ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 7 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 23/11/2021, 13:19

ebenica wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
ebenica wrote:
ljubo1212 wrote: od kojeg ni ne možeš pročitati novosti i spoznaje
novosti i spoznaje su ti svuda, čak i portali koji ti se inače gade su nastrojeni za cijepljenje. nemoj jebat da si došao ovdje po potvrdu svega toga kaj piše svuda? i svuda piše isto: cijepi se i spasi se...kakve ti novosti i spoznaje očekuješ? Basketball
nisi shvatio, naravno, nije bilo ni za očekivati
ja nisam shvatio? pa za tebe nema spoznaja i novosti konju nepodojeni, tebi je gotovo: cijepivo je lijek, cijepi se i spasi se...nema više, to je kraj priče za tebe, kak ne kužiš, to je cilj...tebi je korona završila, kakve bi ti spoznaje kad si već riješio? ne kužim? Basketball
nisi naravno
ništa nije gotovo, cjepivo i postcovid stanja su vrlo zanimljivo područje, i bit će vrlo dugo, zato baš ne treba fejkati
i sa zrnom soli uzimati sve, od đikića do lauca, ali hebga, lakše je bavit se zavjerama,
i ponovo te pitam, kaj radiš ovdje? za sve kaj tebe zanima imaš net.hr, index, berošev twiter...mjesta na kojima si se odlučio slušat struku, to su mjesta za tvoje novosti i spoznaje..
mi smo necjepljeni ne kužim kaj radiš među nama Basketball

Mozda bismo trebali prenositi clanke s tih portala da nam se Ljubo i njima pozabavi? :)
je, fektčeker radi sve u 16 za službene vijesti :D ta sranja se ne propitkuju, imaju pečat :P

Kaze nasa pidzamica, PJ, da se sav ovaj kaos i dogadja jer ljudi provjeravaju sluzbene vijesti. On ne provjerava pa je siguran.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 13:23

violator wrote: dogadja jer ljudi provjeravaju sluzbene vijesti. On ne provjerava pa je siguran.
je on je fektčekiro onaj video i am australian na indexu pa je došao ovdje sav ponosan objavit kak to nije antivakserski prosvjed...na indexu je pisalo :P
prosvjedi su od danske, engleske, njemačke, austrije, italije do nas, o tome se izvještava kurac...nama se govori službeno da smo balkanci, neuki, komunistička prošlost, ravna zemlja i ostala sranja...
kaj je s ovim drugima po europi? koji je njihov krimen?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 23/11/2021, 13:24

Vili Beroš drži bukvicu... respekt..

Nino me je razočarao malo pristajući uz šaku radikala..
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 13:26

epikur37 wrote:Vili Beroš drži bukvicu... respekt..

šaka radikala je cijepljena, to ste vi koji ste trčali po cijepivo i ima vas kolko 30 % eventualno, ostali su ucjenjeni, prisiljeni, to nije njihov stvarni izbor.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pokerjocker 23/11/2021, 13:34

AssadNaPodmornici wrote:
ako ste cijepljeni, ako ste preboljeli, koji kurac vas briga što se događa sa drugima, pogotovo kada je prosječna šansa preživljavanja 99.7%

od te tvoje stope preživljavanja, već je zakopan jedan prosječan hr gradić. kog briga, ima nas pun kurac....
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 23/11/2021, 13:34

pokerjocker wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/epidemiolog-dr-marijo-parcina-ne-zelis-se-cijepiti-o-k-onda-potpisi-da-se-odrices-intenzivne-hrvatska-definitivno-kasni-a-zarazit-ce-se-svi-1145143

Epidemiolog dr. Marijo Parčina: ' O.K., jesi antivakser?! Super, može. Potpiši da se odričeš intenzivne njege'

– U Hrvatskoj definitivno treba ukidati više slobode necijepljenima, puno više toga izregulirati, a prije svega napraviti veći pritisak na testiranje i na one koji se nisu cijepili. Nemam ništa protiv bilo koga... O.K., jesi antivakser?! Super, može. Mi moramo sve ljude poštovati. Ali ti isti ljudi moraju poštovati nas. Ako ti ja kao antivakseru kažem da postoji velika mogućnost da ćeš završiti na intenzivnoj i ti se i dalje ne želiš cijepiti, onda izvoli, potpiši da se, u slučaju oboljenja, odričeš intenzivne njege. Vjerujte mi da nitko od njih ne bi potpisao da se svojevoljno odriče intenzivne njege. Nitko – uvjeren je dr. sc. Parčina.
Ako necijepljeni pristanu i na to što je sljedeće?
Tko će potpisati za one koji su se cijepili a dobili nuspojavu? Tko će to financirati? Pfizer?
Korona novosti i spoznaje - Page 7 Img_2571

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 13:49

AssadNaPodmornici wrote:gle ovoga fašista.

hoćemo li isto reći za svaku osobu koja puši, da se odrekne bolnice?
da osobu koja pojede kolač umjesto avocada, da se odrekne bolnice?
nego samo oni koji se ne žele cijepiti, nu vidi

ima puno fašista u društvu, najgore od svega ovi "obrazovani" su u pravilu i žestoki fašisti, nego obična populacija, a sklonost fašizmu je uvjetovana hormonima, oni skloniji fašizmu i drugim radikalnim lijevim idejaa gdje se pozivaju na državnu represiju, često imaju nižu razinu testosterona.

muškraci sa višom razinom testosterona u pravilu žele živjeti slobodno i da ih se ostavi na miru.
muškarci sa nižom razinom testosterona u pravilu žele nametati svoju volju drugima - preko države

jer nemaju muda,  i jer su pičkice.

ako ste cijepljeni, ako ste preboljeli, koji kurac vas briga što se događa sa drugima, pogotovo kada je prosječna šansa preživljavanja 99.7%

Yugi-Oh, a kako se u sve to uklapaju zene?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 13:51

ebenica wrote:
violator wrote: dogadja jer ljudi provjeravaju sluzbene vijesti. On ne provjerava pa je siguran.
je on je fektčekiro onaj video i am australian na indexu pa je došao ovdje sav ponosan objavit kak to nije antivakserski prosvjed...na indexu je pisalo :P
prosvjedi su od danske, engleske, njemačke, austrije, italije do nas, o tome se izvještava kurac...nama se govori službeno da smo balkanci, neuki, komunistička prošlost, ravna zemlja i ostala sranja...
kaj je s ovim drugima po europi? koji je njihov krimen?

I oni su Balkanci, neuki, komunjare, ustase, anarhisti, ravnozemljasi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 23/11/2021, 13:53

epikur37 wrote:Vili Beroš drži bukvicu... respekt..

On nije prima stipendiju od Soroša

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 23/11/2021, 13:56

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/epidemiolog-dr-marijo-parcina-ne-zelis-se-cijepiti-o-k-onda-potpisi-da-se-odrices-intenzivne-hrvatska-definitivno-kasni-a-zarazit-ce-se-svi-1145143

Epidemiolog dr. Marijo Parčina: ' O.K., jesi antivakser?! Super, može. Potpiši da se odričeš intenzivne njege'

– U Hrvatskoj definitivno treba ukidati više slobode necijepljenima, puno više toga izregulirati, a prije svega napraviti veći pritisak na testiranje i na one koji se nisu cijepili. Nemam ništa protiv bilo koga... O.K., jesi antivakser?! Super, može. Mi moramo sve ljude poštovati. Ali ti isti ljudi moraju poštovati nas. Ako ti ja kao antivakseru kažem da postoji velika mogućnost da ćeš završiti na intenzivnoj i ti se i dalje ne želiš cijepiti, onda izvoli, potpiši da se, u slučaju oboljenja, odričeš intenzivne njege. Vjerujte mi da nitko od njih ne bi potpisao da se svojevoljno odriče intenzivne njege. Nitko – uvjeren je dr. sc. Parčina.
evo ja ću potpisat, di treba?
jel on spreman potpisat da mu se smanjuje plaća i da se meni vrati od zdravstvenog? ja sam uvjeren da nije spreman to potpisat.
Bog te jjebo, uhljeb misli da bi se ljudi ličili pijavicama. Ima privatni sektor.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 23/11/2021, 14:03

violator wrote:
ebenica wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
ebenica wrote:
novosti i spoznaje su ti svuda, čak i portali koji ti se inače gade su nastrojeni za cijepljenje. nemoj jebat da si došao ovdje po potvrdu svega toga kaj piše svuda? i svuda piše isto: cijepi se i spasi se...kakve ti novosti i spoznaje očekuješ? Basketball
ja nisam shvatio? pa za tebe nema spoznaja i novosti konju nepodojeni, tebi je gotovo: cijepivo je lijek, cijepi se i spasi se...nema više, to je kraj priče za tebe, kak ne kužiš, to je cilj...tebi je korona završila, kakve bi ti spoznaje kad si već riješio? ne kužim? Basketball
nisi naravno
ništa nije gotovo, cjepivo i postcovid stanja su vrlo zanimljivo područje, i bit će vrlo dugo, zato baš ne treba fejkati
i sa zrnom soli uzimati sve, od đikića do lauca, ali hebga, lakše je bavit se zavjerama,
i ponovo te pitam, kaj radiš ovdje? za sve kaj tebe zanima imaš net.hr, index, berošev twiter...mjesta na kojima si se odlučio slušat struku, to su mjesta za tvoje novosti i spoznaje..

Mozda bismo trebali prenositi clanke s tih portala da nam se Ljubo i njima pozabavi? :)
je, fektčeker radi sve u 16 za službene vijesti :D ta sranja se ne propitkuju, imaju pečat :P

Kaze nasa pidzamica, PJ, da se sav ovaj kaos i dogadja jer ljudi provjeravaju sluzbene vijesti. On ne provjerava pa je siguran.

otkud ti to da sam siguran ili da bezrezervno vjerujem u službene vijesti?
pa recimo, kod nas, sad gotovo besramno prozivaju necijepljene, sotoniziraju ih u medijima i mediji sami, neovisno o stožeru i politici, hebga, otvorimo temu o tome i imate moj plus
ali, opet, to nije razlog da se ovdje sipaju tekstovi koji bi išli u prilog nekoj tezi, a temeljeni su na neistinama, koliko god te neistine pokušale biti upakirane u ozbiljne baze podataka, i to je to
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by pokerjocker 23/11/2021, 14:20

pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

ljubo1212 likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 14:29

pokerjocker wrote:@ebenica

Korona novosti i spoznaje - Page 7 Whatsa24
fake news, vidimo po tebi da nema učinka...al tko zna, možda uspiješ iz trećeg pokušaja :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 14:36

E da, skrenula bih paznju na nesto!

Buduci da imamo proboj virusa u bolnice i od strane cijepljenih, mislim da ce se ubrzo lagano zapoceti skretati upiranje prstica od necijepljenih prema najranije cijepljenim gradjanima koji se nisu docjepljivali...

Novi scapegoat narativ.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 14:39

violator wrote:E da, skrenula bih paznju na nesto!

Buduci da imamo proboj virusa u bolnice i od strane cijepljenih, mislim da ce se ubrzo lagano zapoceti skretati upiranje prstica od necijepljenih prema najranije cijepljenim gradjanima koji se nisu docjepljivali...

Novi scapegoat narativ.

kaže stožer da ćemo tek vidjet novi val zaraženih zaslugom prosvjeda u zagrebu, ljudi se gomilali....
a o utakmici par dana prije u splitu ni riječi. kad feštaš i kad si jako sretan obučen u kockasto, skačeš i grliš se sa drugim ljudima nema nikakve opasnosti...covid je također crveno-bijeli, skoro pa u majici reprezentacije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by ljubo1212 23/11/2021, 14:40

violator wrote:E da, skrenula bih paznju na nesto!

Novi scapegoat narativ.

hmda, zašto ne testiranje i cijepljenih?
vidim da paničarite malo, ajde, kažu da će u roku 3 tjedna covid potvrde biti besmislene, treba se samo skriti do tada, 
uostalom, kako reče onaj švabo, do tad ćete biti ili cijepljeni ili preživjeti virus ili biti mrtvi, tako nekako
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 14:40

ljubo1212 wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:
ebenica wrote:
nisi naravno

otkud ti to da sam siguran ili da bezrezervno vjerujem u službene vijesti?
pa recimo, kod nas, sad gotovo besramno prozivaju necijepljene, sotoniziraju ih u medijima i mediji sami, neovisno o stožeru i politici, hebga, otvorimo temu o tome i imate moj plus
ali, opet, to nije razlog da se ovdje sipaju tekstovi koji bi išli u prilog nekoj tezi, a temeljeni su na neistinama, koliko god te neistine pokušale biti upakirane u ozbiljne baze podataka, i to je to

Tocno. To i govorimo citavo vrijeme.

Znam da si htio reci "cijepljeni", ali spomenula sam novu buducu zrtvenu janjad struke i medija ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pokerjocker 23/11/2021, 14:44

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:fake news, vidimo po tebi da nema učinka...al tko zna, možda uspiješ iz trećeg pokušaja :coffee
 ti si fakat panj  :^0 :^0 :^0
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by pokerjocker 23/11/2021, 14:45

a evo jedna i za radijator

Korona novosti i spoznaje - Page 7 Whatsa25
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 14:46

pokerjocker wrote:
ebenica wrote:
pokerjocker wrote:fake news, vidimo po tebi da nema učinka...al tko zna, možda uspiješ iz trećeg pokušaja :coffee
 ti si fakat panj  :^0 :^0 :^0
o vidim cijepljen si i protiv ironije. ironija ti je kao i crni humor, glupi ne razumiju. da, ja sam stvarno mislio da je to za istač :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2021, 14:47

pokerjocker wrote:a evo jedna i za radijator

Korona novosti i spoznaje - Page 7 Whatsa25

A zato si se cijepio? Mozda ti q-rac poraste.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics