Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
Bezveze ... kaj ju to boli?
Nek gušta u mirovini ili gdje već.
Nek gušta u mirovini ili gdje već.
Guest- Guest
Re: Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
to je mala malca u usporedbi s medvedom koji je 25 godina nakon domovinskog rata udomio u branitelje još 30.000 jarana, rodijaka i svu sitnu hdz boraniju koja još nije imala braniteljsku iskaznicu.vuksadinare wrote:hm hm..samo za vrijeme nje od 200 000 btanitelja skocilo na 500 000..i spremacice je proglasila braniteljima :bball:vili40 wrote:a opet poštenija,normalnija i pametnija od 99% današnjih hadezeovaca.epikur37 wrote:ta žena je retardirana, medicinski govoreći
zapravo, jaca najbolje pokazuje i ocrtava kakav je današnji hdz naspram kojeg je ona svjetlo u mraku - lumin.
pametnome dosta.
sitting_bull-
2015-09-28
kako god, ali ti si bio njezin dupe i pizdolizac dok je vodila hdz.vuksadinare wrote:Ovaj vili je smjesan covjek kao i sitting
postao si mali forumski njonjo.
sitting_bull-
2015-09-28
Opet greska...veliki kriticar ak se moze provjeriti na starom forumu nek se provjeri..imao sam po tom pitanju jace okrsaje sa erom i sa jos ponekima..sitting_bull wrote:kako god, ali ti si bio njezin dupe i pizdolizac dok je vodila hdz.vuksadinare wrote:Ovaj vili je smjesan covjek kao i sjedi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A-ha, to je ona stara gevera: sporo pamtim, al' zato brzo zaboravljamvuksadinare wrote:Opet greska...veliki kriticar ak se moze provjeriti na starom forumu nek se provjeri..imao sam po tom pitanju jace okrsaje sa erom i sa jos ponekima..sitting_bull wrote:kako god, ali ti si bio njezin dupe i pizdolizac dok je vodila hdz.vuksadinare wrote:Ovaj vili je smjesan covjek kao i sjedi
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
vili40 wrote:a opet poštenija,normalnija i pametnija od 99% današnjih hadezeovaca.epikur37 wrote:ta žena je retardirana, medicinski govoreći
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hajduk je jedini hrvatski klub koji je dobio pozivnicu na svečani ručak s Macronom
» Grmoja napao lijevi dio oporbe i Možemo:'Niste nas pozvali na dogovor o prosvjedu. Ovo je strančarenje i radite u interesu HDZ-a.'
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
» Grmoja napao lijevi dio oporbe i Možemo:'Niste nas pozvali na dogovor o prosvjedu. Ovo je strančarenje i radite u interesu HDZ-a.'
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
Page 2 of 2