Plenki u soku zbog toga sto je Kaptol stao uz prosvjednike:'Ja slusam samo papa Franju'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki u soku zbog toga sto je Kaptol stao uz prosvjednike:'Ja slusam samo papa Franju'
može on mačku o rep kada njemačka ne priznaje naše potvrde.Noor wrote:ae, ali pelcovani mašu njima i viču...ja imam covid potvrdu, puštaj me unutra!Sovak wrote:Noor wrote:covid propusnice su totalno besmislene i apsolutno ništa ne garantirajuHektorović wrote:michaellcmacha wrote:Oni su totalno zagraisali, znaju da moraju ispuniti naloge koji su im zadani, ali su svjesni isto tako da je pitanje trenutka kad bi mogli fasovati ili u prosvjedima ili na narednim izborima i to tako da ih zadesi opći potop... Ja sad znam desetke ljudi koji su iz pragmatičnih razloga podržavali ovu političku opciju, a koji im ovo što sad rade neće oprostiti na slijedećim izborima...
Pa HDZ jest sama po sebi pragmatična politička opcija. Ne kužim što su sad izgubili žvice i krenuli u ovu glupost sa propusnicama, situacija stagnira.
onome tko se cijepio, to ionako piše u liječničkom "kartonu" i to je osobna stvar
Niti su uvedene kako bi išta jamčile.
Prisiljuju ljude na testiranje ili cijepljenje ... lipoto naša.
o tome govorim
pogleč Epija, on ju je plastificiral i obesil oko vrata, ko zlatnu medalju
moš se jebat, ajd na test u njemačkoj.
meni dječica došla 22og listopada. s potvrdama. pa su kao necijepljeni morali 5 dana u samoizolaciju i onda odraditi test u njemačkoj.
to kaj nitko ne jebe test je drugo.
ali sada imaju na mobu da su nezaraženi ušli u njemačku.
inače danas je ovaj dio njemačke stavljen pod turbo s dva kompresora u crvenu zonu po zaraženima.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Plenki u soku zbog toga sto je Kaptol stao uz prosvjednike:'Ja slusam samo papa Franju'
i kaj si lepo našel na iterliberu?Sovak wrote:Noor wrote:ae, ali pelcovani mašu njima i viču...ja imam covid potvrdu, puštaj me unutra!Sovak wrote:Noor wrote:covid propusnice su totalno besmislene i apsolutno ništa ne garantirajuHektorović wrote:michaellcmacha wrote:Oni su totalno zagraisali, znaju da moraju ispuniti naloge koji su im zadani, ali su svjesni isto tako da je pitanje trenutka kad bi mogli fasovati ili u prosvjedima ili na narednim izborima i to tako da ih zadesi opći potop... Ja sad znam desetke ljudi koji su iz pragmatičnih razloga podržavali ovu političku opciju, a koji im ovo što sad rade neće oprostiti na slijedećim izborima...
Pa HDZ jest sama po sebi pragmatična politička opcija. Ne kužim što su sad izgubili žvice i krenuli u ovu glupost sa propusnicama, situacija stagnira.
onome tko se cijepio, to ionako piše u liječničkom "kartonu" i to je osobna stvar
o tome govorim
A gle krasotice ... imam ju i ja, samo kaj ju pokažem tam gdje je išćeju.
Do sada samo na Interliberu. Ukupno par sekundi ''posla'' i vozi Miško.
(još čitaš papirnate knjige?)
((mada nema gušta sjesti na šekret s kindlom. ili se zavaliti u kadu, a omami te vino i topla voda pa malo dremneš a ono knjiga zapliva))
veber-
2014-12-30
pričaš opet gluposti, naravno da se priznaju naše covid propusniceveber wrote:može on mačku o rep kada njemačka ne priznaje naše potvrde.
inače danas je ovaj dio njemačke stavljen pod turbo s dva kompresora u crvenu zonu po zaraženima.
test trebaš kad nemaš propusnicu..
i da, traže se na uvid,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
veber wrote:i kaj si lepo našel na iterliberu?Sovak wrote:Noor wrote:ae, ali pelcovani mašu njima i viču...ja imam covid potvrdu, puštaj me unutra!Sovak wrote:Noor wrote:covid propusnice su totalno besmislene i apsolutno ništa ne garantirajuHektorović wrote:michaellcmacha wrote:Oni su totalno zagraisali, znaju da moraju ispuniti naloge koji su im zadani, ali su svjesni isto tako da je pitanje trenutka kad bi mogli fasovati ili u prosvjedima ili na narednim izborima i to tako da ih zadesi opći potop... Ja sad znam desetke ljudi koji su iz pragmatičnih razloga podržavali ovu političku opciju, a koji im ovo što sad rade neće oprostiti na slijedećim izborima...
o tome govorim
(još čitaš papirnate knjige?)
((mada nema gušta sjesti na šekret s kindlom. ili se zavaliti u kadu, a omami te vino i topla voda pa malo dremneš a ono knjiga zapliva))
Meni nezamjenjive.
Guest- Guest
ljubo, ajd majkemi, ne seri.ljubo1212 wrote:pričaš opet gluposti, naravno da se priznaju naše covid propusniceveber wrote:može on mačku o rep kada njemačka ne priznaje naše potvrde.
test trebaš kad nemaš propusnicu..
i da, traže se na uvid,
ne priznaju. ideš na testiranje.
moja djeca su došla 22og do 25og im je dan rok za test, ali samo test, nikaj šoping nikaj landranje.
upisani di žive i od kuda su došli.
morali su u karantenu isto tako. tek nakon njemačkog testa i potvrde na mobu mogu landrati.
nemreš se prijaviti na adresu bez tog uvjeta.
ti kao i ostali možeš mahati propusnicom koju ionako nitko ne gleda.
a, ti možeš meni iz hrvatske tvrditi kako se živi u njemačkoj. kao marc i slična ekipa.
veber-
2014-12-30
dakle, prije 3 tjedna sam uredno s našom covid putovnicom bio u njemačkoj
tražili su je i u firmama i restoranima u kojima sam bio, nešto sjevernije od tebe
nisam trebao nikakav test, za 8 dana boravka...
tvoji klinci nemaju propusnicu i trebaju test, naravno
tražili su je i u firmama i restoranima u kojima sam bio, nešto sjevernije od tebe
nisam trebao nikakav test, za 8 dana boravka...
tvoji klinci nemaju propusnicu i trebaju test, naravno
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Jučer sam bio glup ko kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
znam zlato da ju imas, al ju nisi uramil ko MajevicaSovak wrote:Noor wrote:ae, ali pelcovani mašu njima i viču...ja imam covid potvrdu, puštaj me unutra!Sovak wrote:Noor wrote:covid propusnice su totalno besmislene i apsolutno ništa ne garantirajuHektorović wrote:michaellcmacha wrote:Oni su totalno zagraisali, znaju da moraju ispuniti naloge koji su im zadani, ali su svjesni isto tako da je pitanje trenutka kad bi mogli fasovati ili u prosvjedima ili na narednim izborima i to tako da ih zadesi opći potop... Ja sad znam desetke ljudi koji su iz pragmatičnih razloga podržavali ovu političku opciju, a koji im ovo što sad rade neće oprostiti na slijedećim izborima...
o tome govorim
našlihtal bu ih više nego janica medalja
Noor wrote:znam zlato da ju imas, al ju nisi uramil ko MajevicaSovak wrote:Noor wrote:ae, ali pelcovani mašu njima i viču...ja imam covid potvrdu, puštaj me unutra!Sovak wrote:Noor wrote:covid propusnice su totalno besmislene i apsolutno ništa ne garantirajuHektorović wrote:michaellcmacha wrote:Oni su totalno zagraisali, znaju da moraju ispuniti naloge koji su im zadani, ali su svjesni isto tako da je pitanje trenutka kad bi mogli fasovati ili u prosvjedima ili na narednim izborima i to tako da ih zadesi opći potop... Ja sad znam desetke ljudi koji su iz pragmatičnih razloga podržavali ovu političku opciju, a koji im ovo što sad rade neće oprostiti na slijedećim izborima...
o tome govorim
Nisam ... ali si nekaj mislim ... ovi kaj se smrzavaju sad u redovima za testiranje ... da si napravim jednu veliku kak one ''hodajuće reklame ... znaš one kaj se nosiju ... onak provokacije radi.
Guest- Guest
sad si i Majebici dal ideju :)Sovak wrote:Noor wrote:znam zlato da ju imas, al ju nisi uramil ko MajevicaSovak wrote:Noor wrote:ae, ali pelcovani mašu njima i viču...ja imam covid potvrdu, puštaj me unutra!Sovak wrote:Noor wrote:covid propusnice su totalno besmislene i apsolutno ništa ne garantirajuHektorović wrote:michaellcmacha wrote:Oni su totalno zagraisali, znaju da moraju ispuniti naloge koji su im zadani, ali su svjesni isto tako da je pitanje trenutka kad bi mogli fasovati ili u prosvjedima ili na narednim izborima i to tako da ih zadesi opći potop... Ja sad znam desetke ljudi koji su iz pragmatičnih razloga podržavali ovu političku opciju, a koji im ovo što sad rade neće oprostiti na slijedećim izborima...
o tome govorim
Nisam ... ali si nekaj mislim ... ovi kaj se smrzavaju sad u redovima za testiranje ... da si napravim jednu veliku kak one ''hodajuće reklame ... znaš one kaj se nosiju ... onak provokacije radi.
2014-04-16
Noor wrote:sad si i Majebici dal ideju :)Sovak wrote:Noor wrote:znam zlato da ju imas, al ju nisi uramil ko MajevicaSovak wrote:Noor wrote:ae, ali pelcovani mašu njima i viču...ja imam covid potvrdu, puštaj me unutra!Sovak wrote:Noor wrote:covid propusnice su totalno besmislene i apsolutno ništa ne garantirajuHektorović wrote:michaellcmacha wrote:Oni su totalno zagraisali, znaju da moraju ispuniti naloge koji su im zadani, ali su svjesni isto tako da je pitanje trenutka kad bi mogli fasovati ili u prosvjedima ili na narednim izborima i to tako da ih zadesi opći potop... Ja sad znam desetke ljudi koji su iz pragmatičnih razloga podržavali ovu političku opciju, a koji im ovo što sad rade neće oprostiti na slijedećim izborima...
o tome govorim
Bu najebal ... buju ga počeli natjeravati po cesti.
Guest- Guest
Malo sam gledao jednu emisiju gdje gost politicki komentator veli..'plenkovic gubi bitku sa hdzom' i 'previse afera i to vrlo problematicnih bivsih i sadasnjih duznosnika hdz-a i to od kojih su vecina njegov izbor i koji mu nisu uzvratili datim povjerenjem na pozitivan nacin sigurno ce ostaviti jakog traga na plenkovicevu osobnost kao politicara.Vec je izgubio sigurno jedan djelic ugleda u Briselu zbog afere Gabriele Zalac a to je ono preko cwga premijer koji ima velike ambicije za svoju politicku karijeru kasnije u eu institucijama nece prije samo tako preko toga.Vidi se na njemu koliko mu je ova nastetils afera evo mu i novih.Sve je moguce u doglednoj buducnosti pa da i Plenkovic podnese ostavku na celno mjesto HDZ-a a time i premijersku funkciju.On ovu bitku gubi sa moramo biti iskreni problematicnim kadrovima stranke.'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» HDZ-ovci u soku:Plenki hvalio samo sebe a Kolinda i drugi za njega nisu postojali
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Plenki stao na stranu Bakira???
» HDZ-ovci u soku:Plenki hvalio samo sebe a Kolinda i drugi za njega nisu postojali
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Plenki stao na stranu Bakira???
Page 2 of 2