Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara
samo 2 šamara? dobro je prošao...
a prodana duša Zoran Jovanović će kmečati u RTL DIrektu pola sata
a prodana duša Zoran Jovanović će kmečati u RTL DIrektu pola sata
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Klasična 'false flag' operacija...Brain32 wrote:Šupci hodaju okolo sa vojskom kamermana ali snimke nema, samo rekla-kazala.
FakeNews
I na koga će nego na 'tesna koža' kanal...
Da bi se pozornost javnosti s poruka prosvjednika kanalizirala na tzv. napad na slobodu medija...
Btw. svi mediji naročito naglašavaju da prosvjed nije bio prijavljen policiji...
A tko će prijaviti prosvjed kojem je organizator narod kome je dopizdilo?
Kao da treba biti nekakav pokrovitelj ili organizator prosvjeda u osobi mate matića...
Osim toga je pravo na prosvjed ustavno pravo...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
kic likes this post
gotovo da su veći ološ postali mediji od vlasti..
Mediji su 'bullhorn' vladajućih...kic wrote:
Ovo je pandemija straha produciranog putem medija...
Da čovjek ne gleda tv ne bi imao pojma i živio bi normalno, a ne 'novonormalno'...
2014-04-14
lažljivcidebotoijusto wrote:NOVINAR RTL-a Goran Latković izjavio je u prijenosu, dok je izvještavao s prosvjeda protiv covid-potvrda u Zagrebu, da su ga napali prosvjednici.
Latković je kazao da su ga napali, da je dobio udarac laktom u rebra, a potom i dva šamara.
"Nažalost, došlo je do fizičkog napada na mene. Prvo sam dobio lakat u rebra, a potom i dva šamara od dvije osobe s leđa", rekao je u prijenosu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-rtla-prosvjednici-su-me-napali-s-ledja-dobio-sam-lakat-u-rebra-i-dva-samara/2319810.aspx
našl sam na fejsu objavu žene koja tvrdi kako su se naguravali kamerama da su i neke muškarce udarali kamerama a objavili kako su oni napadnuti
druga žena se javila i kaže kako je vidjela scenarij i da joj može posvjedočiti ako treba
2014-04-16
T. wrote:Mediji su 'bullhorn' vladajućih...kic wrote:
Ovo je pandemija straha produciranog putem medija...
Da čovjek ne gleda tv ne bi imao pojma i živio bi normalno, a ne 'novonormalno'...
da, mediji su alat vladajucih i jako su perfidni.
ali svejedno, drago mi je da je hrvatski narod sve stavio po strani i pokazaju izboj života i bunta, da nam džabe masiraju mozgove godinama jer ljudi vide i rasude sve, možda prosvjed neće imati političkih uspjeha, ali bitno je bilo pokazati visoko neosvojivu šaku u zraku..
ali ne bi bilo loše da Most ojača jer se oko dosta stvari opet čine normalniji i bliži pulsu naroda, od drugih..
...usput se malo sa strane bavila agenturskim radom tj cinkanjem..nagrada nikad time nije izostaladebotoijusto wrote:T. wrote:Rade borić likes this post...debotoijusto wrote:
ukralo dicu a nisu popovi ?
Rođena je u Zagrebu. Diplomirala je hrvatski jezik i književnost i komparativnu književnost na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, na kojemu je završila i poslijediplomski studij književnosti. Bila je dugogodišnja lektorica hrvatskoga jezika, književnosti i kulture na Sveučilištu u Helsinkiju,[1][2][3] i predavačica kulturne povijesti Balkana na istom sveučilištu.[4] Predavala je i u SAD-u na sveučilištu Indiana.[4] Autorica je prvog finsko-hrvatskog i hrvatsko-finskog rječnika (2007.).[1] Nakon višegodišnjeg boravka u Finskoj, u Helsinkiju, vratila se u Zagreb.
Vitezica Reda bijele ruže Finske[5] 2007.[4]
nominirana za nagradu Amnesty Internationala Ginetta Sagan 2002.[4]
rada
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ispleskalo? Lebro dodirnulo?debotoijusto wrote:[size=52]NOVINAR RTL-a Goran Latković izjavio je u prijenosu, dok je izvještavao s prosvjeda protiv covid-potvrda u Zagrebu, da su ga napali prosvjednici.[/size]
[size=52]Latković je kazao da su ga napali, da je dobio udarac laktom u rebra, a potom i dva šamara. [/size]
[size=52]"Nažalost, došlo je do fizičkog napada na mene. Prvo sam dobio lakat u rebra, a potom i dva šamara od dvije osobe s leđa", rekao je u prijenosu.[/size]
[size=52]https://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-rtla-prosvjednici-su-me-napali-s-ledja-dobio-sam-lakat-u-rebra-i-dva-samara/2319810.aspx[/size]
2014-04-14
....zato je suljo nervozan i prica o nekoj buducoj agresiji hrvatske na srbiju iz - kosovajastreb wrote:Ovo me podsjeca na antibirokratsku revoluciju.
Sve je pocelo kao neka borba protiv birokracije i mnogi su na to nasjeli.
Ovdje pocinje kao borba protiv korona prepreka,a u pozadini se krije tko zna šta.
Mislim da iza svega stoji CUH.
2015-09-08
Jutros sam malo gledao na Happy TV.vuksadinare wrote:....zato je suljo nervozan i prica o nekoj buducoj agresiji hrvatske na srbiju iz - kosovajastreb wrote:Ovo me podsjeca na antibirokratsku revoluciju.
Sve je pocelo kao neka borba protiv birokracije i mnogi su na to nasjeli.
Ovdje pocinje kao borba protiv korona prepreka,a u pozadini se krije tko zna šta.
Mislim da iza svega stoji CUH.
To veze s vezom nema.
Zato na takve teme ne zovu Šešelja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...nemoj ga ljubo zajebat ce nesto na skeli pa ces ga imat na dusiljubo1212 wrote:nemoj misliti, vidiš da ti škodijastreb wrote:Mislim da iza svega stoji CUH.
2015-09-08
...jesi siguran da nije ravna?ebenica wrote:u čemu je problem? em je struka, em je hrvatska struka, em je testirano...i ti sad nećeš pit?ljubo1212 wrote:koji si ti kreten, majko mila,
pa koji kurac onda ti hoćeš? oš da zemlja bude ravna?
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» Petar Stošić dobio proljev ili kako su indexovi "pobunjenici" iz Al Qaide napali Kurde
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Čakija u rebra BRICS-u :)
» Petar Stošić dobio proljev ili kako su indexovi "pobunjenici" iz Al Qaide napali Kurde
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Čakija u rebra BRICS-u :)
Page 3 of 3