Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara
NOVINAR RTL-a Goran Latković izjavio je u prijenosu, dok je izvještavao s prosvjeda protiv covid-potvrda u Zagrebu, da su ga napali prosvjednici.
Latković je kazao da su ga napali, da je dobio udarac laktom u rebra, a potom i dva šamara.
"Nažalost, došlo je do fizičkog napada na mene. Prvo sam dobio lakat u rebra, a potom i dva šamara od dvije osobe s leđa", rekao je u prijenosu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-rtla-prosvjednici-su-me-napali-s-ledja-dobio-sam-lakat-u-rebra-i-dva-samara/2319810.aspx
Latković je kazao da su ga napali, da je dobio udarac laktom u rebra, a potom i dva šamara.
"Nažalost, došlo je do fizičkog napada na mene. Prvo sam dobio lakat u rebra, a potom i dva šamara od dvije osobe s leđa", rekao je u prijenosu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-rtla-prosvjednici-su-me-napali-s-ledja-dobio-sam-lakat-u-rebra-i-dva-samara/2319810.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Prosvjednici su me napali s leđa, dobio sam lakat u rebra i dva šamara
Glasogovornik vlade: Tzv. borci za slobodu ugrožavaju slobodu većine odgovornih
"Kakvo divljaštvo i kukavičluk prosvjednika koji su napali s leđa novinara Gorana Latkovića dok je izvještavao za RTL. Tzv. borci za slobodu ugrožavaju slobodu i prava većine odgovornih u društvu! I to na dan kad imamo 65 umrlih od #COVID19. A danas otkrivaju i svoj politički predznak", napisao je Milić na Twitteru.
2014-04-12
NA prosvjedu protiv epidemioloških mjera i covid-potvrda, na kojem se okupljeni pozivanju na slobode, napadnuta je i ekipa Nove TV.
Novinarku Petru Buljan zajedno sa ostatkom novinarske ekipe, tijekom obavljanja njihova posla, okružila je grupa prosvjednika koji su ih zatim u verbalnom napadu izvrijeđali.
"Bili smo među ljudima i snimali izjave. Odjednom nam je nekoliko pojedinaca počelo vikati da smo plaćenici i dobacili su nam nekoliko uvreda. Ljudi okolo nas su se okupili i počeli skandirati "Nova TV, odlazi" te su počeli naguravati snimatelja. Nakon nekog vremena smo se udaljili od te grupe ljudi", opisala je verbalni napad Buljan.
Novinarku Petru Buljan zajedno sa ostatkom novinarske ekipe, tijekom obavljanja njihova posla, okružila je grupa prosvjednika koji su ih zatim u verbalnom napadu izvrijeđali.
"Bili smo među ljudima i snimali izjave. Odjednom nam je nekoliko pojedinaca počelo vikati da smo plaćenici i dobacili su nam nekoliko uvreda. Ljudi okolo nas su se okupili i počeli skandirati "Nova TV, odlazi" te su počeli naguravati snimatelja. Nakon nekog vremena smo se udaljili od te grupe ljudi", opisala je verbalni napad Buljan.
2014-04-12
Prosvjednici su policajcima vikali "stanite uz nas", a dio ih je tražio od policajaca da ih puste na razgovor s predstavnicima HRT-a. Izvikivali su uvrede na račun novinara, navodi HRT.
"Tražimo odgovornog HRT-a da napravimo smjenu glavnog ravnatelja"
''HRT laže hrvatski narod, širi strah, neprijateljsku propagandu! Tražim odgovornog HRT-a i da napravimo smjenu glavnog ravnatelja'', kazao je jedan muškarac ispred HRT-a.
''Dovedite urednika i snimajte nas uživo. Ovo ne može biti tvornica cenzure. Zašto vas plaćamo!'', rekli su prosvjednici.
Na snimci se vidi kako viču "Izdaja, izdaja".
Prosvjednike predvodi aktivist i teoretičar zavjera Marko Francisković, koji je danas govorio na prosvjedu protiv covid-potvrda u centru Zagreba.
"Tražimo odgovornog HRT-a da napravimo smjenu glavnog ravnatelja"
''HRT laže hrvatski narod, širi strah, neprijateljsku propagandu! Tražim odgovornog HRT-a i da napravimo smjenu glavnog ravnatelja'', kazao je jedan muškarac ispred HRT-a.
''Dovedite urednika i snimajte nas uživo. Ovo ne može biti tvornica cenzure. Zašto vas plaćamo!'', rekli su prosvjednici.
Na snimci se vidi kako viču "Izdaja, izdaja".
Prosvjednike predvodi aktivist i teoretičar zavjera Marko Francisković, koji je danas govorio na prosvjedu protiv covid-potvrda u centru Zagreba.
2014-04-12
sve sam skloniji misljenju da brzi internet za saku lipica na podrucju balkana nije iznjedrio iskorak ka kritickom razmisljanju , srbijinizacije hrvatske napreduje
2014-04-12
Vratio se sa prosvjeda...agenturo,peta kolono cuvajte se...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koja plačipička...
Dobio plesku i odma glavna vijest...
...agent dobio svoje..T. wrote:Koja plačipička...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aleksandar Suljo likes this postvuksadinare wrote:...agent dobio svoje..T. wrote:Koja plačipička...
2014-04-12
Pa evo baš na vijestima nove tv prosvjednike nazivaju ruljom...
I šta će onda nego dobit plesku prvom prilikom...
Šta traže to i dobiju...
I šta će onda nego dobit plesku prvom prilikom...
Šta traže to i dobiju...
RTL-ovac dobil po čkapi?
Ajd nekaj i dobro od tih prosvjeda.
Guest- Guest
aleksandar vulin likes this postSovak wrote:RTL-ovac dobil po čkapi?
2014-04-12
ukralo dicu a nisu popovi ?
2014-04-12
Rade borić likes this post...debotoijusto wrote:
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T. wrote:Rade borić likes this post...debotoijusto wrote:
Rođena je u Zagrebu. Diplomirala je hrvatski jezik i književnost i komparativnu književnost na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, na kojemu je završila i poslijediplomski studij književnosti. Bila je dugogodišnja lektorica hrvatskoga jezika, književnosti i kulture na Sveučilištu u Helsinkiju,[1][2][3] i predavačica kulturne povijesti Balkana na istom sveučilištu.[4] Predavala je i u SAD-u na sveučilištu Indiana.[4] Autorica je prvog finsko-hrvatskog i hrvatsko-finskog rječnika (2007.).[1] Nakon višegodišnjeg boravka u Finskoj, u Helsinkiju, vratila se u Zagreb.
Vitezica Reda bijele ruže Finske[5] 2007.[4]
nominirana za nagradu Amnesty Internationala Ginetta Sagan 2002.[4]
rada
2014-04-12
T. wrote:Rade borić likes this post...debotoijusto wrote:
Maja Šuput dislikes that transparent in the picture.
Guest- Guest
"Ovo nije cjepivo, ovo je otrov! Ono što je najgore - genetika nam se mijenja. Kad bude 5G mreža, napisat će 'game over", vikali su prosvjednici.
2014-04-12
prijavio je policiji napad koji nije vidio, jel razumije da je to gubitak vremena osim kaj jer stupidno?
Guest- Guest
a di ćeš bolje, samo treba malo potkopat...šteta kaj onaj sa "zemlja je ravna" nije imao potvrdu pa nije mogao na posao.debotoijusto wrote:"Ovo nije cjepivo, ovo je otrov! Ono što je najgore - genetika nam se mijenja. Kad bude 5G mreža, napisat će 'game over", vikali su prosvjednici.
Guest- Guest
Treba malo fašiste šamarat
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» Petar Stošić dobio proljev ili kako su indexovi "pobunjenici" iz Al Qaide napali Kurde
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Čakija u rebra BRICS-u :)
» Petar Stošić dobio proljev ili kako su indexovi "pobunjenici" iz Al Qaide napali Kurde
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Čakija u rebra BRICS-u :)
Page 1 of 3