ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara - Page 3 Empty Re: Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara

Post by Noor 20/11/2021, 21:05

samo 2 šamara? dobro je prošao...
a prodana duša Zoran Jovanović će kmečati u RTL DIrektu pola sata

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara - Page 3 Empty Re: Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara

Post by T. 20/11/2021, 21:35

Brain32 wrote:Šupci hodaju okolo sa vojskom kamermana ali snimke nema, samo rekla-kazala.

FakeNews
Klasična 'false flag' operacija...
I na koga će nego na 'tesna koža' kanal...
Da bi se pozornost javnosti s poruka prosvjednika kanalizirala na tzv. napad na slobodu medija...
Btw. svi mediji naročito naglašavaju da prosvjed nije bio prijavljen policiji...
A tko će prijaviti prosvjed kojem je organizator narod kome je dopizdilo?
Kao da treba biti nekakav pokrovitelj ili organizator prosvjeda u osobi mate matića...
Osim toga je pravo na prosvjed ustavno pravo...
T.
T.

2014-04-14

kic likes this post

Back to top Go down

Post by kic 20/11/2021, 21:42

gotovo da su veći ološ postali mediji od vlasti..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by T. 20/11/2021, 21:49

kic wrote:
Mediji su 'bullhorn' vladajućih...
Ovo je pandemija straha produciranog putem medija...
Da čovjek ne gleda tv ne bi imao pojma i živio bi normalno, a ne 'novonormalno'...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by immortal 20/11/2021, 21:51

debotoijusto wrote:NOVINAR RTL-a Goran Latković izjavio je u prijenosu, dok je izvještavao s prosvjeda protiv covid-potvrda u Zagrebu, da su ga napali prosvjednici.
Latković je kazao da su ga napali, da je dobio udarac laktom u rebra, a potom i dva šamara. 
"Nažalost, došlo je do fizičkog napada na mene. Prvo sam dobio lakat u rebra, a potom i dva šamara od dvije osobe s leđa", rekao je u prijenosu.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-rtla-prosvjednici-su-me-napali-s-ledja-dobio-sam-lakat-u-rebra-i-dva-samara/2319810.aspx
lažljivci
našl sam na fejsu objavu žene koja tvrdi kako su se naguravali kamerama da su i neke muškarce udarali kamerama a objavili kako su oni napadnuti
druga žena se javila i kaže kako je vidjela scenarij i da joj može posvjedočiti ako treba

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 20/11/2021, 22:11

T. wrote:
kic wrote:
Mediji su 'bullhorn' vladajućih...
Ovo je pandemija straha produciranog putem medija...
Da čovjek ne gleda tv ne bi imao pojma i živio bi normalno, a ne 'novonormalno'...

da, mediji su alat vladajucih i jako su perfidni.

ali svejedno, drago mi je da je hrvatski narod sve stavio po strani i pokazaju izboj života i bunta, da nam džabe masiraju mozgove godinama jer ljudi vide i rasude sve, možda prosvjed neće imati političkih uspjeha, ali bitno je bilo pokazati visoko neosvojivu šaku u zraku..

ali ne bi bilo loše da Most ojača jer se oko dosta stvari opet čine normalniji i bliži pulsu naroda, od drugih..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/11/2021, 22:46

debotoijusto wrote:
T. wrote:
debotoijusto wrote:Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara - Page 3 16568d2f-f545-4384-95fe-dc10c7521775

ukralo dicu a nisu popovi ?
Rade borić likes this post... :tu

Rođena je u Zagrebu. Diplomirala je hrvatski jezik i književnost i komparativnu književnost na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, na kojemu je završila i poslijediplomski studij književnosti. Bila je dugogodišnja lektorica hrvatskoga jezika, književnosti i kulture na Sveučilištu u Helsinkiju,[1][2][3] i predavačica kulturne povijesti Balkana na istom sveučilištu.[4] Predavala je i u SAD-u na sveučilištu Indiana.[4] Autorica je prvog finsko-hrvatskog i hrvatsko-finskog rječnika (2007.).[1] Nakon višegodišnjeg boravka u Finskoj, u Helsinkiju, vratila se u Zagreb.
Vitezica Reda bijele ruže Finske[5] 2007.[4]
nominirana za nagradu Amnesty Internationala Ginetta Sagan 2002.[4]

rada :tu
...usput se malo sa strane bavila agenturskim radom tj cinkanjem..nagrada nikad time nije izostala
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. 20/11/2021, 22:49

debotoijusto wrote:[size=52]NOVINAR RTL-a Goran Latković izjavio je u prijenosu, dok je izvještavao s prosvjeda protiv covid-potvrda u Zagrebu, da su ga napali prosvjednici.[/size]
[size=52]Latković je kazao da su ga napali, da je dobio udarac laktom u rebra, a potom i dva šamara. [/size]
[size=52]"Nažalost, došlo je do fizičkog napada na mene. Prvo sam dobio lakat u rebra, a potom i dva šamara od dvije osobe s leđa", rekao je u prijenosu.[/size]

[size=52]https://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-rtla-prosvjednici-su-me-napali-s-ledja-dobio-sam-lakat-u-rebra-i-dva-samara/2319810.aspx[/size]
Ispleskalo? Lebro dodirnulo?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/11/2021, 22:50

jastreb wrote:Ovo me podsjeca na antibirokratsku revoluciju.

Sve je pocelo kao neka borba protiv birokracije i mnogi su na to nasjeli.

Ovdje pocinje kao borba protiv korona prepreka,a u pozadini se krije tko zna šta.

Mislim da iza svega stoji CUH.
....zato je suljo nervozan i prica o nekoj buducoj agresiji hrvatske na srbiju iz - kosova
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 20/11/2021, 22:51

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:Ovo me podsjeca na antibirokratsku revoluciju.

Sve je pocelo kao neka borba protiv birokracije i mnogi su na to nasjeli.

Ovdje pocinje kao borba protiv korona prepreka,a u pozadini se krije tko zna šta.

Mislim da iza svega stoji CUH.
....zato je suljo nervozan i prica o nekoj buducoj agresiji hrvatske na srbiju iz - kosova
Jutros sam malo gledao na Happy TV.

To veze s vezom nema.

Zato na takve teme ne zovu Šešelja.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/11/2021, 22:54

ljubo1212 wrote:
jastreb wrote:Mislim da iza svega stoji CUH.
nemoj misliti, vidiš da ti škodi
:D ...nemoj ga ljubo zajebat ce nesto na skeli pa ces ga imat na dusi :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/11/2021, 22:57

ebenica wrote:
ljubo1212 wrote:koji si ti kreten, majko mila,
u čemu je problem? em je struka, em je hrvatska struka, em je testirano...i ti sad nećeš pit?
pa koji kurac onda ti hoćeš? oš da zemlja bude ravna?
...jesi siguran da nije ravna? :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics