Burne reakcije na gostovanje ulja kod Stankovića:Zašto ugoščuješ primitivca
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Burne reakcije na gostovanje ulja kod Stankovića:Zašto ugoščuješ primitivca
17 najbogatiji covjek svijeta britanac ima samo osnovnu skolu..bencicka koja je najglasnija u vrijeđanju da netko nije skolovan deset godina studira na povuci potegni a sad pametuje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja glasam za Bulja. Šta im veće tele dovedeš u sabor to bolje. Kad mogu oni meni PDV 25% mogu i ja njima tele dovest u sabor pa neka ih prca 4 godine tamo. Glasa sam za njega prije i sad ponovo na ovim izborima i uvik ću dok se god on kandidira za sabor.
MIRO Bulj komentirao je današnju Plenkovićevu izjavu.
Kenwood Kenon je prozvao opoziciju, među kojom je i Most, da cijelu situaciju oko koronavirusa koristi za vlastitu promociju.
Kenwood Kenon ističe da nije problem prosvjedovati i iskazati svoj stav, ne slagati se s mjerama koje vlada poduzima, ali ovaj prosvjed je ipak na kraju dominantno političkog karaktera.
"U njega su se ukrcali gospoda iz Mosta, Domovinskog pokreta, relikivijarum Živog zida, ekshibicionist iz Europskog parlamenta kojeg tamo nitko ne zna, Kolakušić. Milanović im je prije i poslije dao potporu – to je jedini predsjednik neke članice EU koji otvoreno ide protiv covid-potvrda i mjera koje vlada donosi da bi zaštitila zdravlje."
"Ako svi ti junaci, veliki slobodari misle da im je vatica problem, onda nisu junaci, nego slabići, paraziti i profiteri politički, od krajnje desnice do ljevice. On se zaštitio kao lički medvjed s tri doze i hvali se s booster-dozom i onda poziva ljude na prosvjed protiv covid-potvrda", dodao je nešto kasnije.
"Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice", kaže.
"Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad.
A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovora, hrvatski narod će ti znati odgovoriti", dodaje.
"Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas "slabića" i "parazita" koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ.
Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid-potvrdama", dodao je Bulj.
MIRO Bulj komentirao je današnju Plenkovićevu izjavu.
Kenwood Kenon je prozvao opoziciju, među kojom je i Most, da cijelu situaciju oko koronavirusa koristi za vlastitu promociju.
Kenwood Kenon ističe da nije problem prosvjedovati i iskazati svoj stav, ne slagati se s mjerama koje vlada poduzima, ali ovaj prosvjed je ipak na kraju dominantno političkog karaktera.
"U njega su se ukrcali gospoda iz Mosta, Domovinskog pokreta, relikivijarum Živog zida, ekshibicionist iz Europskog parlamenta kojeg tamo nitko ne zna, Kolakušić. Milanović im je prije i poslije dao potporu – to je jedini predsjednik neke članice EU koji otvoreno ide protiv covid-potvrda i mjera koje vlada donosi da bi zaštitila zdravlje."
"Ako svi ti junaci, veliki slobodari misle da im je vatica problem, onda nisu junaci, nego slabići, paraziti i profiteri politički, od krajnje desnice do ljevice. On se zaštitio kao lički medvjed s tri doze i hvali se s booster-dozom i onda poziva ljude na prosvjed protiv covid-potvrda", dodao je nešto kasnije.
Bulj ga usporedio sa Sanaderom
Bulj je Plenkovića usporedio sa Sanaderom."Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice", kaže.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Ne bojimo se mi, Anemični, ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima. Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus", dodaje."Ako je tko slabić, to si ti koji si se izvukao na dijagnozu kad je trebalo braniti Domovinu"
"Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožera i putem covid-potvrda. A ako je netko slabokrvni slabić, onda si to ti jer si se izvukao na navodnu dijagnozu onda kad je trebalo braniti Domovinu", dodao je."Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad.
A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovora, hrvatski narod će ti znati odgovoriti", dodaje.
"Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas "slabića" i "parazita" koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ.
Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid-potvrdama", dodao je Bulj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bulj se cjepio i to je tocno i to dva puta...
2015-09-08
..i raspudic se cjepio...a za razliku od njih hase,vilim se nisu cjepili
2015-09-08
Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
AssadNaPodmornici likes this post
Raspudić jje kod Bage, jučer, čini mi se, rekao da je prebolio, a nije se cijepio.vuksadinare wrote:..i raspudic se cjepio...a za razliku od njih hase,vilim se nisu cjepili
Za Bulja takodjer mislim da nije...
Neka in jebe mater tamo svima u saboru bez dlake na jeziku.mutava baštarda wrote:Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
PDV je 25% i ja ga plaćam e pa kad je tako onda da bar znam šta kupujem.
BULJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je ono ko: pička je spolni organ, a pizda karakterna osobina Seljak je ono što u Americi vele farmer, a pod seljačina mi mislimo primitivac (redneck, yokel, hick...). Istina je da ćeš među farmerima naći dobar broj seljančuga, ali to nije neupitno pravilo. Treba se samo sjetiti da je i jedan Tesla primarno bio seljak i to ni od kud drugdje nego iz Like, od koje teško da primitivnije područje možeš zamislitimutava baštarda wrote:Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
a tko je podržao te školovane kriminalceT. wrote:školovani kriminalci u skupim odijelima su nas i doveli dovde...
a ne 'primitivci' tipa miro bulj...
ovo što se unaprijed napada voditelj emisije i na primitivan način diskreditira njegov gost prije nego li je emisija uopće emitirana, je od prije dobro oprobani recept tzv. 'damage control'...
tko?
zapaljena, napaljena, primitivna, emotivna, glupa masa koja je pala na zastave i pokliče Ustani bane
e sad se ban skljoko
najbjesnija sam jer je među njima bilo puno penzića. nek si sad vade iz kontejnera kruh
Cujem da odlazi tito iz gorice a dolazi blagoSora wrote:a tko je podržao te školovane kriminalceT. wrote:školovani kriminalci u skupim odijelima su nas i doveli dovde...
ovo što se prije voditelja emisije i na primitivan način diskreditira njegov gost prije nego li je emisija uopće emitirana, od prije je dobro emitirana probani recept tzv. 'kontrola štete'...
tko?
zapaljena, napaljena, primitivna, emotivna, glupa masa koja je pala na zastave i pokliče Ustani bane
e sad se ban skljoko
najbjesnija sam jer je među njima bilo puno penzića. nek si sad vade iz kontejnera kruh
2015-09-08
a i ti ga natežeš ko kožicu s tim Teslomzganci_i_jetrica wrote:To je ono ko: pička je spolni organ, a pizda karakterna osobina Seljak je ono što u Americi vele farmer, a pod seljačina mi mislimo primitivac (redneck, yokel, hick...). Istina je da ćeš među farmerima naći dobar broj seljančuga, ali to nije neupitno pravilo. Treba se samo sjetiti da je i jedan Tesla primarno bio seljak i to ni od kud drugdje nego iz Like, od koje teško da primitivnije područje možeš zamislitimutava baštarda wrote:Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
on se školovao, išao je u gimnaziju što je onda bilo u rangu više škole a potom je studirao politehniku u Grazu
inače osobno držim da zdrav razum nije nužno povezan s obrazovanjem
nije uopće ako se radi o životnim pitanjima i društvenim odnosima te temeljnim ljudskim vrijednostima
da dobro čuješvuksadinare wrote:Cujem da odlazi tito iz gorice a dolazi blagoSora wrote:a tko je podržao te školovane kriminalceT. wrote:školovani kriminalci u skupim odijelima su nas i doveli dovde...
ovo što se prije voditelja emisije i na primitivan način diskreditira njegov gost prije nego li je emisija uopće emitirana, od prije je dobro emitirana probani recept tzv. 'kontrola štete'...
tko?
e sad se ban skljoko
naravno HDZ je u tome glavni
pa , ok
vidjet ćemo što će povijest na kraju reći
ja ti se osobno ne živciram uzalud je
izdajnici ostaju izdajnici i nalaze opravdanja za to
nisam za promjenu ako je već nisu do sad napravili, kaj je najvažnije ODBOR GRADSKE ČETVRTI JE PROTIV
ja ne znam baš dobro kaj je to demokracija, ja sam jelte iz totalitarizma ali da se radi van zakona , to je dakle ta tvoja stranka i tvoja pravda
ali jelte naši domoljubi poznati po tome kaj vole domaće
sve domaće čak i pare i ne smeta im da se zove kuna , još bolje 100 000 kuna ( tako su dali nadimak jednom među sobom)
oni će NASILNO promijenit trg
Likota ostaje Likota Pročitaj samo u "My Inventions" viceve a la Dane i Mane kojima se valjda samo Ličani mogu smijati Pa ipak je mali lički seljačić izmislio 20-to stoljećeSora wrote:a i ti ga natežeš ko kožicu s tim Teslomzganci_i_jetrica wrote:To je ono ko: pička je spolni organ, a pizda karakterna osobina Seljak je ono što u Americi vele farmer, a pod seljačina mi mislimo primitivac (redneck, yokel, hick...). Istina je da ćeš među farmerima naći dobar broj seljančuga, ali to nije neupitno pravilo. Treba se samo sjetiti da je i jedan Tesla primarno bio seljak i to ni od kud drugdje nego iz Like, od koje teško da primitivnije područje možeš zamislitimutava baštarda wrote:Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
on se školovao, išao je u gimnaziju što je onda bilo u rangu više škole a potom je studirao politehniku u Grazu
nije uopće ako se radi o životnim pitanjima i društvenim odnosima te temeljnim ljudskim vrijednostima
2021-06-05
općenito je Hrvatska sve bolesnija
Hrvati rikavaju ko muhe
svaki dan mrtvi
korona jaše kaj jahač rumene kadulje
razne nagle smrti, kapi, karcinomi
a našem HDzeju je do promjene Trga Maršala Tita
iako dobro znaju da je to samo njihova usrana politika a ne stvarna povijesna zasluga
i onda se čude da im nitko ne vjeruje
Fuko, jebote , NITKO NIKOME više ne vjeruje
bijedan smo narod kužiš i to radi tih domoljuba
jad i bijeda hrvatske poltike je već svjestki vrh
Hrvati rikavaju ko muhe
svaki dan mrtvi
korona jaše kaj jahač rumene kadulje
razne nagle smrti, kapi, karcinomi
a našem HDzeju je do promjene Trga Maršala Tita
iako dobro znaju da je to samo njihova usrana politika a ne stvarna povijesna zasluga
i onda se čude da im nitko ne vjeruje
Fuko, jebote , NITKO NIKOME više ne vjeruje
bijedan smo narod kužiš i to radi tih domoljuba
jad i bijeda hrvatske poltike je već svjestki vrh
pa jezganci_i_jetrica wrote:Likota ostaje Likota Pročitaj samo u "My Inventions" viceve a la Dane i Mane kojima se valjda samo Ličani mogu smijati Pa ipak je mali lički seljačić izmislio 20-to stoljećeSora wrote:a i ti ga natežeš ko kožicu s tim Teslomzganci_i_jetrica wrote:To je ono ko: pička je spolni organ, a pizda karakterna osobina Seljak je ono što u Americi vele farmer, a pod seljačina mi mislimo primitivac (redneck, yokel, hick...). Istina je da ćeš među farmerima naći dobar broj seljančuga, ali to nije neupitno pravilo. Treba se samo sjetiti da je i jedan Tesla primarno bio seljak i to ni od kud drugdje nego iz Like, od koje teško da primitivnije područje možeš zamislitimutava baštarda wrote:Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
kad uzmeš da je stvarno sa sela
ali to i ja velim nije pamet rzerevirana za školovane
no svakako ne škodi školovanje , u principu
Pa sto hoces..trg ce nosit ime i prezime vukovarskog heroja ne tudjmanaSora wrote:da dobro čuješvuksadinare wrote:Cujem da odlazi tito iz gorice a dolazi blagoSora wrote:a tko je podržao te školovane kriminalceT. wrote:školovani kriminalci u skupim odijelima su nas i doveli dovde...
tko?
e sad se ban skljoko
pa , ok
nisam za promjenu ako već nisu napravili sad, što je najvažnije ODBOR GRADSKE ČETVRTI JE PROTIV
ja ne znam baš dobro što je to demokracija, ja sam jelte iz totalitarizma ali da se radi van zakona , to je dakle ta tvoja stranka i tvoja pravda
sve domaće čak i pare i ne smeta im da se zove kuna , još bolje 100 000 kuna ( tako su dali nadimak jednom među sobom)
2015-09-08
i sad pogle tko je uzor našim forumašima
KROMANJONAC
moguće je da je on zaštićen od virusa, taj je rastao na kamenu i vinu
KROMANJONAC
moguće je da je on zaštićen od virusa, taj je rastao na kamenu i vinu
Tito je trostruki narodni herojvuksadinare wrote:Pa sto hoces..trg ce nosit ime i prezime vukovarskog heroja ne tudjmanaSora wrote:da dobro čuješvuksadinare wrote:Cujem da odlazi tito iz gorice a dolazi blagoSora wrote:a tko je podržao te školovane kriminalceT. wrote:školovani kriminalci u skupim odijelima su nas i doveli dovde...
tko?
e sad se ban skljoko
pa , ok
nisam za promjenu ako već nisu napravili sad, što je najvažnije ODBOR GRADSKE ČETVRTI JE PROTIV
ja ne znam baš dobro što je to demokracija, ja sam jelte iz totalitarizma ali da se radi van zakona , to je dakle ta tvoja stranka i tvoja pravda
neću sad o njemu , baš mi je to bljak, već smo puno puta o tome
ali
ti bi jel da kažem protiv tog heroja
nikada
ima u Gorici još trgova i ulica i zgrada ima
ali ne
igra se mora nastaviti
kaj vele show must go
Kao što bi rekao Samuel Langhorne Clemens (bolje poznat pod imenom: Ocjena Dvojka ): "I never let my schooling interfere with my education."Sora wrote:pa jezganci_i_jetrica wrote:Likota ostaje Likota Pročitaj samo u "My Inventions" viceve a la Dane i Mane kojima se valjda samo Ličani mogu smijati Pa ipak je mali lički seljačić izmislio 20-to stoljećeSora wrote:a i ti ga natežeš ko kožicu s tim Teslomzganci_i_jetrica wrote:To je ono ko: pička je spolni organ, a pizda karakterna osobina Seljak je ono što u Americi vele farmer, a pod seljačina mi mislimo primitivac (redneck, yokel, hick...). Istina je da ćeš među farmerima naći dobar broj seljančuga, ali to nije neupitno pravilo. Treba se samo sjetiti da je i jedan Tesla primarno bio seljak i to ni od kud drugdje nego iz Like, od koje teško da primitivnije područje možeš zamislitimutava baštarda wrote:Da budemo iskreni Bulj nije dorastao borbi sa članovima zločinačke u Saboru, ali ni ovi iz zločinačke ne mogu mu ništa naći iz svoje crne knjižice, niti ga mogu ozlijediti, tipa kad mu kažu da je seljačina i čoban, jer on to i je.zganci_i_jetrica wrote:Baj d uej, uglavnom manje poznata činjenica: najveći hrvatski, a i šire, intelektualac, pjesnik, pisac i enciklopedist Fritz Krleža nikad nije završio fakultet iako mu nije bilo drago da ga se na to podsjeća (a niti se, kako su nas često pogrešno učili u školi, borio u 1. sv. ratu).
Bulj
kad uzmeš da je stvarno sa sela
ali to i ja velim nije pamet rzerevirana za školovane
no svakako ne škodi školovanje , u principu
2021-06-05
ono , nove generacije za jedno pol stoljeća će se probuditi
i neće znati tko je Tito
neće znati tko je IL RIBAR
neće znati tko je Bakarić
ali Fuko, NEĆE ZNATI NI TKO JE BLago zadro
VJERUJ MI
NAROD IMA PAMĆENJE AMEBE
pogotovu takav koji je na rubu opstanka
i neće znati tko je Tito
neće znati tko je IL RIBAR
neće znati tko je Bakarić
ali Fuko, NEĆE ZNATI NI TKO JE BLago zadro
VJERUJ MI
NAROD IMA PAMĆENJE AMEBE
pogotovu takav koji je na rubu opstanka
nebih vuka zvao petokolonašom, ali njegovi politički stavovi i Buljevi se razlikuju ogromno... njih dvojicu nikako ne mogu povezati po ničemumutava baštarda wrote:Tebe i bulja dile Pavića nebesa, brdo dobilo ime po plemenu koje ne smije trčati Alku zbog petokolonaštva od prije priko 300 godina.vuksadinare wrote:ahahaha..a meni bulj susjed nioti kilometar i bio mu na sprovodu mame prije dvije godine i u kuci mu bio..tesko on ugoscuje one koji nisu na njegovoj liniji...e moj lik...AssadNaPodmornici wrote:ja Bulja osobno nikada nisam napao, dapače hvalim njega Zokija i par drugih.
ti sa druge strane si sve suprotno od Bulja ovako po stavovima.. žestoki HDZovac, braniš lopove, neposobne, korumpirane, ti i BUlj ste na suprotnim stranama,
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Burne reakcije na naputak o braniteljima kojeg je potpisala Divjak
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Senf svom zamjeniku zabranio gostovanje na tv-u
» Rimac razorio Stankovića
» Pupovac gost kod Stankovića
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Senf svom zamjeniku zabranio gostovanje na tv-u
» Rimac razorio Stankovića
» Pupovac gost kod Stankovića
Page 2 of 3