prva nedjelja adventa bogu hvala
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: prva nedjelja adventa bogu hvala
Jedna od novosti je da se dio programa održava u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti, koje se kroz ljeto pokazalo kao sjajna koncertna lokacija. Sinoć je to bila jedna od najposjećenijih točki Adventa, a svirao je bend Nipplepeople. Na ulazu u dvorište pregledavale su se covid potvrde, zbog čega je nastao ogroman red.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Na platou Gradec postavljena je svojevrsna izložba božićnih jelki, koje na hrpi djeluju iznimno lijepo, a od njih 180 će 31 biti donirana obiteljima slabijeg imovinskog statusa koje su članovi udruge Mali zmaj. U Parku Bele IV je, pak, takozvani Mjesečev vrt, u kojem su postavljene razne svjetlosne instalacije.
Ipak, ima i noviteta, a to su hit teglice za pića, rakije i kuhano vino. Radi epidemioloških mjera njih se grije u posebnim uređajima, a usput se troši i manje plastike.
Kuhano vino u prosjeku košta 20 kuna, dok su kobasice nešto skuplje nego prošlih godina, do 30 kuna.
Ipak, ima i noviteta, a to su hit teglice za pića, rakije i kuhano vino. Radi epidemioloških mjera njih se grije u posebnim uređajima, a usput se troši i manje plastike.
Kuhano vino u prosjeku košta 20 kuna, dok su kobasice nešto skuplje nego prošlih godina, do 30 kuna.
2014-04-12
za one nesklone ufanju i najprodavanijem romanu cijene kobasa kao referenca inflacije
2014-04-12
gradonacelnik upalio svijece
i to 4
da je trebalo 6 on bi i svih tih 6 upalio kolko je dobar
imal jos koju dimnu bombu
i to 4
da je trebalo 6 on bi i svih tih 6 upalio kolko je dobar
imal jos koju dimnu bombu
2014-04-19
jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
vili40-
2015-08-02
gotov je
2014-04-19
ma jokvili40 wrote:ko?Bandić?prckov wrote:gotov je
tvoj tramvaj u duginim bojama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sretno , zima je a korona u naletuvili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
mi ostanemo ovdje patit pod tenisicom od ekoloske koze gradonacelnika
2014-04-12
di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
ako nemaš potvrdu ili se nisi cijepio, zaboravi.
veber-
2014-12-30
gotov je i ukralo su dva prijateljaprckov wrote:gotov je
2014-04-12
mislim hej
tip maksuz otvori temu da pohvali gradonacelnika kako pali svijece
a ateist
aupickumaterinu
a ateist
aupickumaterinu
2014-04-19
izmedu njega i naroda ja biram da je on gotovdebotoijusto wrote:gotov je i ukralo su dva prijateljaprckov wrote:gotov je
a ti biraj u skladu sa svojom supak agendom
razumijem ja i bijedu
2014-04-19
donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
vili40-
2015-08-02
narod...kad cujem pozivanje na narod dobijem menzes , narod zna znanjeprckov wrote:izmedu njega i naroda ja biram da je on gotovdebotoijusto wrote:gotov je i ukralo su dva prijateljaprckov wrote:gotov je
razumijem ja i bijedu
2014-04-12
debotoijusto wrote:sretno , zima je a korona u naletuvili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
hahahaha
sta je sljedece
hamburger sa japanskom pljeskavicom od govana
2014-04-19
što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
veber-
2014-12-30
kako god,nakon puuuno puuuno godina imate normalnog i pristojnog gradonačelnika.debotoijusto wrote:sretno , zima je a korona u naletuvili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:narod...kad cujem pozivanje na narod dobijem menzes , narod zna znanjeprckov wrote:izmedu njega i naroda ja biram da je on gotovdebotoijusto wrote:gotov je i ukralo su dva prijateljaprckov wrote:gotov je
razumijem ja i bijedu
da ponovim za tulavce
citaj polako
ako neko treba bit gotov izmedu tog eko debila i naroda ja biram da on treba bit gotov
prvo zato sto je ocito manja steta
drugo zato sto je indoktrinirana budala ko i ti
trece i ne treba navodit
2014-04-19
kakve veze ima ateizam s običajima?prckov wrote:mislim hej
a ateist
aupickumaterinu
moj pradjed je bio ateist, a uvijek se slavio uskrs i božić.
dio kulture.
i ja nastavljam tradiciju i moja djeca.
brkate pripadnost kulturi s pripadnošću vjeroispovjesti.
veber-
2014-12-30
nisi ljubitelj katolicke uljudbe bavaraca ?veber wrote:što dalje od ovih smrdljivih bavaraca.vili40 wrote:donja saksonija,cijepljen sam i imam potvrduveber wrote:di?vili40 wrote:jel tko u ovoj državi uopće radi,jebe se vama.Adventi,proslave,protesti,obljetnice i sve to uz obveznu kavu koju mi nitko ne može zamijenit.A ja sutra opet prema veberu...
u bavarsku?
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» sad je ponovo nase , bogu hvala
» otplatili smo jedan kredit bogu hvala
» Milanović kao ludi Neron – Bogu hvala
» ‘Hvala Bogu što si izgubila roditelje, sad još da ti umreš, droljo…’
» trump zabranio ulaz muslimanskim ekstremistima , bogu hvala
» otplatili smo jedan kredit bogu hvala
» Milanović kao ludi Neron – Bogu hvala
» ‘Hvala Bogu što si izgubila roditelje, sad još da ti umreš, droljo…’