prva nedjelja adventa bogu hvala
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: prva nedjelja adventa bogu hvala
nisi ljubitelj katolicke uljudbe bavaraca ?veber wrote:što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
ako nemaš potvrdu ili se nisi cijepio, zaboravi.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne. On vise voli kalvinsko luteranske jeresi.debotoijusto wrote:nisi ljubitelj katolicke uljudbe bavaraca ?veber wrote:što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
Katolicanska crkva njemu je mila poput rascijanske i greceske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber wrote:kakve veze ima ateizam s običajima?prckov wrote:mislim hej
tip maksuz otvori temu da pohvali gradonacelnika kako pali svijece
a ateist
aupickumaterinu
moj pradjed je bio ateist, a uvijek se slavio uskrs i božić.
dio kulture.
i ja nastavljam tradiciju i moja djeca.
brkate pripadnost kulturi s pripadnošću vjeroispovjesti.
nemam ja vremena za bistrit to o cemu ti vozis
ja sam na savim drugom kolosjeku
2014-04-19
Prateco njegova grof Veber pisanija uvidio sam da bas ne voli papežnike,naročito ne franciskanske kaluđere.
2014-04-22
sama providnost bozja nas spasila i biologija iz izloga znanostivili40 wrote:kako god,nakon puuuno puuuno godina imate normalnog i pristojnog gradonačelnika.debotoijusto wrote:sretno , zima je a korona u naletuvili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
mi ostanemo ovdje patit pod tenisicom od ekoloske koze gradonacelnika
sad treba zasukat rukave i radit a to nismo stovatelji , treba priznati sam sebi
2014-04-12
dakle da utvrdim
bezvezni tulavac je gotov
bezvezni tulavac je gotov
2014-04-19
jesu izdali sluzbenu verziju romana no imaju izrazenu radnu etiku i poduzetni duhjastreb wrote:Ne. On vise voli kalvinsko luteranske jeresi.debotoijusto wrote:nisi ljubitelj katolicke uljudbe bavaraca ?veber wrote:što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
Katolicanska crkva njemu je mila poput rascijanske i greceske.
2014-04-12
nisam namjerno napisao katolici, jer znam da bi se ti na to ko muha na drek.debotoijusto wrote:nisi ljubitelj katolicke uljudbe bavaraca ?veber wrote:što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
sada kada si napisao, da jesu najveće smeće kršćanstva. bavarci, švicarski nijemci, austrijanci i slovenci. na tragu su im alkoholizirani poljaci.
katolički jug nema veze s ovim smećem alpskim.
veber-
2014-12-30
g o t o v j e
2014-04-19
Tu se slazemo.veber wrote:nisam namjerno napisao katolici, jer znam da bi se ti na to ko muha na drek.debotoijusto wrote:nisi ljubitelj katolicke uljudbe bavaraca ?veber wrote:što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
sada kada si napisao, da jesu najveće smeće kršćanstva. bavarci, švicarski nijemci, austrijanci i slovenci. na tragu su im alkoholizirani poljaci.
Papežnici su nekako južna vjera. Mediteransko,adrijanska,pa i juznoamericka.
Ortodoksija je pravo slavjansko vjerovanje i mislim da bi bilo najbolje da su svi slavjani ortodoksne vjere.
Luteransko kalvinska jeres je nekako orijentirana na sjever i lisena je one duhovnosti koje obiluje među papežnicoma i grecesko-slavjanskim istocnim crkvama.
2014-04-22
jbg. slab sam na svoju omiljenu temu kao klinac na secernu vunuveber wrote:nisam namjerno napisao katolici, jer znam da bi se ti na to ko muha na drek.debotoijusto wrote:nisi ljubitelj katolicke uljudbe bavaraca ?veber wrote:što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
2014-04-12
i de smo ono stali
aha, gradonacelnik upalio svijece
aha, gradonacelnik upalio svijece
2014-04-19
aeprckov wrote:g o t o v j e
vrijeme je za brunu esih
2014-04-12
moja obitelj nije bila grofovska.jastreb wrote:Prateco njegova grof Veber pisanija uvidio sam da bas ne voli papežnike,naročito ne franciskanske kaluđere.
moje prezime je u u engleskom lannister, a staronjemačko je upravljatelj posjedima u ime kralja, ali bez titule.
bili su veleposjednici i vojnici.
a s crkvom nisu imali kontakte.
veber-
2014-12-30
debotoijusto wrote:aeprckov wrote:g o t o v j e
vrijeme je za brunu esih
vrijeme je za zdravorazum
a to je tebi spansko selo
ti si stigo do supnog mehanicara i nemeres dalje
nisu ti napunili software za nista vise
2014-04-19
Da li su bili zapovjednici u slavonskim i sirmijskim polkovima koji su sačinjavali Horvati i Rascijani koji su isli u daleke krajeve Talije,Franceske,Olandije i Pruske?veber wrote:moja obitelj nije bila grofovska.jastreb wrote:Prateco njegova grof Veber pisanija uvidio sam da bas ne voli papežnike,naročito ne franciskanske kaluđere.
moje prezime je u u engleskom lannister, a staronjemačko je upravljatelj posjedima u ime kralja, ali bez titule.
2014-04-22
ti opet po brlji i metilnjaku?jastreb wrote:Tu se slazemo.veber wrote:nisam namjerno napisao katolici, jer znam da bi se ti na to ko muha na drek.debotoijusto wrote:nisi ljubitelj katolicke uljudbe bavaraca ?veber wrote:što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
Papežnici su nekako južna vjera. Mediteransko,adrijanska,pa i juznoamericka.
Ortodoksija je pravo slavjansko vjerovanje i mislim da bi bilo najbolje da su svi slavjani ortodoksne vjere.
Luteransko kalvinska jeres je nekako orijentirana na sjever i lisena je one duhovnosti koje obiluje među papežnicoma i grecesko-slavjanskim istocnim crkvama.
jebe se meni za vjeru kao što se jebalo i mojim pretcima.
a nitko nije propitivao kolio vjeruješ ili ne vjeruješ kada imaš vojsku iza sebe.
smanji alkohol u adventsko doba i hristos se rodi, salejkumkobasicaburek oslo
veber-
2014-12-30
tebi je alkohol požderao mozak.jastreb wrote:Da li su bili zapovjednici u slavonskim i sirmijskim polkovima koji su sačinjavali Horvati i Rascijani koji su isli u daleke krajeve Talije,Franceske,Olandije i Pruske?veber wrote:moja obitelj nije bila grofovska.jastreb wrote:Prateco njegova grof Veber pisanija uvidio sam da bas ne voli papežnike,naročito ne franciskanske kaluđere.
ako su došli iz pruske, koji kurac bi ju išli osvajati?
daj se strezni
veber-
2014-12-30
znači i bez bandića ide. ok je?
vuk može prosvjedovat jer je u donauwörthu zabanjen od tomaševića. i u augsburgu.
komunistička ruka daleko seže.
vuk može prosvjedovat jer je u donauwörthu zabanjen od tomaševića. i u augsburgu.
komunistička ruka daleko seže.
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» sad je ponovo nase , bogu hvala
» otplatili smo jedan kredit bogu hvala
» Milanović kao ludi Neron – Bogu hvala
» ‘Hvala Bogu što si izgubila roditelje, sad još da ti umreš, droljo…’
» trump zabranio ulaz muslimanskim ekstremistima , bogu hvala
» otplatili smo jedan kredit bogu hvala
» Milanović kao ludi Neron – Bogu hvala
» ‘Hvala Bogu što si izgubila roditelje, sad još da ti umreš, droljo…’