tuce, razlog se vec nadje, razbiju sve. Potuku se i u Crkvi. Poljaci nam pariraju, ista prica, samo se oni napolju potuku, malo alkohola i postanu hrabri. Takvi objekti se unapred izbegavaju.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/11/2021, 15:06

Tko mu je kriv kad šeta po četničkim jazbinama brez mitraljeza. Sam pao sam se ubio.

Nisu oni dobili po pički. Zato se oni tako ponašaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 28/11/2021, 15:34

Kafane sa zivom svirkom se izbegavaju. Pre ili kasnije se potuku. To je opis Balkanskih kafana. Imas i u filmu Rane scenu, gde se zalivaju alkoholom i krene tuca, svi se tuku. Nesa iz Tuzle je trazio neku pesmu, verovatno Narodnjak, Bosanac iz Tuzle, tamo se ne slusa zabavna muzika. Diskoteka, Zabavna Muzika, ovaj mu narucuje Semsu Suljakovic ili sta vec, ovi ga gledaju, tako nesto ni u snovima da mu otpevaju, Bosanci to shvate kao licnu uvredu i flasa u glavu, vokal pao ko da ga je metak pokosio, brat Bane dohvatio bubnjara i tako krene opsta tuca. Kakva su to vremena dosla da ti nece uslisiti muzicku zelju, zalio se Bane. Sta da mu kazem, sukob muzickih pravaca, kultura. Nece ti ni Sting otpevati Semsu Suljakovic ili Semsa Suljakovic otpevati od Pink Flojda. Gde ima rulje, izbegava se. Krene snimanje, merkanje, hiljadu ljudi, hiljadu cudi. Izbegavam i ja kao Srbin da udjem medju takve, tako da...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/11/2021, 15:38

Ja san jedan put u Zagrebu potega gazdu kafića bocon u glavu kad mi je doša s tri tjelohranitelja i unija mi se u facu i počeja srat.

Mislija je da je neki faca jer ima tri gorlie iza sebe.

Makljaža. Izaša cili krvav al na svojim nogama i još in pritija isprio ulaza u tu diskoteku da ću ih sve kalašen izrešetat. 

Nitko nije izaša. Ostavili ih tamo prebijene da leže ja i ovi moj pajdo. Pribili cili kafić. Dobili batina al nama ništa. Meni šljiva ispod oka sutradan al ono sve normalno ko dobar dan.

Ubili Boga u njima. Lomili im biljarske štapove o glavu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Meatke 28/11/2021, 15:44

hmmm ... trebalo je i taj dio hrvatske oslobodit vojno ... :W
Meatke
Meatke

2015-08-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/11/2021, 15:45

RayMabus wrote:Tko mu je kriv kad šeta po četničkim jazbinama brez mitraljeza. Sam pao sam se ubio.

Nisu oni dobili po pički. Zato se oni tako ponašaju.
ovaj je dosao na poziv rodjaka iz vinkovaca kurac je on mogao znati kog je ovaj zvao..likovi su dosli sa ocitom namjerom da nesto zakuhaju takva im se prilika pruzila..vidis sto kaze lik kao da su cekali neku priliku da izazovu incident..on je popusio i to ide na dusu njegovog rodjaka koji se nakon sto su ga ovi vec dobrano cipelarili skupio hrabrost da pokusa to prekinuti..zato lik kad se oporavi treba prvo rodjaka izdevetat a onda skupit ekipu i ove pronaci..e sad problem jesu ti ovdje ili su vec zbrisali u obliznju srbiju koja je udaljena od sremskih laza kakvih 20-tak kilometara
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by ljubo1212 28/11/2021, 15:58

zato je ostao do fajronta
normalna osoba se zahvali domaćinu i ode nakon druge cajke, pa taman da je lille pjeva :D
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/11/2021, 16:12

ljubo1212 wrote:zato je ostao do fajronta
normalna osoba se zahvali domaćinu i ode nakon druge cajke, pa taman da je lille pjeva :D
...ostao je njegova greska..kao sto je greska ici naruciti skoru a ostao sam sa deset srba i blesavim rodjakom..mislim IQ 50
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/11/2021, 16:15

Inace srijemske laze uz mirkovce su bile centar pobune na vinkovackom podrucju..u srijemskim lazama je osnovan prvi ogranak sds-a za vinkovacko podrucje...iz srijemskih laza prvi.put su minobacacima u 7 mjesecu 1991 napadnuti susjedni stari i novi jankovci...sto su ovi ocekivali...da je to mjesto hrvatski 'dise"
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/11/2021, 16:23

Evo citam na fejsu.....neki svjedoci kazu da su se citavo vrijeme rezervirano drzali odnosno skupa i da nisu pokazivali neke namjere da se previse druze sa drugima...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 28/11/2021, 16:29

Mesta gde se okupljaju u coporu, treba izbegavati, bilo kakvih nacija. Balkanci su zivotinje, zivotinjski instinkt. Jaki su samo u coporu. Dobiju snagu, koju su prethodno trazili u sebi. Znas da si pickica i jedva cekas da se dokazes samom sebi. Nikad ne vidis velikog psa da laje, vec prcvoljka, kurci se, leci komplekse, laje nesto, onaj veliki ga gleda, koji mu je ku.ac. Malo popiju, imas svasta da vidis. Slavisa iz Cikaga, lizne alkohol, Dzoni Voker, skine gace i kaki lepo po kuci, desilo se u Los Andjelesu. Ostala dvojica smrcu Kokain, duvaju travu, ovaj se ukakio od crte Viskija. Ja kao nadgledam budale, ne zna se ko je veca, oni ili ja, sto sam na pogresnom mestu. Balkanci su za izbegavanje, kratak fitilj, svi bi da se kurce, prave pametni, najbolji su za izbegavanje. Najobicnije proslave pretvore u haos. Zatim kada izadju preko, nalupaju ih Ceceni, Turci, Albanci ko pickice, jer nemaju muda. Jaki su samo izmedju sebe. Ceceni otvoreno kazu da su svi iz bivse Juge pickice, poznati preko da nemaju muda. Cim vide Cecene, odmah obore rep i bezanija. Proslave rodjenja deteta, koga boli ona stvar za bilo kakve proslave, seljacka posla. Jedan od razloga zasto i Novaka ne vole. Osvoji nesto, organizuje neko slavlje, mentalitet cudan Zapadu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 28/11/2021, 16:37

Govorio sam ovde o Sremcima, promukao sam. Imam ja tamo familije, izbegavam. Samo je pitanje kada ce izbiti tuca. Divlji su. Nije to Istocna Srbija, mirni ljudi. Nisu svi isti, ti tamo udaraju na sve sto nije iz njihove price. Bilo je i izmedju njih na Radikala i Naprednjaka sukoba. Treba biti neobavesten, pa ici medju takve i jos pustati muziku Ujkana nekog, ne znam ni ko je, osim Harisa Skoro, napadac Dinama. Pamet u glavu. Mene familija odande zove, salju mi poruke na Fejs, Instagram, ziv li si, nikome ne odgovaram. Jedino bi tamo ispickarali Cecene, Turke i Albance. Sremci su to.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by dzango 28/11/2021, 16:39

Jebiga kada nema ukus za muziku.

2014-04-19

Ringo10 dislikes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics