ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 39 of 50 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 39 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest Sat 27 Nov - 18:18

[quote="Sovak"

Velite cijepili bute se kad dojde provjereno cjepivo, a ne ovo guštersko?

[/quote]
ne znam jel to netko rekao...ja nisam, ja sam rekao:
u moje tijelo dragovoljno neće uć' nikakav lijek sve dok sam zdrav zato što ne koristim lijekove dok sam zdrav.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 27 Nov - 18:18

ebenica wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
Slovoslagar wrote:Antibiotici se uzimaju s mjerom i samo kada su potrebni, a na onako kada boli grlo ili za svaki slučaj.

Tako je i kod nas praksa.

kod nas propisuju jedno 80% nepotrebnih antibiotika
kad ti ne znaju dijagnozu i ne znaju te drugačije liječit daju ti šaku lijekova. kvantiteta.

Pa prije COVID-a su rađene studije i to je bila katastrofa.

Da ne govorimo o tome kako starijima od 70 uvaljuju tone nepotrebnih ljekova.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 27 Nov - 18:26

U posljednja 24 sata zabilježeno je 5.502 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 34.553, objavio je Stožer

Među njima je 2.506 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 324 pacijenata. Preminula je 51 osoba.

opet nema statistike cjepljenih i necjepljenih...ali barem pad sa 70-tak dnevno na 51.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pokerjocker Sat 27 Nov - 18:30

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:sad igra liverpool pa se javi kasnije slaboumni srbski isprdku.
a ti zavijaš za liverpool? prejebeno, engleske u životu nisi vidio...

idiote, liverpool je luka u češkoj.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Guest Sat 27 Nov - 18:33

pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
pokerjocker wrote:sad igra liverpool pa se javi kasnije slaboumni srbski isprdku.
a ti zavijaš za liverpool? prejebeno, engleske u životu nisi vidio...

idiote, liverpool je luka u češkoj.
točno...i ta luka igra. nema većeg idiota od onoga koji navija za neki klub a staion mu u životu nije vidio, čak se i englezi sprdaju s takvim likovima: support your local football club...
kaj je sljedeće, new york ti je najbolji grad na svijetu i najviše ga volješ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 27 Nov - 18:34

ebenica wrote:U posljednja 24 sata zabilježeno je 5.502 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 34.553, objavio je Stožer

Među njima je 2.506 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 324 pacijenata. Preminula je 51 osoba.

opet nema statistike cjepljenih i necjepljenih...ali barem pad sa 70-tak dnevno na 51.
prema Lauc/Bakić modelu(imate na njihovom fejsu ima mjesec dana predviđanje šta će biti), prošli smo vrhunac prije 10ak dana kod broja zaraženih(sada se umjetno održava ovim prisilnim testiranjima), a broj hospitalizacija vrhunac je bio prije koji dan.

ide sada nezaustavljivi pad.. barem za sada.. međutim dolaze novi sojevi protiv kojih ova cijepiva nemaju odgovor.. pa budemo vidjeli..

za sada znam hrpu osoba koje su prebolili uspješnu alpaha verziju još 2020 godine, i štitilo ih je sada pri kraju 2021 protiv delta verzije.. cijepivo pada zaštita nakon par mjeseci, a protiv ovih novih sojeva govore da u startu neće valjati zaštita..

e da čisto napomenem od "stotina i tisuća stručnjaka"(stručnjaci u navodne znakove koji vrište "lockdown, mjere, panduri na ulice itd", niti jedan, ali baš niti jedan od njih nije napravio nikakav model kako će se kretati ova zaraza. postoji neki međunarodni model za RH koji je fulao nekih par stotina %.

bakićev/lauc model koji je star preko mjesec dana, je falio doslovno za 10% , a datum vrha hospitalizacije je pogodio gotovo u dan.. da ovi debili iz stožera nisu izbacili Lauca iz savjeta, mogli su skužiti da je dizanje šatora nepotrebno i što šta drugo..

isto tako razni "stručnjaci" su vrištali da ćemo zbog utakmice HR-Rusija, parade u Vukovaru i prosvjeda u ZGu, gdje su deseci tisuća ljudi bili natiskani jedni na druge - imati raspad sustava.

ništa se to nije dogodilo, zato jer ti "stručnjaci nemaju pojma" kako virus djeluje, a još manje znaju matematiku i statistiku, a još manje imaju znanja da sve to skupa povežu i naprave neki model kako će se kretati ova pandemija ...

inače kako Bakić navodi, trenutno postoji ogroman proboj po bolnicama, gdje doktori i sestre sa "potvrdama" a zaraženi su, šire koronu na ljude koji su tamo narušenog zdravlja i imuniteta - i ubijaju ih doslovno.

država to ignorira, iman osjećaj kao da našoj vlasti odgovovara da pomre što više starijih i bolesnih da su "manji troškovi države" - čitaj više ostane njima za krasti

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest Sat 27 Nov - 18:37

pokerjocker wrote: čitao sam da si frend s marc i epikurom, a ovdje ih tako oblatiš i izvrijeđaš da je ružno za gledat. prijatelji to ne rade.
to je upravo ono kaj prijatelji rade, ne dopuštaju prijateljima da se sramote. društvo nam je sjebano upravo rade toga kaj puštamo prijateljima da govore kai hoće i puštamo ih da žive u iluzijama da je to kaj govore točno....i zato imamo jednog beroša koji se plače na presici: slušajte meee, zašto me ne želite slušat, zašto nećete moje igračke...igla vatica, slušajte me, jel to hoćete...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 27 Nov - 18:40

AssadNaPodmornici wrote:

država to ignorira, iman osjećaj kao da našoj vlasti odgovovara da pomre što više starijih i bolesnih da su "manji troškovi države" - čitaj više ostane njima za krasti
ne odgovara to nikome, to je samo nuspojava snobizma, nisu bitne žrtve bitno je jedino da ispadneš u pravu, ispadneš stručan, pravi čovjek na pravom mjestu i zato se forsira jedno te isto...
a netko je jednom rekao: samo idioti rade istu stvar i očekuju drugačiji rezultat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 27 Nov - 18:45

Sovak wrote:Kak su se spriječile epidemije tbc-a, ospica, rubeole, zaušnjaka, dječje paralize, pneumokoka i ostalih boleština koja su doslovce uzimale gotovo svaki drugi život na ovom planetu do pojava cjepiva?

Pravom na izbor?

Nisu.

Obveznim cijepljenjem.

Bez tih cjepiva 1/2 nas na ovom forumu ne bi niti slovo zatipkala jer vjerojatno ne bismo postojali.

Sva sreća, pa naši starci nisu niti u primisli imali ''moj izbor, a vi ostali kako vam volja'', a o cjepivima su znali ... pa pitajte ih sami.

Dok god imunizacija bude ''stvar izbora'' ovaj uzjebani virus bu imal prostora živjeti i mutirati kak mu se digne kurac jer mu se neograničeno daje prostor/životno okružje i vrijeme. Plus danas smo ''globalno selo'' zbog brze mogućnosti transporta s jednog kraja na drugi kraj planeta.

Tu je najveća pogreška WHO, EMA i našeg HZJZ.

''Pravo izbora''.

Velite cijepili bute se kad dojde provjereno cjepivo, a ne ovo guštersko?

Tko bu ga odobril?

Opet ovi isti gore koje sam navel.

Tko bu ga proizvodil?

Isti oni koji ga sad proizvodiju.

Kak bu te im vjerovali onda ak im sad ne vjerujete?

Buju vam na svojim stranicima potvrdili da je ''cjepivo učinkovito i sigurno i odobreno''?

Imate neki drugi zdravstveni autoritet koji bu vam to na svojem fb profilu, twitteru ili gdje već obznanil?

Bute ga našli uopće ne sumnjam.

gle dobro si primjetio. 
da se nismo cijepili protiv tih bolesti, 50% nas ovdje nebi sada pisalo. 
i to uspoređuješ sa ovom bolesti , koja se treba uspoređivati sa gripom doslovno, i gle čuda i za gripu cijepa ne djeluju, a opet je preživi 99.9% populacije.. sa ovim se susrećemo prvi put pa preživljava 99.7% populacije.. vjerujem kada nas prođe jednom ova nova gripa, da će se postotak preživljavanja dignuti na 99.9% kao kod sezonske gripe.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 27 Nov - 18:50

hvala @slovoslagar na postovima . 

@gnječ imaš odlične postove, ali jedna blaga kritika, ako bi mogao nakon ogromnih svojih postova, da složiš sažetak na način kako piše slovoslagar bilo bi super

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber Sat 27 Nov - 18:54

AssadNaPodmornici wrote:hvala @slovoslagar na postovima . 

@gnječ imaš odlične postove, ali jedna blaga kritika, ako bi mogao nakon ogromnih svojih postova, da složiš sažetak na način kako piše slovoslagar bilo bi super
i još da te po dupetu percem gladi.

zanimljivo da airbus misli zatvoriti pogone do 14og siječnja i krenuti nakon vikenda u siječnju 2022e.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sat 27 Nov - 19:12

pokerjocker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Jedini koji su to napravili su Bakić /Lauc i gle čuda ja sam čitajući njihove modele još prije 10ak dana napisao da smo mi prošli vrhunac kod broja zaraženih, i ovih dana smo prošli vrhunac hospitalizacija.
Dok ti razni ti drugi "stručnjaci" vrište da zbog prosvjeda, utakmice i Vukovarsko će biti pune bolnice i država diže šatore koji će opet zjapiti prazni.

otkuda to vadiš nije mi stvarno jasno. prošli tjedan 33000 zaraženih ,a umrlo 466 ljudskih bića. jučer 5460 zaraženih , a umrlo 75. kakav ti je to pad? 

i da, ovi podatci su vjerodostojni, nije neka fejk stranica

Johns Hopkins Coronavirus Resource Center

https://coronavirus.jhu.edu/region

isto tako se nameće odgovor da je u procjepljenim zemljama ipak puno manja smrtnost. ima navedeno za svaku.
Da te ispravim, svakog dana i tjedna u hrvatskoj umire mnogo više bića nego što si ti naveo, a umirati će ih sve više...
Pomalo tek je krenulo...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 27 Nov - 19:19

Malo ljudi na prosvjedu..ucinci raskola evidentni..prosvjed vodi vjeroucitelj,doktorica,vilim i hase...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dijagram Sat 27 Nov - 19:22

Ero vrati se.

Pisat cemo o peljeskom mostu. :)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by abraham Sat 27 Nov - 19:22

Korona novosti i spoznaje - Page 39 Dien-thoai-nokia-3310-dt-nokia-cu-3310-2000-zin-chinh-hang-ohno-viet-nam-ohno-5

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Sat 27 Nov - 19:24

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by metilda Sat 27 Nov - 19:26

Julian Assange:

"Priznajem, bojim se.
Jako, ali ne onoga čega mislite.
Ne virusa, ne bolesti, ne smrti.
Bojim se straha drugih i načina na koji se on u ovo ludo doba širi, baš poput pandemije i manifestira u vidu najgorih ljudskih poriva i najnižih primalnih strasti.
Bojim se otuđenja ljudi jednih od drugih, toga što se izraz socijalna, umjesto fizička distanca prihvatio kao normalno i što nitko u tome ne vidi ništa strašno.
Bojim se onih koji su maske prihvatili, ne kao nužno zlo, već kao modni detalj i sastavni dio svog autfita.
Bojim se onih koji bi ti glavu odrubili kažeš li bilo što protiv onoga što nam svakodnevno, već mjesecima serviraju na televizijama i u mejnstrim medijima. Onih koji te anatemiziraju samo zato jer želiš misliti svojom glavom i odlučuješ svojim razumom.
Bojim se onih koji više vjeruju nečijim tuđim tvrdnjama, nego vlastitim očima i onih koji dopuštaju da im te tuđe tvdnje izgrađuju njihove vlastite stavove bez kritičkog mišljenja.
Bojim se onih koji se toliko panično boje smrti, da su spremni ostatak života provesti u izolaciji i nikada više ne zagrliti bližnjeg svog.
Bojim se odsustva ljudskog duha, logičke, povijesne i mudrosne perspektive, odsustva sagledavanja šire slike stvarnosti, nepoimanja tako očigledne igre koja se s viših instanci igra ljudskim dušama i slobodama, poput partije šaha u kojoj kraljica juri preostale pijune po šahovskoj ploči, a oni bježe jedni od drugih, umjesto bježe od nje, ne daj Bože da joj se suprotstave čak.
Bojim se onih koji slijepo i olako prate pravila, naredbe i zapovijedi i prihvaćaju svaki oblik "novog normalnog", kao da nikada prije toga ništa drugo nije postojalo. Oni će prvi sutra na zapovijed slobodno krenuti jedni protiv drugih da bismo preživjeli i "hladno zapucati na bližnjeg svoga", jer - "tako je rečeno na televiziji i to je sasvim ok".
Bojim se ovog jebenog, tupavog, naivnog i povodljivog svijeta koji ne razumije da SLOBODA NEMA CIJENU i da se jedino umno, duhovno i fizički slobodan čovjek može izboriti sa svakim neprijateljem koji ga ugrožava, bio on makroskopske ili mikroskopske veličine i da samo život koji se živi slobodno vrijedi živjeti i da, ako i treba umrijeti, samo smrt u težnji za slobodom i uspravnog stava, a ne u okovima i na koljenima, je smrt dostojna čovjeka.
Bojim se onoga u što se ljudi, pod naletom straha za vlastiti život, pretvaraju, a svakako ćemo svi jednog dana umrijeti. Zbog toga moj je izbor umrijeti kad god i od čega god, kao čovjek, a ne kao uplašena zvijer s izbuljenim očima i brnjicom na ustima.
Ovako sam govorio na početku ovog ludila, ovako govorim sada i ovako ću govoriti zauvijek u budućnosti, kakva god kuga, atomska apokalipsa ili vanzemaljska najezda udari na čovječanstvo ili pak neka sumnjiva pandemija u kojoj je stopa smrtnosti ispod 2%, a zbog koje smo svijet izokrenuli naopačke.
Zbog toga što smo odgovorni i savjesni?
Ne.
Zbog toga što smo pi ....
Generacija njonjavih, krhkih, komformističkih, razmaženih i preplašenih pahuljica koja nije dostojna ni nos obrisati svojim precima koji su jurišali svojim tijelima i na bajonete i na bunkere i na viruse, da bi nama izgradili ovaj divni, spokojni svijet koji sada rušimo svojim strahovima i fiks idejama.
A vi slobodno sada izvolite, počnite me gađati stolcima, stolovima, statistikama, strahovima i svojim čuvenim dušebrižničkim epopejama.
Evo me.
Tu sam za vas.
Stojim mirno i uspravno i neću se braniti.
Evo vam prilika samo danas, jer već od sutra - nastavljamo s glazbom."

Julian Assange
(s engleskog prevela d.ritz)

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by dijagram Sat 27 Nov - 19:31

metilda wrote:Julian Assange:

"Priznajem, bojim se.
Jako, ali ne onoga čega mislite.
Ne virusa, ne bolesti, ne smrti.
Bojim se straha drugih i načina na koji se on u ovo ludo doba širi, baš poput pandemije i manifestira u vidu najgorih ljudskih poriva i najnižih primalnih strasti.
Bojim se otuđenja ljudi jednih od drugih, toga što se izraz socijalna, umjesto fizička distanca prihvatio kao normalno i što nitko u tome ne vidi ništa strašno.
Bojim se onih koji su maske prihvatili, ne kao nužno zlo, već kao modni detalj i sastavni dio svog autfita.
Bojim se onih koji bi ti glavu odrubili kažeš li bilo što protiv onoga što nam svakodnevno, već mjesecima serviraju na televizijama i u mejnstrim medijima. Onih koji te anatemiziraju samo zato jer želiš misliti svojom glavom i odlučuješ svojim razumom.
Bojim se onih koji više vjeruju nečijim tuđim tvrdnjama, nego vlastitim očima i onih koji dopuštaju da im te tuđe tvdnje izgrađuju njihove vlastite stavove bez kritičkog mišljenja.
Bojim se onih koji se toliko panično boje smrti, da su spremni ostatak života provesti u izolaciji i nikada više ne zagrliti bližnjeg svog.
Bojim se odsustva ljudskog duha, logičke, povijesne i mudrosne perspektive, odsustva sagledavanja šire slike stvarnosti, nepoimanja tako očigledne igre koja se s viših instanci igra ljudskim dušama i slobodama, poput partije šaha u kojoj kraljica juri preostale pijune po šahovskoj ploči, a oni bježe jedni od drugih, umjesto  bježe od nje, ne daj Bože da joj se suprotstave čak.
Bojim se onih koji slijepo i olako prate pravila, naredbe i zapovijedi i prihvaćaju svaki oblik "novog normalnog", kao da nikada prije toga ništa drugo nije postojalo. Oni će prvi sutra na zapovijed slobodno krenuti jedni protiv drugih da bismo preživjeli i "hladno zapucati na bližnjeg svoga", jer - "tako je rečeno na televiziji i to je sasvim ok".
Bojim se ovog jebenog, tupavog, naivnog i povodljivog svijeta koji ne razumije da SLOBODA NEMA CIJENU i da se jedino umno, duhovno i fizički slobodan čovjek može izboriti sa svakim neprijateljem koji ga ugrožava, bio on makroskopske ili mikroskopske veličine i da samo život koji se živi slobodno vrijedi živjeti i da, ako i treba umrijeti, samo smrt u težnji za slobodom i uspravnog stava, a ne u okovima i na koljenima, je smrt dostojna čovjeka.
Bojim se onoga u što se ljudi, pod naletom straha za vlastiti život, pretvaraju, a svakako ćemo svi jednog dana umrijeti. Zbog toga moj je izbor umrijeti kad god i od čega god, kao čovjek, a ne kao uplašena zvijer s izbuljenim očima i brnjicom na ustima.
Ovako sam govorio na početku ovog ludila, ovako govorim sada i ovako ću govoriti zauvijek u budućnosti, kakva god kuga, atomska apokalipsa ili vanzemaljska najezda udari na čovječanstvo ili pak neka sumnjiva pandemija u kojoj je stopa smrtnosti ispod 2%, a zbog koje smo svijet izokrenuli naopačke.
Zbog toga što smo odgovorni i savjesni?
Ne.
Zbog toga što smo pi ....
Generacija njonjavih, krhkih, komformističkih, razmaženih i preplašenih pahuljica koja nije dostojna ni nos obrisati svojim precima koji su jurišali svojim tijelima i na bajonete i na bunkere i na viruse, da bi nama izgradili ovaj divni, spokojni svijet koji sada rušimo svojim strahovima i fiks idejama.
A vi slobodno sada izvolite, počnite me gađati stolcima, stolovima, statistikama, strahovima i svojim čuvenim dušebrižničkim epopejama.
Evo me.
Tu sam za vas.
Stojim mirno i uspravno i neću se braniti.
Evo vam prilika samo danas, jer već od sutra - nastavljamo s glazbom."

Julian Assange
(s engleskog prevela d.ritz)
:) Julian popizdio, navukao  covid PTSP  poput mnogih u svijetu ili ovdje  na nasem forumu.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber Sat 27 Nov - 19:31

vuksadinare wrote:Malo ljudi na prosvjedu..ucinci raskola evidentni..prosvjed vodi vjeroucitelj,doktorica,vilim i hase...
garant je u nekom paralelnom svemiru škoro pobjedio.
i vesna.
i kolinda smršavila-upsss to su dodirnice ova dva svemira.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by newuser Sat 27 Nov - 19:39

dijagram wrote:Ero vrati se.

:D nema bez Ere i njegovih izracuna nista.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by dijagram Sat 27 Nov - 19:42

newuser wrote:
dijagram wrote:Ero vrati se.

:D nema bez Ere i njegovih izracuna nista.
Ne znate komunicirati s eron.

Ja s njim ispisao stranice i stranice na peljeskom.

Nikakvih tenzija ni proturjecja, dapace. :)

Ne mos ti s yodon, mutavin i slicnin.

A nema mi ni seke, ne znam di se ona skriva.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 39 of 50 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics