ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 22 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by michaellcmacha Wed 24 Nov - 19:34

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:Od 15.04 do 15.09 og u cijeloj hrvatskoj kovid odjeli su bili doslovno prazni, a i prošle godine je to bio slučaj od dana kad je premijer rekao da smo pobijedili koronu pa sve do kraja rujna... I onda evo danima slušamo liječnike kako tvrde da se već dvije godine bez prekida bore sa smrtonosnim virusom i da su na izmaku snaga... Tko tu kome prodaje spike i u konačnici na kakvom su izmaku snaga kad su sve druge zdravstvene djelatnosti i djelatnici uključujući i obiteljsku medicinu podređeni dežurstvima i ispomoći na kovid odjelima...

a baš!

koliko ova pandemija traje, evo gotovo 2 godine - mislim da je skandalozno da se opet vade šatori i aktiviraju neke sportske arene..

znači da je rat, mi bi ga sigurno danas izgubili..

u 2 godine su imali prilično vremena osposobiti nove odjele, napravit nove bolnice ako treba, uložiti u izobrazbu za njegovatelje, respiratore itd- šta već treba, a bojim se da je jako malo od toga napravljeno, već se samo galami na neodgovorni puk-
Evo jutros sam na kavi u pevexu, i pazi ovo... Unazad 10 dana zarazilo se 14 djelatnika uključujući i kolegicu konobarice. Od njih 14 zaraženih, 11 su cijepljeni i 3 necijepljeni. Ovi necijepljeni imaju blaži oblik, dok su svi cijepljeni u banani, a kolegica konobarica je čak i kritično... O čemu mi ovdje pričamo...

svašta..

kao da virus prihvati izazov kad netko ima cjepivo u sebi, i još jače napadne - i reakcija imuniteta je još jača borba..
Naravno to sam ja izmislio, jer eto nemam što raditi nego izmišljati takve situacije kako bih uništio nadljudske napore stožera koji se nesebično bori za svaki ljudski život od smrtonosne bolesti... Ali samo izvan sezone, ksd se pare zarađuju onda ljudski životi nisu toliko bitni

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by newuser Wed 24 Nov - 19:35

dijagram wrote:
T. wrote:
newuser wrote:Neka mi netko od vaksera objasni zasto se moraju testirati samo necijepljeni, dok cijepljeni koji prenose koronu su izuzeti od toga? Sto se zapitati nego da je mozda nekome u interesu da se jos vise ljudi zarazi...
Predmnijevam da je u pozadini čitave priče financijski interes...
Ako se zna da je RH uzela pelca za 3-4 puta procijepit sve građane, a EU za 10-ak puta, onda to treba i utrošiti...
Kako bi se kupio 'friški' pelc...
Nema boljeg od cjepiva s isteklim rokom trajanja:)
Ne vjerujem da je o novcu rijec. Ti lobiji drze pola svijeta sta ce njima novac. Imaju novca za sve sto se moze kupiti novcem na ovome svijetu.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Guest Wed 24 Nov - 19:35

violator wrote:
Sovak wrote:
Noor wrote:
Sovak wrote:

On niti ne treba biti epidemiolog.
On je ministar zdravstva. Dakle političar.
I oko sebe ima ljude iz Andrije Štampara i Frana Mihaljevića, pa valjda se s njima konzultira skup s HZJZ i onim stožerom. Ili ti misliš da ne?
Si ti epidemiolog .. jesi kaj ne?
Ja nisam.
Ovi https://bfm.hr/ jesu.
Oni veliju da je sve zajebancija i svecka urota?
OK ... nek bude.
Imaš zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.
Čitaj ga.
Tamo piše tko, kaj, kad, gdje i zakaj.
Samo sam ga preletil. I pobegel kad sam videl kaj se sve može.
Vrlo je fašističan zapravo.
Nimalo demokratičan.
Tek sada znam da nikaj ne znam.
Ovaj put fakat ''noć''.
nisam epidemiolog, međutim tvoj je problem kaj, osim Capaka i Alemke, koji su poslušnici sistema i pod njegovim direktnim utjecajem i pritiskom, ne želiš čitati ni poslušati mnoge druge razne svjetske znanstvenike... epidemiologe, virologe, imunologe, čiji se tekstovi i videi stavljaju na ovu temu...dakle znanstvenici koji se bave svojom elementarnom STRUKOM i iznose rezultate svojih istraživanja, ali za mnoge od vas oni su antivakseri čim iznesu bilo što što strši iz službenog covid-mainstreama i agende

kaj, oni nisu struka? jesu, i to neovisni i bez osobnih interesa, ali ti ne paše to kaj bi mogel čuti, pročitati...lakše je začepiti uši i vjerovati u dogme

Neovisni su pičku mame svoje. Toga nema. Sad je samo pitanje o komu ili o čemu su ovisni.

A moj najveći problem je kaj sam otvoril Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i samo letimičnim pregledom teksta skužil da ove budale na vlasti ne koriste niti 50% zakonskih alata koje bi mogli.

A sve piše - tko, zakaj, kada, gdje i zbog čega.

Ovo ''plesanje'' s virusom treba prestati i ''slobodu'' izbora odjebati.

Ovu vlast zapravo treba ''tužiti'' za ''nedjelovanje i mlitavost'', a ne za podjelu ljudi na ljude s ili bez CP-a.

Postoji ustavni i zakonski okvir za uvođenje obveznog cijepljenja, ali se zbog politike to neće delati.

Razne boleštine smo istrijebili samo zbog obveze cijepljenja i potpune cijepljenosti stanovništva.

Samo tako se ovo može riješiti. 

Ili nam slijedi scenarij - puštaj niz vodu tj. prirodna selekcija.

Meni osobno svejedno ... iskreno rečeno. Nisam država i nisam HZJZ koji treba skrbiti o zdravlju nacije. 

Samo velim u kojoj sam ja poziciji, a u kojoj oni kak institucije.

Ovo pimplanje je glupost.

Izvanredno stanje traži izvanredne mjere, a ne pravo na slobodu izbora.

Strijeljanje?

Izvanredno stanje u eRHa traje neprekidno jos od devesprve. Tako da uvesti izvanredne mjere zbog izvanrednih mjera....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 24 Nov - 19:37

veber wrote:
Glupkakurac wrote:
pokerjocker wrote:
veber wrote:
pa ja se bavim rimom.
od julija cezara, u biti njegovog ubojstva pa do marka aurelija i malo produženo na njegovog sina komoda.
kao završeni strojar ne mogu se titalizirati kao povjesničar, ali to ne znači da akademska zajednica ne prati moje upise ili mi ne pošalje kakav upit ili me citira u svojim objavama-naravno kao amatera-stručnjaka za taj dio.
mogao bi i diplomirati da mi to nekaj znači-papir.

tako da ti je usporedba prilično loša.

ima ekipe sa završenim faxovima pa vidimo kako završe.
tako da...

meni je fascinantno kak ti u svakom postu bez obzira na temu  uspiješ nahvalit sebe :D

Umjerenost u svemu nadasve, al su mu barem komentari uvijek britki... : )
kolega ne zamaram se previše.
imam relativnu slobodu reći "napušite mi se kurca"

smisao foruma je izraziti misao, ne ovog, već onog latinskog od kuda mu i ime.

(kaj smeta kolegu pokerabezđokera ne bi znao, jer sam samo naveo što ekipa koja me zna, zna da proučavam rim od cezara pa do komoda. kao što svatko tko ima interes prema toj temi može mi poslati upit, a ja mu otvorim cloud s 2500 knjiga o rimu)

Rijetki su ovdje koji nisu zapičkarali, daje to povremeno draž argumentima...btw. smrza sam se ka pička, istovremeno pokušavam s tri tunje neki kurac uvatiti... Jebem li ti more i kad sam se prvi put u nj infiša... Sad kad mi se kod promjene kurenta sve ispetlja, čut će me se do Ancone...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 24 Nov - 19:39

newuser wrote:
dijagram wrote:
T. wrote:
newuser wrote:Neka mi netko od vaksera objasni zasto se moraju testirati samo necijepljeni, dok cijepljeni koji prenose koronu su izuzeti od toga? Sto se zapitati nego da je mozda nekome u interesu da se jos vise ljudi zarazi...
Ako se zna da je RH uzela pelca za 3-4 puta procijepit sve građane, a EU za 10-ak puta, onda to treba i utrošiti...
Ne vjerujem da je o novcu rijec. Ti lobiji drze pola svijeta sta ce njima novac. Imaju novca za sve sto se moze kupiti novcem na ovome svijetu.

Naravno da nije rijec o novcu. Sto ti padne na pamet kad vec imas sav novac ovoga svijeta?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 24 Nov - 19:42

ebenica wrote:U Hrvatskoj je registrirano 6136 novozaraženih, a preminulo je 67 osoba. Trenutno su 33.563 aktivna slučaja, a u samoizolaciji je 24.738 osoba. Od današnjeg broja preminuloh - 48 ih je bilo necjepljeno.

19 cijepljenih? jučer je bilo 16 ili 17...pa kakva je to zaštita od težeg oblika i pogotovo smrti?
Nikakva, u osnovi njih je više nego necijepljenih jer necijepljenih je oko 67%, možda i više kad se gleda ukupna populacija, i kad se gleda da starije osobe koje su cijepljene nisu konačno cijepljene

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dijagram Wed 24 Nov - 19:43

Gnječ wrote:
newuser wrote:
dijagram wrote:
T. wrote:

Naravno da nije rijec o novcu. Sto ti padne na pamet kad vec imas sav novac ovoga svijeta?  
Psihopatologija press
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Wed 24 Nov - 19:58

dijagram wrote:
Gnječ wrote:
newuser wrote:
dijagram wrote:
T. wrote:

Psihopatologija press

Oni koji imaju pun brod novaca ne rade. Novac im sam dolazi. Ta ekipa zivi od rentijerskog kapitalizma. Kupiti ne moraju nista jer sve tvornice su njihovo vlasnistvo. Oce pastole od koze crnca bijelca ili zutog azijata on ce ih dobiti bez da ih plati itd. Moze se u dokolici druziti sa svojim drugim kolegama kapitalistima i igrati golf do besvjesti jebati trebe od 15 godina i jos mnogo toga ali i to dopizdi...i onda bace pogled na susjednu parcelu i vidi kako njegov komsija kinez uveo apsolutnu diktaturu a kapitalizam mu radi 100 na sat. Nema sindikata i drzave koja jebe sa porezima svi kinezi su pod 24 satnim nadzorom...pa se razmislja kako uvesti isto i u svoje dvoriste...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Wed 24 Nov - 20:06

dijagram wrote:
T. wrote:
a gle.
uvjeravaju nas da je staro vino bolje od mladog.
tvrde da je svaka milfača bolja od zrele žene.
zakaj onda ne bi cjepivo, odstajalo bilo bolje od novog?
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram Wed 24 Nov - 20:08

veber wrote:
dijagram wrote:
T. wrote:
a gle.
Meni svejedno, staro vino, mlado vino, staro cjepivo svjeze cjepivo.

Samo    :kickass
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 24 Nov - 20:09

veber wrote:
dijagram wrote:
T. wrote:
a gle.

Pa da se ne baci rekao bi jedan fetivi demokrat...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Wed 24 Nov - 20:17

Glupkakurac wrote:
veber wrote:
Glupkakurac wrote:
pokerjocker wrote:
veber wrote:
pa ja se bavim rimom.
od julija cezara, u biti njegovog ubojstva pa do marka aurelija i malo produženo na njegovog sina komoda.
kao završeni strojar ne mogu se titalizirati kao povjesničar, ali to ne znači da akademska zajednica ne prati moje upise ili mi ne pošalje kakav upit ili me citira u svojim objavama-naravno kao amatera-stručnjaka za taj dio.

tako da...

meni je fascinantno kak ti u svakom postu bez obzira na temu  uspiješ nahvalit sebe :D

(kaj smeta kolegu pokerabezđokera ne bi znao, jer sam samo naveo što ekipa koja me zna, zna da proučavam rim od cezara pa do komoda. kao što svatko tko ima interes prema toj temi može mi poslati upit, a ja mu otvorim cloud s 2500 knjiga o rimu)

Rijetki su ovdje koji nisu zapičkarali, daje to povremeno draž argumentima...btw. smrza sam se ka pička, istovremeno pokušavam s tri tunje neki kurac uvatiti... Jebem li ti more i kad sam se prvi put u nj infiša... Sad kad mi se kod promjene kurenta sve ispetlja, čut će me se do Ancone...
a, kolega.
ja sam od rijetkih kontinentalaca zaražen slanom vodom koju vi zovete more.

i objašnjavao sam onim mutavim sančosima kaj je ujutro T4, miris mješavine, onaj miris usranog štrika u kombinaciji turističkih govana, juga u luci i ulja i dizela.
kada se sol zapeče na veslima, a jebe te T4, a pride ti zapelo sidro, nema te sreće.

danas svaki bosanac-dobro ne baš svaki, epi je primjer-može uparkati kaić.

ali eto.

onda me sjebe yoda pa počnem gledati jedrilice i mislim si; veberu, pa koji si ti konj. pa to nemre nikam, ima motor manji od tvog agregata...

ali ona jutra. oni mirisi. to nemre nitko opisati tko nije doživio.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Wed 24 Nov - 20:22

Glupkakurac wrote:
veber wrote:
dijagram wrote:
T. wrote:
a gle.

Pa da se ne baci rekao bi jedan fetivi demokrat...
moj burke, profi kuhar.
veli, a to je stara fora.
od kuda pašteti ime?
pa šteta (baciti).

((naš stari nakon tri dana od mesa koje je ostalo radi paštetu. uz obrazloženje. pa šteta je baciti))

naravno nitko ne jede njegovu štetu.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor Wed 24 Nov - 21:17

Gnječ wrote:„Dakle, brojna cjepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana su u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci, na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno kad ga primi.

Na čijoj ćemo? Dakle, ovo je prvi put. Ovaj covid je svašta izvlačio, neke stvari stavlja u red. Dakle, sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj", rekla je Markotić

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2320771&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

e sad će ljubo faktčekirati, nećeš razbojniče stavljati fejkove više :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor Wed 24 Nov - 21:19

kic wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 22 Fb_im419

ni više ni manje nego 100%
ma kako to znaju, kad će tek sada vršiti ispitivanja

2017-10-06

Back to top Go down

Post by veber Wed 24 Nov - 21:29

Noor wrote:
Gnječ wrote:„Dakle, brojna cjepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana su u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci, na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno kad ga primi.

Na čijoj ćemo? Dakle, ovo je prvi put. Ovaj covid je svašta izvlačio, neke stvari stavlja u red. Dakle, sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj", rekla je Markotić

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2320771&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

e sad će ljubo faktčekirati, nećeš razbojniče stavljati fejkove više :D
nisam ovaj dio pročitao. što je gnječ napisao.

to je u rangu EU nula emisije CO2. i te spike.
to kaj će ostatak svijeta nadoknaditi US i EU ne CO2 to je drugi par rukava.

zato mi se sviđa kaj je rusija, kina i indija odjebala agendu štasijeve babe.

živio CO2, dolje CO19
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 24 Nov - 21:54

veber wrote:
Glupkakurac wrote:
veber wrote:
Glupkakurac wrote:
pokerjocker wrote:
veber wrote:
pa ja se bavim rimom.

tako da...

a, kolega.
ja sam od rijetkih kontinentalaca zaražen slanom vodom koju vi zovete more.

i objašnjavao sam onim mutavim sančosima kaj je ujutro T4, miris mješavine, onaj miris usranog štrika u kombinaciji turističkih govana, juga u luci i ulja i dizela.
kada se sol zapeče na veslima, a jebe te T4, a pride ti zapelo sidro, nema te sreće.

danas svaki bosanac-dobro ne baš svaki, epi je primjer-može uparkati kaić.

.

Molim lijepo, skola je Panaero, dozvola PPL... Krećem iza NG.

Preletim te dok nateže t4 :p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber Wed 24 Nov - 22:03

opet imaš problem s vremenskim događajem.
napisao sam ti već prije, kada skuriš 350l/h samo zbog jednog sladoleda, slobodno se javi.

a možemo uvijek parkati provom na mul. glisirano.

onaj koji razbije provu je bosanac.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Hektorović Wed 24 Nov - 22:33

Evo za Yodu i Vebera
Korona novosti i spoznaje - Page 22 FE_O2WSWUAEIl04?format=jpg&name=medium
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by kic Wed 24 Nov - 22:49

sve je više dojam, da su eksperimenti nad djecom krajnji cilj.. možda i stanu s kovid-potvrdama ako to postignu..

mada ne ide mi u glavu ta teorija urote, da su prije dvije godine jednostavno predložili još jedno cjepivo za prvašiće npr, pobunio bi se samo Pernar i još 20 ljudi..

sad je gotovo pola ljudi iziritirano obvezama i cijepljenje.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by veber Wed 24 Nov - 22:52

cenzura na djelu.

Male
2014-12-30