Ratni zlocinac Kapetan Dragan u Banja luci otvorio ured svoje Fondacije...
Page 1 of 1
Ratni zlocinac Kapetan Dragan u Banja luci otvorio ured svoje Fondacije...
https://direktno.hr/eu-i-svijet/nezadovoljstvo-u-bih-instaliranje-ozloglasenog-kapetana-dragana-jasna-je-poruka-stoistinski-zeli-dodik-250948/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ratni zlocinac Kapetan Dragan u Banja luci otvorio ured svoje Fondacije...
....ovaj se bas proslavio zlocinima upravo nad hrvatima..veliki hrvatomrzac kao i Suljo..vulin..i ta srbijanska ekipa
2015-09-08
Dragance je svoju kaznu odsluzio u Hrvatskoj i vise sa njim nemate nista...ni sa njegovim fondacijama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ti si fakat kreten ali bas kreten...ides na ignore dosta mi je ovakvih kretenskih komentara od tebe..pistajes nevidljivRingo10 wrote:Dragance je svoju kaznu odsluzio u Hrvatskoj i vise sa njim nemate nista...ni sa njegovim fondacijama
2015-09-08
ja ne pratim sta rade
hr.zlocinci
ovaj nas je diletant u odnosu
na vase profesionalce !
hr.zlocinci
na vase profesionalce !
2020-04-21
Bas je 'diletant' uostalom sto pod tim mislis?..ako mislis sto ja mislim da mislis nisi normalan ondapizzon wrote:ja ne pratim sta rade
hr.zlocinci
na vase profesionalce !
2015-09-08
samo zbroji godine u hagu i trebalo bi ti biti sve jasno.pizzon wrote:ja ne pratim sta rade
hr.zlocinci
na vase profesionalce !
nista njemu i njima nije jasno niti ce ikad biti...takva racaŠandor Winnetou wrote:samo zbroji godine u hagu i trebalo bi ti biti sve jasno.pizzon wrote:ja ne pratim sta rade
hr.zlocinci
na vase profesionalce !
2015-09-08
Drugim riječima: Srbi uplašene pičkice koje hrvatski ničeanski supermeni šutaju nogom amo-tamo ko krpenu loptu, kad i kako im se sprdne. Sačuvaj nas bože hrvatske kulture, al' o srpskom pinokijevskom junaštvu ne beri brigu; to je ionako samo žvaka za seljakapizzon wrote:ja ne pratim sta rade
hr.zlocinci
na vase profesionalce !
Vi Srbi, dok god patite od takvog teškog kompleksa inferiornosti od Hrvata - piši kući propalo Ne bi tu ni Jung, ni Freud, da udruže snage, te silne srpske hrvatske komplekse mogli izliječiti
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Taj Dragan je danas potpuno nebitan lik. Odrobijao je svoje iako mi nije jasno zasto nije dobio dozivotnu.
A ruzan je u picku materinu...
A ruzan je u picku materinu...
2015-09-24
Ringo10 wrote:Dragance je svoju kaznu odsluzio u Hrvatskoj i vise sa njim nemate nista...ni sa njegovim fondacijama
E pa to, sami smo ga osudili, pustili iz zatvora nakon 2/3 kazne.
Sad može raditi što god poželi
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hrvatska stranka prava BiH, u saopćenju koje potpisuje predsjednik stranke Nikola Raguž, osudila je najavu otvaranja fondacije osuđenog ratnog zločinca Dragana Vasiljkovića u Banja Luci.
"HSP-a BiH žestoko osuđuje otvaranje fondacije ratnog zločinca kapetana Dragana u Banja luci. Dragan Vasiljković najavio je otvaranje fondacije i u Doboju, Bijeljini te Istočnom Sarajevu", saopćili su iz HSP-a BiH.
Dodaju da se time unosi nemir među narode u BiH ali i dodatni pritisak na povratnike u RS-u.
"Ova fondacija nema apsolutno nikakve veze s pomoći bilo kome, nego služi za druge ciljeve prvenstveno huškanje. Dragan Vasiljković je u junu 2018. pred sudom u Hrvatskoj osuđen na trinaest i pol godina zatvora zbog ratnih zločina po komandnoj odgovornosti u Kninu i Glini tokom rata u Hrvatskoj 1991. i 1992. godine", navodi se.
Na kraju su pozvali nadležne institucije BiH da hitno zabrane rad ovoj fondaciji presuđenog ratnog zločinca.
"HSP-a BiH žestoko osuđuje otvaranje fondacije ratnog zločinca kapetana Dragana u Banja luci. Dragan Vasiljković najavio je otvaranje fondacije i u Doboju, Bijeljini te Istočnom Sarajevu", saopćili su iz HSP-a BiH.
Dodaju da se time unosi nemir među narode u BiH ali i dodatni pritisak na povratnike u RS-u.
"Ova fondacija nema apsolutno nikakve veze s pomoći bilo kome, nego služi za druge ciljeve prvenstveno huškanje. Dragan Vasiljković je u junu 2018. pred sudom u Hrvatskoj osuđen na trinaest i pol godina zatvora zbog ratnih zločina po komandnoj odgovornosti u Kninu i Glini tokom rata u Hrvatskoj 1991. i 1992. godine", navodi se.
Na kraju su pozvali nadležne institucije BiH da hitno zabrane rad ovoj fondaciji presuđenog ratnog zločinca.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dragance je sad slobodna osoba I ima pravo osnivati fondacije
2015-09-24
pridruzi mu se..Ringo10 wrote:Dragance je sad slobodna osoba I ima pravo osnivati fondacije
2015-09-08
trebalo je angažirat nekog da to izdegeneči pošteno u zatvoru
Pa sto ste ga pustiti...umjesto da guli dozivotnu.
Sad vam je gotovo
Nece valjda vas pitat hoce li osnivati fondacije
Sad vam je gotovo
2015-09-24
mi vi tko si tiRingo10 wrote:Pa sto ste ga pustiti...umjesto da guli dozivotnu.
Sad vam je gotovo
2015-09-08
Pa vas u Hrvatskojvuksadinare wrote:mi vi tko si tiRingo10 wrote:Pa sto ste ga pustiti...umjesto da guli dozivotnu.
Sad vam je gotovo
2015-09-24
Similar topics
» Kapetan Dragan:'Nanijet cu zlo onome tko kaze da sam ratni zlocinac.'
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Zid plača i u Banja Luci
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Zid plača i u Banja Luci
Page 1 of 1