Burne reakcije na gostovanje ulja kod Stankovića:Zašto ugoščuješ primitivca
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Burne reakcije na gostovanje ulja kod Stankovića:Zašto ugoščuješ primitivca
nebih vuka zvao petokolonašom, ali njegovi politički stavovi i Buljevi se razlikuju ogromno... njih dvojicu nikako ne mogu povezati po ničemumutava baštarda wrote:Tebe i bulja dile Pavića nebesa, brdo dobilo ime po plemenu koje ne smije trčati Alku zbog petokolonaštva od prije priko 300 godina.vuksadinare wrote:ahahaha..a meni bulj susjed nioti kilometar i bio mu na sprovodu mame prije dvije godine i u kuci mu bio..tesko on ugoscuje one koji nisu na njegovoj liniji...e moj lik...AssadNaPodmornici wrote:ja Bulja osobno nikada nisam napao, dapače hvalim njega Zokija i par drugih.
ti sa druge strane si sve suprotno od Bulja ovako po stavovima.. žestoki HDZovac, braniš lopove, neposobne, korumpirane, ti i BUlj ste na suprotnim stranama,
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Miro Bulj je sevdalinka u Sinju, a kada dođe u Ace zvanog Stanković postaje Turbo Folk. Njegovi obožavatelji će pasti u trans, sagorijevati će energiju, a oni kojima je Miro panj ,sve što on kaže zvučati će sablasno.zganci_i_jetrica wrote:To je ono ko: pička je spolni organ, a pizda karakterna osobina Seljak je ono što u Americi vele farmer, a pod seljačina mi mislimo primitivac (redneck, yokel, hick...). Istina je da ćeš među farmerima naći dobar broj seljančuga, ali to nije neupitno pravilo. Treba se samo sjetiti da je i jedan Tesla primarno bio seljak i to ni od kud drugdje nego iz Like, od koje teško da primitivnije područje možeš zamislitimutava baštarda wrote:Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
Zanemarimo da mu fale sise za turbo-folk.
Tesla se školovao u Austro Ugarskoj, a Bulj po Šuvaru. Tu staje sva priča.Sora wrote:a i ti ga natežeš ko kožicu s tim Teslomzganci_i_jetrica wrote:To je ono ko: pička je spolni organ, a pizda karakterna osobina Seljak je ono što u Americi vele farmer, a pod seljačina mi mislimo primitivac (redneck, yokel, hick...). Istina je da ćeš među farmerima naći dobar broj seljančuga, ali to nije neupitno pravilo. Treba se samo sjetiti da je i jedan Tesla primarno bio seljak i to ni od kud drugdje nego iz Like, od koje teško da primitivnije područje možeš zamislitimutava baštarda wrote:Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
on se školovao, išao je u gimnaziju što je onda bilo u rangu više škole a potom je studirao politehniku u Grazu
inače osobno držim da zdrav razum nije nužno povezan s obrazovanjem
nije uopće ako se radi o životnim pitanjima i društvenim odnosima te temeljnim ljudskim vrijednostima
Nisam ga ni zvao, peta kolona su bili Pavići prije 300 godina pa ja svog prijatelja znam i danas zvati turčine :)AssadNaPodmornici wrote:nebih vuka zvao petokolonašom, ali njegovi politički stavovi i Buljevi se razlikuju ogromno... njih dvojicu nikako ne mogu povezati po ničemumutava baštarda wrote:Tebe i bulja dile Pavića nebesa, brdo dobilo ime po plemenu koje ne smije trčati Alku zbog petokolonaštva od prije priko 300 godina.vuksadinare wrote:ahahaha..a meni bulj susjed nioti kilometar i bio mu na sprovodu mame prije dvije godine i u kuci mu bio..tesko on ugoscuje one koji nisu na njegovoj liniji...e moj lik...AssadNaPodmornici wrote:ja Bulja osobno nikada nisam napao, dapače hvalim njega Zokija i par drugih.
ti sa druge strane si sve suprotno od Bulja ovako po stavovima.. žestoki HDZovac, braniš lopove, neposobne, korumpirane, ti i BUlj ste na suprotnim stranama,
Kod nas se pamti dugo kad netko zajebe narod. Evo Bulj jedini povlači pitanje Tedeskijevog prvog miliona.
Netočno i ovo... 3:00vuksadinare wrote:bulj se cjepio i to je tocno i to dva puta...
https://www.facebook.com/mirobuljMOST/videos/1017085032204238/
Bulj je sirovina.
Bolji su gosti pristojnog izgleda i manira.
Primjerice oni smrdljivci iz let 3 i slicni.
Bolji su gosti pristojnog izgleda i manira.
Primjerice oni smrdljivci iz let 3 i slicni.
dijagram-
2015-08-09
Ma Bulj je dobar, cini se posten covjek. Mislim da Most ima solidnu ekipu, raznih profila. Samo da ga onaj celavac ne isprovocira pa da se ne pogubi.
Inace stavovi su mu ok koliko sam upratio.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
most je na udaru libertad i lijevih medija i politicara zestoko i to je kraj polako..vec vidjeno sto puta...ostat ce im mozda sinj i metkovic ovdje ni ne vladaju visenewuser wrote:Ma Bulj je dobar, cini se posten covjek. Mislim da Most ima solidnu ekipu, raznih profila. Samo da ga onaj celavac ne isprovocira pa da se ne pogubi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Burne reakcije na naputak o braniteljima kojeg je potpisala Divjak
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Senf svom zamjeniku zabranio gostovanje na tv-u
» Rimac razorio Stankovića
» Pupovac gost kod Stankovića
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Senf svom zamjeniku zabranio gostovanje na tv-u
» Rimac razorio Stankovića
» Pupovac gost kod Stankovića
Page 3 of 3